Buitenland

Onderzoeksgroepen treffen scherpe metalen voorwerpen aan in covidprikken: ‘Zeer beangstigend’

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze week werd bij het pathologisch instituut in het Duitse Reutlingen een persconferentie gehouden over de resultaten van onderzoeken naar coronavaccins, uitgevoerd door onder andere een Oostenrijkse, Japanse en Amerikaanse onderzoeksgroep. Beelden van de persconferentie werden verwijderd door YouTube.

De groepen bestudeerden honderden vaccinflesjes van Pfizer, Moderna en AstraZeneca. “Wat ze hebben ontdekt, is schokkend,” zei dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show. De onderzoeksgroepen stuitten op talloze piepkleine scherpe metalen voorwerpen, parasieten en allerlei vreemde substanties die ze niet thuis konden brengen en nog nooit eerder hadden gezien. “Dingen die niet in een vaccin thuishoren,” aldus Ruby.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Misdaden tegen de menselijkheid

Ze merkte op dat de deeltjes synchroon bewogen op het moment dat ze werden verwarmd. “Dit is zeer beangstigend.”

De onderzoekers zeiden volgens Ruby dat elk land en elk bedrijf dat het vaccinatieprogramma voortzet, zal worden aangeklaagd en zou moeten worden aangeklaagd wegens misdaden tegen de menselijkheid. Ook riepen de wetenschappers op de prikcampagnes te staken, zei ze.

Sterfgevallen na coronavaccinaties

Zoals deze site eerder meldde, presenteerden twee ervaren Duitse pathologen tijdens dezelfde persconferentie hun onderzoek naar 10 sterfgevallen na de coronavaccinaties. Zij waren verbaasd over de resultaten. Volgens de pathologen zijn vijf overlijdens zeer waarschijnlijk gerelateerd aan het vaccin en twee gevallen waarschijnlijk.

4.8 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edo Timmermans
Edo Timmermans
2 jaren geleden

Op 23 september had ninefornews ook al een artikel over die perconferentie. Dat artikel heb ik op Facebook in de openbare ‘BPOC2020 Discussie Groep’ groep gedeeld. Kort daarna kreeg ik een aankondiging van 3 dagen niet mogen posten op Facebook, dat zag ik de 24e in de ochtend. Ik heb natuurlijk protest ingediend. Eerder heb ik al een keer 1 dag straf gekregen voor het delen over het 9fn artikel over Zev Zelenko van 3 september. Ook daartegen heb ik bezwaar gemaakt. In juli is een post over het 9fn artikel over Dr. E. Martin verwijderd, allemaal in de zelfde Facebookgroep. Tot mijn verbazing zag ik later op de 24e dat ik 3 dezelfde standaard e-mailtjes had gekregen van Facebook, waarin samengevat gezegd werd ‘sorry, we hadden geen gelijk, een post van u is weer teruggeplaatst’. De 3 posts zijn inderdaad weer teruggeplaatst, die 3 dagen straf zijn ook teruggedraaid. Die post uit juli werd niet specifiek benoemd, maar dat kon ik achterhalen dankzij screenshots die ik heb gemaakt, deze heb ik ook van de aankondigingen van de 1 en 3 daagse verbanningen.
Het artikel van 23 september:
ninefornews.nl/duitse-pathologen-onderzoeken-sterfgevallen-na-covidprik-en-zijn-verbaasd-over-de-resultaten/
Over Zev Zelenko:
ninefornews.nl/arts-zev-zelenko-over-covid-genocide-dit-is-de-grootste-psyop-uit-de-geschiedenis/
Over Dr. E. Martin:
ninefornews.nl/david-e-martin-we-stellen-honderden-miljoenen-mensen-bloot-aan-iets-wat-in-2005-al-bekendstond-als-biowapen/

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dit is pure HORROR! Het idee dat er kleine glasdeeltjes in die vaccins zitten, buiten natuurlijk alle andere troep.
Ik weet toevallig dat er een Chinese methode bestaat om mensen te vermoorden door middel van glas. Niets vermoedend neemt die persoon iets te eten, waar fijngemalen glas in zit. Je sterft dan een vreselijke dood.
Bij het lezen van óók weer dit verhaal moet ik af en toe in mijn arm knijpen om te weten dat ik niet slaap, maar toch ECHT wakker ben.
Wel wordt het mij steeds duidelijker, dat er heel veel mensen waarschijnlijk placebo’s hebben gekregen. Anders was de schade de afgelopen maanden gigantisch geweest. Zeker als je nu dit verhaal over glasdeeltjes leest.
Ik heb mij ook wat anders gerealiseerd. Niemand weet (alleen misschien diegenen die de prikken zetten) wat er ingespoten wordt: de echte gentechinjectie of de placebo.
DAT is nogal wat. Normaal bij testgroepen heb je ook de echte groep en de placebogroep. Dan weet je het natuurlijk ook niet, maar daarvoor ben je ook proefpersoon.
In dit geval gaan de mensen ervan uit dat ze het echte “vaccin” krijgen. Dat wilden ze natuurlijk ook vanwege dat o, zo grote gevaar dat hun bedreigde.
Bij die mensen die een placebo hebben gekregen, heerst nu een gevoel van opluchting. Zij zijn gered, zij zijn beschermd en zij mogen overal naar binnen. Hiep Hoi!
Dat zal dus de komende maanden heel wat problemen veroorzaken. “Gelukkig” mogen wij nergens naar binnen, buiten nog eventjes de supermarkten. Dus met andere woorden: WIJ kunnen onmogelijk de schuld hiervan krijgen. Ze zoeken maar lekker een ander.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Ik ben als oudere Nederlander ook gevaccineerd, in mijn geval om de rust in mijn gezin te bewaren, ik heb nooit enig vertrouwen in deze Corona leugen gehad, maar de keuze was simpel, in de laatste jaren van je leven als een soort paria worden behandeld, door je vrienden of op de oudere soos en familie en vrienden niet meer ontmoeten.
Of je verstand op nul zetten en vaccineren.

Maar wat ik nu ervaar is simpel, al de maatregels die in Nederland worden of zijn genomen, hebben niets te maken met het beschermen van de burgers tegen Corona.
Er wordt een systeem ontrold wat van Nederland een controle maatschappij maakt.
Nederland een land met een angst cultuur waar de tweedracht overheerst.
Rutte maakt Nederland kapot.
RUTTUP.

Boulie
Boulie
2 jaren geleden

Hoe vaak hebben we al niet gehoord en gezien en gelezen dat ze moeten stoppen met vaccineren.Maar de regeringen hebben hier geen luisterend oor naar en gaan gewoon door met de giftspuiten.Neurenberg 2 komt er ook niet.
Wie kan/gaat dit stoppen?????

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x