Buitenaards

Estlanders geloven in buitenaards bezoek en meditatie

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna de helft van de inwoners van Estland gelooft dat onze planeet wordt bezocht door buitenaardse wezens en een vijfde van de Estlanders doet aan meditatie, yoga of ademhalingsoefeningen. Dat blijkt uit een studie die is uitgevoerd door de Universiteit van Tartu in Estland.

Veel Esten houden zich bezig met het new age-denken. Bijna 70 procent van de 1100 ondervraagden gelooft in spirituele zelfontwikkeling door middel van mentale oefeningen zoals meditatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

43 procent van de respondenten gelooft in het bestaan van buitenaardse beschavingen, waarvan afgezanten geregeld onze planeet bezoeken. 22 procent gelooft dat de oorsprong van de menselijke beschaving op andere planeten ligt en 16 procent is ervan overtuigd dat overheden van grote landen samenwerken met buitenaardse wezens, maar dat niet openlijk toegeven.

61 procent van de Esten meent dat ‘natuurlijke religie de ware religie van het Estse volk is’, maar slechts 4 procent van de ondervraagden zei in natuurlijke religie te geloven. 58 procent van de respondenten zei een ‘eigen religie te hebben, die losstaat van de verschillende kerken en religies’ en 49 procent ‘ziet zichzelf niet als religieus, maar heeft wel interesse in verschillende religies en leringen’.

23 procent van de ondervraagden was het eens met de stelling dat ‘religie een obstakel is voor de mentale ontwikkeling van een persoon’ en 35 procent vindt dat ‘de kerk is bedoeld om de massa te manipuleren en mensen onder controle te houden’. Uit eerdere peilingen is gebleken dat Estland één van de minst religieuze landen ter wereld is.

[The Baltic Course]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

‘ Estland één van de minst religieuze landen ter wereld is.’; maar wel 1 van de weinigen waar veel van de mensen aan religiositeit doen.

simpel
simpel
9 jaren geleden

Wij zijn niet alleen in het Universum en wij hebben geen tussenpersoon of wie dan ook ervoor nodig om ons rechtstreeks tot God te kunnen richten.

PROJECT CAMELOT: MARSHALL VIAN SUMMERS – INTERVIEW http://www.youtube.com/watch?v=U2ww35AIYyE
http://alliesofhumanity.org/nl en http://www.newmessage.org/nl

Roel
Roel
9 jaren geleden

Ben benieuwd wat ze daar op school leren

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Estlanders zouden moeten geloven in een ‘Rampenbestrijdingscentrum en Buitenaardse Ambassade’ en ook volgens Michio Kaku in een type-3_beschaving.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x