CoronaMens en Dier

Epidemioloog doet boekje open: Pfizer bood me 1 miljoen zwijggeld en ik zei ‘nee’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Vaccinmakers proberen wetenschappers en medici die zich kritisch uitspreken over de coronavaccins te intimideren en te ‘cancelen’. Als dat niet lukt, proberen ze deze mensen om te kopen.

Epidemioloog Paul Alexander, die zeer kritisch is over de mRNA-vaccins, schrijft in een bericht op Substack dat Pfizer hem een miljoen dollar en een salaris van 50.000 dollar per maand heeft geboden om zijn mond te houden over Pfizer en directeur Albert Bourla.

Pfizer wist dat er 1223 mensen waren gestorven na vaccinatie, dat er 1290 verschillende bijwerkingen waren, dat vaccinatie zou leiden tot varianten en ze wilden deze informatie 55 of 75 jaar achter slot en grendel bewaren, aldus Alexander, die onder president Trump op het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid werkte en daarnaast de WHO adviseerde.

Geen weg meer terug

Hij schrijft dat hij al meer dan genoeg is kwijtgeraakt en dat er voor hem geen weg terug is. Als aangetoond wordt dat de acties van Bourla, Moderna-topman Bancel en mensen als Anthony Fauci levens hebben gekost en dat mensen en kinderen als gevolg hiervan zijn overleden, moeten ze de gevangenis in, benadrukt dr. Alexander.

Hij wijst erop dat de meeste wetenschappers, universiteiten, artsen, gezondheidsfunctionarissen, technocraten, overheden en taakgroepen zich hebben laten omkopen. Hun salaris was belangrijker en zij hielden hun mond. Alexander is één van de weinigen die geen zwijggeld heeft aangenomen en zich blijft uitspreken.

Crimineel

Hij helpt de Canadese en Amerikaanse truckers in hun strijd tegen de vaccinatieplicht en zal blijven strijden, zo zegt hij. Hij noemt de vaccins van onder meer Pfizer en Moderna ‘crimineel’.

Eerder zei Alexander dat er nooit sprake is geweest van een coronapandemie. “De media hebben gelogen en zijn medeplichtig,” zei hij.

4.9 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
3 maanden geleden

hulde voor deze man, een voorbeeld voor anderen.

TutterD
TutterD
3 maanden geleden

Er blijft maar shit naar beneden komen. Iedereen die aan het geld dacht gelijk oppakken en vastzetten. Het gaat om een verkoudheidsvirus en meer niet !

Prikvrij
Prikvrij
3 maanden geleden

Graag bewijzen en informatie zodat dit aan de grote boom gehangen kan worden. Dit zal wel op de een of ander manier op papier of schrift zijn vast gelegd. Ondanks overweldigend veel berichten staan we helaas nog steeds machteloos.

Pieternella
Pieternella
3 maanden geleden

Ik had al zo’n vermoeden dat het zo in zijn werk ging.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x