Mens en DierCorona

Professor over coronaprik: dit is het meest gevaarlijke medische product uit de menselijke geschiedenis

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het vaccinatieprogramma tegen corona had in februari stilgelegd moeten worden, zei internist, cardioloog, epidemioloog en professor Peter McCullough in de Stew Peters Show. Normaal gesproken wordt een middel na zo’n 50 onverklaarbare sterfgevallen van de markt gehaald. In de Verenigde Staten zijn inmiddels meer dan 12.000 sterfgevallen na coronavaccinatie geregistreerd, lichtte hij toe.

Dr. McCullough zei dat 86 procent van de overlijdens rechtstreeks kan worden gelinkt aan het vaccin. Dat er nu al 12.000 mensen zijn overleden, is volgens hem volstrekt onacceptabel. “Het [vaccin] gaat de geschiedenis in als het meest gevaarlijke biologische, medische product uit de menselijke geschiedenis.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Giftig en ontzettend gevaarlijk

De professor benadrukte dat de prik giftig en ontzettend gevaarlijk is. Het spike-eiwit beschadigt weefsels en nadat het wordt aangemaakt, valt het lichaam zijn eigen cellen aan. In het bloed beschadigt het spike-eiwit bloedcellen en veroorzaakt het bloedstolsels.

Professor McCullough raadt iedereen af om het vaccin te nemen. Sterker nog: hij waarschuwt mensen om vooral geen prik te halen. “Als het vaccin eenmaal in het lichaam zit, kan het er niet meer uit en we hebben geen idee hoe we de complicaties, waarvan sommige dodelijk zijn, kunnen behandelen.”

Shedding

Hij zei ook dat mensen die besluiten het vaccin wel te halen er goed aan doen om twee tot vier weken uit de buurt van anderen te blijven omdat we nog te weinig weten over ‘shedding’, waarbij mensen het spike-eiwit mogelijk overdragen op anderen.

4.8 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dwarsje
Dwarsje
2 jaren geleden

Dat is zwaar klote, mijn ega heeft WEL de prik gehaald en daar lig je dan wel naast te pitten. Hoe weet ik dat ik dat Spike eiwit niet heb? Is dat te meten?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

En de ware woorden van deze top wetenschapper/dokter zijn toch aan dovemansoren gericht. Want only fools are following other fools. Ze grossieren in hoogmoed van eigengereidheid, ontkenning en een fantasiebubbel. Nemen geen verantwoording voor het eigen leven of daden. Maar ze slepen je wel graag mee in hun ellendige beslissingen.

Welkens
Welkens
2 jaren geleden

Q-Koorts is uitgebroken! Alle schapen in lockdown voor 4 weken.
Alle niet gevaccineerden kunnen dus wel de straat op.

Tom
Tom
2 jaren geleden

Een van mijn kennissen had na de 1e prik al flink wat last. Na de 2de prik een week zwaar ziek, nu enkele weken later zei hij: Ik voel me nog steeds een wrak. Vermoeid, diarree, pijn in spieren en gewrichten, het hele lichaam voelt stram, hoofdpijn, slecht slapen etc.
Ja inderdaad puur gif dus. Ik ben blij dat ik de uitnodiging(en) voor de prik verbrand heb.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x