Gezondheid

Hulpstof in vaccins gelinkt aan autistisch gedrag bij muizen. Wat betekent dit voor mensen?

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nieuw onderzoek wijst op een link tussen hulpstoffen in vaccins en autisme. Blootstelling aan hulpstoffen die aluminium bevatten blijkt bij muizen sociale beperkingen te veroorzaken.

“Onze groep heeft laten zien dat er een correlatie is tussen het aantal gevallen van autisme en het aantal aluminiumbevattende hulpstoffen die in verschillende westerse landen via vaccins aan kinderen worden gegeven,” zeggen de onderzoekers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Eerder onderzoek heeft laten zien dat blootstelling aan aluminium na de geboorte leidt tot verschillende gedragsstoornissen bij jonge muizen.

Eerste onderzoek

De wetenschappers pleiten voor meer onderzoek naar dit fenomeen. Ze concludeerden dat aluminium kan worden gelinkt aan symptomen die alle kenmerken hebben van autisme.

“Eerder onderzoek heeft de blootstelling aan aluminium gelinkt aan autisme,” schreven ze. “Gebrek aan sociale interactie is één van de kernsymptomen van autisme.”

Voor zover bekend is dit het eerste onderzoek naar het sociale gedrag van muizen na blootstelling aan aluminiumbevattende hulpstoffen.

Verstoort

“We ontdekten dat aluminium de sociale interactie bij muizen in sommige gevallen verstoort,” aldus de wetenschappers.

De onderzoekers zeggen nog geen definitieve uitspraken te kunnen doen over de link tussen aluminiumbevattende hulpstoffen en autisme bij mensen.

Het onderzoek is gepubliceerd in het Journal of Inorganic Biochemistry.

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[Natural Blaze]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Hulpstof aluminium zit niet alleen in de vaccinatie , het zit ook in b.v maagzuur remmers, en andere medicijnen , het probleem is de stapeling van deze stoffen, het zit in de grond dus in de voedsel keten, maar ook in de filter van een sigaret , deodorant en pannen, aluminium folie…… Nou gaat men ervan uit dat de hersenen / lichaam wel iets aan kan maar als je alles gebruikt, tja dan krijg je teveel. Er zullen wel meer onnodige stoffen in alle producten zitten,maar ik vrees dat het om geld draait… Aluminium zit in de vaccinatie om zo minder andere ( goede) stoffen te gebruiken….Alles draait om geld zo is de cirkel weer rond…… eigenlijk is het beste als ouders hun kinderen laten vaccineren om af en toe bij een natuurarts een ontgiftings kuur te nemen …….. Veel informatie op http://www.goedetengezondleven.nl

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
5 jaren geleden

Om je lichaam zo min mogelijk te belasten, is het nodig zo gezond mogelijk te eten.
(Ja ik weet het, soms is het moeilijk voor gezond te kiezen, en is de verleiding groot, naar makkelijk maar
ongezonder eten)

Maar je maakt het jezelf (je lichaam) stukken makkelijker om goed te functioneren, als je voor gezonde
voeding kiest. (Een gezonde geest in een gezond lichaam)

En eventueel ontgiften, van wat er nu nog in je lichaam zit, wat er niet inhoort.
Bijvoorbeeld met zeoliet en chlorella.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Er zou ook wel een een discussie op gang mogen komen over vacuümbevallingen, veel kinderen lijken hier ook een behoorlijke hersenbeschadiging door op te lopen. Het wordt dan een optelsom van verschillende oorzaken waarom kinderen tegenwoordig zo apathisch, afwezig, gestoord of druk zijn. En het zal niet alleen aluminium zijn die men in het lichaam krijgt ingespoten, maar ook of een vaccin met wat voor rommel meer erin verwerkt niet veel schadelijker is dan men denkt. Het alleen maar hebben over aluminium is denk ik te eenzijdig.

Hoe zou een kind zijn geweest die op de wereld kwam zonder vacuümbevalling en zonder vaccins? Dat valt moeilijk aan te tonen of men wil het niet aantonen?
Maar werkelijk, het misvormen van een zacht babyhoofdje heeft geen gevolgen, ook niet voor later?

Natuurlijk willen of moeten artsen zo snel mogelijk en vooral ook zo goedkoop mogelijk een kind op de wereld zetten, maar is een keizersnede een betere, maar ook een veel duurdere ingreep. Dat een kind door een vacuümbevalling schade oploopt en later allerlei fysieke of geestelijke problemen kan ondervinden kost uiteindelijk of wellicht vele malen meer.

Overheid en ziektekostenverzekeraars hebben daar geen boodschap aan en kijken alleen naar het kostenplaatje van dat moment, maar de lange termijn effecten die ook veel geld kosten, daar is men niet in geïnteresseerd, ook omdat men altijd nog volhoudt dat een vacuümbevalling geen schade aan het brein veroorzaakt.

Soms lijkt het er verdacht veel op dat men bewust kinderen of mensen ziek maakt, want in complotten gedacht, een ziek mens is voor de farmaceutische en medische industrie altijd nog goud waard. Die denken ook vooruit en hebben natuurlijk wel een blijvende stroom aan clientèle nodig.

Dezelfde verdachtmaking heb ik bij het uitzetten van teken die de ziekte van lyme over kunnen brengen en bij de verpakkingsindustrie die allerlei stoffen verwerkt in verpakkingsmateriaal die ziekmakend zijn. Weekmakers en of andere stoffen in verpakkingsmateriaal voor de voedingsindustrie ontregelen de hormoonhuishouding en van een verstoorde hormoonhuishouding worden mensen zwak, ziek en ellendig. En wat te denken van ons drinkwater, iedere slok is een cocktail aan residuen van gif en medicijnen!!…. En zo zijn er meer zaken waarvan men het vermoeden zou kunnen hebben dat men bewust bezig is de mens ziek te maken en vooral ziek te houden.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x