Mens en DierCorona

Rutte: ‘Je hebt natuurlijk weinig aan zo’n coronapas als je nog steeds een ander kan besmetten’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die twee keer zijn gevaccineerd, kunnen net zo besmettelijk zijn als ongevaccineerden. Dat blijkt uit een studie die gepubliceerd is in het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet, waar onder meer RTL Nieuws over bericht. Zelfs als gevaccineerden geen of weinig symptomen hebben, is de kans dat ze het virus overdragen op ongevaccineerden bijna 40 procent, becijferden de onderzoekers.

Ook huisarts Huib Rutten wijst er in De Andere Krant op dat er na volledige vaccinatie geen verschil is in het rondstrooien van virusdeeltjes tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. Hij stelt dat het coronapaspoort en de QR-code wetenschappelijk onzinnig zijn.

Dat is de cruciale vraag

“Landen als Israël, Ierland, Singapore en het Verenigd Koninkrijk lopen met hun vaccinatiecampagnes op Nederland voor. Daar is duidelijk geworden dat de coronavaccinaties besmetting niet tegengaan en maar heel tijdelijk bescherming bieden,” aldus Rutten. “Voor een QR-code of coronapas is dan ook geen wetenschappelijke basis.”

Premier Mark Rutte zei eerder voor de camera van RTL Nieuws: “Eerst is de vraag: ben je besmettelijk als je gevaccineerd bent? Dat is de cruciale vraag. Want je hebt natuurlijk weinig aan zo’n certificaat (coronapas) als je dan nog steeds een ander kan besmetten.”

Horen we dit ook op de persconferentie aanstaande dinsdag?

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
174 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Maaarrrr wij gaan deze verder invoeren voor totalitaire controle.

Jeff
Jeff
6 maanden geleden

Je gelooft het niet. Is ie nou van het padje af of is ie het dinsdag alweer vergeten?

Emphyrio
Emphyrio
6 maanden geleden

Prutte lult er wel weer een puntje aan ?

Anna
Anna
6 maanden geleden

Zie ik het nu verkeerd? Heeft ie iets met zijn haar gedaan? Een kleurspoeling of zo? Of komt dat door de vaccinatie? Nou, ben benieuwd wat ze dinsdag gaan zeggen. Het zal wel weer een gedraai van jewelste worden om die pas erin te houden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

174
0
We lezen graag je reactie!x