Homepagina » Gezondheid » Meisjes die controversiële HPV-vaccin weigeren worden geïntimideerd en onder druk gezet. Zo gaat de farmaceutische maffia te werk
Meisjes die controversiële HPV-vaccin weigeren worden geïntimideerd en onder druk gezet. Zo gaat de farmaceutische maffia te werk

Meisjes die controversiële HPV-vaccin weigeren worden geïntimideerd en onder druk gezet. Zo gaat de farmaceutische maffia te werk

Britse meisjes die ervoor kiezen om zich niet te laten vaccineren tegen baarmoederhalskanker worden ‘geïntimideerd en onder druk gezet’, schrijft de Daily Mail.

De Alliance for Natural Health International (ANHI) heeft naar eigen zeggen meldingen ontvangen van spanningen tussen zorgmedewerkers en ouders.

De groep stelt dat zorgpersoneel meisjes ondervraagt en alsnog probeert over te halen, tegen de wens van de ouders in.

Buitensporige druk

Wij hebben meldingen binnengekregen van intimidatie en buitensporige druk, wat bij schoolmeisjes die ervoor hebben gekozen om zich niet te laten vaccineren leidt tot extra stress, aldus de ANHI.

De laatste tijd zijn er meerdere tienermeisjes in het nieuws geweest die naar eigen zeggen ernstig ziek zijn geworden na het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker.

Sommigen zijn vlak na de prik verlamd geraakt of lijden aan het chronisch vermoeidheidssyndroom.

Rolstoel

Afgelopen jaar claimden de ouders van Ruby Shallom (16) uit Berkshire dat hun dochter verlamd was geraakt door het HPV-vaccin.

En in mei zei de 13-jarige Zara Beattie uit Wigton dat ze na de prik in een rolstoel was beland en zich voelde als een 80-jarige. Volgens haar ouders is het vaccin de boosdoener.

De Engelse televisiepresentatrice Melinda Messenger zei in het programma This Morning dat ze haar 13-jarige dochter Evie niet zou laten vaccineren.

Vijandig

Ze wees op een link tussen de prik en een reeks chronische aandoeningen. Ze werd gelijk bekritiseerd en de presentatoren gedroegen zich vijandig. Er zou zelfs geprobeerd zijn om haar uit het programma te weren.

Bij de Europese geneesmiddelenautoriteit EMA zijn inmiddels zo’n 12.000 gevallen van bijwerkingen van Gardasil gemeld.

Gezondheidsinstanties beweren dat er geen bewijs is voor een verband tussen het HPV-vaccin en chronische ziektes.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Geloof dat er in de wet iets staat over vrije wil, maar onder welk artikel weet ik niet… iemand hier op deze Site die jurist is .??? In Zweden is het pas verboden…..

  5 likes
  • Jan schreef:

   In Nederland is dit hoofdstuk 1, artikel 11 in het wetboek van grondrechten.

   1 likes
   • Azrael schreef:

    Welk wetboek?? Ze vraagt om een jurist niet iemand die zomaar iets uit zijn nek blaast. Het wetboek van grondrechten bestaat niet. Je hebt wel het burgerlijk wetboek maar artikel 11 daarin heeft te maken met woonrecht. Overigens is elk hoofdstuk 1 in wat voor wetsboek dan ook altijd “De Algemene voorwaarden”. Echt hoor, moet niet gekker worden.

    2 likes
  • mikkie schreef:

   Wat is er verboden? De prik of het weigeren van de prik?

   0 likes
 • vrije wil schreef:

  Dus de presentatoren denken (eventueel) dat ze machtiger zijn dan de Britse aristocratie. Een cocktail met graancirkels enzovoorts.

  2 likes
 • Bert schreef:

  We weten onderhand toch wel dat gezondheidsorganisaties, criminele instanties zijn, die aan de leiband lopen van de farmaceutische maffia. het enige doel is de mensheid manipuleren, macht uitoefenen en graaien.

  2 likes
 • Faya schreef:

  Word tijd dat de CIA ook hier snel opgepakt wordt, te beginnen met hun geldkraan dichtdraaien en daarmee ook meteen hun arrogante baasje-spelen/grote bekken blokkeren.

  1 likes
 • dna schreef:

  Ohhh nou, ze maken er hier amk meldingen van. Ouder vertrouwd de algehele “gezondheidszorg” niet, is een gevaar voor kind, kind weg bij ouder.

  0 likes
 • x

  Check Also

  freek de jonge

  Freek de Jonge in ‘Volendam’: ‘Ze heffen het glas bij het RIVM als er weer een dode is’

  Tegenwoordig deugt Freek de Jonge. Zo stond ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >