Homepagina » Buitenland » Samenwerken met mensen die Oostenrijk verwarren met Australië is lastig. Kijk hoe Poetin de spot drijft met het Amerikaanse establishment
Samenwerken met mensen die Oostenrijk verwarren met Australië is lastig. Kijk hoe Poetin de spot drijft met het Amerikaanse establishment

Samenwerken met mensen die Oostenrijk verwarren met Australië is lastig. Kijk hoe Poetin de spot drijft met het Amerikaanse establishment

Vladimir Poetin heeft de spot gedreven met de Amerikaanse politiek door te zeggen dat het ‘lastig is om een dialoog te hebben met mensen die Oostenrijk verwarren met Australië’.

“Je kunt er niets aan doen,” citeerde RT de Russische president. “Dat is kennelijk het niveau van de politieke cultuur binnen een bepaald deel van het Amerikaanse establishment.”

Hij voegde toe: “Amerika is echt een geweldig land en de Amerikanen zijn een geweldig volk aangezien ze mensen met zo’n laag niveau kunnen verdragen.”

Blunder

Poetin verwees naar een blunder in 2007 door de Amerikaanse oud-president George W. Bush, die de toenmalige Australische leider John Howard bedankte voor diens bezoek aan Oostenrijkse troepen in Irak.

Tijdens een toespraak voor zakenmagnaten in Sydney verwarde Bush de APEC (Asia-Pacific Economic Corporation) bovendien met de OPEC (Organisatie van olie-exporterende landen).

Trump

Poetin weerhield zich ervan kritiek te uiten op president Donald Trump. Op de vraag of Trump ‘naïef’ was, antwoordde hij: “Trump is niet mijn bruid en ik ben niet zijn bruidegom.”

Toen hij de vraag kreeg wat hij ervan zou vinden als Trump zou worden afgezet, zei Poetin dat het ‘volstrekt verkeerd’ is voor Rusland om de Amerikaanse politiek te bespreken.

Sancties

Trump leek in eerste instantie de banden met Rusland aan te willen halen, maar stelde toch nieuwe sancties in tegen het land.

Daarnaast is het Russische consulaat in San Francisco gesloten.

Bekijk het fragment hieronder:

[Independent]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
maarten54
maarten54
4 jaren geleden

Wat een vent hee! ik ga de heer V.Poetin steeds meer waarderen…als dat nog kan, want ik heb hem al hoger staan dan menigeen…

Louise
Louise
4 jaren geleden

Haha, tja er valt nog wat te lachen, helaas is het wel de realiteit , al lang hoor , buiten Amerika bestaat er niks…… Tja de mens wordt sowieso dommer… Tja die Poetin hij blijft leuk, die heeft met China de zaken allang geregeld…

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Putin is a geniale en integre leider en mensen kunnen dit niet negeren, enkel tegenwerken. De wereld heeft door dat een toekomst zonder Putin’s inzicht en politieke strategie weinig kans zal maken van slagen.

Denker
Denker
4 jaren geleden

De enigste verstandige lijder is Putin jammer dat we hier zo veramerikaniseerd zijn, toen Trump president werd had ik enigszins de hoop dat dit zou veranderen. Je zou toch denken dat wanneer een natie een leider kiest van het niveau clown Bassie ( niet beledigend bedoeld) dat onze lijders een beetje wakker zouden worden, maar helaas.Nee we moeten Putin nog meer pesten. De annexatie van de Krim is in hun ogen misdadig. Maar Israël steunen die land stelen van de Palestijnen is wel veroorloofd.Straks hebben wij de russen nog keihard nodig. Zoals Bush het al zij God bless America. Ja onthoud het goed van hun hoef je inderdaad niks te verwachten zij denken alleen aan zichzelf.

x

Check Also

powell

Volledig gevaccineerde oud-minister Colin Powell gestorven aan corona

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Colin ...

lourens

Fajah Lourens wenst geen prik: ‘Ik ben een wappie en daar ben ik trots op’

Ook actrice en schrijfster Fajah Lourens liep ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x