Buitenaards

Professor: onderwerp buitenaards leven wordt gecensureerd

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens een beroemde professor in de sterrenkunde is er een reden waarom de meeste wetenschappers het onderwerp buitenaards leven vermijden: het wordt gecensureerd.

Alhoewel de bevolking voor het grootste gedeelte gelooft in het bestaan van buitenaards leven schuwt de moderne wetenschap het onderwerp nog altijd door middel van een samenzwering van stilte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Professor Chandra Wickramasinghe van het Chandra X-ray Observatory denkt dat deze campagne van ontkenning en censuur begon tussen 1962 en 1965 toen micro-organismen uit de stratosfeer werden gehaald met behulp van ballonnen die op een hoogte van zo’n 35 kilometer vlogen.

Microbiële fossielen

De experimenten werden rond het begin van het ruimtetijdperk uitgevoerd door de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. Waarschijnlijk gingen er na de vondst alarmbellen rinkelen en moesten de autoriteiten ingrijpen.

Astrobioloog van NASA Dr. Richard Hoover concludeerde dat microbiële fossielen in overvloed voorkomen in de ruimte. Toen hij bekendmaakte dat hij buitenaards leven had aangetroffen in een meteoriet werd hij aangevallen door wetenschappelijke tijdschriften en collega’s, wat erop wijst dat de stilte heeft plaatsgemaakt voor luidkeelse roepen en persoonlijke aanvallen.

Intelligent buitenaards leven

Als we in de middeleeuwen hadden geleefd is er geen twijfel over mogelijk dat Richard Hoover vroegtijdig aan zijn einde zou zijn gekomen, aldus Wickramasinghe. Zo werd Giordano Bruno in 1600 veroordeeld tot de dood op de brandstapel omdat hij ervan overtuigd was dat het goddelijke immanent en alomvattend is en dat universa, natuur en god identiek zijn. Nadat het vonnis was voltrokken werden zijn boeken door de Katholieke Kerk op de lijst van verboden boeken gezet.

Het werk van professor Wickramasinghe betreft enkel het onderzoek naar buitenaardse micro-organismen. Stel je voor wat er gebeurt als wetenschappers plotseling openlijk het bestaan van hoog ontwikkeld intelligent buitenaards leven bediscussiëren.

Bron: Messagetoeagle.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x