Gezondheid

Robert De Niro over vaccins en autisme: “We moeten de waarheid achterhalen”

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Acteur Robert De Niro heeft spijt van het terugtrekken van de anti-vaccinatiefilm Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe waarin een verband wordt gelegd tussen het BMR-vaccin en autisme.

De Niro, oprichter van het Tribeca Film Festival, kwam vorige week onder vuur te liggen nadat hij had aangekondigd de film te zullen tonen op zijn prestigieuze festival. Al snel besloot hij de documentaire terug te trekken omdat hij bang was dat de vertoning een negatief effect zou hebben op het filmfestival.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Robert De Niro over vaccins en autisme: "We moeten de waarheid achterhalen"Vaxxed gaat over de BMR-prik, die er volgens de filmmakers voor zorgt dat kinderen autisme krijgen. Volgens De Niro is Vaxxed een documentaire ‘die mensen moeten zien’. “Ik wil alleen maar dat de film wordt getoond zodat mensen zelf kunnen oordelen,” zei hij. “We moeten de waarheid achterhalen. Ik vind dat je andere opvattingen niet moet negeren.”

Vraagtekens

Hij benadrukt dat hij niet tegen vaccinaties is, maar er wel vraagtekens bij zet. Zijn zoon Elliot heeft autisme en dat is volgens zijn vrouw niet geleidelijk gebeurd. “Er zijn veel dingen die niet worden gezegd,” zei hij. “Niemand lijkt er aandacht aan te willen besteden.”

De Niro zei ook dat mensen een andere documentaire, genaamd Trace Amounts, moeten gaan kijken. Daarin worden vaccins ook gelinkt aan autisme. “Er is veel informatie over dingen die gebeuren binnen de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en farmaceutische bedrijven, er zijn veel dingen die niet worden gezegd,” voegde hij toe.

Grote medicijnmakers

De steracteur heeft het gevoel dat mensen discussies over vaccins en autisme proberen af te kappen. Hij zei dat hij sceptisch is over de bevindingen van de wetenschappelijke gemeenschap dat er geen link is tussen vaccins en autisme. “Het ligt allemaal een stuk ingewikkelder,” zei hij in het tv-programma The Today Show.

“Er is een soort hysterie,” aldus De Niro. “Iedereen moet zelf de keuze hebben om al dan niet te vaccineren. Maar de grote medicijnmakers worden er beter van.”

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
D Visser
D Visser
7 jaren geleden

Als hij er echt achterstond had hij de film wel uitgebracht. Angst is een slechte raadgever…

pleiadian
pleiadian
7 jaren geleden

“Er is een soort hysterie,” aldus De Niro. “Iedereen moet zelf de keuze hebben om al dan niet te vaccineren. Maar de grote medicijnmakers worden er beter van.”

Die keuze is er toch? Niemand wordt gedwongen gevaccineerd…

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Fijn dat Robert de Niro toch blijft doorgaan met aandacht geven aan de film en alles wat eromheen gebeurt. Ik was bang dat hij er helemaal over zou ophouden na de intimidatie tactieken van de Pharmaceutica Mafia… toch niet dus, gelukkig.

only yoU
only yoU
7 jaren geleden

s Si nds wanneer bezigt hij de wetenschap?
Schoenmaker blijf bij je leest!

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x