CoronaMens en Dier

Kroatische Europarlementariër haalt vernietigend uit naar EU-baas: ‘Die coronapas is krankzinnig’

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Europarlementariër Mislav Kolakusic heeft hard uitgehaald naar EU-baas Ursula von der Leyen. De uitspraken die u doet over fundamentele vrijheden en de rechten van burgers in de Europese Unie staan in schril contrast met de werkelijkheid, aldus Kolakusic.

Fundamentele mensenrechten zijn in de afgelopen 80 jaar, sinds het nazisme, nooit zo ernstig geschonden als nu: vrijheid om te reizen, het recht op arbeid, het recht op gezondheidszorg en het recht om medische experimenten te verbieden die worden uitgevoerd op meer dan 500 miljoen mensen in de Europese Unie, zei het Europarlementslid tegen Von der Leyen. Elke burger heeft recht op zelfbeschikking, benadrukte hij.

‘Maak onmiddellijk einde aan de tweedeling’

Kolakusic zei verder dat we enkele eeuwen wetenschap en de medische beroepsgroep hebben vertrapt, en dat we nu maatregelen aankondigen waar geen einde aan lijkt te komen. “Coronacertificaten die alleen de gevaccineerden in staat stellen om vrij te reizen – terwijl zij het virus net zo makkelijk kunnen verspreiden als de ongevaccineerden – zijn krankzinnig.”

Hij riep Von der Leyen op om onmiddellijk een einde te maken aan de tweedeling tussen burgers. “Want niemand weet wat er gaat gebeuren als we er geen einde aan maken,” zei de Europarlementariër.

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Mij mening de functie als voorzitter van eu , net als andere met twijfelachtige uitlatingen zijn deze niet waardig!

ADAM
ADAM
1 jaar geleden

De macht ligt bij ons:

Stop gebruik QR, testen, vaxen en mondkapje. 1 maand en het is klaar!

Waarom doet niemand dit????
Kap ermee!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Deze 3e Wereldoorlog, die zich in het menselijk lichaam afspeelt, moet gewoon gestopt worden.

Stoppen met testen.

Stoppen met spuiten, die niets anders dan een biologisch wapen zijn en het immuunsysteem systematisch afbreken.

Alle maatregelen zijn genomen op basis van een z.g. virus dat dus niet bestaat. Zie www. projekt-immanuel.de met Stefan Lanka.

De wereld wordt massaal voor de gek gehouden en het zijn de mensen die zich laten testen en prikken (waar de uitvoerders van het wereldwijde Rockefeller Lockstep 2010 programma hun energie uit putten) die dit programma in stand houden, alleen is het zo dat zij dit niet in de gaten hebben.

Dit is tevens een bericht voor Marianne Zwagerman, want ik heb niet het idee dat zij dit wereldwijde programma van de elite van de wereld kent.

Zowie
Zowie
1 jaar geleden

Nou.. dat weten we inmiddels dus wél!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x