Great ResetBuitenland

Kijk: Australische senator laat in parlement waarheidsbommen vallen over Klaus Schwab en World Economic Forum

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Dinsdag deed de Australische senator Alex Antic in het parlement uit de doeken hoe het World Economic Forum de politiek stuurt door overal ter wereld Young Global Leaders te positioneren. “We dringen de kabinetten binnen,” schepte Klaus Schwab op.

Antic wees erop dat het WEF tegen kapitalisme en vrije markten is en westerse waarden en politieke processen probeert te ondermijnen. “Ze zijn heel goed georganiseerd en gefinancierd,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Daar hebben we een woord voor: communisme

Hun boodschap lijkt onschuldig te zijn, maar de achterliggende ideologie is revolutionair en destructief, benadrukte de senator. Hij zei dat het WEF pleitte voor de strengste coronamaatregelen ter wereld, waaronder lockdowns en verplichte vaccinatie, vaccinatiepaspoorten en mondkapjes, terwijl deze maatregelen een aanval op onze vrijheid waren.

Antic wees er verder op dat het World Economic Forum wil dat je in 2030 ‘niets bezit en gelukkig bent’. “Je hoeft geen politiek filosoof te zijn om tot de ontdekking te komen dat als je niets bezit, de Staat alles bezit. Daar hebben we een woord voor: communisme.”

Niet meer herkennen

De senator riep Australiërs op om zich te verdiepen in de marxistische agenda van het WEF voordat ze hun eigen land niet meer herkennen. Antic is vastbesloten om te achterhalen hoe ver de invloed van het World Economic Forum in Australië reikt.

4.8 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sil
Sil
4 maanden geleden

Een wonder dat hij het nog zeggen mag, in dat vieze Australië. En een beetje laat ook. We hebben onderhand toch allemaal wel door dat we een communistische wereld worden ingeleid? Door een stelletje nazi’s.

Annievanhettassie
Annievanhettassie
4 maanden geleden

Wij weten inmiddela watvaccinaties doen🙈🙈🙈

jan de wit
jan de wit
4 maanden geleden

Heel ver. Al sinds begin jaren 90 worden die leaders opgeleid.

ludo
ludo
4 maanden geleden

zie hoeveel zetels er leeg zijn op het filmpje, alle congresleden zijn op vakantie?
en dit filmpje zal het grote publiek niet bereiken.
dus wat haalt het uit als één iemand daar voor een lege zaal staat te prediken?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x