Mens en Dier

Klokkenluider uit Obama-tijdperk: ‘Joe Biden is een crimineel’

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Een oud-ambtenaar uit de regering-Obama heeft president Biden beschuldigd van betrokkenheid bij een smeergeldproject. Het gaat daarbij om de zaken van zijn zoon Hunter in het buitenland.

Ex-stenograaf Mike McCormick werkte 15 jaar in het Witte Huis. Van 2011 tot 2017 werkte hij samen met Biden. Hij zei tegen Fox & Friends First dat de FBI hem volledig heeft genegeerd, hoewel hij heeft aangegeven bereid te zijn om onder ede te getuigen voor de onderzoeksjury die de activiteiten van Hunter tegen het licht houdt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De klokkenluider heeft via de website van de FBI informatie gedeeld. “Als je dat doet en je liegt, ga je naar de gevangenis. Ik lieg niet. Ik vertel de waarheid en ik ga niet naar de gevangenis.”

Ambtsmisdrijven

“Joe Biden is een crimineel,” zei McCormick. Volgens hem heeft Biden ambtsmisdrijven gepleegd om zich te verrijken.

McCormick verwees naar een reis die toenmalig vicepresident Biden op 21 april 2014 met zijn huidige nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan maakte naar Kiev. Sullivan sprak toen over Amerikaanse investeringen in de Oekraïense energiesector. Enkele dagen daarvoor was Hunter toegetreden tot de bestuursraad van het Oekraïense energiebedrijf Burisma.

Obama zit ook in het complot

Het Amerikaanse congres investeerde 50 miljoen dollar in de Oekraïense energiemarkt. Burisma mocht vervolgens gaan fracken, gaswinning door onder hoge druk water, zand en chemicaliën in gesteente te spuiten.

McCormick stelt dat Biden Amerikaans belastinggeld heeft doorgesluisd naar Oekraïne om zichzelf te ‘verrijken’ en om de carrière van zijn zoon te bespoedigen.

Volgens de voormalige stenograaf zit ook oud-president Barack Obama in het complot.

[Zero Hedge]

4.8 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
1 jaar geleden

een baanbrekende mislukking van de westerse politiek wordt in verband gebracht met de naam van Biden. En de dreiging van een grote oorlog, waarvoor de pers alleen Poetin de schuld probeert te geven. Overigens waren degenen die nog graag de terminologie a la a new world order gebruikten de nazi’s.
biden en zoon zijn een ergste vorm daarvan.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Joe Biden is een crimineel. Dat zijn de woorden van Mike McCormick.

Ik zou zeggen: Niets nieuws onder de zon! Joe Biden is een seniele crimineel. Dat is op zich al iets bijzonders, want normaal gesproken ben je, als je seniel bent, nauwelijks tot iets in staat. Laat staan criminele activiteiten. Althans, dat is zoals ik het zie.

Dat Joe Biden dus EN seniel EN crimineel is, is best bijzonder. En dat kan natuurlijk alleen maar met de “hulp” van heel veel andere criminelen.

En dat is natuurlijk ook het punt waar het om draait. Joe Biden is héél bewust daar op die plek van president van een, OOIT, grote wereldmacht als de Verenigde Staten, neergezet als een “puppet”, die precies doet wat hem wordt opgedragen. Door zijn seniliteit KAN hij natuurlijk ook niet anders.

De ECHTE, niet zo lang meer trouwens, macht ligt natuurlijk bij de duistere figuren achter de schermen.

Dat ook Barack Obama crimineel is bezig geweest EN nog steeds is, is OOK geen verrassing. Ook die is daar met een vooropgezet doel neergezet.

De ENIGE, die niets met die hele criminele kliek te maken wilde hebben en de woorden uitsprak: “We will drain the swamp!” was Donald Trump.

DAT was een behoorlijke streep door de rekening. Daar hadden “ze” absoluut geen rekening mee gehouden. “Ze” waren er 100% van overtuigd, dat Hillary Clinton die verkiezingen zou winnen.

Dat is, volgens mijn bescheiden mening, ook de reden, dat hun plannetjes voor vier jaar behoorlijk vertraagd zijn.

Hier in dit verhaal gaat het over Joe Biden en Barack Obama. Maar dat zijn, wereldwijd, natuurlijk niet de enigen.

Er zijn de afgelopen jaren, in heel veel landen, overal “poppetjes” geplaatst, uit eigen vrije wil OF gedwongen, om het duistere spel mee te spelen.

Het zal mij wel benieuwen hoe LANG die Joe Biden nog president is. Volgens mij is zijn positie al behoorlijk onhoudbaar geworden.

We zullen zien!

William
William
1 jaar geleden

Verbaast me niets, een gladjanus die zijn gladjanus junkzoon even helpt.. (en zichzelf) wat een corrupt zooitje.. en nu zo dement als een deur… en dat mag het koffertje met de lanceringscodes dragen? Wat een wereld…..

Marijke
Marijke
1 jaar geleden

🕶 BadBiden & Co 🕶

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x