Mens en Dier

Rutte staat torenhoog in de peilingen, maar Nederland is klaar met hem

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Of het nu gaat om het faciliteren van terroristen in Syrië of het moedwillig de vernieling indraaien van duizenden gezinnen, Mark Rutte komt overal mee weg. Sterker nog: nu we het kabinet niet meer kunnen wegsturen, heeft hij nog meer macht, zo grapte hij zelf. Hoe vaker hij zegt dat hij ergens geen actieve herinnering aan heeft, hoe hoger hij in de peilingen komt te staan. Hoe is de onaantastbare positie van de demissionaire premier te verklaren?

Zo onaantastbaar is hij niet. Twitterend Nederland is in ieder geval klaar met hem, getuige het feit dat de hashtag #klaarmetRutte trending topic is. “Het ergste dat Nederland kan overkomen, is nóg 4 jaar Rutte aan de macht. Hij heeft de afgelopen weken bewezen zich door niets of niemand, wet noch regel te laten afremmen en blijkt dus oppermachtig te zijn. Nog 4 jaar en er is niets meer van Nederland over,” schrijft Barbes bijvoorbeeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


Rapper Convex Kafka is ook klaar met de premier: “Psychopaat Rutte en vrinden hebben in 10 jaar tijd Nederland helemaal kapotgemaakt.” Volgens hem kloppen de peilingen niet. “Bijna iedereen reageert met: ik stem op FVD. Op Twitter, op Instagram, op Facebook. Overal! En iedereen walgt van Rutte. Die peilingen kloppen niet! Als VVD wint, moet het bijna wel fraude zijn.”

“Ook ik ben klaar met de slopers van het MKB, de aanstichters van de vrijheidsbeperkende, disproportionele maatregelen: de VVD, het CDA, D66 en het hele partijkartel. Maar vooral ben ik klaar met Rutte,” zegt journalist Annelies Strikkers.

Politicus Eelco van Hoecke verwijst naar een tweet van Zihni Özdil:


Ook buiten Twitter is de premier op zijn zachtst gezegd niet heel erg populair. Zo zijn op meerdere plekken in het land verkiezingsposters van de VVD beklad met hakenkruizen. In Westervoort is op de foto van de minister-president een hitlersnor getekend en staat op de posters ‘houzee’, een groet die door de NSB werd gebruikt.

Ook in het Drentse Vledder zijn verkiezingsposters beklad. Op één plek werd coronaminister De Jonge vergeleken met nazi-arts Josef Mengele.

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Swappie
Swappie
3 jaren geleden

Net zo als deze peiling, zullen ze dat ook met de verkiezingen doen!? Als die er komt !?
Wat voor computer zullen ze gebuiken, net zo als in Amerika. Of wat voor een truuk zo ook uithalen, dit geloof ik niet, maar ja hij moet eraan blijven van de cabal.

Jan Bruggink
Jan Bruggink
3 jaren geleden

Rutte is ook gewoon een vuile nazi.

Nathalie
Nathalie
3 jaren geleden

Zeker Fraude als hij wint, lees en hoor overal dat Nederland klaar is met Rutte!!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Na de verkiezingen zijn we er nog niet. Het hele clubje moet ook nog verantwoording af gaan leggen. ruttler, de jonge, bruls, halsema, de politietop, van dissel en zijn clubje, grappermuis.
En vermoedelijk nog honderden anderen.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x