Homepagina » Buitenaards » Roswell geen mysterie meer? Doorbreekt deze vreemde memo de geheimzinnigheid rond de UFO-crash?
Roswell geen mysterie meer? Doorbreekt deze vreemde memo de geheimzinnigheid rond de UFO-crash?

Roswell geen mysterie meer? Doorbreekt deze vreemde memo de geheimzinnigheid rond de UFO-crash?

In juli 1947 bracht het Amerikaanse leger een persbericht naar buiten dat er een vliegende schotel in de buurt van Roswell was gecrasht.

Een dag later werd dat bericht weer ingetrokken en zeiden de autoriteiten dat de wrakstukken afkomstig waren van een beschadigde weerballon van de Amerikaanse luchtmacht.

Getuigen zeiden later dat het incident in de doofpot was gestopt en dat er lichamen van buitenaardse wezens waren geborgen, die naar Area 51 in Nevada waren gebracht.

Doofpot
Roswell geen mysterie meer? Doorbreekt deze vreemde memo de geheimzinnigheid rond de UFO-crash?

De Ramey-memo (Wikicommons)

Op de oorspronkelijke foto’s is te zien hoe generaal James Ramey in zijn kantoor op het Fort Worth Army Air Field een memo in zijn hand houdt.

UFO-onderzoekers zeggen dat die memo voor eens en voor altijd kan bewijzen dat het incident in de doofpot is gestopt.

Inlichtingenofficier Jesse Marcel moest de wrakstukken inspecteren en verzamelen. Hij kreeg de opdracht het materiaal over te brengen naar Fort Worth.

Anders

Hij getuigde later dat het materiaal dat in het kantoor van generaal Ramey lag anders was dan de wrakstukken die hij had onderzocht.

“Marcel zei dat hij het spelletje moest meespelen en zoals een goede soldaat betaamt deed hij wat hem werd opgedragen,” zei Alejandro Rojas van Open Minds Radio.

De fotograaf en stafchef, kolonel Thomas Dubois, claimde later dat de wrakstukken op de foto’s onderdeel waren van de cover-up, aldus Rojas.

Misleiden

“Hij beweerde dat het materiaal van de weerballon werd gebruikt om het volk te misleiden,” zei hij. “Pas in de jaren tachtig kwamen getuigen zoals Marcel naar buiten.”

Het Amerikaanse congreslid Steven Schiff stelde een onderzoek in naar het Roswellincident. De luchtmacht gaf tijdens dat onderzoek toe dat er inderdaad sprake was van een doofpot.

Moderne technologie kan deze zaak voor eens en voor altijd oplossen, denken UFO-onderzoekers.

Ontcijferd

David Rudiak heeft ingezoomd op de memo in de handen van Ramey en claimt 80 procent van het document te hebben ontcijferd.

“Hij zegt dat er duidelijk wordt verwezen naar een schijf,” zei Rojas. “Hij denkt dat één van de zinnen betrekking heeft op ‘de slachtoffers in het wrak’.”

“Rudiak zegt dat dit bewijst dat er een schijfvormig vaartuig is geborgen,” voegde hij toe. “Hij zegt dat uit de memo ook blijkt dat er buitenaardse lichamen zijn geborgen.”

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gezinusk schreef:

  Mr Waldeck,

  Niet alleen de Duitsers experimenteerde er op los. De bron van dit proces was voor een belangrijk deel opgang gekomen door Sir Francis Galton. Galton was een half neef van Charles Darwin en verdiepte zich in de eugenetica. Er werd een internationale eugenetische beweging opgezet en rond 1920 werden de eerste congressen georganiseerd in New York waar met name vooraanstaande geleerden uit Amerika, Engeland en Duitsland bij betrokken waren.

  Het grootste onderzoekstation naar eugenetica opende zijn deuren in 1910 in Cold Spring Harbor, New York. Het werd het hoofdkwartier voor de VS bekend als het ‘Eugenics Record Office’ (ERO) Het werd geleid door Charles Davenport en Harry Laughlin totdat het vlak voor de 2e wereldoorlog in 1939 zijn deuren sloot.

  Het ERO was mogelijk gemaakt dankzij forse donaties van de weduwe van Edward Harriman. Algemeen aangenomen word dat de Harriman familie een vooraanstaande rol speelde in het elitaire geheime genootschap van Skull and Bones. Deze familie behoorde tot de inner circle. Daarnaast kwamen er enorme donaties van de Rockefeller foundation en het Carnegie Endowment waarbij aangetekend mag worden dat beidde foundations door de Orde van Skull and Bones worden beheerd. (Dit geld overigens ook voor het Ford Foundation, en hebben we het over de drie grootste foundations ter wereld!)

  Charles Davenport en zijn mensen deden op het ERO onderzoek naar de populatie en hun genetische tekortkomingen. Mensen werden onderzocht op allerlei afwijkingen, de kwaliteit van hun ogen, oren, spraakafwijkingen zoals een haperingen in de spraak, ongewone gelaat- of zenuwtrekken, de manier van lopen enzovoort.. Het ERO kwam halverwege de rit in controverse omdat meer dan 95% van de mensen die na onderzoek als ”niet fit” werd bestempeld, van afro- Amerikaanse afkomst bleek te zijn, naast native americans, en zigeuners. Zij werden allen gesteriliseerd.

  https://www.dnalc.org/view/10454-Carnegie-Institution-research-disproving-the-popular-notion-that-a-pass-for-white-person-married-to-a-pure-white-may-have-a-negro-child-.html

  Halverwege de rit trok het ERO meer ongure types aan waaronder Madison Grant. Adolf Hitler stuurde Grant een brief met zijn complimenten over zijn boek, The Passing of the Great Race waarin Grant stelde dat het witte ras superieur was en schreef hij over oplossingen voor waardeloze ras soorten.

  Begin jaren dertig werd een blauwdruk, de onderzoekmethodes en procedures van het ERO, via de eugenetische beweging overhandigt aan SS artsen te Heidelberg, Duitsland. Dit was het begin dat Hitler en zijn SS artsen begonnen aan de ‘Aktion T4’. Een programma die er voor zorg droeg dat als eerste duizenden Duitsers met een geestelijke beperking werden gesteriliseerd, of vermoord. Een van de methodes was door de niet fitte personen in de laadruimte van een gesloten cabine te plaatsen waarna ze met koolmonoxide om leven werden gebracht.

  Het was het voortraject van de Holocaust die nog moest komen. Een nazi project die tijdens de Wannsee conferentie verder werd uitgewerkt om joden en zigeuners te vermoorden, naast opstandige krijgsgevangen en collaborateurs. Op dit punt stopt naar buiten toe de samenwerking met de internationale eugenetische beweging maar niet voor haar financiers.

  Zo is bekend dat de Rockefeller Foundation al voor de tweede wereldoorlog het Kaiser Wilhelm Instituut in Berlijn financierde na onderzoek op eugenetica. Het instituut werd geleid door professor Eugen Fischer die aangesloten was bij de internationale eugenetische beweging en nog voorganger was geweest op een van de paar eugenetische congressen die in New York plaats hadden gevonden.

  http://www.estherlederberg.com/Eugenics%20JPGS/Eugen%20Fischer%20Univ.%20Berlin,%201934.jpg

  (Eugen Fischer op bovenstaande foto in het midden)

  De Rockefellers hadden op het Kaiser Wilhelm Instituut een afdeling afgehuurd die werd geleid door professor Otmar Freiherr von Verschuer. De professor deed volgens ERO procedures onderzoek en had zich gespecialiseerd in tweelingen. Een leerling van hem en latere collega werd gestationeerd in het concentratiekamp Auschwitz. Hij werd door zijn mensonterende onderzoeken bekend als de engel des doods en heette Josef Mengele. De onderzoeksresultaten werden na het Kaiser Wilhelm Instituut gestuurd en kwamen zodoende in handen van de Rockefellers.

  http://www.whale.to/b/2267-Male-twins-undergoing-spirometry-by-Otmar-Freiherr-von-Verschuer.jpg

  (foto boven, Otmar freiherr von verschuer aan het werk op het Kaiser Wilhelm Instituut.)

  Na de tweede wereldoorlog werden veel nazi SS doktoren en wetenschappers naar Amerika gehaald. Het was een grootschalige geheime CIA operatie onder de naam Operatie Paperclip. Veel Duitse raketgeleerden gingen op de Amerikaanse militaire raketbasis White Sands werken of voor NASA. Weer andere wetenschappers werden geplaatst op onderzoekslaboratoria waaronder het militaire onderzoeksstation naar chemische- en biologische oorlogsvoering te Fort Detrick.

  De meeste SS doktoren die in concentratiekampen onderzoek hadden gedaan kregen een andere naam. Veel van hen gingen werken voor geheime CIA projecten met als doel controle te krijgen over het menselijke brein, en of deze juist te wissen. Zie hiervoor CIA Project Artichoke, MK-Ultra, MK-Naomi enzovoort.

  De onderzoeker en auteur die zich gespecialiseerd heeft in de geschiedenis van de eugenetica, de geheime projecten van de CIA, en de elite die veel van dergelijke processen financierden, heet Edwin Black. Hij heeft er veel over geschreven en gaf lezingen waarvan een deel valt te zien op YouTube,

  https://www.youtube.com/results?search_query=edwin+black

  Daarnaast geeft de informatie van Charlotte Isybet mogelijk iets prijs over de gedachtegang, reden, waarom de elite van Skull and Bones betrokken was bij het financieren van dergelijke processen waaronder CIA projecten om controle te krijgen over mensen. Mogelijk maakt het allemaal onderdeel uit om het groepsproces richting een nieuwe wereld order te bespoedigen?

  Isybet is een dochter van een voormalig Skull and Boneslid en op 10 minuten en 20 seconden begint ze over het boek, de Leipzig connectie. Onderzoek naar de order wees uiit dat ze van meet af aan bezig waren om het onderwijs een bepaalde richting uit te buigen zoals zij het voorstelden.

  https://www.youtube.com/watch?v=29QV_GNMt3Q

  19 likes
  • Mr Waldeck schreef:

   Ja de waarheid is hard.
   Nu maar hopen dat alle Nederlandse geschiedenis leraren zelf op zoek gaan naar de geschiedenis ipv verder te vertellen wat hun ooit is wijsgemaakt.
   Zo moeilijk kan het eigenlijk niet zijn.
   Of kijken deze leraren nog steeds naar het acht uur journaal en schrijven dan in hun boekje op wat ze net hebben gehoord?

   12 likes
  • Ino schreef:

   Beste Gezinusk,
   Realiseer je a.u.b. dat de hele gang van zaken die jij opsomt, even afgezien van het waarheidsgehalte ervan, nooit vanuit de mens zullen worden gestuurd. Die indruk wel je namelijk wel, dat allerlei rijke, machtige personen dit allemaal doelbewust uitvoeren. Overschat mensen niet, ook rijke mensen niet, die zijn niet tot zoveel in staat. Die hebben ook hun behoefte aan rust, balans en vriendschap. Wat jij feitelijk doet is de bijzonder complexe, door de astrale wereld georkestreerde gang van zaken projecteren op bepaalde (bekende) personen, en dit is dan ook demonisering van jouw kant, zonder dat jij voldoende kennis hebt om een dergelijk oordeel te vellen. De negatieve energie die je hiermee onnodig en onterecht oproept, kan zich tegen je keren. David Icke maakt ook die fout: hij projecteert ogenschijnlijk kwaadaardige ontwikkelingen op bepaalde personen, die van toeten noch blazen weten. Dat is zonde, want hij staat daarmee echte, diepe kennis in de weg. Onthoud dit: de gang van zaken op aarde wordt niet bepaald door welk mens dan ook, het wordt bepaald vanuit de hogere werelden. Die gebruiken op hun beurt dan wellicht wel bepaalde mensen, maar die mensen weten gewoon domweg niet waar ze mee bezig zijn. Het is pure manipulatie. En of het goed of slecht is, weet je ook niet: de mens heeft nou eenmaal een hoop lessen te leren.

   5 likes
   • Gezinusk schreef:

    Hoi Ino, bedankt voor je reactie.

    Mogelijk mag ik voor sommigen de indruk wekken dat een aantal machtige schatrijken dit allemaal doelbewust uitvoerden maar in werkelijkheid was het ook zo. Ik kan er namelijk niet omheen omdat de onderzoekswereld tot deze conclusie kwam. Of je nou de werken van Edwin Black neemt, Ron Rosenbaum, of Antony C. Sutton. Ze maakten voor hun onderzoeken veelvuldig gebruik van officiële documenten uit de nationale archieven waardoor onder meer de negatieve kant van het ‘Eugenics Record Office’ (ERO) ten sprake kwam, alsmede een honderdtal Amerikaanse bedrijven die in de jaren dertig van de vorige eeuw betrokken waren bij de opbouw van het derde rijk van Adolf Hitler waaronder een dozijn machtige multinationals.

    Alhoewel ik me bewust ben van het feit dat er hogere negatieve energieën bestaan die zich in andere dimensies verplaatsen die voor het normale oog niet zichtbaar zijn, geloof ik niet dat zij enorm veel invloed hebben gehad op dit schouwspel. Mijn mening is dat er een duidelijke agenda achter schuilging die enkele presidenten van de Verenigde Staten in het verleden al eens onder bewoordingen hebben gebracht waaronder, George Herbert Walker Bush, die tijdens een toespraak sprak van een Nieuwe Wereld Orde.

    Ik ben een groot voorstander van een Nieuwe Wereld Orde. Mits deze doorslaat in zijn eigen fanatisme en er begrippen ten sprake komen als machtswellust, manipulatie, hebzucht en dergelijke. De agenda misbruiken als verdienmodel, Business as Usual, en helaas spreken de cijfers boekdelen.

    Zo heeft door corruptie de bankencrisis van 2007 zijn effect op de wereld gehad naast de berekeningen dat 1% van de wereldbevolking inmiddels meer bezit dan de rest van de wereld. Het is nou niet bepaald een wereld orde die ik voor ogen heb. Wat dat aangaat is de Ying en Yang op aarde flink verstoort waar het niet dat deze in de astrale wereld in balans is.

    Dat David Icke kwaadaardige ontwikkelingen op bepaalde personen projecteert zal hij wel een reden voor hebben. Als hij op bepaalde leden van de Rockefeller familie doelt, bepaalde leden van de Orde van Skull and Bones, of van de Rotsschild familie, kan ik daar wel inkomen. Zij lokten immers vele conflicten uit, financierden beidde kanten van conflicten, en verdiende aan het leveren van wapentuig tot aan de dag van vandaag. Nathan Rothschild stelde ooit dat hij het beste zaken deed als er bloed door de straten vloeide en dat concept zien we nog steeds.

    Sommige beweren dat deze mensen boze krachten aanwenden om hun macht en riijkdom te vergroten. Het heeft altijd als een rode draad door de geschiedenis gelopen. Van de orde van de tempeliers werd al beweerd dat ze zich met duivelse praktijken bezig hielden, of onder invloed stonden van. De excentrieke Aleister Crowley en de Order of the Golden Dawn niet te vergeten, naast het Thule Gesellschaft, waar Adolf Hitler wel eens op de koffie kwam. De beweging waaruit het nazisme ontstond. De Orde van Skull and Bones word door derden ook veelvuldig in verband gebracht met occulte, en of duivelse praktijken.

    Maar zijn alle leden per definitie slecht? Of door de duivel bezeten. Mogelijk dat enkelen zich aangetrokken voelen tot dergelijke duistere praktijken, maar voor de rest geloof ik daar niet zo in. Het was allemaal puur mensenwerk. Mensen die dan wel weer in staat waren om het kwaad naar boven te halen op aarde.

    4 likes
   • gerrit schreef:

    Hou toch op man als jij iemand in elkaar slaat terwijl die gene niks heeft gedaan ga je toch ook niet roepen was ik niet jonguh was hogere wereld zo kun je het gedrag van een pedo ook goedkeuren idereen weet wat hij zij doet dat heet bewustzijn

    0 likes
 • Mr Waldeck schreef:

  Hitler had ook een UFO gebouwd … en ja hoor deze lieve Duitse ingenieurs kregen daarna asiel in Amerika zodat ze verder konden prutsen aan hun UFO.
  De Duitsers experimenteerden er op los met babies en rassen.
  Na de oorlog… zie boven.

  Dus het verhaal van de UFO kan best echt zijn….

  6 likes
 • mario schreef:

  nog geen steek verder.

  5 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >