Bewustzijn

Russisch fototoestel legt menselijke ziel vast

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het fotograferen van objecten in een hoogfrequent hoogspanningsveld wordt ook wel Kirlianfotografie genoemd. De methode is vernoemd naar de Russische technici Semjon en Valentina Kirlian.

Het te fotograferen object wordt bij een elektrode gebracht, waardoor het blootgesteld wordt aan een sterk elektrisch veld.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Door de hoge veldsterkte ontstaan er ionisaties van de aanwezige gasmoleculen. Daardoor ontstaan er rondom het object zwakke zichtbare kleurige ontladingen. Deze ontladingen kunnen worden gefotografeerd als het omgevingslicht afgeschermd wordt.

Aura’s

Een Kirlianfoto laat een doorsnede zien van fysieke, emotionele en mentale energie. Deze energie vormt de aura van alle levende wezens. De methode werd verder ontwikkeld en verfijnd door de Duitse homeopaat Peter Mandel. Hij vergeleek ruim één miljoen Kirlianfoto’s van zieke mensen en koppelde aan bepaalde kleuren ziektes of aandoeningen.

Kirlianfotografie wordt ook wel aurafotografie genoemd. Sommigen konden aura’s altijd al zien, maar bij de meeste mensen moet het waarnemen van aura’s worden beoefend.

Russisch fototoestel legt menselijke ziel vast

Ieder object heeft een grensvlak met de omgeving waarin het zich bevindt. In de lucht ontstaat daarop een grenslaag met een mengsel van verschillende gassen. Deze grenslaag wordt dynamisch beïnvloed door het uitgassen van het object. Dit uit zich voornamelijk bij levende objecten. Anderzijds worden gassen in de grenslaag opgenomen uit de atmosfeer door affiniteit of adhesie met het object.

Fonteinen

Door ionisatie kan deze dynamische gasgrenslaag zichtbaar worden gemaakt. Vaak zijn bij levende objecten een soort kleurige ‘fonteinen’ of ‘uitstralingen’ zichtbaar. Bij de huid van mens of dier vindt uitgassen in de vorm van ‘uitstralingen’ voornamelijk plaats bij zweetklieren. De verdamping vindt ook sterk plaats bij acupunctuurpunten.

In lichaamsvloeistoffen zijn verschillende chemische componenten opgelost. De aard van deze componenten of ionen geeft een bepaalde kleur, en de doorlaatbaarheid van het weefsel voor de lichaamsvloeistoffen (de meridianen) geeft de intensiteit van de uitstraling.

In onderstaande video legt hoogleraar natuurkunde aan de Staatsuniversiteit van Sint-Petersburg Konstantin Korotkov uit hoe dit in de praktijk werkt.

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martin Möhrke
Martin Möhrke
10 jaren geleden

U kunt ook op de websites van http://www.korotkov.org en http://www.kirlian.nl meer vinden.

humanpower
humanpower
10 jaren geleden

De foto boven in het artikel lijkt precies op die filmpjes van de undergroundbase in Dulce new Mexico!
Daar hebben ze misschien dus wel zielen gevangen in een soort van doorzichtige tanks.
Ken iemand van hier deze filmpjes?

de ziener
de ziener
10 jaren geleden

ik heb een aura die maar 1x gebeurde en die niet valt te fotograferen..(ascentie aura) en ik zie de aura kleuren perfect met me ogen elk molecuultje/vakje

Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

De “auraleer” komt voor in de oude Latijnse geneeskundige boeken,maar is en wordt niet meer onderwezen.Nu de kirlianfotografie bestaat, kunnen ze weer beginnen met doceren van de les stof auraleer!!En blijkt dat ze jaren en jaren achterop zijn met de auraleer,en dus de inhaalslag TIJD wordt.Want waarom werd de auraleer afgeschaft??Omdat men toen des tijd geen instrumenten bezaten, om de leer aan te tonen.NU KUNNEN ZE DAT WEL.En blijkt een waardevolle schat aan informatie, jaren lang weg te zijn gestopt.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x