Paranormaal

Australiër gebruikt derde oog om zieke organen op te sporen

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beiyue Wang, een 37-jarige accountant uit Rockdale in Australië, zegt dat hij met behulp van telepathie zieke organen kan opsporen in het menselijk lichaam.

Wanneer hij zijn ogen sluit is hij in staat om het lichaam van iemand in tinten zwart, wit en grijs te visualiseren. De zwarte gebieden zijn volgens Wang reden tot zorg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wang heeft zijn vermogens geërfd van zijn 73-jarige vader, die woonachtig is in China en qigong beoefent, een techniek die men zich aanleert om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren door Qi of levensenergie positief te beïnvloeden.

Derde oog

Hij is op zoek naar mensen die bereid zijn een test te ondergaan of die in de overtuiging zijn dat ze telepathische vermogens hebben. Tijdens deze test sluiten Wang en de proefpersoon twee minuten lang hun ogen.

Wang gebruikt zijn derde oog om het lichaam te onderzoeken. Hij voegde toe dat hij zijn vermogens eerst moet perfectioneren om de zwarte of zieke organen te kunnen identificeren.

Ravijn

Onlangs lukte het menselijke vrijwilligers om de staart van een rat met hun gedachten te laten bewegen. Wetenschappers van de Harvard Medical School in Boston ontwikkelden een systeem waarmee een mens via een computer aan een rat werd gekoppeld.

Eind vorige maand werd een 400 kilo zwaar fjordenpaard uit een ravijn in de Amerikaanse staat Washington gered nadat telepathisch contact met het dier was gelegd. De eigenaresse van het paard had een paardenfluisteraar ingeschakeld die naar verluidt telepathisch contact met de dieren kan maken.

Bron: Theleader.com.au Foto: Jane Dyson

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nancy.
nancy.
10 jaren geleden

Dat is straks de normaalste zaak van in deze wereld ,wacht maar af er komt veel meer van dat naar de voorgrond !

s7p
s7p
10 jaren geleden

Het zou kunnen en is zeker niet uit te sluiten, maar aan de andere kant zijn veel van deze claims ook vals. Als men dit fenomeen goed kan onderzoeken dan weten we of het in dit geval echt is. Dan lijkt me wel zaak om proef-patiënten te kiezen, waar de doctor al van weet wat wel en niet goed is.

nancy.
nancy.
10 jaren geleden

[quote name=”s7p”]Het zou kunnen en is zeker niet uit te sluiten, maar aan de andere kant zijn veel van deze claims ook vals. Als men dit fenomeen goed kan onderzoeken dan weten we of het in dit geval echt is. Dan lijkt me wel zaak om proef-patiënten te kiezen, waar de doctor al van weet wat wel en niet goed is.[/quote]
Mits die eerlijk is ,maar denk dat je lang kan wachten op de waar heid

pietje
pietje
10 jaren geleden

Geloof dit helemaal dat paard is niet voor niets gered dat was ook een teken voor alle mensen die er niet in geloven denk ik ! Fantastisch !!!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x