Archeologie

Project ISIS: Heeft de KGB in 1961 een gemummificeerde alien gevonden in een Egyptische graftombe?

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De KGB, de geheime dienst van de Sovjet-Unie, zou in de jaren zestig op een gemummificeerde alien zijn gestuit. Het verhaal over project ISIS, een geheime Russische expeditie naar Egypte in 1961, wordt voor het eerst genoemd in de documentaire The Secret KGB UFO Abduction Files, die werd uitgezonden door Sci-Fi (nu Syfy).

De zwart-witbeelden tonen Sovjet-personeel dat de mummie van de vermeende alien uit een sarcofaag in een graftombe in Gizeh haalt. De beelden zouden afkomstig zijn uit het geheime archief van de KGB.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Beschermende pakken

Hoewel niet bevestigd kan worden of het gaat om beelden van een mummie van een buitenaards wezen, claimde Sci-Fi dat de authenticiteit van de beelden is bevestigd door experts. De zender zei de beelden te hebben gekocht van anonieme Russische bronnen.

Volgens sceptici hebben de Sovjets in de tombe enkel de mummie van een Egyptische koning aangetroffen. In de video is te zien hoe expeditieleden de tombe binnengaan in beschermende pakken. Project ISIS zou in 1961 zijn gelanceerd, als reactie op berichten dat de Amerikanen toegang hadden gekregen tot geavanceerde buitenaardse technologie.

‘Gevleugelde’ godheid

Volgens de Russische astrofysicus Viktor Ivanovich Belenko, die toegang zou hebben gehad tot het geheime KGB-archief, bleek uit documenten dat de Russen project ISIS waren gestart om buitenaardse technologie uit een geheime tombe op het Gizeh-plateau te halen voor militaire doeleinden.

In een rapport stond volgens de documentaire dat er vele artefacten, gemummificeerde resten in een sarcofaag en hiërogliefen over de terugkeer van een ‘gevleugelde’ godheid waren gevonden. Het gemummificeerde lichaam was naar verluidt twee meter lang en 13.000 jaar oud. Vond je deze informatie interessant? Deel het artikel dan met je vrienden op Facebook.

[Inquisitr]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AnanAs
AnanAs
8 jaren geleden

Kom maar met die beelden . Graag wel in goede kwaliteit .

jeetje
jeetje
8 jaren geleden

Twee russische officieren en een soldaat met een koevoet openen een sacrofaag met een mummie v an een buitenaardse? Ik kan me voorstellen dat het openen van zo”n graf gepaard gaat met rituelen en hooggeplaatste der aarde. Die willen op de eerste rij, begrijpelijk! Jammer maar mijn intuitie zegt mij dat het niet echt is als ik het filmpje bekijk. Er gaan langer geruchten rond dat de lichamen van osiris en isis zijn gevonden maar iets klopt niet. Er is iets gaande daar maar rookgordijnen alom.

Kal-Purush
Kal-Purush
8 jaren geleden

Heb het filmpje zitten bekijken maar geen enkel weldenkend mens gaat een oude graftombe in zonder bescherming en zeker niet een sarcofaag openen zonder minimaal gezicht bedekking tegen eventuele virussen of stof van 3000 jaar oud, wat tevoorschijn kwam toen de sarcofaag geopend werd.
Dat er later soldaten / mensen met maskers rondliepen is alleen maar, volgens mij, om het echter te doen lijken.
Artefacten worden zonder speciale handschoenen, die er toen al waren, opgepakt en mensen krijgen een rondleiding zonder zuurstof maskers of mondbedekkingen.
Nee, wil het graag geloven maar dit filmpje is volgens mij nep.

de^mol
de^mol
8 jaren geleden

Altijd weer die slechte kwaliteit, net als bij UFO’s of big foot. Altijd net out of focus, onscherp, enzovoort. Nee, in 1961 hadden ze niet alleen onscherpe camera’s:
https://www.youtube.com/watch?v=NkRofJ_C0EE

https://www.youtube.com/watch?v=irIQcHjLi-E

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x