Natuur en Milieu

Orkaan Irma is onderdeel van een omvangrijk complot. Deze radiopresentator baart opzien

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De berichtgeving over orkaan Irma is een complot om mensen te laten geloven in klimaatverandering en aan te zetten tot het inslaan van batterijen. Dat heeft radiopresentator Rush Limbaugh gezegd.

Hij claimde dat de media de dreiging van de orkaan, die in de Caraïben een spoor van vernieling heeft achtergelaten, overdrijven om er zelf beter van te worden.

Hij zei dat de media de orkaan afschilderen als dodelijk, maar dat ze ‘nooit zo krachtig zijn als wordt gemeld’ en dat nieuwszenders de boel aandikken.

Gestuurd

Dat wordt gedaan om mensen te laten geloven dat de stormen het gevolg zijn van klimaatverandering en dat mensen stappen gaan ondernemen om global warming tegen te gaan, aldus Limbaugh.

“De overheid bestaat uit allerlei mensen die geloven dat de mens klimaatverandering veroorzaakt en ze zijn erop gebrand om dat te bewijzen en om mensen ervan te overtuigen,” klonk het.

Hij suggereerde zelfs dat de stormen mogelijk richting bepaalde steden worden gestuurd vanwege die agenda.

Dichtbevolkte gebieden

“Altijd wordt voorspeld dat orkanen dichtbevolkte gebieden raken, want daar wordt immers de meeste schade veroorzaakt en daar kan beter worden aangetoond dat ze krachtiger worden en vaker voorkomen – allemaal vanwege klimaatverandering,” zei hij.

Limbaugh suggereerde dat de orkanen worden gebruikt om mensen aan te sporen te gaan winkelen en batterijen en andere dingen te kopen.

Hij zei dat de media een ‘symbiotische’ relatie hebben met de detailhandel.

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Liquid
Liquid
4 jaren geleden

Ontkenning is toch ook een vak apart.

De kracht overdrijven..? Vertel dat maar aan al die mensen die nu alles kwijt zijn. Ze vooraf aanzetten tot het kopen van batterijen? Ja, lijkt me echt een monstercomplot.

Wat een belachelijke uitspraken weer.

John Baselmans-Oracle
John Baselmans-Oracle
4 jaren geleden

Dit is wat ik bijna dagelijks zie bij de zogenaamde “radar bollen” op ons eiland

http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Weather1.htm

En hier is het waar het om gaat

Het wassen is begonnen

Letterlijk en figuurlijk worden onze eiland gewassen, is het niet door de onderwereld dan is het door moeder natuur. De bovenwinden zijn nagenoeg weggevaagd en de ramp is nog maar net voltrokken en de onderwereld ziet hun kans.

Wat is er niet mooier dan dat de eilanden compleet verdwenen zijn en de miljarden veilig gewassen kunnen worden in een nieuwe infrastructuur en vele nieuwe hightech gebouwen. Natuurlijk besteden we geen geld aan de lokalen die alles zijn verloren. Zij hebben pech gehad. Zij kunnen nu gemakkelijk “opgeruimd” worden zodat de dure grond ingenomen kan worden door de onderwereld en het vele zwarte geld. Wat voor de bevolking een waar drama is, is voor de onderwereld een zegen!

We zien de eerste zogenaamde noodfondsen opduiken en de Nederlandse regering is in een opperbeste stemming en gaat ook een cent in de duitenzak doen. Wetende dat het witwassen en de cokehandel een vreselijke opbloeier krijgt.

Het kon niet beter! Het is een zegen van boven zoals de onderwereld deze natuurrampen ziet. De wasmachine draait al op volle toeren en er is geen instantie die nu gaat zeggen “meneer kunt u deze miljoenen verantwoorden”.

De ene zijn dood is de ander zijn brood! Helaas de grote verliezer zijn die mensen die al weinig hebben en nu hun laatste bezit hebben zien wegstromen en wegwaaien. Wat is de wereld toch een scheve gemeenschap waar geld en drugs al het menselijke laat verdwijnen.

John H Baselmans-Oracle

Luci
Luci
4 jaren geleden

Wat een absoluut gestoorde paranoide redenering.

Niet alles is complot..

Maar ach de beelden komen vanzelf.. fake natuurlijk… wordt t volgende complotje.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Nou, ik vindt dat nogal een aantijging. Ik weet dat er een hoop niet ok is hoor, maar om dit maar is zonder enige vorm van bewijs op je radio te gooien? Dat er zat mensen zijn die verdienen aan leed, ja daar hoef je de oceaan niet voor over te steken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x