Mens en Dier

PvdA-lijsttrekker Senaat wordt blij van mensen in diepe armoede en kou: ‘Dit kun je toch niet menen?’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

De NOS meldde dat in Nederland in 2022 een kwart minder gas is verbruikt dan het jaar ervoor. Vooral huishoudens schroefden hun gasverbruik omlaag. In totaal werd 31 miljard kubieke meter gas verbruikt, de laagste hoeveelheid sinds 1972. De daling werd gestimuleerd door de forse hogere gasprijzen.

PvdA en GroenLinks reageerden verheugd. “We kunnen het wel! Dank Poetin, voor het inzicht,” schreef Mei Li Vos, PvdA-fractievoorzitter in de Eerste Kamer, op Twitter. Tweede Kamerlid Tom van der Lee (GroenLinks) voegde toe: “Jarenlang gehamerd op de potentie van energiebesparing. Afgelopen jaar bleek: het kan gewoon.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De tweets maakten veel los. Zoveel dat Vos haar bericht verwijderde en zich verontschuldigde voor haar ‘knullige’ tweet.

Hoe bedenk je het?

“Hopeloos naïef: dat vind ik, Mei Li Vos. Natuurlijk was niet Poetin, maar waren uiteraard de hoge energierekeningen dé reden van het laagste gasverbruik. Kom op, Mei Li, dit kun je toch niet menen?” reageert auteur Fred van ’t Ent.

Hij vindt dat Vos direct ontslag moet nemen. “Echt, niet geschikt als volksvertegenwoordiger, zo iemand. Mei Li Vos, hoe bedenk je het? Hoe kom je erop?” Van ’t Ent vraagt zich af hoe zij ooit de Eerste Kamer heeft kunnen bereiken.

Losgezongen van de realiteit

Schrijver en uitgever Tjeerd Langstraat stelt: “Totaal losgezongen van de realiteit, deze boven ons gestelden. Wat een dedain, maar bovenal, wat een hallucinante tweet.”

Rechtenstudent Olaf Kemerink zegt ook: “Echt totaal losgezongen van de realiteit. Is dit wat ‘roodgroene politiek’ betekent? Doek die linkse wolk maar op.”

Mooi

“De bakker om de hoek die moet kiezen tussen zijn brood voor 5 euro per stuk verkopen of de toko sluiten. Mei Li Vos van de PvdA vindt het ‘mooi’. Weet wat je stemt,” twittert Annelies Strikkers.

PVV-leider Geert Wilders haalt hard uit: “PvdA-lijsttrekker Senaat Mei Li Vos wordt blij van mensen in diepe armoede en kou die korter douchen en verwarming uitzetten omdat ze de rekening niet meer kunnen betalen. Ze zegt op te komen voor de lagere inkomens, maar ze verraadt de gewone man. Stem géén PvdA!”

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sardo
Sardo
1 jaar geleden

Ik ben dat linkse zooitje al decennia zat, maar nu helemaal.

Wordt tijd dat ze volledig in de gaten gehouden worden betreffende hun energie verbruiken. en andere woke standpunten.

Mar
Mar
1 jaar geleden

ja duidelijk die kun je als 1e goed knechten ,O je doet niet wat we zeggen nou dan wordt je gekort of krijgt een boete , je kunt mensen niet harder raken als in de portemenee , daarom hebben taakstrafjes enzo ook totaal geen zin geef ze een boete een dikke boete en ze doen het nooit meer

Piet
Piet
1 jaar geleden

Zieke wereld!

Freek
Freek
1 jaar geleden

Mag toch hopen dat dit soort berichten bij vele de ogen zullen openen, allemaal propaganda gelul om ons afhankelijk te maken en daarna een controlesysteem in te duwen!

Dom Tinnef kan je het niet van winnen die moet je doodzwijgen en geen aandacht geven, bij de hele Roverheid zit alleen maar zulk Tinnef!
Dus als iedereen stopt met belasting betalen en ook stopt met de energierekening betalen is het zo over.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x