Binnenland

Duitse waterkanonnen gespot in Nederland: ‘Zoekt de regering escalatie?’

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Den Haag pakt groots uit voor de demonstratie op zaterdag in het Zuiderpark. Vanuit Duitsland zijn waterkanonnen ingeroepen, die zijn gevuld in Nootdorp.

Het kanon van de Duitse ‘WaWe’ is sterker dan dat van de Nederlandse politie. Waar de waterwerper schiet met een kracht van 16 bar, doen de Wassenwerfers dat met 20 bar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Zoekt de regering escalatie bij het boerenprotest morgen in Den Haag?” vraagt Arnold Karskens, voorzitter van Ongehoord Nederland, zich af. “Zodat Rutte zich als ordebewaarder kan profileren? Immers zijn er woensdag verkiezingen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Enigen die hiervan profiteren

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn merkt op: “De waterkanonnen staan al klaar. ‘De elite’ stuurt aan op escalatie. Ik herhaal nog maar eens: zij zijn de enigen die hiervan profiteren om zo de oppositie en het verzet tegen het beleid weg te zetten als extremistisch en gewelddadig.”

“Zo ziet ‘het recht om te demonstreren’ eruit in onze ‘liberale democratie’,” voegt commentator Eva Vlaardingerbroek toe.

Teloorgang

Kandidaat-Statenlid Annelies Strikkers roept op: “De (Duitse!) waterkanonnen staan al klaar in Den Haag. Politiek Den Haag stuurt aan op escalatie morgen bij het boerenprotest. Gewoon allemaal gaan, je niet laten provoceren en opletten voor Romeo’s. Ik zie jullie daar!”

“Om onze eigen boeren morgen van het veld te spuiten, wordt buitenlands materieel ingezet: de Duitse Polizei. Beter kan je de teloorgang van Nederland onder Rutte niet samenvatten,” reageert mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix.

De Nederlandse politie heeft momenteel geen inzetbare waterkanonnen.


5 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

203 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Zo is het tenminste duidelijk wie de vijand is.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Op 15 maart krijgen ze het druk met het vervalsen van de verkiezingen.

Mar
Mar
1 jaar geleden

Zielig dat de mond gesnoerd moet worden. Tegen onrecht. Ze kwamen in peace maar werden als criminelen weggwzet. Goedgekeurde demnstratie, word gedwarsboomd erg hoor zielepiet van Zanen Wef mister….

Raja
Raja
1 jaar geleden

Pure intimidatie en manipulatie. Dit is dus onze zg democratie. Om misselijk van te worden.
ze doe speculeren erop dat men nu niet durft te gaan. En anders een ander gewelddadig scenario. Zo klaar met die criminelen in Den Haag.

Back to top button
203
0
We lezen graag je reactie!x