Homepagina » Mens en Dier » Rutte staat torenhoog in de peilingen, maar Nederland is klaar met hem
rutte
Foto: Mark Rutte (CC BY-NC-ND © ALDE Party)

Rutte staat torenhoog in de peilingen, maar Nederland is klaar met hem

Of het nu gaat om het faciliteren van terroristen in Syrië of het moedwillig de vernieling indraaien van duizenden gezinnen, Mark Rutte komt overal mee weg. Sterker nog: nu we het kabinet niet meer kunnen wegsturen, heeft hij nog meer macht, zo grapte hij zelf. Hoe vaker hij zegt dat hij ergens geen actieve herinnering aan heeft, hoe hoger hij in de peilingen komt te staan. Hoe is de onaantastbare positie van de demissionaire premier te verklaren?

Zo onaantastbaar is hij niet. Twitterend Nederland is in ieder geval klaar met hem, getuige het feit dat de hashtag #klaarmetRutte trending topic is. “Het ergste dat Nederland kan overkomen, is nóg 4 jaar Rutte aan de macht. Hij heeft de afgelopen weken bewezen zich door niets of niemand, wet noch regel te laten afremmen en blijkt dus oppermachtig te zijn. Nog 4 jaar en er is niets meer van Nederland over,” schrijft Barbes bijvoorbeeld.


Rapper Convex Kafka is ook klaar met de premier: “Psychopaat Rutte en vrinden hebben in 10 jaar tijd Nederland helemaal kapotgemaakt.” Volgens hem kloppen de peilingen niet. “Bijna iedereen reageert met: ik stem op FVD. Op Twitter, op Instagram, op Facebook. Overal! En iedereen walgt van Rutte. Die peilingen kloppen niet! Als VVD wint, moet het bijna wel fraude zijn.”

“Ook ik ben klaar met de slopers van het MKB, de aanstichters van de vrijheidsbeperkende, disproportionele maatregelen: de VVD, het CDA, D66 en het hele partijkartel. Maar vooral ben ik klaar met Rutte,” zegt journalist Annelies Strikkers.

Politicus Eelco van Hoecke verwijst naar een tweet van Zihni Özdil:


Ook buiten Twitter is de premier op zijn zachtst gezegd niet heel erg populair. Zo zijn op meerdere plekken in het land verkiezingsposters van de VVD beklad met hakenkruizen. In Westervoort is op de foto van de minister-president een hitlersnor getekend en staat op de posters ‘houzee’, een groet die door de NSB werd gebruikt.

Ook in het Drentse Vledder zijn verkiezingsposters beklad. Op één plek werd coronaminister De Jonge vergeleken met nazi-arts Josef Mengele.

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Swappie
Swappie
2 maanden geleden

Net zo als deze peiling, zullen ze dat ook met de verkiezingen doen!? Als die er komt !?
Wat voor computer zullen ze gebuiken, net zo als in Amerika. Of wat voor een truuk zo ook uithalen, dit geloof ik niet, maar ja hij moet eraan blijven van de cabal.

Frans
Frans
Reactie op  Swappie
2 maanden geleden

Ik denk dat ze het rad van fortuin gebruiken . Dat steeds vastloopt op een leugenachtige hoogte.

onwell
onwell
Reactie op  Frans
2 maanden geleden

“Gefikst” met een magneetje, zodat het rad op een vooraf bepaalde plaats blijft staan.

Pieter
Pieter
Reactie op  Swappie
2 maanden geleden

In de laatste echte peiling haalt het blok van PVV, FVD, PvdD, DENK en SGP 77 zetels

De kracht van projectie.

H.J.
H.J.
Reactie op  Swappie
2 maanden geleden

Inderdaad Swappie, de Nederlandse bevolking is door Links jarenlang vals voorgelicht en iedere verkiezing is waar mogelijk mee gemanipuleerd.

Kijk de media die de peilingen verzorgen, weten exact wie zij moeten uitnodigen,
om de door hun een gewenste uitslag te verkrijgen.

Rutte is er niet voor de Nederlandse bevolking, Rutte voert een opdracht uit.

Nederland is corrupt Swappie.

Arnold
Arnold
Reactie op  Swappie
2 maanden geleden

Mark Rutte lult nog gladder dan de duivel.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Swappie
2 maanden geleden

Het gaat in ieder land om het gemiddeld kuddedier, ik sta er al mijn hele leven versteld van nu 84 hoe de mensen hun eigen ondergang helpen verwezelijken, ik verzet mij niet meer, ik laat het gebeuren, maar heb wel mijn voorzorgs maatregels getroffen !

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Swappie
2 maanden geleden

Fraude lijkt mij toch wel een gevaar.
Hoop nog wat hier over te melden.

het nieuwe normaal ??
het nieuwe normaal ??
Reactie op  Swappie
2 maanden geleden

Maken we er toch een eind aan.
Ga alle stemmen en laat deze niet verloren gaan.
maar kies wel de juiste partij, welke niet voor deze maatregelen zijn, denk hierbij ook aan de toekomst van jezelf, ouders, kinderen, klein kinderen etc.

Jan Bruggink
Jan Bruggink
2 maanden geleden

Rutte is ook gewoon een vuile nazi.

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Jan Bruggink
2 maanden geleden
Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Marie-Jeanne
2 maanden geleden

De dislike komt zeker van Rutte & c.s. zelf…

Dubito
Dubito
Reactie op  Marie-Jeanne
2 maanden geleden

Aan alle dislikes te zien zit Rutte de hele dag op deze site. Maar desgevraagd jokt hij daar natuurlijk over: ‘helemaal niet, nee joh, nee joh…”

Nathalie
Nathalie
2 maanden geleden

Zeker Fraude als hij wint, lees en hoor overal dat Nederland klaar is met Rutte!!

Rob
Rob
Reactie op  Nathalie
2 maanden geleden

Lees ook even de reactie op de tweet van die figuur met de naam Batelaan (laatste stukje van het bericht). Dan lees je ook meteen waarom er nooit iets verandert in dit land. Allemaal volgzame schapen die niet zien dat wat er nu gebeurt hetzelfde is als wat er vorige eeuw gebeurde. Alleen nu veel meer uitvergroot en door eigen politici uitgevoerd in naam van de NWO en de Great Reset. BBB, alleen niet voor de bevolking maar alleen voor de top van de wereldmacht.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Na de verkiezingen zijn we er nog niet. Het hele clubje moet ook nog verantwoording af gaan leggen. ruttler, de jonge, bruls, halsema, de politietop, van dissel en zijn clubje, grappermuis.
En vermoedelijk nog honderden anderen.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Ja Demminkgate heropenen.

Free Baybasin!

Vlrdngr
Vlrdngr
Reactie op  Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Dat zal nooit gebeuren. In 40/45 was het nog een groot deel van de wereld tegen Duitsland, nu is het de elite en regeringen tegen het gewone volk. En de elite zal zichzelf altijd beschermen en in stand houden. De enige remedie is een volksopstand, maar we hebben veel te veel sheeple…

wolfje168
wolfje168
2 maanden geleden

Iedereen walgt van Rutte. Dat zie ik toch ook om me heen.

Geen schaap
Geen schaap
2 maanden geleden

Die kop is maar voor 1 ding goed namelijk mijn peristaltische darmbeweging.

Heleen
Heleen
2 maanden geleden

Ik ken echt werkelijk niemand die FVD stemt, wij zijn de enige in familie en kenissenkring. Rutte is heilig verklaard met zijn strenge corona beleid, pfff. Om zwaar mismoedig van te worden gewoon.

OptimaForma
OptimaForma
Reactie op  Heleen
2 maanden geleden

Forum is dan ook helaas geen echt alternatief. Ze maken zichzelf keer op keer belachelijk, worden uitgesloten en dus geen optie. Zelfde geldt voor pvv. Wat blijft er over op rechts? Niets helaas. En hier is het voor de rest net zo, een hoop mensen die vinden dat de hamer er nog harder op moet. Heel jaar strengste lockdown. Eerder nog richting 100% communisme en dictatuur dan richting vrijheid. Ook al kennen ze niemand met C. Het gaat om de regels, regels zijn regels volgens deze mensen en zelf nadenken daar doen ze niet aan. De belastingaanslag is nog niet geweest, dus ik begrijp het. Ze denken dat al die steunpakketen gratis zijn

Nina
Nina
Reactie op  OptimaForma
2 maanden geleden

Als je nou wel op Fvd stemt massaal dat kunnen ze niet uitgesloten worden want dan worden ze de grootste!!!!

Dubito
Dubito
Reactie op  Nina
2 maanden geleden

Nee hoor. Dan mag Baudet eerst proberen een kabinet te formeren en vervolgens laten de treiterende en obstructie plegende kartelpartijen zijn pogingen zo vaak in soep lopen dat Baudet gillend wegrent met de kreet: proberen jullie het dan maar. Kaag gaat dan met Rutte in een bistro/restaurantje zitten en knutselt binnen een paar uur een kabinet in elkaar: Rutte premier, Kaag vice premier.
Zie de gebeurtenissen met Den Uyl en Wiegel/Van Agt in 1977.

Nina
Nina
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

Als ze genoeg stemmen zouden halen kunnen ze het alleen met de pvv doen, zo groot moeten ze dan worden.
1977 is voor mijn tijd.

Dubito
Dubito
Reactie op  Nina
2 maanden geleden

1977 voor jouw tijd….maar dezelfde vuile VVD/CDA- streken zijn nog steeds actueel. Maar ja, geschiedenis hè, wat zou je er van kunnen leren.

Beetje googelen en je hebt het hele verhaal voor je neus inclusief de samenzweringsfoto in Le Bistroquet: de mooiste uitbeelding ooit van twee bekokstovende politici, na het wegtreiteren van Den Uyl de samenstellers van één van de schadelijkste kabinetten in de Nederlandse politieke geschiedenis: het kabinet Van Agt/Wiegel.

https://www.ad.nl/politiek/samen-tafelen-cruciaal-voor-formatie~a7fc8db7/107789307/

Ik help je hopen dat PVV en FvD samen 76 zetels halen, maar ook in dat geval zeg ik: leer van de geschiedenis en wees voorbereid op alle vuiligheid die de kartelpartijen uit de kast zullen halen om te verhinderen dat die winst verzilverd kan worden. En dan: wees die rot trucs voor, ontmasker ze en maak ze onschadelijk. Hoe? Expose ze! In tegenstelling tot 1977 hebben we nu de digitale schandpaal van internet.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

In België hebben ze ook de grootste partijen uitgesloten!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

Leuk vooruitzicht het beleid van Adolf Rutte kennen we, van Sigrid Kaag hoeven we ook niet veel te verwachten.
Ik heb op een foto gezien in haar huis dat zij daar met Yasser Arafat op staat. Als dat je idool is zegt dat genoeg!

Dubito
Dubito
Reactie op  Sjefke
2 maanden geleden

Haar man was minister onder Arafat (PLO).

Eus
Eus
Reactie op  Nina
2 maanden geleden

Dat belachelijk maken is juist de bedoeling van de media, zeker voor degene die erin trappen.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  OptimaForma
2 maanden geleden

Het Forum voor democratie maakt zichzelf niet belachelijk maar wordt door de media belachelijk en zwart gemaakt.
Elke uitspraak wordt op een goudschaaltje gewogen en verdraait en uitvergroot. Zie ook weer nu; een tribunaal zou volgens Thierry
Illegitiem zijn, dus niet legitiem, er wordt meteen beweerd dat Thierry tribunalen wil. Dit noem ik dus framen

Nina
Nina
Reactie op  Sjefke
2 maanden geleden

Dat is altijd hetzelfde verhaal, alles van de gevestigde partijen wordt goedgepraat en de tegenstander met valse framing neergehaald. Als je alle fouten van de gevestigde partijen op een hoop gooit, zouden al deze partijen ontbonden moeten worden, zoveel hebben ze het volk misdaan.

Loeske
Loeske
Reactie op  Heleen
2 maanden geleden

Yep, vrienden van mij vinden dat Rutte het heel goed gedaan heeft. Dan ben ik echt verbijsterd hoor, als ze dat zeggen. Als je ze dan verwijst naar het een en ander dT hij heeft geflikt hebben ze overal een excuus voor.

Nina
Nina
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

Heel herkenbaar, altijd zo iets, ja het is politiek, dan mag dat.

Mariaa
Mariaa
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

Hij heeft ook heel veel dingen goed gegaan zoals euh liegen en liegen en nog eens oh liegen.

Rob
Rob
Reactie op  Mariaa
2 maanden geleden

HIj heeft heel veel gedaan…….voor de globalistische agenda.

Edward
Edward
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

Ze zijn door Rutte en de media gehypnotiseerd. Maak je maar op voor nog eens 4 jaar Rutte en dan samen met Kaag.

Marie1
Marie1
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

Of De Jonge wordt premier?

Schrander
Schrander
2 maanden geleden

Wat ik me afvraag wanneer wordt ‘t nieuwe politie logo ingevoerd.

LenaLena
LenaLena
2 maanden geleden

Túúrlijk, die peilingen zijn ook echt betrouwbaar. Las net dat posters met zijn kop erop vannacht zijn beklad in Huizen en Putten. Ik snap het wel. Oprotten Rutte!

Angry trucker
Angry trucker
2 maanden geleden

Nu hadden ze toch voorgesteld om te stemmen via post…of heb ik dat mis…beetje t zelfde als via mail in de vs samen met dominion stemcomputers die 25% verkeerde stemmen gaf aan die idioot biden…en busjes vol met stembiljetten die aankomen in t midden van de nacht…allemaal voor biden…op total control zijn ze uit…the great reset van klaus swab met zn w.e.f…iedereen een uitkering en als je je mond durft open te doen naar de goulag…iedereen gevaccineerd dat ze ons met de uitrol van 5 g op afstand kunnen mindcontrollen…of gaat dat te ver…keep humanity under 500 million zeggen de georgia guide stones toch…?
Nou ja ik stem iig fvd of pvv ben dr nog niet uit…nieuwe neurenberg tribunalen hebben we nodig voor allen die aan die covid hoax hebben meegewerkt

J. T.
J. T.
Reactie op  Angry trucker
2 maanden geleden

Denk ook eens aan Vrij en Sociaal Nederland (VSN) voor het stemmen!? Dit is een nieuwe partij die alles anders wilt doen…tja, slechter dan Rutte en consorten zullen ze het toch niet doen. En zo ja, dan volgende keer weer wat anders….zolang als eerst die MR weg is.
Maar ach, Wybren van Haga lijkt mij ook géén slechte keus, want hij is ook erg hard aan het vechten tegen alle maatregelen!

locke
locke
Reactie op  J. T.
2 maanden geleden

Kan het woord sociaal niet meer horen, voor onze ouderen en mensen die echt niet kunnen zou binnen een dag de strategie zijn uitgezet. De rest gaat zijn eigen geld verdienen geen systeem politiek geen belastingen geen pennenlikkers alleen nog mensen met verstand van zaken. 15% belasting op alle nieuwe producten ingehouden door een instantie die het volk vertegenwoordigd de rest oprotten.

Steven
Steven
Reactie op  J. T.
2 maanden geleden

Alles waar “sociaal”voor staat is bij uitstek al niet te vertrouwen!
Dat hebben we de laatste 50 jaar wel gezien wat ‘sociaal’ allemaal heeft aangericht! Je bent al bijna een vreemde in eigen land!

Rob
Rob
Reactie op  J. T.
2 maanden geleden

Weer een nieuwe partij, Nederland nog meer verdeeld. Schei toch uit met dat hele stemmen. Je moet dingen letterlijk bekijken als je wilt begrijpen waar het om gaat. Als je je stem aan een ander geeft ben je zelf niet meer in staat je stem te laten horen, of je Zelf uit te drukken. DAT is waarom de verkiezingen ooit bedacht zijn en wel door de elite in de wereld. Zo raakt het volk verdeeld en heeft de elite de controle over het volk. Het effect van de verdeeldheid is ook dat de verschillende ‘partijen en aanhang’ tegen elkaar uitgespeeld worden. Dat zie je eindeloos gebeuren. Dat blijft zo tot mensen zelf gaan nadenken en hun stem gebruiken om zichZelf uit te drukken in plaats van hun stem weg te geven. Vanuit de elite gezien zijn de verkiezingen bedoeld om je de mond te snoeren.

ster
ster
Reactie op  Angry trucker
2 maanden geleden

Ik denk eerder dat vooraf de stem-bussen bijhoorlijk gevuld gaan worden met de “gewensste” uitslag want de stembussen zijn Niet doorzichtig zoals dat in Frankrijk en Rusland dat wel zijn.

Geen variatie
Geen variatie
Reactie op  Angry trucker
2 maanden geleden

Stem FVD.
Wilders legt nog teveel nadruk op de genocidespuit.

x

Check Also

vaccinatiepaspoort

Storm van kritiek op binnenlands vaccinatiepaspoort: ‘Medische apartheid wordt realiteit’

Als het aan het demissionaire kabinet ligt, ...

de jonge

Huisarts geeft coronaminister De Jonge uitbrander: ‘Farizeeër’

Coronaminister Hugo de Jonge zei maandag voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

132
0
We lezen graag je reactie!x