Buitenaards

Ancient Aliens 6: De kristallen schedels (video)

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lichtgevende relikwieën in de vorm van menselijke schedels. Vreemde artefacten die naar verluidt de geheimen van het universum bevatten.

Zijn de kristallen schedels een hoax of beschikken ze over grootse, misschien wel buitenaardse krachten? De kristallen schedels worden gezien als enkele van de meest controversiële artefacten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hoewel er over de hele wereld honderden kristallen schedels zijn gevonden, zijn er volgens een legende slechts 13 die een mystieke kracht in zich dragen. De geheimen van deze schedels zouden worden onthuld op het moment dat de schedels samenkomen en een wereldwijd raster vormen.

Kan deze zogeheten ‘reünie van de schedels’ heilige kennis van de goden doen ontwaken? Kennis die duizenden jaren verborgen is gehouden voor de mensheid? Kunnen de kristallen schedels de waarheid onthullen over ons buitenaardse verleden en een glimp van de toekomst laten zien?

Ancient Aliens 6

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dymph
dymph
10 jaren geleden

Ik heb eens gehoort van iemand die deze schedels verkoopt in Tilburg, dat zwarte magiers dit kopen en daar een ziel in doen. Wat hier vna waar is ???
En ik weet dat in Tilburg zeker twee groepen zijn die zich met zwarte magie bezig houden. Dit he ik gehoort vaniemand die zich daar mee bezig hield.

lies
lies
10 jaren geleden

Ik heb begrepen dat de Mayas het ook op die manier hebben gedaan. Eens in de duizend jaar was er iemand uitverkoren om info/kennis van de voorgaande 1000 jaar in zich op te nemen en vervolgens zijn ziel in een van die 13 schedels te laten overgaan.. zo is er 13.000 jaar aan informatie opgeslagen in die schedels.

RjSeeker
RjSeeker
10 jaren geleden

Dit heeft allemaal met geloof te maken. Elke stam deed het op z’n eigen manier.
Elke stam gelooft dat er een ‘God’ is, maar zoeken en benoemen dat op hun eigen manier. Sommige doen dat zelfs op een bizarre manier. In India bijvoorbeeld. Daar zien ze in alles bijna een ‘God’. Er is maar 1 ‘God’ die het heelal heeft gemaakt en ons heeft geschapen. Het geheim zullen wij nooit ontdekken, want dat heeft God ook zo gewild. Iedereen zal speculeren en onderzoeken, but you will never find the truth. Alleen op de ‘dag des oordeels’ zal ‘God’ zijn kracht en macht laten zien.

Evo
Evo
10 jaren geleden

[quote name=”RjSeeker”]Dit heeft allemaal met geloof te maken. Elke stam deed het op z’n eigen manier.
Elke stam gelooft dat er een ‘God’ is, maar zoeken en benoemen dat op hun eigen manier. Sommige doen dat zelfs op een bizarre manier. In India bijvoorbeeld. Daar zien ze in alles bijna een ‘God’. Er is maar 1 ‘God’ die het heelal heeft gemaakt en ons heeft geschapen. Het geheim zullen wij nooit ontdekken, want dat heeft God ook zo gewild. Iedereen zal speculeren en onderzoeken, but you will never find the truth. Alleen op de ‘dag des oordeels’ zal ‘God’ zijn kracht en macht laten zien.[/quote]
Waar heb je die informatie vandaan? Geef mij aantoonbaar bewijs graag!

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x