CoronaBuitenland

Yvette werd nooit meer de oude na de coronaspuit: ‘Het was abnormaal’

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!

Yvette uit de Belgische gemeente Pelt liet zich in juni vorig jaar vaccineren tegen corona. Sindsdien kampt ze met chronische ontstekingen, waar de geneeskunde geen antwoord op heeft. Yvette voelt zich gebroken.

Na de spuit begon ze te bibberen en te beven. “Het was abnormaal.” Daarnaast kreeg ze last van ‘vreselijke hoofdpijn’. Op de CT-scan waren grote witte vlekken op haar longen te zien. Artsen dachten dat het ging om een bacteriële infectie en Yvette kreeg antibiotica voorgeschreven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het zou toch kunnen

De grote witte vlekken zijn weg, maar ze blijft met ontstekingen zitten. Ze is daarnaast maandenlang kortademig geweest. “Er is geen oplossing voor mijn probleem. Ik kom er niet vanaf,” zei ze in gesprek met VZW Legal Hearts.

Haar huisarts ontkende alle keren dat ze werd onderzocht dat het te maken zou kunnen hebben met de spuit, maar de laatste keer zei ze: “Het zou toch kunnen.”

Ik ga niet meer

Yvette werd nooit meer de oude na de coronaspuit. “Of de volgende vaccins zijn verbeterd of niet, dat weet ik niet, maar ik ga niet meer. Het is mooi geweest.”

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
1 jaar geleden

Vanochtend nog een meermaals ingespoten collega per ambu afgevoerd agv ‘corona’.
Ze kunnen die spuiten in hun eigen flikker steken.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

En dat willen ze dan mogelijk verplichten ? Ik doe er niet aan mee ! Voor een verkoudheidje mijn leven op het spel zetten. Actie is snel gewenst !

Lee
Lee
1 jaar geleden

Zware metalen geven onstekingen ja.
Sterkte.

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

En dat (in Nederland) voor een groot deel met dank aan Hugo de Jonge die op zijn nieuwe post ook de volgende crisis graag op zijn naam wil hebben, namelijk de huizencrisis, huizen die niet meer verkocht mogen worden als ze niet zijn geïsoleerd naar zijn normen. Juridisch kan dat volgens mij helemaal niet maar weet hij veel, hij weet alleen maar wat van aardrijkskunde.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x