Gezondheid

Psychiatrische medicijnen op twee na grootste doodsoorzaak

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Psychiatrische medicijnen tegen depressie, slapeloosheid en angststoornissen zijn in de westerse wereld doodsoorzaak nummer drie, na hart- en vaatziekten en kanker. Dat is gebleken uit een groot literatuuronderzoek.

In Nederland wonen bijna 1,5 miljoen mensen die de meest voorgeschreven psychofarmaca slikken: angstremmers, antidepressiva en kalmerende middelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Verslaafd

De medicijnen hebben vaak alleen maar effect op de korte termijn en ook gebeurt het geregeld dat patiënten eraan verslaafd raken. Bovendien hebben ze gevaarlijke bijwerkingen, zo stelt Peter Gøtzsche van de Universiteit van Kopenhagen en de Cochrane Collaboration, een onafhankelijk onderzoekscentrum dat wetenschappelijk bewijs voor reguliere medische behandelingen bestudeert.

Antipsychotica, die vaak worden gegeven om storend gedrag van patiënten te onderdrukken, verhogen het risico op hart- en vaatziekten, diabetes en beroertes. De meeste psychofarmaca verhogen de kans op vallen. En antidepressiva kunnen een onregelmatige hartslag veroorzaken die dodelijk kan zijn.

15 keer zo hoog

Daarnaast is het aantal zelfmoorden onder mensen die antidepressiva slikken, 15 keer zo hoog als uit de officiële cijfers blijkt. Na bestudering van alle gepubliceerde en ongepubliceerde gegevens komt Gøtzsche tot de conclusie dat psychiatrische medicijnen in het Westen de derde doodsoorzaak zijn.

Lees ook Gøtzsche’s boek Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad, dat hier verkrijgbaar is.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
8 jaren geleden

Ook zijn mensen die over gaan tot het willekeurig neerschieten van zo veel mogelijk mensen zoals in Alphen aan de Rijn en zoals in Amerika inmiddels bijna doorlopend gebeurt, altijd aan dergelijke medicijnen.
Ze worden gebruikt om mensen totaal in verwarring te brengen zodat ze dingen doen wat de overheid weer een smoes geeft om vrijheidsbeperkende en privacyschendende maatregelen te nemen. Maar ook dat komt nu gelukkig in de openbaarheid en ze zullen zich moeten verantwoorden als wapenvergunningen gewoon samen gaan met het gebruik van dergelijke medicijnen. Het wordt gelukkig steeds weer moeilijker om het volk om de tuin te leiden.

trackback
Doodsoorzaak nr. 3 Psychiatrische medicatie | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden

[…] in: Gezondheid     Robin de Boer    28 februari 2016 07:30 […]

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

De bron van veel ellende is het systeem. Daarna komt pas het medisch circus/hulpprogramma’s om de hoek kijken. Maar die staan weer in dienst van het systeem. Deze cirkel zou doorbroken moeten worden. Hoe?
We zouden alle kinderen: “de negen intenties die je leven zullen veranderen” moeten aanleren, die bij niburu.co zijn beschreven.
Daarnaast moeten de scholen weer voor ontplooiing van het kind staan en niet als product voor het systeem gezien worden. Dit werkt sowieso averechts. Dus dit is ook in het belang van de bedrijven/systeem enz. Gezonde, gelukkige, creatieve kinderen. Angstcultuur opheffen door het geven van geborgenheid op alle vlakken. Dat geldt ook voor volwassenen.
Als ik naar mijn verleden kijk, dan heb ik echt vaak moeten knokken tegen het systeem. Het kastje naar de muur gevoel. vb. ernstige schimmel in je huis. Ga dat maar eens oplossen. Of het wachten op een huis. Je verliest er veel jaren mee. Geldt ook voor een financieel of product conflict, waarbij jij in je recht staat en vele gevolgen kunnen hebben, omdat het te lang duurt. Voor een buitenstaander zegt dit niet zoveel, maar als je het zelf meemaakt, dan weet je hoeveel impact dat op je leven heeft/geeft. Denk dat iedereen wel iets meegemaakt heeft wat helemaal niet nodig is of was. En als je dus vaak van die dingen achter elkaar krijgt, dan heb je een hele lange adem nodig. En dat vreet je op. Lichamelijk, geestelijk of beide. Ook al sta je sterk in je schoenen. Wat dan heel belangrijk is dat er iemand voor je is. Die jou begrijpt en/of die het voor je op gaat nemen. Iemand die dus voortkomt uit die negen intenties. Geen medicijnen dus, maar begrip/hulp.

Deneb
Deneb
8 jaren geleden

Je kunt dus net zo goed zeggen dat die schietgrage mensen een stoornis hebben.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x