Mens en DierCorona

Politicus stopt bij de VVD: ‘Coronaregels voelen als klap in ieders gezicht’

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Imke Emons, nummer twee van de VVD in de gemeente Horst aan de Maas, stapt op. “Vanuit mijn positie als raadslid binnen de VVD heb ik niet langer het gevoel naar eer en geweten de inwoners en ondernemers te kunnen vertegenwoordigen,” zegt ze in een bericht op social media.

“Transparantie, openheid, gelijkheid, eerlijkheid, betrokkenheid, vrijheid, een goede communicatie, samenwerking en vooral vertrouwen gaat bij mij voor alles, maar bij de VVD Horst aan de Maas vind ik dit helaas niet. Ik voel mij ongemakkelijk door het gevoerde coronabeleid en kan niet meer vanuit mijn hart spreken en de beloofde stem en steun zijn voor de burgers en ondernemers,” vervolgt Emons.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Een klap in ieders gezicht

“Vorig jaar was ik nog één van de initiatiefnemers van het klappen, maar nu voelen de landelijk opgelegde regels soms als een klap in ieders gezicht. Landelijk, maar juist ook intern gebeuren er zaken waarin ik mij niet kan vinden,” stelt ze, eraan toevoegend dat ze niet met haar geweten kan uitkomen voor deze partij.

Emons krijgt veel lovende reacties. “Nog een politicus met gewetensbezwaren die de VVD de rug toekeert. Supertrots!” schrijft Ghislen Nysten, die onlangs opstapte als fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Beek.

Ontzettend dapper

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FVD) zegt: “Wat ontzettend dapper Imke! Je bent van harte welkom bij Forum voor Democratie!”

Emons werd in november vorig jaar benoemd als raadslid. Ze werd de nummer twee van de partij. Lees hieronder haar bericht:

4.5 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Katootje
Katootje
3 jaren geleden

Wat een volwassen keuze!
Wie volgt?

Bart
Bart
3 jaren geleden

Daar gaat hij weer die kwakzalver die gifspuiten hebben niets te maken met griep(corona)
Wat zou hij beuren voor elke spyit dode?

Annette
Annette
3 jaren geleden

“Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.” Dit bekende spreekwoord is hier duidelijk van toepassing. Weer één die de kudde van de VVD de rug toekeert. Best wel een dappere beslissing om toch een bepaald zeker inkomen gedag te zeggen. Gelukkig is zij al gelijk uitgenodigd door Wybren van Hage om Forum voor Democratie te komen versterken. Dit KAN een nieuwe kans zijn.
Wat ik jammer vind, is dat er nog veel te weinig mensen zijn, die het aandurven de handdoek in de ring te gooien. Het gaat er bij mij niet in, dat al die dokters, verpleegkundigen en iedereen die aan dit moordspel meedoen, geen gewetenswroeging hebben. Hoe kunnen zij nog ’s nachts slapen? Ik weet één ding zeker: als ik dat werk zou moeten doen, dan sliep ik geen nacht meer.

Lucky
Lucky
3 jaren geleden

Ach ja, de VVD is alleen nog een partij voor tuig en criminelen zonder ethisch kompas, waar leugens, volks- en landverraad aan de orde van de dag is. Als je niet even ziek in je kop bent als Pinokkio heb je daar ook niets te zoeken.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x