UFO

UFO bij openingsceremonie Spelen? (update)

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de redactie komen veel mails binnen over de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Die werd op vrijdagavond afgesloten met spectaculair vuurwerk.

In beeld verscheen volgens de Huffington Post een ongeïdentificeerd vliegend object dat zich richting het Olympisch Stadion begaf.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het schotelvormige object is in de linkerbovenhoek van het scherm te zien terwijl het vuurwerk losbarst boven het stadion. De UFO, met in het midden een soort koepel, beweegt langzaam door de lucht alsof het de lichtshow nauwlettend observeert.

Alhoewel NBC Olymipcs, een onderdeel van NBC Sports, verslag doet van de Olympische Spelen vanuit een Goodyear zeppelin, zou het object boven de openingsceremonie niet op een zeppelin lijken, aldus de Huffington Post.

Er wordt op internet druk gespeculeerd. Wat was het?

Op een avond waarop koningin Elizabeth en 007-agent James Bond uit een helikopter parachuteerden zouden de meesten waarschijnlijk niet verrast zijn geweest als er ook een UFO op het programma zou hebben gestaan. Twee weken geleden gaven de Britse autoriteiten een nieuwe serie UFO-documenten vrij.

De Britse Alien Disclosure Group onderzocht de beelden en is van mening dat het zeker niet om een zeppelin, helikopter of drone gaat.

Afgelopen maand suggereerde voormalig UFO-ambtenaar van het Britse ministerie van Defensie Nick Pope dat de Olympische Spelen een uitgelezen mogelijkheid zouden zijn voor buitenaardse schepen om zich te vertonen, meldde Press TV.

Update

Fox News meldt dat Goodyear op het moment van de openingsceremonie van de Olympische Spelen geen zeppelin boven het stadion had hangen:

Bovendien is er tijdens het vuurwerk nog een tweede object vastgelegd op video:

Bekijk ook de originele beelden:

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roy
roy
11 jaren geleden

hmmmm!! hoef niet persee een ufo te zijn.. het is gewoon niet duidelijk genoeg. moeilijk

lies
lies
11 jaren geleden

hoi, ik volg niburo al n tijd en het is allemaal oude koek wat ik lees. nu die onzin over vliegende schotel er is toch gezegd dat ze zouden landen. nou ik heb niks gezien. en de commentaren van lezers op wat mensen neerzetten als hun mening vind ik oervervelend. lees de mening van n ander en laat die voor wat die is. gr lies

leenvr
leenvr
11 jaren geleden

Ufo geloof ik wel. Maar een engelse krant en een ufo, dat geloof ik niet!

vanessa
vanessa
11 jaren geleden

FAN-TAS-TISCH!!

Ik wist ergens dat deze beelden eraan zaten te komen, ben dan ook erg blij om dit te zien want ik heb maar een tiental minuten de openingsceremonie gevolgd. Vond het nogal veel poeha en show, maar de afsluiter was toch wel een echt hoogtepunt ! Dank aan onze ruimtevrienden -en familie, jullie komen toch nog eens terug een van de? Save The Best For Last!:-)

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x