Homepagina » Natuur en Milieu » Orkaan Irma is onderdeel van een omvangrijk complot. Deze radiopresentator baart opzien
Orkaan Irma is onderdeel van een omvangrijk complot. Deze radiopresentator baart opzien

Orkaan Irma is onderdeel van een omvangrijk complot. Deze radiopresentator baart opzien

De berichtgeving over orkaan Irma is een complot om mensen te laten geloven in klimaatverandering en aan te zetten tot het inslaan van batterijen. Dat heeft radiopresentator Rush Limbaugh gezegd.

Hij claimde dat de media de dreiging van de orkaan, die in de Caraïben een spoor van vernieling heeft achtergelaten, overdrijven om er zelf beter van te worden.

Hij zei dat de media de orkaan afschilderen als dodelijk, maar dat ze ‘nooit zo krachtig zijn als wordt gemeld’ en dat nieuwszenders de boel aandikken.

Gestuurd

Dat wordt gedaan om mensen te laten geloven dat de stormen het gevolg zijn van klimaatverandering en dat mensen stappen gaan ondernemen om global warming tegen te gaan, aldus Limbaugh.

“De overheid bestaat uit allerlei mensen die geloven dat de mens klimaatverandering veroorzaakt en ze zijn erop gebrand om dat te bewijzen en om mensen ervan te overtuigen,” klonk het.

Hij suggereerde zelfs dat de stormen mogelijk richting bepaalde steden worden gestuurd vanwege die agenda.

Dichtbevolkte gebieden

“Altijd wordt voorspeld dat orkanen dichtbevolkte gebieden raken, want daar wordt immers de meeste schade veroorzaakt en daar kan beter worden aangetoond dat ze krachtiger worden en vaker voorkomen – allemaal vanwege klimaatverandering,” zei hij.

Limbaugh suggereerde dat de orkanen worden gebruikt om mensen aan te sporen te gaan winkelen en batterijen en andere dingen te kopen.

Hij zei dat de media een ‘symbiotische’ relatie hebben met de detailhandel.

[Huffington Post]


Vind je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Ontkenning is toch ook een vak apart.

  De kracht overdrijven..? Vertel dat maar aan al die mensen die nu alles kwijt zijn. Ze vooraf aanzetten tot het kopen van batterijen? Ja, lijkt me echt een monstercomplot.

  Wat een belachelijke uitspraken weer.

  27 likes
 2. John Baselmans-Oracle

  Dit is wat ik bijna dagelijks zie bij de zogenaamde “radar bollen” op ons eiland

  http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Weather1.htm

  En hier is het waar het om gaat

  Het wassen is begonnen

  Letterlijk en figuurlijk worden onze eiland gewassen, is het niet door de onderwereld dan is het door moeder natuur. De bovenwinden zijn nagenoeg weggevaagd en de ramp is nog maar net voltrokken en de onderwereld ziet hun kans.

  Wat is er niet mooier dan dat de eilanden compleet verdwenen zijn en de miljarden veilig gewassen kunnen worden in een nieuwe infrastructuur en vele nieuwe hightech gebouwen. Natuurlijk besteden we geen geld aan de lokalen die alles zijn verloren. Zij hebben pech gehad. Zij kunnen nu gemakkelijk “opgeruimd” worden zodat de dure grond ingenomen kan worden door de onderwereld en het vele zwarte geld. Wat voor de bevolking een waar drama is, is voor de onderwereld een zegen!

  We zien de eerste zogenaamde noodfondsen opduiken en de Nederlandse regering is in een opperbeste stemming en gaat ook een cent in de duitenzak doen. Wetende dat het witwassen en de cokehandel een vreselijke opbloeier krijgt.

  Het kon niet beter! Het is een zegen van boven zoals de onderwereld deze natuurrampen ziet. De wasmachine draait al op volle toeren en er is geen instantie die nu gaat zeggen “meneer kunt u deze miljoenen verantwoorden”.

  De ene zijn dood is de ander zijn brood! Helaas de grote verliezer zijn die mensen die al weinig hebben en nu hun laatste bezit hebben zien wegstromen en wegwaaien. Wat is de wereld toch een scheve gemeenschap waar geld en drugs al het menselijke laat verdwijnen.

  John H Baselmans-Oracle

  42 likes
  • Tje John, het enige wat ik er echt uit haal is dat de gewone man op moet rotten want de elite wil het eiland hebben. En je heb gelijk de wereld is een hebberig ding. Succes.

   2 likes
  • Bedankt John voor de link. Disclosure!
   Zeer interessant, de vrijmetselaars gaan hun macht verliezen door internet, ze zijn er nu zelf ook van overtuigd.
   Ook zeer interessant de Joran/Holloway zaak, ik heb ook altijd al aangevoeld dat daar iets heel erg mis zat. En hoe raar je aangekeken werd en nog, als je het voor Joran opneemt en zegt dat de Stephanie Flores case ook is opgezet.
   Die cams boven de kamerdeur klopten niet en de beelden waren van twee verschillende meisjes.
   Onzin, want Peter R. de Vries had de zaak immers op SBS opgelost, en zelfs een Emmy Award gewonnen….
   Wat een wereld mensen, blij dat het snel afgelopen is met die poppenkast.
   Als de stormen uitgeraasd zijn, de idioten opgepakt en het geld systeem om is, kunnen we eindelijk allemaal normaal doen.

   http://www.place4free.com/Holloway/Holloway_Hogan.htm

   0 likes
 3. Zo ben ik ervan overtuigd dat de Elfstedentochtkoorts om de zoveel jaar een complot is tussen de rayonhoofden en de schaatsfabrikanten. Bewijs maar eens dat het niet zo is -)

  21 likes
 4. Wat een onzin zeg. Complot? Pfff

  16 likes
 5. Wat een absoluut gestoorde paranoide redenering.

  Niet alles is complot..

  Maar ach de beelden komen vanzelf.. fake natuurlijk… wordt t volgende complotje.

  15 likes
 6. wel/niet , maar het kan uberhaubt geen kwaad als we met z’n allen minder fossiele brandstoffen gaan verbruiken ,als we schone energie pakken daar zou de natuur niet slechter op worden wel…..

  8 likes
 7. Tja, dichtbevolkte gebieden aan de kust, dat komt onder andere omdat we nu met 7 miljard mensen op de aarde rondlopen, een derde is compleet afhankelijk van de zee dus gaan we daar zo dichtbij mogelijk wonen met alle gevaren die erbij horen.
  Ik denk niet dat de elite met al z’n triljoenen zit te springen om meer verkoop van batterijen.
  Ik geloof in het manipuleren van het weer, maar ik zou eerder denken dat het niets meer is dan een sadistisch spelletje die de elite graag speelt, als je al het geld hebt van de wereld dan is het machtsspel het enige wat nog voldoening geeft en het leven interessant houd.
  Als je vraagt waarom ? , dan krijg je als antwoord, omdat we het kunnen.
  De elite creëert oorlogen, kan ze stoppen, en nu creëren ze een wereldwijde angst voor klimaatproblemen, dat gaat immers iedere aardebewoner aan.
  Ik heb ooit een artikel gelezen van de NASA waarin ze claimden dat het weer ook aan het veranderen was op onder andere Venus, Mars en jupiter, en dan het oog die een andere richting op ging/gaat.
  Als dat artikel de waarheid verteld (en ik kan het niet meer zekerheid zeggen) dan is het een kosmische gebeurtenis en heeft de mens er dus niks mee te maken, althans de broeikas gassen dan.
  Zoals we nu met moeder aarde omgaan belooft sowieso collectieve zelfmoord, daar hebben we geen elite voor nodig, die zitten straks High and dry like an Alabama tick !
  I would If I could 😉

  6 likes
 8. Nou, ik vindt dat nogal een aantijging. Ik weet dat er een hoop niet ok is hoor, maar om dit maar is zonder enige vorm van bewijs op je radio te gooien? Dat er zat mensen zijn die verdienen aan leed, ja daar hoef je de oceaan niet voor over te steken.

  5 likes
 9. Hij suggereerde zelfs dat de stormen mogelijk richting bepaalde steden worden gestuurd vanwege die agenda.

  Hoe zouden ze dat moeten doen dan?

  Wat een idioot die Limbaugh.

  4 likes
 10. Religie is ook een complot en Kim versus Trump, is ook een complot, schoonmoeders zitten ook in het complot en Jezus niet te vergeten, allemaal in het complot………..!

  3 likes
 11. Het complot bestaat uit het aandikken en erger maken van deze natuurramp dan het is. Al eerder waren er vele orkanen met verschrikkelijke uitwerkingen, maar ditmaal schijnt het erger te zijn en dat in verband met klimaatverandering gebracht? Orkaan Wilma van 2005 was een orkaan van dezelfde sterkte en omvang, maar het venijn zit ‘m vooral in het feit waar en hoe dergelijke orkanen zich naartoe bewegen en op welke locatie ze over land gaan.

  Eeuwig gezeik over klimaatverandering en de invloed van de mens daarop is altijd nog speculatief met een wetenschap die gebaseerd is op losse schroeven en met nul keihard bewijs. De zon en de invloed door altijd aanwezige kosmische en planetaire veranderingen worden daarbij altijd buiten beschouwing gelaten of verdraaid, wat opzich al genoeg zegt over de dus eenzijdige en zogenaamd wetenschappelijke onderzoeken.

  3 likes
 12. En iedereen hapt weer.

  2 likes
 13. Het weer had maar even tegen kunnen zitten of de naam Columbus was nooit opgedoken in de geschiedenisboeken. De Italiaanse ontdekkingsreiziger koos voor zijn tocht richting de west in de nazomer van 1492 immers precies het orkaanseizoen uit. Hoe groot was de kans dat zijn lichte schepen het pad van een hurricane hadden gekruist?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Thanksgiving

Zwaarste sneeuwstorm in 50 jaar: recordhoeveelheid sneeuw gevallen tijdens Thanksgiving. Het echte weerbericht krijg je alleen hier

Klimaatactivisten die hun kinderen vaak vertellen dat ...

meteoroloog

Zwitserse meteoroloog is klaar met klimaatonzin in de media en klimt in de pen. Lees hier zijn boodschap

De Zwitserse meteoroloog Jorg Kachelmann ergert zich ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.