Homepagina » Bewustzijn » Russisch fototoestel legt menselijke ziel vast
Russisch fototoestel legt menselijke ziel vast

Russisch fototoestel legt menselijke ziel vast

Het fotograferen van objecten in een hoogfrequent hoogspanningsveld wordt ook wel Kirlianfotografie genoemd. De methode is vernoemd naar de Russische technici Semjon en Valentina Kirlian.

Het te fotograferen object wordt bij een elektrode gebracht, waardoor het blootgesteld wordt aan een sterk elektrisch veld.

Door de hoge veldsterkte ontstaan er ionisaties van de aanwezige gasmoleculen. Daardoor ontstaan er rondom het object zwakke zichtbare kleurige ontladingen. Deze ontladingen kunnen worden gefotografeerd als het omgevingslicht afgeschermd wordt.

Aura’s

Een Kirlianfoto laat een doorsnede zien van fysieke, emotionele en mentale energie. Deze energie vormt de aura van alle levende wezens. De methode werd verder ontwikkeld en verfijnd door de Duitse homeopaat Peter Mandel. Hij vergeleek ruim één miljoen Kirlianfoto’s van zieke mensen en koppelde aan bepaalde kleuren ziektes of aandoeningen.

Kirlianfotografie wordt ook wel aurafotografie genoemd. Sommigen konden aura’s altijd al zien, maar bij de meeste mensen moet het waarnemen van aura’s worden beoefend.

Russisch fototoestel legt menselijke ziel vast

Ieder object heeft een grensvlak met de omgeving waarin het zich bevindt. In de lucht ontstaat daarop een grenslaag met een mengsel van verschillende gassen. Deze grenslaag wordt dynamisch beïnvloed door het uitgassen van het object. Dit uit zich voornamelijk bij levende objecten. Anderzijds worden gassen in de grenslaag opgenomen uit de atmosfeer door affiniteit of adhesie met het object.

Fonteinen

Door ionisatie kan deze dynamische gasgrenslaag zichtbaar worden gemaakt. Vaak zijn bij levende objecten een soort kleurige ‘fonteinen’ of ‘uitstralingen’ zichtbaar. Bij de huid van mens of dier vindt uitgassen in de vorm van ‘uitstralingen’ voornamelijk plaats bij zweetklieren. De verdamping vindt ook sterk plaats bij acupunctuurpunten.

In lichaamsvloeistoffen zijn verschillende chemische componenten opgelost. De aard van deze componenten of ionen geeft een bepaalde kleur, en de doorlaatbaarheid van het weefsel voor de lichaamsvloeistoffen (de meridianen) geeft de intensiteit van de uitstraling.

In onderstaande video legt hoogleraar natuurkunde aan de Staatsuniversiteit van Sint-Petersburg Konstantin Korotkov uit hoe dit in de praktijk werkt.

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. U kunt ook op de websites van http://www.korotkov.org en http://www.kirlian.nl meer vinden.

  0 likes
 2. De foto boven in het artikel lijkt precies op die filmpjes van de undergroundbase in Dulce new Mexico!
  Daar hebben ze misschien dus wel zielen gevangen in een soort van doorzichtige tanks.
  Ken iemand van hier deze filmpjes?

  0 likes
 3. ik heb een aura die maar 1x gebeurde en die niet valt te fotograferen..(ascentie aura) en ik zie de aura kleuren perfect met me ogen elk molecuultje/vakje

  0 likes
 4. De “auraleer” komt voor in de oude Latijnse geneeskundige boeken,maar is en wordt niet meer onderwezen.Nu de kirlianfotografie bestaat, kunnen ze weer beginnen met doceren van de les stof auraleer!!En blijkt dat ze jaren en jaren achterop zijn met de auraleer,en dus de inhaalslag TIJD wordt.Want waarom werd de auraleer afgeschaft??Omdat men toen des tijd geen instrumenten bezaten, om de leer aan te tonen.NU KUNNEN ZE DAT WEL.En blijkt een waardevolle schat aan informatie, jaren lang weg te zijn gestopt.

  0 likes
 5. Heb ooit aurafoto’s laten maken samen met mijn vriendin.
  De vormen van de aura’s op verschillende foto’s / personen kwamen, bij nadere inspectie achteraf, precies overeen alsof er een malletje in de camera zat ofzo.

  Twijfel dus sterk aan wat er met Kirlian fotografie wordt vastgelegd.
  Iig bij de dame die onze foto’s maakte.

  Het verhaal dat ze erbij vertelde was ook erg algemeen, zo’n beetje iedereen zou daar wel iets van zichzelf in kunnen herkennen.

  0 likes
 6. men legt iets vast.
  De uitstraling en veranderingen van het energieveld. dat klopt. heel mooi

  maar om dit nu je ziel te gaan benoemen
  doet afbreuk aan wat een ziel eigenlijk is.

  0 likes
 7. Willie Kloens-de Geu

  De ziel is niet de aura. De aura is het zielevoertuig (een van de ijlere lichamen) van de animale ziel.

  0 likes
 8. [quote name=”humanpower”]De foto boven in het artikel lijkt precies op die filmpjes van de undergroundbase in Dulce new Mexico!
  Daar hebben ze misschien dus wel zielen gevangen in een soort van doorzichtige tanks.
  Ken iemand van hier deze filmpjes?[/quote]
  Er zijn geen filmpjes van underground base Dulce je bent in de war van het 6 sec filmpje van vaten en die lichtwand met kleuren( video artefact door kopieren) dit is niet Dulce maar zou gemaakt zijn dus in scene gezet door nippon tv in Japan naar beschrijving van zoiets wat dan in Dulce zich moest afspelen allegedly.

  0 likes
 9. Van de beschrijving die ik boven lees in het artikel gaat het alleen maar om fysieke gassen die zichtbaar worden door ionisatie en er word niets gerept over het vangen van de ziel of iets dergelijks ! Dus die zgn aurafotografie zie artikel die je kunt laten maken op paranormale beurzen zouden dus nep zijn ? Je moet je handen op metalen vlakken leggen dan nemen ze de foto van je profiel en dan komt die kleuren foto uit de polaroid hm tja. Een ding is zeker die camera lens kan die kleuren niet zien bij fotograferen van je lichaam. Vermoedelijk word er filter info toegevoegd van de metalen platen aan de camera wat na ontwikkeling te zien is op die foto. Er is ook nergens te vinden hoe deze vorm van ´´aura ´´ fotografie werkt.

  0 likes
 10. [quote name=”humanpower”]De foto boven in het artikel lijkt precies op die filmpjes van de undergroundbase in Dulce new Mexico!
  Daar hebben ze misschien dus wel zielen gevangen in een soort van doorzichtige tanks.
  Ken iemand van hier deze filmpjes?[/quote]
  De foto in dit artikel met de kleuren heeft niets maar dan ook niets met die ´´Dulce ´´ filmpjes te maken !

  0 likes
 11. m’n zielsoog heb ik een keer laten verwijderen

  0 likes
 12. Lijkt mij gewoon op een kapot foto toestel.

  0 likes
 13. [quote name=”T R Hunter”]Van de beschrijving die ik boven lees in het artikel gaat het alleen maar om fysieke gassen die zichtbaar worden door ionisatie en er word niets gerept over het vangen van de ziel of iets dergelijks ! Dus die zgn aurafotografie zie artikel die je kunt laten maken op paranormale beurzen zouden dus nep zijn ? Je moet je handen op metalen vlakken leggen dan nemen ze de foto van je profiel en dan komt die kleuren foto uit de polaroid hm tja. Een ding is zeker die camera lens kan die kleuren niet zien bij fotograferen van je lichaam. Vermoedelijk word er filter info toegevoegd van de metalen platen aan de camera wat na ontwikkeling te zien is op die foto. Er is ook nergens te vinden hoe deze vorm van ´´aura ´´ fotografie werkt.[/quote]
  Die foto’s van die Paronomale beurzen zijn gewoon kul.

  0 likes
 14. [quote name=”Hunting Wolf”]De “auraleer” komt voor in de oude Latijnse geneeskundige boeken,maar is en wordt niet meer onderwezen.Nu de kirlianfotografie bestaat, kunnen ze weer beginnen met doceren van de les stof auraleer!!En blijkt dat ze jaren en jaren achterop zijn met de auraleer,en dus de inhaalslag TIJD wordt.Want waarom werd de auraleer afgeschaft??Omdat men toen des tijd geen instrumenten bezaten, om de leer aan te tonen.NU KUNNEN ZE DAT WEL.En blijkt een waardevolle schat aan informatie, jaren lang weg te zijn gestopt.[/quote]
  Je kan aura’s lezen zien en vele heben die talent. Pak een wit papier en zet er met een stift een puntje neer van plus min een paar milimeter.
  Zet en je gedachte een klokje EROP en zet het dan op 12 uur dat klokje daarna op 1 uur en daarna op 3 uur ect. tenduur heb je kans dat je een lichte kleur OM dat puntje gaat zien. Dat er de energieveld van de stift. Lukt je dat bij verschullende kleuren dan pak je je vinger en doe dat dan bij je puntje van je vinger het zelfde; het klokje daar dan plaatsen.
  En je ziet dan de aura van je vingertop.

  0 likes
 15. dit is de aura en heeft niets met de ziel te maken.

  0 likes
 16. De aura is een afspiegeling van lichaam, geest en ziel en af te lezen via GDV (Gas Discharge Visualisation) omdat je simpelweg een lichtwezen bent. Lichaam is het voertuig en elke emotie kun je erin aflezen wanneer uit balans. De ziel heeft gekozen voor het leerproces wat karma heet. Kortom, van al deze aspecten moet je geen onderscheid maken omdat ze allen samenwerken en wel degelijk zijn af te lezen in je aura.
  Wist je overigens dat elke cel in je lichaam 100.000 lichtimpulsen per seconde uitstraalt? Dit is gemeten al in de jaren 70. Maak jezelf en je medemens dus niet belachelijk door dit feit af te vallen. AURA’s bestaan en dit is echt! We bestaan uit licht in de basis. We absorberen licht en we stralen het uit. Licht is overal aanwezig en om ons heen. Zelfs de stoel waar je op zit bestaat uit gestolde lichtenergie. Alles bestaat uit licht!

  0 likes
 17. Volgens de Puran’s is de ziel zo groot als het tienduizendste deel van de punt van een haar. Hoe moet een foto (zonder microscoop) dat vastleggen? En waar precies in het lichaam huist de ziel? En is dat bij ieder mens op dezelfde plaats?

  0 likes
 18. En wat als een persoon geen ziel heeft, of gaat men er van uit dat ieder persoon een ziel heeft? (wat volgens bepaalde esoterische tradities dus niet het geval is)

  0 likes
 19. [quote name=”biko”]Heb ooit aurafoto’s laten maken samen met mijn vriendin.
  De vormen van de aura’s op verschillende foto’s / personen kwamen, bij nadere inspectie achteraf, precies overeen alsof er een malletje in de camera zat ofzo.

  Twijfel dus sterk aan wat er met Kirlian fotografie wordt vastgelegd.
  Iig bij de dame die onze foto’s maakte.

  Het verhaal dat ze erbij vertelde was ook erg algemeen, zo’n beetje iedereen zou daar wel iets van zichzelf in kunnen herkennen.[/quote]
  Kirlianfotografie met een gewoon fototoestel,maar zonder “electroden” waar electriciteit door wordt gejaagt bestaat niet!!Je zult die electroden nodig zijn, en dus als die er niet waren, was de mevrouw een geldkloppertje en heeft deze u misleidt.Het eerste zinnetje van de link vermeld al dat er meer dan 1000 volts nodig zijn.Zie link: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kirlianfotografie

  0 likes
 20. De geplaatste foto van de jongedame is een nepper!!!!!Eigenlijk zie je maar twee kleuren, een menging van rood en een menging van blauw.Maar als je werkelijk een aura ziet??Dan is er alleen al rond het hoofdgedeelte, een verscheidenheid aan kleuren te zien,die wel kunnen oplopen tot enkele tientallen verschillende kleuren.Alles golf en beweegt.Mijn vraag is dan ook wat is er voor de lens gehouden, om deze foto te kunnen produceren???TR HUNTER:Juist gezien!!Een plusje mijnerzijds wel verdient!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Madrid in Portugal, de maan als planeet, orang-oetans in de Amazone en pijnlijke spelfouten. De stroom schandalig NOS-nieuws droogt niet op

Madrid in Portugal, de maan als planeet, orang-oetans in de Amazone en pijnlijke spelfouten. De stroom schandalig NOS-nieuws droogt niet op

De stroom schandalig NOS-nieuws droogt niet op, ...

Volgens F1-coureur Lewis Hamilton zal ons ras uitsterven door global warming tenzij we allemaal veganist worden. Zo reageerde het internet

Volgens F1-coureur Lewis Hamilton zal ons ras uitsterven door global warming tenzij we allemaal veganist worden. Zo reageert het internet

Je kent ze wel, die beroemdheden en ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.