Homepagina » Mens en Dier » Rutte staat torenhoog in de peilingen, maar Nederland is klaar met hem
rutte
Foto: Mark Rutte (CC BY-NC-ND © ALDE Party)

Rutte staat torenhoog in de peilingen, maar Nederland is klaar met hem

Of het nu gaat om het faciliteren van terroristen in Syrië of het moedwillig de vernieling indraaien van duizenden gezinnen, Mark Rutte komt overal mee weg. Sterker nog: nu we het kabinet niet meer kunnen wegsturen, heeft hij nog meer macht, zo grapte hij zelf. Hoe vaker hij zegt dat hij ergens geen actieve herinnering aan heeft, hoe hoger hij in de peilingen komt te staan. Hoe is de onaantastbare positie van de demissionaire premier te verklaren?

Zo onaantastbaar is hij niet. Twitterend Nederland is in ieder geval klaar met hem, getuige het feit dat de hashtag #klaarmetRutte trending topic is. “Het ergste dat Nederland kan overkomen, is nóg 4 jaar Rutte aan de macht. Hij heeft de afgelopen weken bewezen zich door niets of niemand, wet noch regel te laten afremmen en blijkt dus oppermachtig te zijn. Nog 4 jaar en er is niets meer van Nederland over,” schrijft Barbes bijvoorbeeld.


Rapper Convex Kafka is ook klaar met de premier: “Psychopaat Rutte en vrinden hebben in 10 jaar tijd Nederland helemaal kapotgemaakt.” Volgens hem kloppen de peilingen niet. “Bijna iedereen reageert met: ik stem op FVD. Op Twitter, op Instagram, op Facebook. Overal! En iedereen walgt van Rutte. Die peilingen kloppen niet! Als VVD wint, moet het bijna wel fraude zijn.”

“Ook ik ben klaar met de slopers van het MKB, de aanstichters van de vrijheidsbeperkende, disproportionele maatregelen: de VVD, het CDA, D66 en het hele partijkartel. Maar vooral ben ik klaar met Rutte,” zegt journalist Annelies Strikkers.

Politicus Eelco van Hoecke verwijst naar een tweet van Zihni Özdil:


Ook buiten Twitter is de premier op zijn zachtst gezegd niet heel erg populair. Zo zijn op meerdere plekken in het land verkiezingsposters van de VVD beklad met hakenkruizen. In Westervoort is op de foto van de minister-president een hitlersnor getekend en staat op de posters ‘houzee’, een groet die door de NSB werd gebruikt.

Ook in het Drentse Vledder zijn verkiezingsposters beklad. Op één plek werd coronaminister De Jonge vergeleken met nazi-arts Josef Mengele.

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Swappie
Swappie
6 maanden geleden

Net zo als deze peiling, zullen ze dat ook met de verkiezingen doen!? Als die er komt !?
Wat voor computer zullen ze gebuiken, net zo als in Amerika. Of wat voor een truuk zo ook uithalen, dit geloof ik niet, maar ja hij moet eraan blijven van de cabal.

Jan Bruggink
Jan Bruggink
6 maanden geleden

Rutte is ook gewoon een vuile nazi.

Nathalie
Nathalie
6 maanden geleden

Zeker Fraude als hij wint, lees en hoor overal dat Nederland klaar is met Rutte!!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
6 maanden geleden

Na de verkiezingen zijn we er nog niet. Het hele clubje moet ook nog verantwoording af gaan leggen. ruttler, de jonge, bruls, halsema, de politietop, van dissel en zijn clubje, grappermuis.
En vermoedelijk nog honderden anderen.

x

Check Also

vaccinatieplicht

We schuiven steeds verder op richting totale vaccinatieplicht: ‘Onacceptabel!’

Gevaccineerden, genezen en negatief geteste mensen krijgen ...

baudet

Baudet stelt VVD-Kamerlid vraag over onlogische covidregels, krijgt tot 5 keer toe geen antwoord

Thierry Baudet (FVD) vroeg Kamerlid Aukje de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

132
0
We lezen graag je reactie!x