CoronaMens en Dier

Epidemioloog doet boekje open: Pfizer bood me 1 miljoen zwijggeld en ik zei ‘nee’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Vaccinmakers proberen wetenschappers en medici die zich kritisch uitspreken over de coronavaccins te intimideren en te ‘cancelen’. Als dat niet lukt, proberen ze deze mensen om te kopen.

Epidemioloog Paul Alexander, die zeer kritisch is over de mRNA-vaccins, schrijft in een bericht op Substack dat Pfizer hem een miljoen dollar en een salaris van 50.000 dollar per maand heeft geboden om zijn mond te houden over Pfizer en directeur Albert Bourla.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Pfizer wist dat er 1223 mensen waren gestorven na vaccinatie, dat er 1290 verschillende bijwerkingen waren, dat vaccinatie zou leiden tot varianten en ze wilden deze informatie 55 of 75 jaar achter slot en grendel bewaren, aldus Alexander, die onder president Trump op het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid werkte en daarnaast de WHO adviseerde.

Geen weg meer terug

Hij schrijft dat hij al meer dan genoeg is kwijtgeraakt en dat er voor hem geen weg terug is. Als aangetoond wordt dat de acties van Bourla, Moderna-topman Bancel en mensen als Anthony Fauci levens hebben gekost en dat mensen en kinderen als gevolg hiervan zijn overleden, moeten ze de gevangenis in, benadrukt dr. Alexander.

Hij wijst erop dat de meeste wetenschappers, universiteiten, artsen, gezondheidsfunctionarissen, technocraten, overheden en taakgroepen zich hebben laten omkopen. Hun salaris was belangrijker en zij hielden hun mond. Alexander is één van de weinigen die geen zwijggeld heeft aangenomen en zich blijft uitspreken.

Crimineel

Hij helpt de Canadese en Amerikaanse truckers in hun strijd tegen de vaccinatieplicht en zal blijven strijden, zo zegt hij. Hij noemt de vaccins van onder meer Pfizer en Moderna ‘crimineel’.

Eerder zei Alexander dat er nooit sprake is geweest van een coronapandemie. “De media hebben gelogen en zijn medeplichtig,” zei hij.

4.9 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
2 jaren geleden

hulde voor deze man, een voorbeeld voor anderen.

TutterD
TutterD
2 jaren geleden

Er blijft maar shit naar beneden komen. Iedereen die aan het geld dacht gelijk oppakken en vastzetten. Het gaat om een verkoudheidsvirus en meer niet !

Prikvrij
Prikvrij
2 jaren geleden

Graag bewijzen en informatie zodat dit aan de grote boom gehangen kan worden. Dit zal wel op de een of ander manier op papier of schrift zijn vast gelegd. Ondanks overweldigend veel berichten staan we helaas nog steeds machteloos.

Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

Ik had al zo’n vermoeden dat het zo in zijn werk ging.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x