CoronaMens en Dier

Rutte bedolven onder kritiek na oproep tot verbroedering: ‘Wat een farce’

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Premier Rutte heeft in een interview in het AD opgeroepen tot verbroedering nu de coronamaatregelen worden afgebouwd. “Mijn oproep is nu, naar mezelf en naar alle mensen: laten we elkaar weer opzoeken. Luisteren naar elkaar. Naast elkaar gaan staan,” zegt hij in gesprek met de krant.

“Ik kan alleen maar hopen en ertoe oproepen dat we onze volksaard terugvinden: discussiëren, maar ook een beetje lief voor elkaar zijn. We zijn een gaaf land, zorg dat je familie ook weer een beetje gaaf wordt,” aldus de premier.

Hij wordt overladen met kritiek. “Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht doet Mark Rutte een oproep tot ‘verbroedering’ – ja, u leest het goed, dezelfde Rutte die enkel tweedracht heeft gezaaid en voor polarisatie heeft gezorgd. Wat een farce, ik hoop dat niemand hier nog in trapt,” schrijft jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

De pyromaan roept op geen brand meer te stichten

Journalist Annelies Strikkers reageert: “Rutte doet oproep om geen actieve herinnering te hebben aan zijn mensonterende, Grondwet schendende, leugenachtige beleid van de afgelopen twee jaar.”

“Toen de gemeenteraadsverkiezingen nog niet in aantocht waren, moest ik bijna smeken in de Kamer om Rutte dit te laten zeggen,” schrijft Caroline van der Plas, fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging.

PVV-Kamerlid Fleur Agema haalt uit: “De pyromaan roept op geen brand meer te stichten. Drie weken voor de verkiezingen.”

Nooit meer

“Ik mag hopen dat de meerderheid van de mensen hier echt niet meer in gaat trappen zo vlak voor de verkiezingen. Niet het virus is de oorzaak van de ellende, maar de disproportionele maatregelen die zijn getroffen door jouw kabinet, Rutte. Nooit meer Rutte!” stelt bioloog Richard Steenvoorden.

Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt over zijn oproep tot verbroedering: “Ah. Net als in Canada? Wanneer spreekt u zich uit over uw Canadese ambtsgenoot?”

4.8 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
376 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anja
Anja
5 maanden geleden

Deze zgn. premier is een verward persoon die oorzaak en gevolg omdraait en er van uitgaat dat ook de rest van Nederland een inactief geheugen heeft!

Elise
Elise
5 maanden geleden

Hahahahhhahha…………………..

NooT
NooT
5 maanden geleden

Wat een l*l. Eerst het land opzettelijk en zonder scrupules verwoesten en dan oproepen tot verbroedering.
Psychopaat.

Mirjohn
Mirjohn
5 maanden geleden

Rutte zijj oproep slaat nog kant nog wal. Hoe durft hij deze woorden uit zijn mond te laten vloeien nadat hij dit land met zijn inwoners de afgelopen 10 jaar en vooral de afgelopen 2 jaar naar de afgrond heeft geholpen. Wij waren asociaal, moesten onze bek houden en dat alleen maar om zijn zin door te drammen. En de uitspraak ‘wij hebben een gaaf land’ dit benoem je niet zo als een Minister president. Het is weer even zieltjes winnen voor de verkiezingen met zijn nietszeggende gezever. Deze man heeft totaal geen beeld van zichzelf, hoe hij zichzelf profileert, wat hij uitkraamt. Men heeft in hem geen vertrouwen meer na al zijn wandaden van de afgelopen 2 jaar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

376
0
We lezen graag je reactie!x