Homepagina » Spiritueel » Is dit hoe het hiernamaals eruitziet? Acteur die minutenlang ‘dood’ was vertelt wat hij zag voordat hij werd gereanimeerd
Is dit hoe het hiernamaals eruitziet? Acteur die minutenlang 'dood' was vertelt wat hij zag voordat hij werd gereanimeerd

Is dit hoe het hiernamaals eruitziet? Acteur die minutenlang ‘dood’ was vertelt wat hij zag voordat hij werd gereanimeerd

De 60-jarige Shiv Grewal kreeg op 9 februari 2013 een hartaanval in zijn woning in Zuidoost-Londen. Zeven minuten lang vertoonde hij geen tekenen van leven.

Grewal, een voormalig acteur, lag een maand in coma en moest weer opnieuw leren praten en lopen.

Hij laat nu aan de hand van schilderijen zien wat hij gedurende die zeven minuten allemaal heeft gezien en ervaren.

Gewichtloos

Toen zijn hart stilstond had hij het gevoel gewichtloos te zijn en over de maan en langs meteorieten te reizen.

“Ik was me ervan bewust dat ik doodging en schreeuwde om hulp,” vertelde hij aan de Daily Mail. “Tegelijkertijd voelde ik van alles buiten mijn lichaam.”

“Het was alsof ik me in een leegte bevond, maar wel emoties en gevoelens ervoer,” vervolgde hij.

Verschillende levens en reïncarnaties

Hij beschreef zijn ervaring als ‘een droom terwijl je wakker bent’.

Grewal zei dat hij zelf de keuze kon maken om opnieuw naar de materiële wereld terug te keren. “Ik voelde dat er talloze mogelijkheden waren,” zei hij. “Dat er verschillende levens en reïncarnaties werden aangeboden.”

Hij koos er echter voor om terug te keren naar zijn lichaam. Zijn bijna-doodervaring heeft hem naar eigen zeggen vooral minder bang voor de dood gemaakt.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • rob schreef:

  Of men het wil geloven of niet het is een vaststaand feit dat vele mensen zoiets meemaken zozeer dat het het geloof een tekort schiet van men die niet gelooft dat deze feiten bestaan eigenlijk schiet het geloof van vele een tekort daarin alleen dan kan men door een soort eigen ervaring van een bijna dood ervaring het geloof in deze vast staande feiten worden verhelderd.

  8 likes
 • Brian schreef:

  Ik ben eerder benieuwd hoe het hiervoormaals eruit zag ipv hoe het hiernamaals eruit ziet.

  10 likes
 • onbekend schreef:

  “Dat er verschillende levens en reïncarnaties werden aangeboden.” Hij koos er echter voor om terug te keren naar zijn lichaam.

  Ik geloof dat de appel nooit ver van de boom valt, maar voor alle zekerheid eet ik nooit: sushi, teriyaki, yakitori en tempura. Verminderd misschien de kans op een reïncarnatie in Japan.

  6 likes
 • wolfje schreef:

  reincarnatie: het niet-afgemaakte pad moet je wel erg dwars zitten als je ervoor kiest om terug te gaan naar die bedorven zooi

  6 likes
 • RayOfLight schreef:

  Sorry maar acteurs vertrouw ik niet meer. Al die Celebs vertellen exact datgene wat hun de meeste centen oplevert , waarschijnlijk is er een boek in de maak.

  Een meisje van 8 ? een vrouw van 88 ? Een mijnwerker , het zijn de gewone mensen die pretentieloos hun verhaal vertellen… kijk die geloof ik nog wel.

  5 likes
 • zevenenergie schreef:

  Mis het hiernumaals niet!

  4 likes
 • Louise schreef:

  @ Brian…
  Het voornamaals is het zelfde als het hiernamaals , een grote pot met oersoep energie…….
  Je komt erin en je gaat er weer uit…..
  Het hier numaals is voor iedereen anders, op dit moment zie ik een boom met vergeelde blaadjes, en ruikt t buiten al naar herfst…..maar en zijn nog een paar miljard mensen op deze planeet en die zien vast allemaal wat anders…
  @ zevenenergie ….
  Interessante site voor jou…….Kaypacha , http://www.gewoonspiritualiteit.wordpress.com
  De beste spirituele astroloog ever,….

  2 likes
 • Peter Bruisten schreef:

  Jozef Rulof is er diep op ingegaan. Hij heeft diverse meditaties gehad en ook bandstemmen opgenomen. hij heeft diverse boeken erover geschreven. https://www.facebook.com/Jozef-Rulof-Zij-die-terugkeerden-uit-de-dood-236229879755608/ Met behulp van EVP’s kun je overledenen horen spreken op bv een kerkhof. https://www.youtube.com/watch?v=E-xKLymN8P0

  1 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  lena

  De vader van Lena overleed aan alzheimer. Waarom de arts Covid-19 opgaf als doodsoorzaak

  In april dit jaar overleed de vader ...

  >