Het Complot

‘Schietpartij Sandy Hook was hoax zonder dodelijke slachtoffers’

Help door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een hoogleraar van de Florida Atlantic University heeft voor ophef gezorgd omdat hij vraagtekens zet bij de schietpartij op de basisschool Sandy Hook.

James Tracy, die een blog bijhoudt over diverse samenzweringstheorieën, meent dat het incident anders is verlopen dan de media ons willen doen geloven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op zijn blog Memory Hole vraagt de professor zich af of de schietpartij überhaupt wel heeft plaatsgevonden. In ieder geval niet zoals de autoriteiten en de nieuwsmedia ons hebben verteld, aldus Tracy. Hij stelt verder dat er meerdere schutters waren en dat het dodental onjuist is. Zijn publicatie werd op de website Global Research geplaatst waarna het bericht zich al snel over het wereldwijde web verspreidde.

Politiek doel

De academicus, die zich eerder al uitsprak tegen de officiële verhalen over 9/11 en de bomaanslag in Oklahoma City, meent dat professionele acteurs zijn ingezet door de overheid om de publieke opinie over wapenwetgeving te beïnvloeden.

De 47-jarige professor, die afstudeerde aan de Universiteit van Iowa, schreef op zijn blog: “Terwijl documenten over de schietpartij op de basisschool Sandy Hook worden onderzocht en geïnterpreteerd door onafhankelijke onderzoekers is langzamerhand duidelijk geworden dat de verslaggeving over de dood van 26 kinderen en volwassenen een politiek doel diende.”

De hoogleraar geeft les in het analyseren van de relatie tussen commerciële en alternatieve nieuwsmedia. Hij heeft zijn werk recentelijk gebundeld in Censored 2013: Sourcebook for the Media Revolution. The Top Censored Stories and Media Analysis of 2011-2012.

Schietpartij Sandy Hook was oefening zonder dodelijke slachtoffers
President Barack Obama na de ‘schietpartij’ op de foto met één van de ‘dodelijke slachtoffers’

Oefening

Tegenover CBS12 verklaarde Tracy dat ‘we als maatschappij mogelijk zijn geconditioneerd om in de maling te worden genomen’.

Volgens Tracy was de zogenaamde schietpartij niets meer dan een oefening waarbij niemand om het leven is gekomen. Maar door te stellen dat de schietpartij ‘nooit heeft plaatsgevonden’ heb je alleen maar kans op een publiek schandaal, aldus Tracy. Hij schrijft verder dat mensen in de meest beschaafde kringen op een Orwelliaanse manier worden vastgehouden in een door de media opgewekte trance.

Peter Phillips, voorzitter van de Media Freedom Foundation en Project Censored zei namens Tracy dat de professor geen complottheorie aanhangt, maar aangeeft dat de reguliere media het nieuws verdraaien en geen onderzoek doen naar belangrijke vragen.

Mary Jane Saunders, president van de Florida Atlantic University, distantieerde zich namens de universiteit van de zienswijze en mening van de heer Tracy.

Bron: Yahoo.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

De academicus, die zich eerder al uitsprak tegen de officiële verhalen over 9/11 en de bomaanslag in Oklahoma City, meent dat professionele acteurs zijn ingezet door de overheid om de publieke opinie over wapenwetgeving te beïnvloeden. Mijn Mening??Volledig eens!!Eerst de semiautomatische wapens de laan uit, en dan de rest, en dan is er geen burger die meer een wapen in zijn bezit mag hebben. Zo trap je de mensheid gemakelijker in een vernietings kamp van de FEMA om uitgemoord te worden.En dan zijn er ook nog dombo,s die MEER wapens op school willen door leraren gedragen.Laat de zieke kippen hun gang gaan de bevolking rolt als een tsunamie over de elite heen, en de snode plannen worden de wreedste, die de bevolking ooit heeft uitgevoerd.Dag nieuwe wereld orde proberen maar dacht ik zo.Je vernietiging zal het gevolg zijn.Ik zweer het jullie.En met bang praterij maak je deze jongen echt niet bang want ik plak jullie allemaal achter het behang. Uitgesmeerd.Met het plamuurmes zal men uw restanten verwijderen en verbranden.Hebben we eindelijk rust!!

klaas
klaas
11 jaren geleden

misschien is het wel de bedoeling dat er meer vuurwapens verkocht gaan worden ik weet niet wat er allemaal gaande is daar en wat voor genootschappen zich daar genesteld hebben in de loop van eeuwen.

mar
mar
11 jaren geleden

Hoe zit het dan met de begrafenissen naderhand? Ook in scene gezet? Kan het me niet voorstellen. Misschien dat deze gebeurtenis de anti-wapenlobby wel heel goed uitkomt, maar om te stellen dat het een verzinsel is… Wel bijzonder dat deze man zich vanuit zijn positie zo openlijk hierover uitspreekt. Maar ja, ook bij hem kan een steekje los zijn.

van Eijk
van Eijk
11 jaren geleden

Worden wij nou slimmer… of zij lakser.

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x