Great ResetBuitenland

Website WEF: corona was een test, de volgende stap is een persoonlijk CO2-budget

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Afgelopen week schreven we dat het World Economic Forum (WEF) lovend is over het feit dat miljarden mensen zich aan de maatregelen hebben gehouden die zijn ingesteld als gevolg van de lockdowns. In een artikel op de website van het WEF wordt gesuggereerd dat mensen hetzelfde zouden doen als er maatregelen worden ingevoerd onder het mom van de klimaataanpak.

Het onderwerp van het artikel is het overtuigen van mensen om een ‘persoonlijk CO2-budget’ in te voeren, aangezien dergelijke Orwelliaanse programma’s tot dusver grotendeels onsuccesvol zijn gebleken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Door verbeteringen op het gebied van tracking- en surveillancetechnologie kan ‘politieke weerstand’ tegen dergelijke programma’s worden weggenomen, valt te lezen in het stuk.

Complottheorie?

“Covid-19 was een test met als uitkomst dat mensen onvoorstelbare vrijheidsbeperkingen blijken te accepteren,” schrijft Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) op Twitter. “De volgende stap is een persoonlijk CO2-budget.”

“Complottheorie?” Nou, het staat vrijwel letterlijk op de site van het WEF zelf,” zegt Van Meijeren.

Met behulp van zo’n CO2-budget wil men toewerken naar een toekomst waarin steden ‘slim en duurzaam’ zijn.

Tips

In het artikel wordt erop gewezen dat er tal van apps en programma’s zijn die je inzage geven in je CO2-voetafdruk. Er wordt een voorbeeld gegeven waarbij iemand 17,4 ton CO2 per jaar ‘uitstoot’. De uitstoot is onderverdeeld in vier categorieën: leefstijl, voedsel, vervoer en energieverbruik.

Er worden ook tips gegeven om je voetafdruk te verkleinen, zoals minder werken of vegetarisch eten. Ja, echt.

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

174 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan de wit
jan de wit
1 jaar geleden

Daarom boven alle wegen kenteken cameraas. Kwam ze zelfs tegen incde ardennen bij vervier/malmedy. Rij al 25 jaar naar familie in het saarland. Aan dat godvergeten stuk weg nog.nooit cameraas gezien. Je rijdt er meestal ziels.alleen snachts. Maar nu wel kentekencameras.

Hans
Hans
1 jaar geleden

Allemaal gelul rond CO2. niks verkeerd mee de een na grootste hoax in de wereld na”Corona”.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Natuurlijk was “corona” een test om te kijken HOE wij met z’n allen hier op zouden reageren.

Helaas is deze test voor iedereen, die verbonden is aan het World Economic Forum, een ongelooflijk groot “succes” gebleken.

Helaas, zeg ik er dan direct bij.

Slechts een veel te kleine groep is niet bezweken voor de propaganda, die vanaf dag 1 over ons is uitgestort. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat werden wij bestookt met de alarmerende berichten, waarvan ook nog eens later bleek, dat er veel niet eens klopten.

Dus ja….. in dat opzicht kunnen de bedenkers van dit “grote” plan zichzelf op de borst kloppen.

Maar nu gaat het niet meer om die zogenaamde onzichtbare vijand, een virus dat zich verspreidt over de hele wereld, maar om het klimaat.

En ik denk zomaar, dat NU niet meer iedereen hier in mee zal gaan. Veel mensen geloven helemaal niet, dat er zoveel mis is met het klimaat.

Daar komt ook nog eens bij, dat het verhaal over dat “gevaarlijke” virus zijn kracht verloren heeft.

Ik denk zelf, dat het beste wat wij met z’n allen kunnen doen, zoveel mogelijk burgerlijk ongehoorzaam moeten zijn.

Dat kan op een aantal manieren: Om te beginnen zoveel als maar mogelijk is je dagelijkse boodschappen bij de boer halen (en dus cash betalen), OOK bij de supermarkt alleen contant betalen. Dat betekent dat je het er voor over moet hebben om dan maar in een lange rij te staan.

Als je namelijk cash betaalt, dan weten “ze” absoluut niet wat je gekocht hebt. Of je nu vlees, vis of vegetarisch voedsel koopt. De enige die dat weet, dat ben je zelf.

Dan is het ook belangrijk om je mobiele telefoon, waardoor je OVERAL te traceren bent, lekker thuis te laten. Uiteindelijk hebben WIJ ouderen het jarenlang zonder mobiele telefoon gedaan. Is er dan een calamiteit, dan zij er altijd genoeg anderen die eventueel hulpdiensten kunnen inschakelen.

Mijn boodschap is dus eigenlijk héél simpel: probeer zoveel mogelijk in de anonimiteit te blijven. Dan weten ze helemaal niets.

En ZO moet het ook!

BoterOpHetHoofd
BoterOpHetHoofd
1 jaar geleden

Waar hebben de burgers dit aan verdient?!

Back to top button
174
0
We lezen graag je reactie!x