Buitenland

Rocklegende Roger Waters haalt in videoboodschap hard uit naar aanstichters van oorlog in Oekraïne

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Rocklegende Roger Waters veegt in een videoboodschap de vloer aan met de mensen die volgens hem verantwoordelijk zijn voor de oorlog in Oekraïne.

De Amerikaanse president Joe Biden, minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken, onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland en andere oorlogszuchtige neoconservatieven in Washington en de vazalstaten in de NAVO hebben deze oorlog uitgelokt, stelt Waters.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen centimeter

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken James Baker zei in 1990 tegen Sovjetleider Gorbatsjov dat de NAVO geen centimeter naar het oosten zou opschuiven. Op dat moment gold dat vooral voor Oost-Duitsland. De NAVO hield zich niet aan deze belofte en breidde alsnog uit naar het oosten.

Waters verwijst ook naar de speech van president Poetin op de veiligheidsconferentie van München in 2007, waarin hij duidelijk te verstaan gaf dat hij zich stoort aan de Amerikaanse neiging om zich voortdurend te bemoeien met de gang van zaken in allerlei landen, ook dicht bij Rusland.

List

“In 2008 hadden jullie ervoor kunnen kiezen om de NAVO niet verder uit te breiden naar het oosten,” zegt de voormalig zanger van Pink Floyd. “In 2014 hadden jullie ervoor kunnen kiezen om geen illegale staatsgreep te bekokstoven in Oekraïne. In 2019 hadden jullie de Minsk-akkoorden kunnen steunen.”

Inmiddels heeft Angela Merkel laten doorschemeren dat het een list was om tijd te rekken en Oekraïne te bewapenen ter voorbereiding op de oorlog die jullie hebben uitgedokterd, aldus Waters.

4.9 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Deug-Nietje
Deug-Nietje
1 jaar geleden

Hij heeft zo gelijk !
Super Legende met Lef !! 💪👍🎵

Annette
Annette
1 jaar geleden

FANTASTISCH nieuws, dat Roger Waters zich hier zo overduidelijk uitspreekt, of ik kan beter schrijven: uitzingt, om dit hele vieze “spel” bloot te leggen.

Eigenlijk had ik dit ook wel verwacht van de zanger van Pink Floyd. Als ik die naam hoor, dan denk ik onwillekeurig aan de song ANOTHER BRICK IN THE WALL.

Wat heb ik dat lied de afgelopen paar jaar veel mogen horen bij de demonstraties en fakkeltochten. Het was en is een perfect lied en zegt eigenlijk alles.

Gelukkig heeft Roger Waters zijn ziel NIET aan de duivel verkocht. Veel van zijn collega’s hebben dat jammer genoeg WEL gedaan.

Dan denk ik bijvoorbeeld aan een Sean Penn. OOIT vond ik dat een geweldige acteur, maar wat is DIE ongelooflijk door de mand gevallen. Keihard!

En er zijn er natuurlijk nog véél meer. Ik denk dan bijvoorbeeld aan Madonna. Nota bene iemand met zo’n heilige naam, die NU de duivel aanbidt. WALGELIJK.

ALLES wat Roger in zijn lied naar voren brengt, is natuurlijk 100% waar. Daar is helemaal geen twijfel over mogelijk. Dat is allemaal gezegd en gedocumenteerd. Alleen mensen die totaal gebrainwasht zijn, hebben een andere mening.

Roger Waters, JIJ bent een held dat jij je ziel NIET hebt verkocht aan de duivel.

Ben
Ben
1 jaar geleden

The legend

Jill
Jill
1 jaar geleden

Het is de waarheid

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x