Binnenland

Arnold Karskens bij boerenprotest: ‘Tegen een verenigd volk is geen regering opgewassen’

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Dit kabinet-Rutte wil oorlog. Ja, u hoort het goed: oorlog. Oorlog tegen de werkende mensen van dit land. Tegen boeren die ons eten verzorgen. Een regering die het niet uitmaakt dat Nederlanders ooit opnieuw de hongersnood zullen kennen. Dat zei voorzitter van Ongehoord Nederland Arnold Karskens zaterdag bij het boerenprotest in het Zuiderpark.

En waarom niet? Omdat deze regering de bevolking niet interesseert. Rutte is bezig met een baantje in Brussel. En hij zal er alles aan doen om die baan te krijgen, aldus Karskens. “Hij heeft geen kinderen dus de toekomst van Nederland interesseert hem niet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Geloof ze dus niet

Karskens bezocht 40 jaar lang als oorlogsverslaggever fronten over de hele wereld. “Ik weet twee hele belangrijke dingen. Een regering spaart geen leugen om het tot een oorlog te laten komen,” zei hij. “Of het nu tegen Irak is of tegen de Nederlandse boeren, ze zal alle middelen inzetten.”

“En twee: de mainstream media zullen de regering altijd helpen. Geloof ze dus niet. Lees daarom de alternatieve kranten en kijk naar programma’s als Ongehoord Nieuws.”

Geef de strijd nooit op

Hoe kunnen we winnen? Er gelden volgens Karskens twee regels in iedere rechtvaardige strijd, in iedere oorlog. “Laat elkaar niet los. Steun elkaar waar mogelijk. Vorm een breed front. Niet alleen van boeren, maar ook van vissers, toeslagenouders, middenstanders, studenten en bejaarden.”

“En twee – het aller, aller, allerbelangrijkste – wees niet bang. De overmacht aan politie en zelfs Duitse waterwerpers is bluf. Tegen een verenigd volk is geen regering opgewassen. Geef de strijd nooit op. Succes,” besloot hij.

4.9 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
1 jaar geleden
Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Stop met belasting betalen massaal!

Joop
Joop
1 jaar geleden

Zo is het kegel ze weg nazi’s Rutte en co deze landverraders met Gestapo foute politie net als in 1940 totaal foute gasten deze coke snuivers knuppelen vreedzame burgers geen landverraders of moordenaars alsonze roverheid.

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Psies eendracht maakt macht een vuist is sterker,power 2 the people.👊👊👊💪💪💪

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x