Homepagina » Archeologie » Langwerpige schedel gevonden in ‘graf van alien’. Deze archeologen onthullen verrassende vondst
Langwerpige schedel gevonden in 'graf van alien'. Deze archeologen onthullen verrassende vondst

Langwerpige schedel gevonden in ‘graf van alien’. Deze archeologen onthullen verrassende vondst

Op de Krim is in een graftombe het skelet gevonden van een jongen met een vreemd gevormde schedel. Volgens Russische archeologen was de jongen een Sarmatiaanse strijder.

De archeologen deden de verrassende vondst in de buurt van een enorme brug die in aanbouw is. Meteen werd gesproken van ‘het graf van een alien’, aldus de wetenschappers.

De resten zijn gevonden in Kyz-Aul, in de buurt van de stad Kertsj. De brug zal het schiereiland verbinden met het vasteland van Rusland.

Mens-alien-hybrides

Russische staatsmedia meldden dat dergelijke schedels volgens complottheoretici toebehoorden aan mens-alien-hybrides.

Nikolaj Soedarev van de Russische Academie van Wetenschappen zei dat het graf niet kon worden gelinkt aan buitenaardse beschavingen.

Hij zei tegenover de krant Moskovskij Komsomolets dat langwerpige schedels binnen de Sarmatiaanse cultuur normaal waren.

Echte strijder

Ze vonden dit er mooier uitzien. Een langwerpige schedel maakte iemand een ‘echte strijder’. Ook andere culturen deden aan schedelvervorming.

Bij kinderen werden houten planken om de schedel gebonden, die druk uitoefenden op de botten en langzaam maar zeker de vorm van de schedel veranderden.

Dergelijke vervormingen maakten de strijders ‘agressiever’. De Sarmaten stonden ook bekend om hun vrouwelijke strijders, die in de oudheid hielpen om de Krim te veroveren.

Piramide

Bij het skelet werden verder kralen en aardewerk gevonden. Om zijn arm droeg de jongen een koperen armband.

De Sarmaten dreven op de Krim handel met de Grieken en Romeinen. Rond 300 voor Christus beheerste het volk de steppen ten noorden van de Zwarte Zee.

Enige tijd terug werd volgens het Crimean News Agency ook al een piramide ontdekt op de Krim.

[Daily Mail, RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Vertel mij dan eens waarom men over zulk soort vondsten zo weinig in de media hoort.
  dit stoort mij enorm.

  6 likes
  • Er zijn een hele hoop redenen, maar de meest specifieke qua dit onderwerp is dat wanneer men hier eerlijk over zou berichtgeven; al het bewijs materiaal de vloer zou aanvegen met Darwin. Waar een deel van de huidige machtsstructuur is opgebouwd.

   Overigens is de vondst van bijvoorbeeld reuze skeletten en verlengde schedels bij Lake Delavan, Wisconsin, in mei 1912 uiterst zorgvuldig gedocumenteerd. Ook zijn er nog artikelen te vinden van de “New York Times” van 10 augustus 1891 waar zij verslag deden dat de Smithsonian “pyramidal monuments” bij Lake Mills, vlakbij Madison, Wisconsin hadden gevonden. Op 20 december 1897 volgde er een vervolg artikel waarin men verslag deed dat ze in Maple Creek, Wisconsin grote graven hadden ontdekt. Men opende er 1 en daarin trof men ook een skellet aan van een reus.

   ““In it was found the skeleton of a man of gigantic size. The bones measured from head to foot over nine feet and were in a fair state of preservation. The skull was as large as a half bushel measure. Some finely tempered rods of copper and other relics were lying near the bones.” Zo is er nog wel meer oud bewijs te vinden, overigens zijn er ook uitgebreide historische bronnen in de vorm van dagboeken en officiele rapporten van Spaanse Conquistadores en Dominicaanse monniken die uitgebreid verslag deden dat zij in Zuid-Amerika regelmatig grote botten en schedels vonden.

   Rondom 1900 werd de informatie voorziening geleidelijk steeds minder, en in 1950 hield het helemaal op. Er waren ook kleine museums in Noord en Zuid Amerika die tot 1950 gewoon verlengde schedels tentoongesteld hadden, maar daar opeens in 1950 mee op stopte. Vanaf dat moment werd alles wat hier mee te maken had stelselmatig ontkend en werden de mensen die zich er nog wel mee bezig hielden voor gek verklaard.

   Meer recentelijk schijnt zelfs nog “National Geographic” in 2002 bericht dat zij een dozijn “Cyclopsen” hadden gevonden in Griekenland die naar het schijnt even lang waren als drie mensen. Al moet ik nog verder zelf onderzoek doen om er achter te komen of dit ook op werkelijkheid berust.

   Het is een behoorlijk breed onderwerp, en het is teveel omdat allemaal hier te typen, maar hopelijk heb ik een beetje uw vraag kunnen beantwoorden.

   8 likes
 2. Ik heb op de pagina van de Daily Mail gekeken
  Daar vindt je wat meer foto’s en in close up.
  Je kunt duidelijk zien dat deze schedel maar uit 3 platen bestaat, terwijl normale menselijke schedels 4 platen hebben.
  Dus volgens de “deskundigen” geen aliens, maar het is duidelijk ook geen menselijke schedel.
  Zoek het maar uit.

  5 likes
 3. Vreemd verhaal. Als je sarmaten intik bij afbeeldingen zie je alleen maar mensen (tekeningen) met gewone schedels. Ook Wikipedia spreekt niet over schedelvervorming.
  Nemen de Russische wetenschappers een loopje met de waarheid?

  2 likes
  • Dat heeft met je zoektechniek te maken, ik vind namelijk wel resultaat, de eerste twee links die ik krijg via Google geven er uitleg over.
   En het waren niet alleen de Sarmaten, volkeren verspreid over de hele wereld deden deformatie van de hersenpan, de Maya’s zijn misschien wel het bekendste voorbeeld.

   1 likes
   • “In England are in contrast to Europe archaeological remains found. The best known is the tomb in Chester. But although in Europe there are some graves for instance in Wallis (Sw.) dating from the 5th century, and at Valence (Fr.) 4th century, where are skulls found that have the same deformation as seen at the steppe peoples in the Ukraine, where the Sarmatians had these same characteristic skull deformation, caused by tight bandage of the skull of growing babies. ”

    http://www.marres.education/sarmatians.htm

    1 likes
 4. Er zullen ongetwijfeld wezens hebben bestaan waar we geen weet van hebben……..Maar Aliens met een menselijk geraamte bestaat niet.

  1 likes
 5. als dat normale schedels waren voor de Sarmatianen waarom dan verbaasd zijn hierover?

  2 likes
 6. Vertel mij eens waarom bij zulke vondsten er zo weinig over de in de media wordt gesproken.
  Zoals ook over de piramides in Bosnie.

  1 likes
 7. Nog steeds geen enkel bewijs voor gemaakte claim.

  0 likes
  • Ach bewijs is een flexibel begrip tegenwoordig. Net een elastiekje. Het is maar net of je YouTubes en geshopte foto’s en blaatverhaaltjes bewijs vind. Of Wikipedia. Of CNN. Ieder zijn ding hè?

   0 likes
   • Soms weet je gewoon dat iets echt is.
    David Wilcock is echt, naturel, hoewel zijn thema’s ongelofelijk lijken.
    Als je dan later hoort dat hij een reincarnatie van Edgar Cayce is en dat ook nog kan bewijzen dan denk ik wauw, gewoon wauw!
    En je ziet hem nieteens zowat voorover vallen gebukt onder het gewicht van zijn eigen belangrijkheid, wat je mensen die stukker minder imponerend zijn en niet zoveel weten als David nog wel eens ziet doen.

    1 likes
    • Grappig, die Wilcock heeft geen Wikipediapagina! Dank O.O

     En deze melding in Google search onderaan:

     Sommige resultaten zijn mogelijk verwijderd op grond van Europese wetgeving inzake gegevensbescherming.

     0 likes
 8. Moet zeggen dat ik de oogkassen wel erg groot vind voor een jongen (kind?) eigenlijk uberhaupt voor een mens!

  1 likes
 9. hoe dan ook, het is niet mogelijk om verder dan een bepaalde grootte te groeien, hoe lang je ook door zult gaan met dat soort pratijken

  begrijp me niet verkeerd, mensen deden dit absoluut vroeger maar het is simpelweg niet menselijk mogelijk om dat soort grote schedels te vormen, als je er goed over na denkt is het ook enorm krankzinnig eigenlijk

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

russische

Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’

De paniek over de pandemie is misplaatst, ...