Homepagina » Straling » 5G-straling zal resulteren in tragische, onherstelbare schade. Ruim 180 wetenschappers stuurden Europese Commissie deze brief
5G-straling zal resulteren in tragische, onherstelbare schade. Ruim 180 wetenschappers stuurden Europese Commissie deze brief

5G-straling zal resulteren in tragische, onherstelbare schade. Ruim 180 wetenschappers stuurden Europese Commissie deze brief

Meer dan 180 wetenschappers en artsen uit 35 landen hebben de Europese Commissie in een brief gevraagd om de uitrol van 5G uit te stellen. Dat schrijven Belgische media.

Volgens de experts leidt grotere blootstelling aan de straling die mobieltjes uitzenden tot kanker en onvruchtbaarheid.

“Wij zijn bezorgd dat grotere blootstelling aan 5G-straling zal resulteren in tragische, onherstelbare schade,” zei oncoloog Lennart Hardell van de Universiteit van Örebro in Zweden.

Schadelijke gevolgen

Hij merkte op dat uit wetenschappelijke studies is gebleken dat draadloze producten schadelijke gevolgen hebben voor onze gezondheid.

Een studie uit 2015 door het Amerikaanse National Toxicology Program toonde bijvoorbeeld aan dat bij dieren die werden blootgesteld aan gsm-straling vaker hersentumoren en hartafwijkingen vastgesteld werden.

Om het 5G-netwerk uit te kunnen rollen moeten meer gsm-masten in stedelijke gebieden worden gebouwd.

Beïnvloed

Op deze manier kan haast niemand nog ontsnappen aan de schadelijke gevolgen van de straling, aldus de groep wetenschappers en dokters.

Uit onderzoek is ook gebleken dat de telecomindustrie studies over de impact van straling in het verleden vaak heeft beïnvloed.

Onafhankelijk onderzoek

Om die reden pleit de groep voor een onafhankelijk onderzoek naar de gevolgen van 5G-straling.

De wetenschappers willen dat de Europese Commissie de uitrol uitstelt tot zo’n onafhankelijk onderzoek is afgerond.

[HLN, De Morgen]
4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
Rikk
Rikk
3 jaren geleden

Geld is belangrijker als gezondheid en een goed leven voor eenieder.
Dat wordt keer op keer weer aangetoond.

Mokum
Mokum
Reactie op  Rikk
2 jaren geleden

in amsterdam verstoord het 5 G netwerk al mijn draadloze alarmsystemen(aangelegd door Chubb) op 2 locaties in het centrum,.”jam storing”
Lijkt me niet echt gezond….

Lucy
Lucy
3 jaren geleden

Het draait allemaal om het geld…… Gezondheid doet er niet toe.

https://handjecontantje.org/2017/08/24/de-bank-de-overheid-en-5g-door-norbert-pols/

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  Lucy
3 jaren geleden

Op deze manier raken de verzorgingstehuizen die zich richten op patiënten met neurologische schade/afwijkingen vroeg/snel overvol, dit kost de maatschappij/belastingbetaler klauwen met geld.

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Off topic. Noord-Korea zou wederom een raket over Japan hebben geschoten. Maar, waar zijn de beelden die aantonen dat dit werkelijk zo is? De media laten beelden zien van Japan met sirenes op de achtergrond te horen, maar er is geen raket te zien of te horen. Is dit alles theater en liegt men van beide kampen er wat op los? War sells?

densie
densie
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

vermoed ‘t….spelletjes hé?
Allemaal al lang uitgedacht….hij móét er komen hé? die derde wereld oorlog….
maar er is iets, dat zegt me…neen…dat gaat niet door…
wacht even de 23e september af…revelation 12..
God is met ons, in ons…….

namaste

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  densie
3 jaren geleden

En wat gaat er de 23ste gebeuren, denk je?
En mogen we daar ook op terug komen als het niet gebeurt?

Tempe
Tempe
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Heel goed opgemerkt, verbazingwekkend hoeveel er telkens intrappen.Niks zomaar aannemen vd msm dat is wat je scherp houd, zelf op zoek gaan naar nieuwsbronnen.En trouwens ga allemaal wat bitcoins kopen dan zijn we snel vd centrale banken af en hebben we geen last meer vd bankagenda, kort door de bocht? Dan moet je ook daarover meer onderzoek doen, succes.

Roy
Roy
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

“Off topic. Noord-Korea zou wederom een raket over Japan hebben geschoten. Maar, waar zijn de beelden die aantonen dat dit werkelijk zo is? ”

Geloof je het als het koreaanse staatsnieuws het ook zegt?

http://www.kcna.kp/kcna.user.special.getArticlePage.kcmsf

Kim Jong-un mist een aansluiting in zn bovenkamer….

Patricia Müller
Patricia Müller
3 jaren geleden

Schade aan de gezondheid? Precies daarvoor is de straling bedoeld – elektromagnetische sterilisatie! Kijk op de Georgia Guidestones, reductie van de mensheid op 500 miljoen.

Maar het hoofdkwaad zijn de mobielmasten, ze bestralen ook de goede mensen, die een mobieltje weigeren.

Marcel Koningen
Marcel Koningen
3 jaren geleden

Een apparaatje dat dopamine schotjes uitdeelt aan zijn bezitter .Te gelijkertijd kan je de gebruiker trasseren ,afluisteren,stiekem filmen en foto’s maken .Gegevens die men vrij uit de lucht kan opvangen en wat je op afstand aan en uit kan zetten zonder dat de gebruiker het weet.Met mogelijkheid om content van buitenaf te veranderen, te plaatsen, weg te nemen,waarvan je de gegevens ook heel lang kan bewaren zodat je de levensloop van elke potentiële politieke tegenstander jaren kan terug zien en achter het geheim van elke uitvinder kan kijken om dat eventueel over te nemen,gevaar op economisch niveau [voorkennis aandelen].Eventuele concurrenten op super niveau uit schakelen ,bedrijven inpikken.
En de gebruikers leven korter met ook nog eens zeer dure medicijnen en behandlingen in ziekenhuizen.
Voor de 1% super machthebbers aka geldvarzamelaars en hun 10% wetende en 20% onwetende of het niet willen zien van dit alles uitvoerende macht is dit een win,win,etc …. situatie met geen een nadeel
alleen maar voordelen dus!
Dus waarom men zwijgt over schade als het heel gezond is voor onbeperkte,ongelimiteerde macht is alleen maar logies van uit hun standpunt.Onze regeringen hebben dus gefaald om de burger te beschermen terwijl zij in principe door ons belasting geld betaalt worden om ons te beschermen tegen gevaarlijke uit de militaire koker komen schade berokkende uit vindingen!

Peter
Peter
3 jaren geleden

Wat ik altijd denk, is dat wanneer de stroom eens een keer goed uitvalt bijvoorbeeld door een CME, en dat G-netwerk komt geheel plat te liggen, dan krijgen wij dus te maken met een enorme massa NO-MO-Foben die zich hysterisch op straat zullen begeven, omdat ze hun gedwongen afkick geestelijk niet verdragen kunnen. Dat zullen de dagen van de MO-zom’s zijn. Maargoed, die masten. Ik noem het altijd een modern concentratiekamp. Een publieke magnetron oven waar je kop en je lijf de hele dag in zit. En waarom zou het toch niet meer regenen, behalve dan heel abnormaal? Het schijnt geoorloofd te zijn voor bepaalde mensen, om zoiets te doen met het leven op Aarde. In elk geval heeft de schepping het nooit zo bedoeld op Aarde.

Patricia Müller
Patricia Müller
Reactie op  Peter
3 jaren geleden

Peter, je hebt absoluut gelik. En ik denk op de een of andere dag zal een natuurlijke selectie gebeuren. En dan slaagt de uur van degene mensen, die nog steeds een verbinding met de natuur hebben. Het is belangrijk zich nog te kunnen voeden, verwarmen en organiseren, ook als de oligarchen het stopcontact trekken.
En ik denk ook, de atmosfeer is chronisch elektrisch overladen, en dus regent het te weinig. Het zijn niet allen maar de chemtrails, dit is ook een belangrijke factor. De uitwisseling van positieve en negatieve elektronen tussen grond en wolken wordt belemmerd.

DroomplekCostaBlanca
DroomplekCostaBlanca
1 jaar geleden

Wij weten al heel veel jaren uit ervaring wat straling teweeg kan brengen. En wat zijn de gevolgen van 5G?!! Je voelt je als een accu die leeg loopt en daarna LEEG IS! Zo ziek zijn en niet gehoord worden! Gelukkig is onze woning ontstoord, van buitenaf komt de straling niet meer binnen, zodoende is WIFI in huis geen probleem. Daar wij niet zonder kunnen is ook ons vakantiehuis “schoon” ook de studio ernaast die gehuurd kan worden. Div. “testers” zijn inmiddels geweest , die na een (ongeveer) 2/3 weken verblijf op droomplekcostablanca.nl MET energie terug naar huis gingen. Mocht u deze test ook willen doen neem dan RECHTSTREEKS contact met ons op.

stralingsvrij
stralingsvrij
1 jaar geleden

Om 21:00 in Almere komt de rest van gezin bij me heb jij ook hoofdpijn? Ja zeg ik nou wij ook. Is er iets qua 5G aangezet vanavond?

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

wormen

Analyse: wormen in coronateststaafjes en mondkapjes?

Er circuleren op internet talloze filmpjes van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x