Buitenland

Rocklegende Roger Waters haalt in videoboodschap hard uit naar aanstichters van oorlog in Oekraïne

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Rocklegende Roger Waters veegt in een videoboodschap de vloer aan met de mensen die volgens hem verantwoordelijk zijn voor de oorlog in Oekraïne.

De Amerikaanse president Joe Biden, minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken, onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland en andere oorlogszuchtige neoconservatieven in Washington en de vazalstaten in de NAVO hebben deze oorlog uitgelokt, stelt Waters.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen centimeter

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken James Baker zei in 1990 tegen Sovjetleider Gorbatsjov dat de NAVO geen centimeter naar het oosten zou opschuiven. Op dat moment gold dat vooral voor Oost-Duitsland. De NAVO hield zich niet aan deze belofte en breidde alsnog uit naar het oosten.

Waters verwijst ook naar de speech van president Poetin op de veiligheidsconferentie van München in 2007, waarin hij duidelijk te verstaan gaf dat hij zich stoort aan de Amerikaanse neiging om zich voortdurend te bemoeien met de gang van zaken in allerlei landen, ook dicht bij Rusland.

List

“In 2008 hadden jullie ervoor kunnen kiezen om de NAVO niet verder uit te breiden naar het oosten,” zegt de voormalig zanger van Pink Floyd. “In 2014 hadden jullie ervoor kunnen kiezen om geen illegale staatsgreep te bekokstoven in Oekraïne. In 2019 hadden jullie de Minsk-akkoorden kunnen steunen.”

Inmiddels heeft Angela Merkel laten doorschemeren dat het een list was om tijd te rekken en Oekraïne te bewapenen ter voorbereiding op de oorlog die jullie hebben uitgedokterd, aldus Waters.

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Deug-Nietje
Deug-Nietje
25 dagen geleden

Hij heeft zo gelijk !
Super Legende met Lef !! 💪👍🎵

Annette
Annette
25 dagen geleden

FANTASTISCH nieuws, dat Roger Waters zich hier zo overduidelijk uitspreekt, of ik kan beter schrijven: uitzingt, om dit hele vieze “spel” bloot te leggen.

Eigenlijk had ik dit ook wel verwacht van de zanger van Pink Floyd. Als ik die naam hoor, dan denk ik onwillekeurig aan de song ANOTHER BRICK IN THE WALL.

Wat heb ik dat lied de afgelopen paar jaar veel mogen horen bij de demonstraties en fakkeltochten. Het was en is een perfect lied en zegt eigenlijk alles.

Gelukkig heeft Roger Waters zijn ziel NIET aan de duivel verkocht. Veel van zijn collega’s hebben dat jammer genoeg WEL gedaan.

Dan denk ik bijvoorbeeld aan een Sean Penn. OOIT vond ik dat een geweldige acteur, maar wat is DIE ongelooflijk door de mand gevallen. Keihard!

En er zijn er natuurlijk nog véél meer. Ik denk dan bijvoorbeeld aan Madonna. Nota bene iemand met zo’n heilige naam, die NU de duivel aanbidt. WALGELIJK.

ALLES wat Roger in zijn lied naar voren brengt, is natuurlijk 100% waar. Daar is helemaal geen twijfel over mogelijk. Dat is allemaal gezegd en gedocumenteerd. Alleen mensen die totaal gebrainwasht zijn, hebben een andere mening.

Roger Waters, JIJ bent een held dat jij je ziel NIET hebt verkocht aan de duivel.

Ben
Ben
25 dagen geleden

The legend

Jill
Jill
25 dagen geleden

Het is de waarheid

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

118
0
We lezen graag je reactie!x