Mens en DierGreat Reset

Huisarts spreekt zich uit tegen uitsluiting ongeprikten: ‘Nee tegen Great Reset-discriminatie’

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Belgische huisarts Conrad Haelterman spreekt zich op social media uit tegen het uitsluiten van ongevaccineerden. Hij zei als gevaccineerde een feest te willen geven uitsluitend voor niet-gevaccineerden.

“Verbroedering, groepsknuffel en gekus inbegrepen,” schreef hij op Twitter. “Hopelijk is dit niet discriminerend ten overstaan van collega-gevaccineerden. Iedereen is vrij. Nee tegen de Great Reset-discriminatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Iemand reageerde: “Ik zou dat niet doen. Je werkt dan mee aan de tweedelingen.” Waarop Haelterman zei: “De meeste gevaccineerden willen geen contact met niet-gevaccineerden. That’s the point.”

Ik wil deze uitsluiting uitsluiten

Op de vraag hoe hij aanwezigen gaat controleren, antwoordde de huisarts: “Knuffelen is voldoende voor mij.”

Marcel schreef in een reactie: “Wat is de reden van het vermelden van uw eigen medische status én die van de mogelijke gasten? Sluit u tevens wél-gevaccineerden uit? Het klinkt leuk, maar ik zie niks beters dan wat overal gebeurt, uitsluiten van een bepaalde groep en het voortrekken van een andere.”

Haelterman: “Gevaccineerden sluiten niet-gevaccineerden SYSTEMATISCH uit. Ik wil deze uitsluiting uitsluiten. Wij gevaccineerden zijn overal welkom. Nu wil ik verzusteren met de niet-gevaccineerden.”

Crimineel

De plannen lijken licht te zijn gewijzigd. De huisarts liet later weten op korte termijn een samenkomst van gevaccineerden te gaan organiseren, mét niet-gevaccineerden. “Geen elleboogjes. Iedereen knuffelt en zoent elkaar.” Iedereen welkom dus.

Begin deze maand zei Haelterman dat hij het vaccineren van jongeren met een gezond immuunsysteem ‘crimineel’ vindt. “We maken ze ziek. Ik zie het elke dag in mijn praktijk. Twintigers en dertigers, sportief en harde werkers, kunnen plots niet meer vooruit.”

“Ik zie elke dag jongvolwassenen met problemen die ze niet hadden voor vaccinatie,” voegde de huisarts toe.

4.7 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
2 jaren geleden

Stuur deze dokter maar terug naar de schoolbanken als gevaar voor de maatschappij gaat hij verbroederen met mensen die gezond zijn van lijf en leden. Is het de bedoeling niet gevaccineerden te besmetten? Of ben jij zo dom te veronderstellen gevaccineerd is 100% beschermt en virus vrij? Ik mag sterk het laatste veronderstellen. Zoals de meeste burgers dus slecht voorgelicht.Deze vaccins zijn lekkende vaccins en dienen dus niet om besmetting te voorkomen.

Yola
Yola
2 jaren geleden

Ik weet niet of het jullie ook is opgevallen, maar vanaf het artikel over die idiote econoom met z’n drones van de week zijn er opeens heel veel duimpjes naar beneden gekomen bij onze commentaren. Voorheen was dat maar een enkele keer. Dat moet kunnen natuurlijk, maar nu…? Ik vond het heel opvallend.

Max_Q
Max_Q
2 jaren geleden

Een huisarts naar mijn hart. Hoop dat dit voorbeeld door Nederlandse huisartsen wordt gevolgd i.p.v. sprookjes te verkondigen.

Raymond
Raymond
2 jaren geleden

Wij ongevaccineerden zullen de melaatsen van de maatschappij worden. Het zij zo. Ik loop allang niet meer in de pas van de zieke maatschappij.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x