Mens en Dier

Arts legt uit: vaccins zijn onvoldoende getest, hydroxychloroquine helpt

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Simone Gold, oprichtster van America’s Frontline Doctors, hield halverwege vorige maand een toespraak in Washington waarin ze mensen opriep om het coronavaccin niet te nemen. “Je moet je niet laten vaccineren als je geen experimenteel biologisch middel wilt krijgen, dat onterecht een vaccin wordt genoemd. Laat je niet onder druk zetten om je te laten vaccineren,” riep Gold tijdens een bijeenkomst bij het Witte Huis.

De arts promoot het medicijn hydroxychloroquine, dat begin vorig jaar werd overwogen voor de behandeling van corona. Toen verscheen er een klinische studie uit Marseille waaruit bleek dat de behandeling van coronapatiënten met het middel positieve resultaten opleverde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tijdens haar toespraak vertelde de arts ook hoe farmaceutische bedrijven verdienen aan ziektes. Ze herinnerde mensen eraan dat het coronavaccin onvoldoende is getest omdat er simpelweg te weinig tijd voor was. Als je het vaccin neemt, doe je mee aan een wereldwijd experiment dat onvoorstelbare gevolgen kan hebben, benadrukte de arts. Ze spreekt dan ook niet van een ‘vaccin’, maar gebruikt liever het woord ‘experiment’.


Fantoomziekte

“Gebruik altijd het woord experiment als je erover praat,” zei ze op 3 januari in de kerk van Rodney Howard-Browne in Tampa Bay in de staat Florida voor een enthousiast publiek. Evangelist Howard-Browne noemt Covid-19 al vanaf het begin een ‘fantoomziekte’ die onder andere bedoeld is om kleine bedrijven voorgoed hun deuren te laten sluiten.

Er verscheen ook een Nederlandse studie over hydroxychloroquine. Het antimalariamiddel leidde bij coronapatiënten op de verpleegafdeling ‘tot significant betere resultaten dan tot dusver gedacht’, zo liet het Isala-ziekenhuis in oktober weten.

Verrassend resultaat

De kans op overplaatsing naar de IC ligt 53 procent lager dan bij patiënten die geen behandeling kregen, bleek uit onderzoek bij 1064 patiënten. De onderzoekers spraken van ‘een verrassend resultaat’.

In verschillende Afrikaanse landen is hydroxychloroquine het favoriete middel in de strijd tegen corona. Onder meer Marokko, Nigeria, Senegal, Algerije en Tsjaad gebruiken het. De Marokkaanse minister van Volksgezondheid Khalid Ait Taleb zei dat het gebruik van hydroxychloroquine in Marokko hoge sterftecijfers zoals in Europa heeft voorkomen.

[Wochenblick]

4.9 37 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar volgens Hugo de J en velen anderen helpt alleen het Vaccin.

En ondertussen heeft de tirannieke regering de sperrzeit verlengd
Goh, je verwacht het niet.

Als de verkiezingen doorgaan in maart dan vraag ik mij af: zal dat met of zonder avondklok zijn?

rop
rop
3 jaren geleden

Nou, die experimentele test is in europa volledig nu aanwezig. en de onvoorspellende gevolgen, zijn al voorspeld door vele experten. maar nee hoor overheden zijn totaal gefocust op vaccinatie.

Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

2x daags HCQ, in combinatie met 2x daags 500 mg zinksulfaat en 1x azytromycine is werkzaam. Dit was 1 jaar geleden al bekend. Dus die vaccins zijn er voor niets.

Rudolf
Rudolf
3 jaren geleden

Heel mooi gesproken dr en we kunnen weer de samenleving weer open gooien toch ???✌✌✌

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x