Binnenland

Ondertussen in Eindhoven: ‘Het lijkt net of je in een heropvoedingskamp terecht bent gekomen’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van Eindhoven klagen over een luide omroeper in het winkelcentrum in de binnenstad. Uit een luidspreker klinkt sinds kort een stem die het winkelend publiek met klem wijst op de coronamaatregelen.

‘Hou je aan de basisregels. Alleen samen krijgen we corona onder controle’, schalt de omroepstem door de straten. “En dit hoor je dus elk kwartier,” zegt Peter, een lokale bewoner, tegen Omroep Brabant. “De hele dag door. In het Nederlands en in het steenkolenengels.”

“Er hangen vier boxen aan deze kant, vijf boxen aan die kant, ik werk veel thuis, je hoort het door de ramen heen,” aldus Peter. “Ik word er persoonlijk gek van. Ik vind dit echt niet normaal.”

Knettergek

Het lijkt net of je in een heropvoedingskamp terecht bent gekomen, zegt hij. “Het wordt echt geforceerd aan je doorgegeven. Eigenlijk wordt hiermee een inbreuk op mijn privacy veroorzaakt.”

Journaliste Fiona Zwart zegt over de omroeper in Eindhoven: “Knettergek. Zo gek dat het op mijn lachspieren werkt. Al snap ik dat het niet om te lachen is als je naast die herrie woont.”

4.9 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
181 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RuitEl
RuitEl
7 maanden geleden

Heeft Eindhoven dit wellicht gepikt uit 1984?

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
7 maanden geleden

Hebben ze van moskee afgekeken?

-= GensNet =-
-= GensNet =-
7 maanden geleden

Je moet langzamerhand voor “alles” een vergunning hebben. Is hier wel een vergunning voor afgegeven?

Dat deden zo vroeger ook zo toen er nog geen of amper mensen waren met een televisie bij een ramp of wanneer ze op zoek waren naar iemand die ze niet konden vinden. Duidelijk na-oorlogse toestanden…….

Renegade mind
Renegade mind
7 maanden geleden

We moeten keiharde verzet tonen anders zijn we allemaal de Sjaak over en fucking uit met ons niks liefde onzin alles plat gooien land opslot

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

181
0
We lezen graag je reactie!x