Buitenland

Samenwerken met mensen die Oostenrijk verwarren met Australië is lastig. Kijk hoe Poetin de spot drijft met het Amerikaanse establishment

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vladimir Poetin heeft de spot gedreven met de Amerikaanse politiek door te zeggen dat het ‘lastig is om een dialoog te hebben met mensen die Oostenrijk verwarren met Australië’.

“Je kunt er niets aan doen,” citeerde RT de Russische president. “Dat is kennelijk het niveau van de politieke cultuur binnen een bepaald deel van het Amerikaanse establishment.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij voegde toe: “Amerika is echt een geweldig land en de Amerikanen zijn een geweldig volk aangezien ze mensen met zo’n laag niveau kunnen verdragen.”

Blunder

Poetin verwees naar een blunder in 2007 door de Amerikaanse oud-president George W. Bush, die de toenmalige Australische leider John Howard bedankte voor diens bezoek aan Oostenrijkse troepen in Irak.

Tijdens een toespraak voor zakenmagnaten in Sydney verwarde Bush de APEC (Asia-Pacific Economic Corporation) bovendien met de OPEC (Organisatie van olie-exporterende landen).

Trump

Poetin weerhield zich ervan kritiek te uiten op president Donald Trump. Op de vraag of Trump ‘naïef’ was, antwoordde hij: “Trump is niet mijn bruid en ik ben niet zijn bruidegom.”

Toen hij de vraag kreeg wat hij ervan zou vinden als Trump zou worden afgezet, zei Poetin dat het ‘volstrekt verkeerd’ is voor Rusland om de Amerikaanse politiek te bespreken.

Sancties

Trump leek in eerste instantie de banden met Rusland aan te willen halen, maar stelde toch nieuwe sancties in tegen het land.

Daarnaast is het Russische consulaat in San Francisco gesloten.

Bekijk het fragment hieronder:

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
maarten54
maarten54
6 jaren geleden

Wat een vent hee! ik ga de heer V.Poetin steeds meer waarderen…als dat nog kan, want ik heb hem al hoger staan dan menigeen…

Louise
Louise
6 jaren geleden

Haha, tja er valt nog wat te lachen, helaas is het wel de realiteit , al lang hoor , buiten Amerika bestaat er niks…… Tja de mens wordt sowieso dommer… Tja die Poetin hij blijft leuk, die heeft met China de zaken allang geregeld…

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Putin is a geniale en integre leider en mensen kunnen dit niet negeren, enkel tegenwerken. De wereld heeft door dat een toekomst zonder Putin’s inzicht en politieke strategie weinig kans zal maken van slagen.

Denker
Denker
6 jaren geleden

De enigste verstandige lijder is Putin jammer dat we hier zo veramerikaniseerd zijn, toen Trump president werd had ik enigszins de hoop dat dit zou veranderen. Je zou toch denken dat wanneer een natie een leider kiest van het niveau clown Bassie ( niet beledigend bedoeld) dat onze lijders een beetje wakker zouden worden, maar helaas.Nee we moeten Putin nog meer pesten. De annexatie van de Krim is in hun ogen misdadig. Maar Israël steunen die land stelen van de Palestijnen is wel veroorloofd.Straks hebben wij de russen nog keihard nodig. Zoals Bush het al zij God bless America. Ja onthoud het goed van hun hoef je inderdaad niks te verwachten zij denken alleen aan zichzelf.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x