Homepagina » Het Complot » ‘Schietpartij Sandy Hook was hoax zonder dodelijke slachtoffers’
Schietpartij Sandy Hook was oefening zonder dodelijke slachtoffers

‘Schietpartij Sandy Hook was hoax zonder dodelijke slachtoffers’

Een hoogleraar van de Florida Atlantic University heeft voor ophef gezorgd omdat hij vraagtekens zet bij de schietpartij op de basisschool Sandy Hook.

James Tracy, die een blog bijhoudt over diverse samenzweringstheorieën, meent dat het incident anders is verlopen dan de media ons willen doen geloven.

Op zijn blog Memory Hole vraagt de professor zich af of de schietpartij überhaupt wel heeft plaatsgevonden. In ieder geval niet zoals de autoriteiten en de nieuwsmedia ons hebben verteld, aldus Tracy. Hij stelt verder dat er meerdere schutters waren en dat het dodental onjuist is. Zijn publicatie werd op de website Global Research geplaatst waarna het bericht zich al snel over het wereldwijde web verspreidde.

Politiek doel

De academicus, die zich eerder al uitsprak tegen de officiële verhalen over 9/11 en de bomaanslag in Oklahoma City, meent dat professionele acteurs zijn ingezet door de overheid om de publieke opinie over wapenwetgeving te beïnvloeden.

De 47-jarige professor, die afstudeerde aan de Universiteit van Iowa, schreef op zijn blog: “Terwijl documenten over de schietpartij op de basisschool Sandy Hook worden onderzocht en geïnterpreteerd door onafhankelijke onderzoekers is langzamerhand duidelijk geworden dat de verslaggeving over de dood van 26 kinderen en volwassenen een politiek doel diende.”

De hoogleraar geeft les in het analyseren van de relatie tussen commerciële en alternatieve nieuwsmedia. Hij heeft zijn werk recentelijk gebundeld in Censored 2013: Sourcebook for the Media Revolution. The Top Censored Stories and Media Analysis of 2011-2012.

Schietpartij Sandy Hook was oefening zonder dodelijke slachtoffers
President Barack Obama na de ‘schietpartij’ op de foto met één van de ‘dodelijke slachtoffers’

Oefening

Tegenover CBS12 verklaarde Tracy dat ‘we als maatschappij mogelijk zijn geconditioneerd om in de maling te worden genomen’.

Volgens Tracy was de zogenaamde schietpartij niets meer dan een oefening waarbij niemand om het leven is gekomen. Maar door te stellen dat de schietpartij ‘nooit heeft plaatsgevonden’ heb je alleen maar kans op een publiek schandaal, aldus Tracy. Hij schrijft verder dat mensen in de meest beschaafde kringen op een Orwelliaanse manier worden vastgehouden in een door de media opgewekte trance.

Peter Phillips, voorzitter van de Media Freedom Foundation en Project Censored zei namens Tracy dat de professor geen complottheorie aanhangt, maar aangeeft dat de reguliere media het nieuws verdraaien en geen onderzoek doen naar belangrijke vragen.

Mary Jane Saunders, president van de Florida Atlantic University, distantieerde zich namens de universiteit van de zienswijze en mening van de heer Tracy.

Bron: Yahoo.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hunting Wolf schreef:

  De academicus, die zich eerder al uitsprak tegen de officiële verhalen over 9/11 en de bomaanslag in Oklahoma City, meent dat professionele acteurs zijn ingezet door de overheid om de publieke opinie over wapenwetgeving te beïnvloeden. Mijn Mening??Volledig eens!!Eerst de semiautomatische wapens de laan uit, en dan de rest, en dan is er geen burger die meer een wapen in zijn bezit mag hebben. Zo trap je de mensheid gemakelijker in een vernietings kamp van de FEMA om uitgemoord te worden.En dan zijn er ook nog dombo,s die MEER wapens op school willen door leraren gedragen.Laat de zieke kippen hun gang gaan de bevolking rolt als een tsunamie over de elite heen, en de snode plannen worden de wreedste, die de bevolking ooit heeft uitgevoerd.Dag nieuwe wereld orde proberen maar dacht ik zo.Je vernietiging zal het gevolg zijn.Ik zweer het jullie.En met bang praterij maak je deze jongen echt niet bang want ik plak jullie allemaal achter het behang. Uitgesmeerd.Met het plamuurmes zal men uw restanten verwijderen en verbranden.Hebben we eindelijk rust!!

  1 likes
 • mar schreef:

  Hoe zit het dan met de begrafenissen naderhand? Ook in scene gezet? Kan het me niet voorstellen. Misschien dat deze gebeurtenis de anti-wapenlobby wel heel goed uitkomt, maar om te stellen dat het een verzinsel is… Wel bijzonder dat deze man zich vanuit zijn positie zo openlijk hierover uitspreekt. Maar ja, ook bij hem kan een steekje los zijn.

  1 likes
 • Knelis schreef:

  Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?

  1 likes
 • Plien schreef:

  Die lachende vader die zijn gezicht in de plooi van rouw trok om een interview te geven dat vind ik persoonlijk een heel eng mannetje. De man doet mij denken aan de tv serie V, ik verwachte dan ook dat hij zijn huid af zou trekken tijdens het interview.

  1 likes
 • Harry schreef:

  De wereld is flink verrot, ben ik het mee eens .Maar dit lijkt mij practisch een niet uit te voeren plan.Er zijn honderden leerlingen en ouders, die allemaal bekenden onder de doden moet hebben en zullen die collectief zo’n megaleugen ophouden? Onmogelijk!! Dat er meerdere schutters e.d. waren is heel aannemelijk en dat het een vooropgezet plan was ook.Maar een Hoax? Gaat er bij mij niet in….

  1 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Knelis”]Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?[/quote]Heb je daar bewijs voor?

  Ik vind het allemaal weer zo ongeloofwaardig. Ten eerste zijn er tientallen doden volgens de officiele versie. Dan zouden dus tientallen families hieraan mee moeten spelen, onderwijzers, buren enz. In totaal kom je al snel op 500 mensen die hierbij betrokken zouden zijn en die allemaal hun mond houden!

  Nu is het in Nederland niet eens mogelijk een proces tegen Badr Hari te voeren zonder dat er informatie uitlekt, de miljoenennota lekt uit, de toespraak van de koningin lekt uit. Allemaal dingen waar aanzienlijk minder mensen toegang toe hebben en dat lukt zelfs niet eens om geheim te houden. Maar een schietpartij waarbij honderden mensen betrokken zijn om de hoax in stand te houden dat lukt wel om geheim te houden. Erg onwaarschijnlijk.

  En dan het meest ongeloofwaardige. Het lukt de kwade genius achter deze hoax om honderden mensen te laten zwijgen en het niet uit te laten lekken en dan uitgerekend de steunbetuiging (dat wat het makkelijkst te voorkomen zou zijn geweest) dat lekt nu net weer uit.

  Powerzhea zou het niet beter hebben kunnen bedenken.

  1 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  Echter is de foto op geen enkele wijze te plaatsen bij deze school. Er loopt geen weg langst met gele middenstreep.
  Het webadres is al merkwaardig “Onlyagame”. Daarnaast heb ik op de foto de websites opgezocht van de ambulances die er op staan. Geen enkele vermeld iets over deze “zogenaamde schietpartij op deze school”???
  Verder zijn de mensen die op deze foto staan, veel te ontspannen bezig, wat ik enigszins ken van brand/ehbo oefeningen met een compleet kantoorpand.

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Tevens heb ik de nonnen bekeken en op 1 van hen is een ID kaart te zien. Deze ID kaart heb ik niet kunnen vinden. Vraag ik uberhaupt waarom deze non met een IDkaart loopt. Als het wel nonnen zijn.
  Het postuur is te breed, handen zijn groot en grof en aan hun voeten dragen ze maat kano. Verklede mannen lijkt mij het meest waarschijnlijke.

  Verder vraag ik mij af waarom erg geen beelden zijn van slachtoffers die worden weggedragen, niemand heeft bloed aan zijn kleren en er is geen enkele foto van maar ook 1 begrafenis.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.[/quote]
  En dat leidt je allemaal af uit 1 foto…..knap.

  Waar zie jij trouwens nonnen?
  Waarom zou er een weg met een gele streep moeten lopen?
  Waarom zouden mensen onder het bloed moeten zitten? Toch niet iedereen is met slachtoffers bezig?
  Hoe kun jij aan deze foto zien wie er ontspannen is en wie niet?

  Je fantasie gaat met je aan de haal.

  1 likes
 • Tom schreef:

  2 buitenlandse collega’s van mij hebben ieder een kind verloren bij dit drama (het bedrijf waar ik werk heeft een vestiging vlakbij Newtown).
  Skeptisch zijn is ok, maar hier aan twijfelen… laat je nakijken!

  1 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Artist”]@Wesley: Laat ik eerst zeggen: ben het helemaal eens met je stelling (Jawel)… Maar man, leer eens op een volwassen manier te discussiëren. Probeer het eens niet persoonlijk te maken met zuchten, cynisme en spot. Het versterkt je argument ook niet, dat spreekt al voor zich met de feiten (of eigen ervaringen)die je deelt.
  Het is geen wedstrijdje aftroeven waar je iemand het nakijken moet geven…[/quote]
  Beste Artist,

  Ik geef toe dat ik soms wat cynisch en spottend ben. Maar ik maak het niet persoonlijk volgens mij.

  Ik vind het gewoon ontzettend frustrerend dat er figuren rondlopen die overal een complot inzien en dat meestal doen op basis van slechte informatie of omdat ze te belazerd zijn om zelf eens iets te checken. En helemaal als ze dan nog gaan volharden met bewijzen die al 10 keer ontkracht zijn. Ja, dan moet ik even zuchten.

  Het lijkt wel alsof sommige mensen een soort perverse genoegdoening krijgen van het idee dat het een complot is. Het gaat ze niet om de slachtoffers, daar wordt met geen woord over gerept. Nee, ze willen foto’s van bloedende dode kinderen, anders is het een hoax. Met geen woord wordt er gerept over de families wiens leven in duigen ligt, sterker nog, dat zijn allemaal mensen die slecht zijn want het zijn acteurs die in het complot zitten. Het is niet alleen volslagen idioot om zulke dingen te denken, het is ook volkomen respectloos.

  En ja, dat frustreert mij en ik word er ontzettend cynisch van. Ik ben ook maar een mens. Sommige ideeën zijn zo absurd, daar kun je alleen maar met hoon en spot op reageren.

  1 likes
 • klaas schreef:

  misschien is het wel de bedoeling dat er meer vuurwapens verkocht gaan worden ik weet niet wat er allemaal gaande is daar en wat voor genootschappen zich daar genesteld hebben in de loop van eeuwen.

  0 likes
 • van Eijk schreef:

  Worden wij nou slimmer… of zij lakser.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”van Eijk”]Worden wij nou slimmer… of zij lakser.[/quote]

  Zij worden vooral al lakser, omdat ze ongeduldig zijn en meer mensen worden wakker vanwege de dingen die ze/overheid doen voor onze neus..

  En ja sommige hebben een tik tegen de kop nodig om niet zo te vertrouwen in de overheid!!

  Governments was never for the people, only to gain theire own en hebben ze altijd meer geld nodig!

  0 likes
 • Tom schreef:

  Zonder dodelijke slachtoffers? Dit verhaal wordt steeds vreemder. Volgens mij is het weer een e.e.a. vaag ritueel.

  0 likes
 • Diago schreef:

  Het legt er hier wel iets teveel op.
  9-11 word ondertussen begraven onder deze niets zeggende hoaxies.
  Komt goed uit niet ?

  Zo valt het me ook op dat sites die “waarheid” posten een aardig percentage “twisted” nieuws op hun sites plaatsen.
  Een beetje het “3 hapjes pap, 1 hapje rattegif” idee.

  Hou je ogen dus open.

  0 likes
 • Joop Zundert schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]De academicus, die zich eerder al uitsprak tegen de officiële verhalen over 9/11 en de bomaanslag in Oklahoma City, meent dat professionele acteurs zijn ingezet door de overheid om de publieke opinie over wapenwetgeving te beïnvloeden. Mijn Mening??Volledig eens!!Eerst de semiautomatische wapens de laan uit, en dan de rest, en dan is er geen burger die meer een wapen in zijn bezit mag hebben. Zo trap je de mensheid gemakelijker in een vernietings kamp van de FEMA om uitgemoord te worden.En dan zijn er ook nog dombo,s die MEER wapens op school willen door leraren gedragen.Laat de zieke kippen hun gang gaan de bevolking rolt als een tsunamie over de elite heen, en de snode plannen worden de wreedste, die de bevolking ooit heeft uitgevoerd.Dag nieuwe wereld orde proberen maar dacht ik zo.Je vernietiging zal het gevolg zijn.Ik zweer het jullie.En met bang praterij maak je deze jongen echt niet bang want ik plak jullie allemaal achter het behang. Uitgesmeerd.Met het plamuurmes zal men uw restanten verwijderen en verbranden.Hebben we eindelijk rust!![/quote]
  Aha, meneer heeft Alex Jones gezien. U bent dus voor vrij wapenbezit, ook hier in Nederland? Dat straks alle dronken, stoned, doorgesnoven, labiele, agressieve en gefrustreerde mensen rond gaan wandelen met semi automatische wapens?
  Nou, dat lijkt me werkelijk een fantastisch idee!

  0 likes
 • Evolva schreef:

  Ik hoop dat hij gelijk heeft, dan zijn tenminste geen kinderen nutteloos dood gegaan. Z’n redenering zou me trouwens ook niet verwonderen.

  0 likes
 • Artist schreef:

  Tja, het lijkt mij vergezocht omdat hier zoveel mensen bij betrokken zijn. Zouden er anders geen getuigen zijn van: Wie is die persoon (acteur) die zo naar voren komt? En waarom druk maken om die wapenwet? Als de conspiracy theorie opgaat van de Cabal en ze van de wapenwet af wilden, hadden ze dat dan al niet veel eerder kunnen doen? En met welk doel, want een afschaffing van een wapenwet lijkt mij niet zo cruciaal als jij als elite toegang hebt tot veel zwaarder materiaal.
  Tuurlijk, ik was er niet bij, dus alles is mogelijk, maar het lijkt mij dat als het een opgezet iets is dat deze dan was het ter afleiding van iets anders en niet om een wet door te voeren. Daarnaast is de dood van een kind iets heftigs- als je zoiets meemaakt ben je echt wel uit je doen, wat kan leiden tot ‘raar’ gedrag.
  Maar goed, dat is wat ik denk.

  0 likes
 • Nique schreef:

  [quote name=”Artist”]Tja, het lijkt mij vergezocht omdat hier zoveel mensen bij betrokken zijn. Zouden er anders geen getuigen zijn van: Wie is die persoon (acteur) die zo naar voren komt? En waarom druk maken om die wapenwet? Als de conspiracy theorie opgaat van de Cabal en ze van de wapenwet af wilden, hadden ze dat dan al niet veel eerder kunnen doen? En met welk doel, want een afschaffing van een wapenwet lijkt mij niet zo cruciaal als jij als elite toegang hebt tot veel zwaarder materiaal.
  Tuurlijk, ik was er niet bij, dus alles is mogelijk, maar het lijkt mij dat als het een opgezet iets is dat deze dan was het ter afleiding van iets anders en niet om een wet door te voeren. Daarnaast is de dood van een kind iets heftigs- als je zoiets meemaakt ben je echt wel uit je doen, wat kan leiden tot ‘raar’ gedrag.
  Maar goed, dat is wat ik denk.[/quote]

  Omdat het afpakken van pistolen het volk verzwakt in geval van oproer. Weet dat er ‘kampen’ zijn gebouwd in dat land en de overheid niet te vertrouwen is. Ik weet wel zeker dat het een hoax was want de Google pagina om geld in te zamelen was nota bene al 3 dagen eerder gepubliceerd. Google heeft dit zelf opgepikt en opgeslagen.

  0 likes
 • Joop Zundert schreef:

  [quote name=”Knelis”]Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?[/quote]
  Heb je daar bewijs van?

  0 likes
 • Willie schreef:

  [quote name=”Knelis”]Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?[/quote]

  Kun je ook een link naar die steunbetuiging geven? bvd!

  0 likes
 • AmonRay schreef:

  [quote name=”van Eijk”]Worden wij nou slimmer… of zij lakser.[/quote]

  Louis van Gaal?

  0 likes
 • abtach schreef:

  @ Joop & Willie

  De link.
  http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=24&t=1521&p=2379795#p2379795

  Maar er is ook een vrouw die heeft geklaagd omdat haar dochtertje gewoon leeft maar wel als dodelijk slachtoffer is ”herdacht”.
  Der zijn trouwens meerdere pagina’s die eerder als de datum van de schietpartij waren opgezet.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Joop Zundert”][quote name=”Hunting Wolf”]De academicus, die zich eerder al uitsprak tegen de officiële verhalen over 9/11 en de bomaanslag in Oklahoma City, meent dat professionele acteurs zijn ingezet door de overheid om de publieke opinie over wapenwetgeving te beïnvloeden. Mijn Mening??Volledig eens!!Eerst de semiautomatische wapens de laan uit, en dan de rest, en dan is er geen burger die meer een wapen in zijn bezit mag hebben. Zo trap je de mensheid gemakelijker in een vernietings kamp van de FEMA om uitgemoord te worden.En dan zijn er ook nog dombo,s die MEER wapens op school willen door leraren gedragen.Laat de zieke kippen hun gang gaan de bevolking rolt als een tsunamie over de elite heen, en de snode plannen worden de wreedste, die de bevolking ooit heeft uitgevoerd.Dag nieuwe wereld orde proberen maar dacht ik zo.Je vernietiging zal het gevolg zijn.Ik zweer het jullie.En met bang praterij maak je deze jongen echt niet bang want ik plak jullie allemaal achter het behang. Uitgesmeerd.Met het plamuurmes zal men uw restanten verwijderen en verbranden.Hebben we eindelijk rust!![/quote]
  Aha, meneer heeft Alex Jones gezien. U bent dus voor vrij wapenbezit, ook hier in Nederland? Dat straks alle dronken, stoned, doorgesnoven, labiele, agressieve en gefrustreerde mensen rond gaan wandelen met semi automatische wapens?
  Nou, dat lijkt me werkelijk een fantastisch idee![/quote]
  Nee ik ben tegen vrij wapen bezit maar, wat zit er achter de nieuwe wereld orde haar plannen??En waarom FEMA kampen waarbij het prikkeldraad naar binnen is gericht, en net als in een concentratiekamp,zijn er toren op elke hoek??Daar worden straks de wapens van de Nieuwe wereld orde geplaatst en het bloed zal vloeien als nooit tevoren.En ga er alstublieft niet van uit dat ik een achterlijke ben!!Dank u!!

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  Er zijn ook mensen die de holocaust ontkennen. Daar luisteren we ook niet naar.

  Ik vind het vreselijk dat een dergelijk drama van grote omvang door sommige mensen betwijfelt wordt. Die slachtoffers zijn ècht dood hoor.

  Wel stonden er in de eerste fotocollages foto’s van kinderen die niet waren omgekomen. Een vergissing, zoals onze ambtenaren ook wel eens vergissingen maken.

  0 likes
 • Abel schreef:

  Deze schietpartij is in mijn ogen in scène gezet.

  Natuurlijk is het groots opgezet, daar hebben de betrokken spelers onbeperkt budget voor. Als ik zo veel geld zou hebben en niets te doen had zou ik waarschijnlijk ook gaan nadenken hoe ik de massa het beste in de luren zou kunnen leggen.

  Rockefeller zei destijds al dat je het zo groots moet aanpakken dat mensen niet eens kunnen geloven dat het opgezet spel is.

  Het grappige is wel dat de meeste mensen er keer op keer intuinen, dus ik verwacht dergelijke artikelen nog vaak te zien verschijnen vooraleer er iets zal veranderen.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Joop: Speciaal ff voor je opgezocht een nummer van pink floyd “de nieuwe wereld orde” http://www.youtube.com/watch?v=7TqOHWdKcTg Bevat schokkende beelden!!!

  0 likes
 • Joop Zundert schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Knelis”]Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?[/quote]Heb je daar bewijs voor?

  Ik vind het allemaal weer zo ongeloofwaardig. Ten eerste zijn er tientallen doden volgens de officiele versie. Dan zouden dus tientallen families hieraan mee moeten spelen, onderwijzers, buren enz. In totaal kom je al snel op 500 mensen die hierbij betrokken zouden zijn en die allemaal hun mond houden!

  Nu is het in Nederland niet eens mogelijk een proces tegen Badr Hari te voeren zonder dat er informatie uitlekt, de miljoenennota lekt uit, de toespraak van de koningin lekt uit. Allemaal dingen waar aanzienlijk minder mensen toegang toe hebben en dat lukt zelfs niet eens om geheim te houden. Maar een schietpartij waarbij honderden mensen betrokken zijn om de hoax in stand te houden dat lukt wel om geheim te houden. Erg onwaarschijnlijk.

  En dan het meest ongeloofwaardige. Het lukt de kwade genius achter deze hoax om honderden mensen te laten zwijgen en het niet uit te laten lekken en dan uitgerekend de steunbetuiging (dat wat het makkelijkst te voorkomen zou zijn geweest) dat lekt nu net weer uit.

  Powerzhea zou het niet beter hebben kunnen bedenken.[/quote]
  Dat gezegd hebbend, waar is Powerzhea eigenlijk? Anyone?

  0 likes
 • King of Light schreef:

  In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  Echter is de foto op geen enkele wijze te plaatsen bij deze school. Er loopt geen weg langst met gele middenstreep.
  Het webadres is al merkwaardig “Onlyagame”. Daarnaast heb ik op de foto de websites opgezocht van de ambulances die er op staan. Geen enkele vermeld iets over deze “zogenaamde schietpartij op deze school”???
  Verder zijn de mensen die op deze foto staan, veel te ontspannen bezig, wat ik enigszins ken van brand/ehbo oefeningen met een compleet kantoorpand.

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Tevens heb ik de nonnen bekeken en op 1 van hen is een ID kaart te zien. Deze ID kaart heb ik niet kunnen vinden. Vraag ik uberhaupt waarom deze non met een IDkaart loopt. Als het wel nonnen zijn.
  Het postuur is te breed, handen zijn groot en grof en aan hun voeten dragen ze maat kano. Verklede mannen lijkt mij het meest waarschijnlijke.

  Verder vraag ik mij af waarom erg geen beelden zijn van slachtoffers die worden weggedragen, niemand heeft bloed aan zijn kleren en er is geen enkele foto van maar ook 1 begrafenis.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.

  0 likes
 • bumblebee schreef:

  Dat dit gebeurd doen wij enkel en alleen zelf. En al zouden dit wel acteurs zijn geweest, geloof ik niet dat alle moordenaars acteurs zijn. Voor mijn gevoel zou het beter zijn als de mens zich eens ging leren gedragen (dus geen overmatig drank & drugsgebruik etc) en verantwoording neemt voor de dingen die gebeuren in de wereld of in je leven zonder steeds met dat vingertje te wijzen(naar acteurs) Dan hoeven dit soort dingen ook niet te gebeuren en zou er ook geen strijd zijn over het wel of niet bezitten van een wapen.

  [quote name=”Joop Zundert”][quote name=”Hunting Wolf”]De academicus, die zich eerder al uitsprak tegen de officiële verhalen over 9/11 en de bomaanslag in Oklahoma City, meent dat professionele acteurs zijn ingezet door de overheid om de publieke opinie over wapenwetgeving te beïnvloeden. Mijn Mening??Volledig eens!!Eerst de semiautomatische wapens de laan uit, en dan de rest, en dan is er geen burger die meer een wapen in zijn bezit mag hebben. Zo trap je de mensheid gemakelijker in een vernietings kamp van de FEMA om uitgemoord te worden.En dan zijn er ook nog dombo,s die MEER wapens op school willen door leraren gedragen.Laat de zieke kippen hun gang gaan de bevolking rolt als een tsunamie over de elite heen, en de snode plannen worden de wreedste, die de bevolking ooit heeft uitgevoerd.Dag nieuwe wereld orde proberen maar dacht ik zo.Je vernietiging zal het gevolg zijn.Ik zweer het jullie.En met bang praterij maak je deze jongen echt niet bang want ik plak jullie allemaal achter het behang. Uitgesmeerd.Met het plamuurmes zal men uw restanten verwijderen en verbranden.Hebben we eindelijk rust!![/quote]
  Aha, meneer heeft Alex Jones gezien. U bent dus voor vrij wapenbezit, ook hier in Nederland? Dat straks alle dronken, stoned, doorgesnoven, labiele, agressieve en gefrustreerde mensen rond gaan wandelen met semi automatische wapens?
  Nou, dat lijkt me werkelijk een fantastisch idee![/quote]

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  Echter is de foto op geen enkele wijze te plaatsen bij deze school. Er loopt geen weg langst met gele middenstreep.
  Het webadres is al merkwaardig “Onlyagame”. Daarnaast heb ik op de foto de websites opgezocht van de ambulances die er op staan. Geen enkele vermeld iets over deze “zogenaamde schietpartij op deze school”???
  Verder zijn de mensen die op deze foto staan, veel te ontspannen bezig, wat ik enigszins ken van brand/ehbo oefeningen met een compleet kantoorpand.

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Tevens heb ik de nonnen bekeken en op 1 van hen is een ID kaart te zien. Deze ID kaart heb ik niet kunnen vinden. Vraag ik uberhaupt waarom deze non met een IDkaart loopt. Als het wel nonnen zijn.
  Het postuur is te breed, handen zijn groot en grof en aan hun voeten dragen ze maat kano. Verklede mannen lijkt mij het meest waarschijnlijke.

  Verder vraag ik mij af waarom erg geen beelden zijn van slachtoffers die worden weggedragen, niemand heeft bloed aan zijn kleren en er is geen enkele foto van maar ook 1 begrafenis.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Wesley”]En dat leidt je allemaal af uit 1 foto…..knap.

  Waar zie jij trouwens nonnen?
  Waarom zou er een weg met een gele streep moeten lopen?
  Waarom zouden mensen onder het bloed moeten zitten? Toch niet iedereen is met slachtoffers bezig?
  Hoe kun jij aan deze foto zien wie er ontspannen is en wie niet?

  Je fantasie gaat met je aan de haal.[/quote]

  Lachen na een schokkende gebeurtenis is voor mij geen onbekend fenomeen. Mijn oma was op de begrafenis van mijn opa euforisch vrolijk. In werkelijkheid was dit haar uiting van verdriet. Het overlijden kwam door een tragisch ongeval, volkomen onverwacht. Ze is vrij snel daarna van verdriet gestorven.

  Ik kan het artikel niet zo snel vinden maar er is wel onderzoek gedaan naar dit fenomeen. Het kan raar lijken, maar is niet ongewoon.

  0 likes
 • Danny schreef:

  Aha, meneer heeft Alex Jones gezien. U bent dus voor vrij wapenbezit, ook hier in Nederland? Dat straks alle dronken, stoned, doorgesnoven, labiele, agressieve en gefrustreerde mensen rond gaan wandelen met semi automatische wapens?
  Nou, dat lijkt me werkelijk een fantastisch idee![/quote][/quote]

  sorry hoor, maar heb je ooit gehoord dat een stonede garnaal doordraait en op mensen gaat schieten??? heb je überhaupt enige kennis over het gegeven dat stoners compleet geweldloos zijn? de over de kam geschoren generalisaties moeten niet gekker worden.

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”Joop Zundert”][quote name=”Knelis”]Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?[/quote]
  Heb je daar bewijs van?[/quote]
  Ja klopt hoor, dit heb ik ook gezien.

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  Echter is de foto op geen enkele wijze te plaatsen bij deze school. Er loopt geen weg langst met gele middenstreep.
  Het webadres is al merkwaardig “Onlyagame”. Daarnaast heb ik op de foto de websites opgezocht van de ambulances die er op staan. Geen enkele vermeld iets over deze “zogenaamde schietpartij op deze school”???
  Verder zijn de mensen die op deze foto staan, veel te ontspannen bezig, wat ik enigszins ken van brand/ehbo oefeningen met een compleet kantoorpand.

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Tevens heb ik de nonnen bekeken en op 1 van hen is een ID kaart te zien. Deze ID kaart heb ik niet kunnen vinden. Vraag ik uberhaupt waarom deze non met een IDkaart loopt. Als het wel nonnen zijn.
  Het postuur is te breed, handen zijn groot en grof en aan hun voeten dragen ze maat kano. Verklede mannen lijkt mij het meest waarschijnlijke.

  Verder vraag ik mij af waarom erg geen beelden zijn van slachtoffers die worden weggedragen, niemand heeft bloed aan zijn kleren en er is geen enkele foto van maar ook 1 begrafenis.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Knelis”]Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?[/quote]Heb je daar bewijs voor?

  [knip]
  [/quote]

  Ben dan wel niet Knelis, maar Google had op 11 december 2012 de website (sandy hook school support fund) geïndexeerd.

  Zijn een aantal filmpjes op Youtube te bekijken.
  Zullen vast wel weer, gasten zijn, die dan zeggen…is niet waar (!) of het is fake etc.

  Inmiddels zijn de data’s in Google verwijderd. Tenminste ik zie geen datum meer staan voor de website in Google.

  Tja, het is allemaal al erg zat…maar vreemd is het wel.

  Ik geloof ook wel dat er opzet in het spel zit…die elite/overheid zijn gewoon ziek.
  Allemaal om hun zin te krijgen, o.a wapenwet te verbieden (te toevallig) en macht en om dat te bereiken. Een paar kinderen op te offeren, daar draaien ze de hand niet voor om….ze laten gerust een gebouw instorten dus ja…

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  wat ik enigszins ken van brand/ehbo oefeningen met een compleet kantoorpand.

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded%5B/quote%5D
  Heb je misschien ook een werkende link?
  Dit is een link naar een embedded player. Graag de link vanaf youtube.com gebruiken en niet de link van de website waar je dit gevonden hebt.

  Google liegt niet? Die is nieuw voor me want als het jullie uitkomt is google de satan zelve. Maar als google zo goudeerlijk is zoals je zegt. Hoe komt het dan dat ze de data met “het bewijs” inmiddels hebben verwijdert? Dan zijn er twee mogelijkheden:

  – google liegt wel en de site was inderdaad voor de aanslag al online.

  – google liegt niet en dan is er dus helemaal geen data verwijdert, dan is die er nooit geweest en is het “bewijs” een hoax.

  Dus hoe dan ook spreek je jezelf tegen.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  inder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded%5B/quote%5D
  Nou, ik heb je filmpje gezien…

  Zucht….

  Misschien moet je eens jezelf inlezen hoe google werkt. Die datum die daar staat is NIET de datum waarop de website is aangemaakt maar de datum waarop de website door google voor het laatst is GEÏNDEXEERD.

  Zoals je wellicht niet weet indexeert google pagina’s zodat deze makkelijker is te vinden bij een zoekopdracht. Afhankelijk van oa het aantal bezoekers wordt een site dagelijks, wekelijks, maandelijks geindexeerd. De datum die daar staat is dus NIET, ik herhaal NIET de aanmaakdatum maar de datum waarop het voor het laatst is geindexeerd.

  0 likes
 • Kosmo74 schreef:

  @Wesley
  Eenieder die deze site bezoekt heeft daar zijn of haar reden voor.
  Ik vraag me echt serieus af wat jou motivatie is om juist op een site als deze al het onverklaarbare te ontkrachten. Wat is jou bijdrage aan de maatschappij, en werk jij uberhaupt, want je hebt en neemt wel heel veel tijd en moeite om hier van alles te debunken. Kortom WTF doe jij hier?!?!Als er mensen zijn die graag in sprookjes geloven laat ze dan in hun waarde, niet alles in het leven is feitelijk verklaarbaar, dat komt met de tijd en de wetenschap, elke dag leren we meer over ons verleden, heden en toekomst maar dat wil niet zeggen dat alle onverklaarbare zaken feiten nodig hebben. Het leven is niet altijd zwart of wit.Geloof gewoon niet dat het jou taak is om jou waarheid “met de beide beentjes op de grond” op te dringen aan mensen die proberen verder te kijken dan hun neus lang is. Zeg me nou is eerlijk heb jij niet het gevoel dat de hele Sandy Hook zaak geen zuivere koffie is ? Want in dat geval ben je niet alleen een debunker maar ook een struisvogel, get a life….. en dat is goed bedoeld!

  0 likes
 • legaal schreef:

  Hoi allemaal,ik heb ok fimpjes gekeken op youtubbe,en wat mij opvalt aan die parker die een speech afstak in eerderen film blauwe ogen had,en bij die speech bijna zwarte ogen heeft,ik vertroude die ogen niet en heb toen verder gespeurt en kwam ik dus op die film met lichte blauwe ogen.ik vind hem maar een enge man,en ik voelde bij hem niets van emoties,in mijn ogen, bij die speech was geveinst.en waarom laten zij geen andere vaders aan het woord of moeders?en alleen die parker?Er zijn bij die filmpjes ook commentaren en er zijn er veel die zeggen ook dit klopt niet ook word de elite genoemd.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  inder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded%5B/quote%5D
  Nou, ik heb je filmpje gezien…

  Zucht….

  Misschien moet je eens jezelf inlezen hoe google werkt. Die datum die daar staat is NIET de datum waarop de website is aangemaakt maar de datum waarop de website door google voor het laatst is GEÏNDEXEERD.

  Zoals je wellicht niet weet indexeert google pagina’s zodat deze makkelijker is te vinden bij een zoekopdracht. Afhankelijk van oa het aantal bezoekers wordt een site dagelijks, wekelijks, maandelijks geindexeerd. De datum die daar staat is dus NIET, ik herhaal NIET de aanmaakdatum maar de datum waarop het voor het laatst is geindexeerd.[/quote]

  Dan kan je zuchten… Maar je geeft zelf het antwoord al. Google indexeert alleen pagina’s die op de server staat. Dus iemand heeft voor het drama, die pagina geupload en de Google robots heeft de pagina op 11 december geïnteresseerd.
  Het drama was uit mijn hoofd 14 december.

  Dus ja…

  0 likes
 • Dennis schreef:

  Heb je daar bewijs voor?
  Heb je daar bewijs voor?

  Is dat het enige wat sommige mensen hier kunnen inbrengen…..

  Ben je zelf niet in staat om onafhankelijk na te kunnen denken?

  Moet alles worden voorgekauwd?

  Durf of kan je niet verder nadenken dan je neus lang is?

  Is het zo moeilijk om te Filosoferen over zaken die verder gaan dan onze huidige kennis?

  Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.
  ‘Albert Einstein’

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  inder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded%5B/quote%5D
  Nou, ik heb je filmpje gezien…

  Zucht….

  Misschien moet je eens jezelf inlezen hoe google werkt. Die datum die daar staat is NIET de datum waarop de website is aangemaakt maar de datum waarop de website door google voor het laatst is GEÏNDEXEERD.

  Zoals je wellicht niet weet indexeert google pagina’s zodat deze makkelijker is te vinden bij een zoekopdracht. Afhankelijk van oa het aantal bezoekers wordt een site dagelijks, wekelijks, maandelijks geindexeerd. De datum die daar staat is dus NIET, ik herhaal NIET de aanmaakdatum maar de datum waarop het voor het laatst is geindexeerd.[/quote]

  Snap werkelijk niet dat je met zo’n reactie 3 likes krijgt.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  Wat mij opvalt bij het interview met de professor, is de tijd …… 11:11.

  Toeval…..of

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Dennis”]Heb je daar bewijs voor?
  Heb je daar bewijs voor?

  Is dat het enige wat sommige mensen hier kunnen inbrengen…..

  Ben je zelf niet in staat om onafhankelijk na te kunnen denken?

  Moet alles worden voorgekauwd?

  Durf of kan je niet verder nadenken dan je neus lang is?

  Is het zo moeilijk om te Filosoferen over zaken die verder gaan dan onze huidige kennis?

  Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.
  ‘Albert Einstein'[/quote]

  Er wordt uitgegaan van de situatie dat die schietpartij niet heeft plaatsgevonden. Er wordt uitgegaan van vreemde acties van een website die door Google is geïndexeerd.

  Zelf nadenken is zelf onderzoek doen. De ‘bewijzen’ blijken gemakkelijk te ontkrachten. Er is dus, als je het idee hebt dat het verder gaat dan je kennis, een oplossing, en dat is de kennis opzoeken.

  Als je geen onderzoek doet kun je alle kanten op ‘filosoferen’ zoals jij het noemt. Je zet jezelf wel buiten de realiteit daarmee.

  Een klein beetje wantrouwen of gereserveerdheid naar overheden toe is best gezond. Het verzinnen van verhalen over de rug van vele doden om die overheid zwart te maken is dat niet.

  De realiteit is vaak een stuk saaier dan wat sommigen hier hopen. Het was een tragische gebeurtenis op een inktzwarte dag.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”days of our lives”]
  …….
  Wel stonden er in de eerste fotocollages foto’s van kinderen die niet waren omgekomen. Een vergissing, zoals onze ambtenaren ook wel eens vergissingen maken.[/quote]

  Oh Jah, een vergissing …. Foutje bedankt.

  Het lijkt mij knap lullig als er in eens een foto van mijn kind getoond wordt…..

  Wel erg makkelijk, een vergissing!

  0 likes
 • mb schreef:

  Dit was al nieuws op dezelfde dag. Zijn veel schietincidenten (o.a. Giffords, bioscoop) waar diverse acteurs bij betrokken zijn e.a. Ook bij diverse Occupy demonstraties en kindervermissingen zijn acteurs gespot die het voortouw nemen. Genoeg info te vinden.

  Ieder moet maar zien wat dat te betekenen kan hebben. Maar mbt het nieuws ; het is vaak zeker niet zoals verteld.

  0 likes
 • mb schreef:

  … denk ook aan bijv. ‘code pink’ en ‘disclosure project’. Ook Alex Jones is zeer waarschijnlijk niet wie hij lijkt.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Knelis”]Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?[/quote]Heb je daar bewijs voor?

  Ik vind het allemaal weer zo ongeloofwaardig. Ten eerste zijn er tientallen doden volgens de officiele versie. Dan zouden dus tientallen families hieraan mee moeten spelen, onderwijzers, buren enz. In totaal kom je al snel op 500 mensen die hierbij betrokken zouden zijn en die allemaal hun mond houden!

  Nu is het in Nederland niet eens mogelijk een proces tegen Badr Hari te voeren zonder dat er informatie uitlekt, de miljoenennota lekt uit, de toespraak van de koningin lekt uit. Allemaal dingen waar aanzienlijk minder mensen toegang toe hebben en dat lukt zelfs niet eens om geheim te houden. Maar een schietpartij waarbij honderden mensen betrokken zijn om de hoax in stand te houden dat lukt wel om geheim te houden. Erg onwaarschijnlijk.

  En dan het meest ongeloofwaardige. Het lukt de kwade genius achter deze hoax om honderden mensen te laten zwijgen en het niet uit te laten lekken en dan uitgerekend de steunbetuiging (dat wat het makkelijkst te voorkomen zou zijn geweest) dat lekt nu net weer uit.

  Powerzhea zou het niet beter hebben kunnen bedenken.[/quote]

  Ah ik denk wel dat je je mond houdt: misschien een hoop geld of doods bedreiging of andere bedreigingen…. Ik kan wel wat verzinnen waarom DIT niet ‘uitlekt’.

  En trouwens….als alles had geklopte of niet gelekt was, hadden we dit gesprek niet hè.

  Het lijkt wel of je graag over wilt komen, als de al wetende Wesley, niet erg, maar nu sla je de plank wel ERG mis.

  0 likes
 • Eric schreef:

  Er is iets ernstigs mis hier, met jullie: ik heb twee collega’s/ vrienden, die twee kinderen hebben verloren tijdens de schietpartij. Dit is geen grap.

  0 likes
 • mar schreef:

  Ik heb de filmpjes op Youtube bekeken en het eerste wat door me heen ging toen ik de combinatie van vader Parker en dochter Emilie zag was: Madeleine McCann. Misschien slaat het nergens op, maar instinctief legde ik een verband. Verder zijn er inderdaad veel kanttekeningen te plaatsen bij de hele gebeurtenis, dus ik snap de ongerustheid. Hopelijk hoeven we deze keer niet zo lang te wachten totdat duidelijk wordt hoe de vork werkelijk in de steel zit.

  0 likes
 • Dennis schreef:

  [quote name=”days of our lives”][quote name=”Dennis”]Heb je daar bewijs voor?
  Heb je daar bewijs voor?

  Is dat het enige wat sommige mensen hier kunnen inbrengen…..

  Ben je zelf niet in staat om onafhankelijk na te kunnen denken?

  Moet alles worden voorgekauwd?

  Durf of kan je niet verder nadenken dan je neus lang is?

  Is het zo moeilijk om te Filosoferen over zaken die verder gaan dan onze huidige kennis?

  Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.
  ‘Albert Einstein'[/quote]

  Er wordt uitgegaan van de situatie dat die schietpartij niet heeft plaatsgevonden. Er wordt uitgegaan van vreemde acties van een website die door Google is geïndexeerd.

  Zelf nadenken is zelf onderzoek doen. De ‘bewijzen’ blijken gemakkelijk te ontkrachten. Er is dus, als je het idee hebt dat het verder gaat dan je kennis, een oplossing, en dat is de kennis opzoeken.

  Als je geen onderzoek doet kun je alle kanten op ‘filosoferen’ zoals jij het noemt. Je zet jezelf wel buiten de realiteit daarmee.

  Een klein beetje wantrouwen of gereserveerdheid naar overheden toe is best gezond. Het verzinnen van verhalen over de rug van vele doden om die overheid zwart te maken is dat niet.

  De realiteit is vaak een stuk saaier dan wat sommigen hier hopen. Het was een tragische gebeurtenis op een inktzwarte dag.[/quote]

  Volgens mij begrijp jij niet helemaal wat ik hier mee bedoel.

  Ik heb het niet over ”er op los filosoferen” ik heb het erover dat je zelf onderzoek moet doen.

  Maarjah geloof wat je wilt geloven.

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  wat ik enigszins ken van brand/ehbo oefeningen met een compleet kantoorpand.

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded%5B/quote%5D
  Heb je misschien ook een werkende link?
  Dit is een link naar een embedded player. Graag de link vanaf youtube.com gebruiken en niet de link van de website waar je dit gevonden hebt.

  Google liegt niet? Die is nieuw voor me want als het jullie uitkomt is google de satan zelve. Maar als google zo goudeerlijk is zoals je zegt. Hoe komt het dan dat ze de data met “het bewijs” inmiddels hebben verwijdert? Dan zijn er twee mogelijkheden:

  – google liegt wel en de site was inderdaad voor de aanslag al online.

  – google liegt niet en dan is er dus helemaal geen data verwijdert, dan is die er nooit geweest en is het “bewijs” een hoax.

  Dus hoe dan ook spreek je jezelf tegen.[/quote]

  De DATA van google liegen niet. E.e.a. is al gepubliceerd en gebeurd voordat het gebeurde???!!! Dit klopt dan volgens jou?
  Hier de goede link: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow

  0 likes
 • King of Light schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  Echter is de foto op geen enkele wijze te plaatsen bij deze school. Er loopt geen weg langst met gele middenstreep.
  Het webadres is al merkwaardig “Onlyagame”. Daarnaast heb ik op de foto de websites opgezocht van de ambulances die er op staan. Geen enkele vermeld iets over deze “zogenaamde schietpartij op deze school”???
  Verder zijn de mensen die op deze foto staan, veel te ontspannen bezig, wat ik enigszins ken van brand/ehbo oefeningen met een compleet kantoorpand.

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Tevens heb ik de nonnen bekeken en op 1 van hen is een ID kaart te zien. Deze ID kaart heb ik niet kunnen vinden. Vraag ik uberhaupt waarom deze non met een IDkaart loopt. Als het wel nonnen zijn.
  Het postuur is te breed, handen zijn groot en grof en aan hun voeten dragen ze maat kano. Verklede mannen lijkt mij het meest waarschijnlijke.

  Verder vraag ik mij af waarom erg geen beelden zijn van slachtoffers die worden weggedragen, niemand heeft bloed aan zijn kleren en er is geen enkele foto van maar ook 1 begrafenis.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Als iemand zijn fantasie aan de haal gaat, is het die van jou wel. Deze foto’s van jou link zeggen helemaal niets.

  Ik bedoel foto’s op het plaats delict, waar zijn die?????? Helemaal niets!!!!!

  0 likes
 • mar schreef:

  Wat ik overigens ook vreemd vind is de bonte verzameling foto’s van de slachtoffers. Elke zichzelf respecterende school in Amerika heeft schoolfoto’s van alle leerlingen en leerkrachten voorhanden. Erg onamerikaans om het niet een strak georganiseerde compilatiefoto te maken van de schoolfoto’s. Tenzij die er niet zijn natuurlijk…

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”ReneH”]
  Oh Jah, een vergissing …. Foutje bedankt.

  Het lijkt mij knap lullig als er in eens een foto van mijn kind getoond wordt…..

  Wel erg makkelijk, een vergissing![/quote]

  Ik heb toch niet beweerd dat dat niet erg is? Sarcasme is wellicht lastig voor jou, maar uiteraard betreft het hier een enorme blunder. Blijft echter wel staan dat er nog steeds veel doden zijn, en dat komt door die malloot, niet door de overheid.

  0 likes
 • legaal schreef:

  Hallo allemaal,er is weer op een school een schiet incident.Taft Calefornie,een gewond en met een helicopter naar een zieken huis vervoerd en de andere wilde niet die gewond was.de dader schoot met hagel.Verder is er nog niets bekend.
  Sorry slapen ze daar allemaal in Amerika?
  Het lijkt wel Mindcontrole,zoals die bioscoop killer die is gewoon weg met zijn geest en het lijkt wel of hij onder de drugs zit zoals die toen in de rechtzaak zat.Wat mij opvalt deze had rood haar en de schutter van die school ook,ik ben niet paranoia,maar dat geeft te denken.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Eric”]Er is iets ernstigs mis hier, met jullie: ik heb twee collega’s/ vrienden, die twee kinderen hebben verloren tijdens de schietpartij. Dit is geen grap.[/quote]
  Hoi Eric,mijn medeleven voor jou en je colega,s.Dat wij hier reageren is dat er zoveel dingen niet kloppen zoals je hier allemaal leest.ik vind het zelf ook heel erg als er kinderen worden doodgeschoten.Zijn ze het slachtoffer van iets of iemand,tuurlijk van die schutter.er is ook een andere kant,een duistere kant die alles in de macht wil hebben,er zijn niet voor niets Feema kampen.en deze kinderen die vermoord zijn, gebruikt zijn geworden voor een totale controle over de mensheid beginnend in de VS,en gaan de mensen slapend hier in mee zogenaamd voor hun eigen veiligheid,dat is wat ik er over denk.Nogmaals mijn medeleven,en heel veel sterkte.Tineke.

  0 likes
 • p.h schreef:

  Ik weet niet of er al een melding is gedaan over de foto van het gezin.Die ziet er vreemd uit en houd de gemoederen op internet ook bezig.Ik kan mijn dan ook voorstellen dat de mensen wantrouwig worden.Het is een vreemde zaak, en weet niet wat ik hier van moet denken

  0 likes
 • IIS schreef:

  Met de toenemende hondsbrutaliteit van de liegende, stelende en bedriegende overheden en corporaties lijkt me in deze artificiële gekunstelde wereld met een voorgekookte en verzonnen crisis niets meer onwaarschijnlijk. Zo langzamerhand geloof ik alles, vooral die berichten die niet van de gevestigde media zijn.

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Joop Zundert”][quote name=”Knelis”]Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?[/quote]
  Heb je daar bewijs van?[/quote]

  Daar ben ik toch ook wel benieuwd naar ,en kan het dan niet zo zijn dat het een gewone drukfout was? Lijkt mij stug dat je de dood van zovele kinderen in scene kan zetten,ook al omdat ze gekend zijn, ziekenhuizen, buren, schoolvriendjes dus ze kunnen niet blijven rondlopen als er van een hoax/misleiding, sprake zou zijn geweest dus waar zouden ze dan heen gegaan moeten zijn..?

  0 likes
 • King of Light schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Eric”]Er is iets ernstigs mis hier, met jullie: ik heb twee collega’s/ vrienden, die twee kinderen hebben verloren tijdens de schietpartij. Dit is geen grap.[/quote]
  Hoi Eric,mijn medeleven voor jou en je colega,s.Dat wij hier reageren is dat er zoveel dingen niet kloppen zoals je hier allemaal leest.ik vind het zelf ook heel erg als er kinderen worden doodgeschoten.Zijn ze het slachtoffer van iets of iemand,tuurlijk van die schutter.er is ook een andere kant,een duistere kant die alles in de macht wil hebben,er zijn niet voor niets Feema kampen.en deze kinderen die vermoord zijn, gebruikt zijn geworden voor een totale controle over de mensheid beginnend in de VS,en gaan de mensen slapend hier in mee zogenaamd voor hun eigen veiligheid,dat is wat ik er over denk.Nogmaals mijn medeleven,en heel veel sterkte.Tineke.[/quote]

  Eric, denk is even na over het feit waarom ambulancepersoneel hun wagens helemaal bij de brandweerkazerne neerzetten en vervolgens een paar honderd meter lopen met hun brancard.
  Geen enkel slachtoffer is te zien en ga zomaar door. Dat stinkt. Hoe erg dat ook is.

  0 likes
 • mb schreef:

  [quote name=”Plien”]http://www.telegraaf.nl/buitenland/21211545/__Heldhaftige_leraar_voorkomt_bloedbad__.html

  echt????????????????????[/quote]

  Zie de foto. Nergens bloed , geen spatje , geen vlek op handschoenen , etc etc.
  Zou ontwapening het doel zijn (in Australié leidde dat juist tot meer slachtoffers , want de ‘bad’ leveren natuurlijk niet in. En Obama ook niet.).

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Eric”]Er is iets ernstigs mis hier, met jullie: ik heb twee collega’s/ vrienden, die twee kinderen hebben verloren tijdens de schietpartij. Dit is geen grap.[/quote]
  Hoi Eric,mijn medeleven voor jou en je colega,s.Dat wij hier reageren is dat er zoveel dingen niet kloppen zoals je hier allemaal leest.ik vind het zelf ook heel erg als er kinderen worden doodgeschoten.Zijn ze het slachtoffer van iets of iemand,tuurlijk van die schutter.er is ook een andere kant,een duistere kant die alles in de macht wil hebben,er zijn niet voor niets Feema kampen.en deze kinderen die vermoord zijn, gebruikt zijn geworden voor een totale controle over de mensheid beginnend in de VS,en gaan de mensen slapend hier in mee zogenaamd voor hun eigen veiligheid,dat is wat ik er over denk.Nogmaals mijn medeleven,en heel veel sterkte.Tineke.[/quote]

  Had het niet beter kunnen verwoorden Tineke !!!

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”days of our lives”][quote name=”ReneH”]
  Oh Jah, een vergissing …. Foutje bedankt.

  Het lijkt mij knap lullig als er in eens een foto van mijn kind getoond wordt…..

  Wel erg makkelijk, een vergissing![/quote]

  Ik heb toch niet beweerd dat dat niet erg is? Sarcasme is wellicht lastig voor jou, maar uiteraard betreft het hier een enorme blunder. Blijft echter wel staan dat er nog steeds veel doden zijn, en dat komt door die malloot, niet door de overheid.[/quote]

  Moet je niet de fout bij mij zoeken, jij bent de boodschapper…!

  Ook weer zo’n makkelijk!

  Wat is er toch aan de hand ????, met zo’n reactie, krijg je nog likes ook….

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Plien”]http://www.telegraaf.nl/buitenland/21211545/__Heldhaftige_leraar_voorkomt_bloedbad__.html

  echt????????????????????[/quote]

  Flauw en offtopic…

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Tom”]2 buitenlandse collega’s van mij hebben ieder een kind verloren bij dit drama (het bedrijf waar ik werk heeft een vestiging vlakbij Newtown).
  Skeptisch zijn is ok, maar hier aan twijfelen… laat je nakijken![/quote]

  Zie reactie van Tineke !

  0 likes
 • King of Light schreef:

  [quote name=”mb”][quote name=”Plien”]http://www.telegraaf.nl/buitenland/21211545/__Heldhaftige_leraar_voorkomt_bloedbad__.html

  echt????????????????????[/quote]

  Zie de foto. Nergens bloed , geen spatje , geen vlek op handschoenen , etc etc.
  Zou ontwapening het doel zijn (in Australié leidde dat juist tot meer slachtoffers , want de ‘bad’ leveren natuurlijk niet in. En Obama ook niet.).[/quote]

  Tocn wel, er is bloed te zien aan de hand de broeder die rechts loopt. Als je op de foto klikt wordt hij iets groter en nu je duidelijk zien dat zijn blauwe handschoen donkere vlekken heeft aan de vingers.

  0 likes
 • future-freedom schreef:

  Ja bij de 9/11 geloofden de gehele wereld de onwaarheden van Bush en clan.

  Nu weet ik ook dat er al lang klonen zijn met name bij de Presidenten.

  Er lijkt veel op deze aarde te gebeuren, en worden al millennia voorgelogen,wat is de waarheid wat is de angst die zie de mensen blijven inboezemen.

  Of zitten de greys/reptilians de nordics en de lizies hierachter.

  Wie houd wie in de greep van de machten der Natuur.

  We leven in een onwerkelijke wereld, maar sluit niets meer uit. Want een oorlog is doelloos net als deze schietpartijen die aangezet zijn door EMP Mindcontrol via freqeuntie golven mensen andere dingen laten doen door al deze Stralingsmasten en waarom gif via Chemtrails en in Fluoride te doen, Wie zitten hier achter ja de kleine groep van NWO en de rijken der aarde.

  Be slave & obey

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”cc”][quote name=”Joop Zundert”][quote name=”Knelis”]Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?[/quote]
  Heb je daar bewijs van?[/quote]

  Daar ben ik toch ook wel benieuwd naar ,en kan het dan niet zo zijn dat het een gewone drukfout was? Lijkt mij stug dat je de dood van zovele kinderen in scene kan zetten,ook al omdat ze gekend zijn, ziekenhuizen, buren, schoolvriendjes dus ze kunnen niet blijven rondlopen als er van een hoax/misleiding, sprake zou zijn geweest dus waar zouden ze dan heen gegaan moeten zijn..?[/quote]

  Gewoon even alle berichten lezen!
  Ik had oa daar ook al een bericht over geschreven.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  inder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded%5B/quote%5D
  Nou, ik heb je filmpje gezien…

  Zucht….

  Misschien moet je eens jezelf inlezen hoe google werkt. Die datum die daar staat is NIET de datum waarop de website is aangemaakt maar de datum waarop de website door google voor het laatst is GEÏNDEXEERD.

  Zoals je wellicht niet weet indexeert google pagina’s zodat deze makkelijker is te vinden bij een zoekopdracht. Afhankelijk van oa het aantal bezoekers wordt een site dagelijks, wekelijks, maandelijks geindexeerd. De datum die daar staat is dus NIET, ik herhaal NIET de aanmaakdatum maar de datum waarop het voor het laatst is geindexeerd.[/quote]

  Dan kan je zuchten… Maar je geeft zelf het antwoord al. Google indexeert alleen pagina’s die op de server staat. Dus iemand heeft voor het drama, die pagina geupload en de Google robots heeft de pagina op 11 december geïnteresseerd.
  Het drama was uit mijn hoofd 14 december.

  Dus ja…[/quote]Eeeuh nee.

  Het domein kan natuurlijk allang bestaan hebben. Er zijn zoveel sites die dagelijks van content wisselen. Wat vandaag op niburu staat, staat er volgende week niet meer.

  De site bestond natuurlijk al, de steunbetuiging is uiteraard pas na het drama geplaatst.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  inder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded%5B/quote%5D
  Nou, ik heb je filmpje gezien…

  Zucht….

  Misschien moet je eens jezelf inlezen hoe google werkt. Die datum die daar staat is NIET de datum waarop de website is aangemaakt maar de datum waarop de website door google voor het laatst is GEÏNDEXEERD.

  Zoals je wellicht niet weet indexeert google pagina’s zodat deze makkelijker is te vinden bij een zoekopdracht. Afhankelijk van oa het aantal bezoekers wordt een site dagelijks, wekelijks, maandelijks geindexeerd. De datum die daar staat is dus NIET, ik herhaal NIET de aanmaakdatum maar de datum waarop het voor het laatst is geindexeerd.[/quote]

  Snap werkelijk niet dat je met zo’n reactie 3 likes krijgt.[/quote]
  Nee, daar kijk ik ook niet van op. Het is namelijk een reactie die niet aansluit bij jouw vooringenomen gevoel. Het is volgens jou een hoax, daar worden “bewijzen” voor aangedragen. En die bewijzen kunnen door iedereen die zelf nadenkt, even uitzoekt hoe google werkt en verder kijkt dan zijn neus lang is zo van tafel geveegd.

  En dat steekt. Ja, dat snap ik.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”]Wat mij opvalt bij het interview met de professor, is de tijd …… 11:11.

  Toeval…..of[/quote]
  Ja, toeval inderdaad.

  Als je met een 24 uurs klok werkt is het in ieder geval 1 keer per dag 11:11. Werk je met een 12 uurs klok dan is het twee keer per dag 11:11.

  Zo vreemd is het dus niet dat je dat op de klok ziet staan. Maar jij leeft in de overtuiging dat dit weer zo’n geniale hoax is van de illuminatti (maar jij bent slimmer!! want jij hebt ze ontmaskerd!!) en dat zij dus weer met allerlei symboliek aan het strooien zijn. Dat het twee keer per dag 11:11 is, dat vergeet je maar even.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”days of our lives”]
  …….
  Wel stonden er in de eerste fotocollages foto’s van kinderen die niet waren omgekomen. Een vergissing, zoals onze ambtenaren ook wel eens vergissingen maken.[/quote]

  Oh Jah, een vergissing …. Foutje bedankt.

  Het lijkt mij knap lullig als er in eens een foto van mijn kind getoond wordt…..

  Wel erg makkelijk, een vergissing![/quote]
  Ja die dingen gebeuren in een wereld waar mensen werken.

  Vorige week werd George Bush Senior nog doodverklaard door Bild.

  In het verleden is Harry Mulisch weleens doodverklaard door de NOS.

  De illuminatti aan het werk of een menselijk foutje?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”][quote name=”Knelis”]Het is zeker ook een hoax, dat de steunbetuiging op 10 november al online stond, terwijl het incident pas op 14 december plaats vond?[/quote]Heb je daar bewijs voor?

  Ibetrokken zouden zijn en die allemaal hun mond houden!

  Nu is het in Nederland niet eens mogelijk een proces tegen Badr Hari te voeren zonder dat er informatie uitlekt, de miljoenennota lekt uit, de toespraak van de koningin lekt uit. Allemaal dingen waar aanzienlijk minder mensen toegang toe hebben en dat lukt zelfs niet eens om geheim te houden. Maar een schietpartij waarbij honderden mensen betrokken zijn om de hoax in stand te houden dat lukt wel om geheim te houden. Erg onwaarschijnlijk.

  En dan het meest ongeloofwaardige. Het lukt de kwade genius achter deze hoax om honderden mensen te laten zwijgen en het niet uit te laten lekken en dan uitgerekend de steunbetuiging (dat wat het makkelijkst te voorkomen zou zijn geweest) dat lekt nu net weer uit.

  Powerzhea zou het niet beter hebben kunnen bedenken.[/quote]

  Ah ik denk wel dat je je mond houdt: misschien een hoop geld of doods bedreiging of andere bedreigingen…. Ik kan wel wat verzinnen waarom DIT niet ‘uitlekt’.

  En trouwens….als alles had geklopte of niet gelekt was, hadden we dit gesprek niet hè.

  Het lijkt wel of je graag over wilt komen, als de al wetende Wesley, niet erg, maar nu sla je de plank wel ERG mis.[/quote]
  Waarom?
  De argumenten die ik tot nu toe heb gehoord:

  – de steunbetuiging stond al eerder online –> Niet waar. Het is een indexatiedatum.

  – Er zijn geen foto’s van begrafenissen –> Niet waar, ik heb de link geplaatst.

  Dus wie slaat hier de plank nu werkelijk mis?

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”days of our lives”][quote name=”ReneH”]
  Oh Jah, een vergissing …. Foutje bedankt.

  Het lijkt mij knap lullig als er in eens een foto van mijn kind getoond wordt…..

  Wel erg makkelijk, een vergissing![/quote]

  Ik heb toch niet beweerd dat dat niet erg is? Sarcasme is wellicht lastig voor jou, maar uiteraard betreft het hier een enorme blunder. Blijft echter wel staan dat er nog steeds veel doden zijn, en dat komt door die malloot, niet door de overheid.[/quote]

  Moet je niet de fout bij mij zoeken, jij bent de boodschapper…!

  Ook weer zo’n makkelijk!

  Wat is er toch aan de hand ????, met zo’n reactie, krijg je nog likes ook….[/quote]

  Geen idee waarom dat zo is. Mijn gok is dat er meer mensen niet achter jouw bewering staan dat de schietpartij doorgestoken kaart is.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Dennis”][quote name=”days of our lives”][quote name=”Dennis”]Heb je

  Is het zo moeilijk om te Filosoferen over zaken die verder gaan dan onze huidige kennis?

  Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.
  ‘Albert Einstein'[/quote]

  Er wordt uitgegaan van de situatie dat die schietpartij niet heeft plaatsgevonden. Er wordt uitgegaan van vreemde acties van een website die door Google is geïndexeerd.

  Zelf nadenken is zelf onderzoek doen. De ‘bewijzen’ blijken gemakkelijk te ontkrachten. Er is dus, als je het idee hebt dat het verder gaat dan je kennis, een oplossing, en dat is de kennis opzoeken.

  Als je geen onderzoek doet kun je alle kanten op ‘filosoferen’ zoals jij het noemt. Je zet jezelf wel buiten de realiteit daarmee.

  Een klein beetje wantrouwen of gereserveerdheid naar overheden toe is best gezond. Het verzinnen van verhalen over de rug van vele doden om die overheid zwart te maken is dat niet.

  De realiteit is vaak een stuk saaier dan wat sommigen hier hopen. Het was een tragische gebeurtenis op een inktzwarte dag.[/quote]

  Volgens mij begrijp jij niet helemaal wat ik hier mee bedoel.

  Ik heb het niet over ”er op los filosoferen” ik heb het erover dat je zelf onderzoek moet doen.

  Maarjah geloof wat je wilt geloven.[/quote]Als je zelf onderzoek had gedaan, en niet het eerste de beste conspiracy filmpje op youtube had geloofd. Dan had je geweten dat google geen datum vermeld waarop de site is aangemaakt.

  Als je zelf onderzoek had gedaan, had je net als ik binnen 30 seconden kunnen weten dat er WEL foto’s van begrafenissen zijn

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  wat ik enigszins ken van brand/ehbo oefeningen met een compleet kantoorpand.

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded%5B/quote%5D

  Dus hoe dan ook spreek je jezelf tegen.[/quote]

  De DATA van google liegen niet. E.e.a. is al gepubliceerd en gebeurd voordat het gebeurde???!!! Dit klopt dan volgens jou?
  Hier de goede link: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow%5B/quote%5D
  Nog een keer dan: dat is de datum waarop de website het laatst is geindexeerd, niet de aanmaakdatum.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”King of Light”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Tevens heb ik de nonnen bekeken en op 1 van hen is een ID kaart te zien. Deze ID kaart heb ik niet kunnen vinden. Vraag ik uberhaupt waarom deze non met een IDkaart loopt. Als het wel nonnen zijn.
  Het postuur is te breed, handen zijn groot en grof en aan hun voeten dragen ze maat kano. Verklede mannen lijkt mij het meest waarschijnlijke.

  Verder vraag ik mij af waarom erg geen beelden zijn van slachtoffers die worden weggedragen, niemand heeft bloed aan zijn kleren en er is geen enkele foto van maar ook 1 begrafenis.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Als iemand zijn fantasie aan de haal gaat, is het die van jou wel. Deze foto’s van jou link zeggen helemaal niets.

  Ik bedoel foto’s op het plaats delict, waar zijn die?????? Helemaal niets!!!!![/quote]
  Kun je mij 1 schoolshooting noemen waar wij de kinderlijken hebben zien liggen op foto’s?

  Denk toch eens na man. Er zijn 6 jarigen doodgeschoten, die zet je niet op de foto badend in een plas bloed om daarna het internet op te slingeren zodat mensen met perverse complottheoriën gerustgesteld worden. Waarom wil jij zo graag kinderlijken zien?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”King of Light”][quote name=”legaal”][quote name=”Eric”]p.[/quote]
  Hoi mensheid beginnend in de VS,en gaan de mensen slapend hier in mee zogenaamd voor hun eigen veiligheid,dat is wat ik er over denk.Nogmaals mijn medeleven,en heel veel sterkte.Tineke.[/quote]

  Eric, denk is even na over het feit waarom ambulancepersoneel hun wagens helemaal bij de brandweerkazerne neerzetten en vervolgens een paar honderd meter lopen met hun brancard.
  Geen enkel slachtoffer is te zien en ga zomaar door. Dat stinkt. Hoe erg dat ook is.[/quote]
  Omdat er geschoten werd?
  Omdat er nog niet duidelijk was of er een tweede schutter was?

  Maar je kunt natuurlijk ook gewoon even zelf onderzoek doen:

  Een blik op google maps leert mij dat je vanaf de school 1 smalle weg hebt, die langs de brandweerkazerne loopt. De school en het schoolterrein was natuurlijk afgesloten om bovengenoemde redenen. Dan kun je natuurlijk met 26 ambulances, 40 politieauto’s op dat weggetje gaan staan zodat er niemand meer door kan, maar wat een logischere optie is, en wat ze dus ook hebben gedaan is om op het 320 meter verderop gelegen parkeerterrein van de brandweer te staan.

  Kijk maar op google maps:

  http://maps.google.nl/maps?saddr=12+Dickinson+Dr,+newtown&daddr=Dickenson+Dr&hl=nl&ll=41.42113,-73.27646&spn=0.003455,0.006968&sll=41.422886,-73.27746&sspn=0.002526,0.013626&geocode=FY0EeAIdi92h-yn1nLsYNfvniTGhHAimYgllJQ%3BFbYMeAId4N2h-w&t=w&dirflg=w&mra=dme&mrsp=1&sz=17&z=18

  JE kunt ook even op streetview kijken, dan zie je dat het een zeer smal weggetje is waar je simpelweg niet zoveel auto’s kwijt kunt. De brandweerkazerne is gewoon het dichtstbij.

  Zelf nadenken en zelf onderzoek doen. Niet iedere conspiracy nut geloven. Er is niks vreemds aan, het is logisch.

  0 likes
 • Sander schreef:

  Ik krijg het gevoel dat ik hier enorm word getrolld, of menen de mensen die erin geloven het serieus?

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  wat ik enigszins ken van brand/ehbo oefeningen met een compleet kantoorpand.

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded%5B/quote%5D

  Dus hoe dan ook spreek je jezelf tegen.[/quote]

  De DATA van google liegen niet. E.e.a. is al gepubliceerd en gebeurd voordat het gebeurde???!!! Dit klopt dan volgens jou?
  Hier de goede link: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow%5B/quote%5D
  Nog een keer dan: dat is de datum waarop de website het laatst is geindexeerd, niet de aanmaakdatum.[/quote]
  Nog een keer dan: de klok draait ook niet terug.

  0 likes
 • Artist schreef:

  @Wesley: Laat ik eerst zeggen: ben het helemaal eens met je stelling (Jawel)… Maar man, leer eens op een volwassen manier te discussiëren. Probeer het eens niet persoonlijk te maken met zuchten, cynisme en spot. Het versterkt je argument ook niet, dat spreekt al voor zich met de feiten (of eigen ervaringen)die je deelt.
  Het is geen wedstrijdje aftroeven waar je iemand het nakijken moet geven…

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Wesley”]
  Eeeuh nee.

  Het domein kan natuurlijk allang bestaan hebben. Er zijn zoveel sites die dagelijks van content wisselen. Wat vandaag op niburu staat, staat er volgende week niet meer.

  De site bestond natuurlijk al, de steunbetuiging is uiteraard pas na het drama geplaatst.[/quote]

  Dat zou kunnen, maar kan je dat ook aantonen. Waar staat dat..heb je dus een bewijs (link) of is het een aanname van je.

  Wat doet Google: toont Google zoekresultaten van een pagina, met de datum wanneer het GEHELE domein geïndexeerde is OF toont Google zoekresultaten van een pagina met datum van wanneer de AFZONDERLIJKE PAGINA is geïndexeerd.

  Dit omdat je ook per webpagina kan/mag aangeven of een robot van Google een pagina mag indexeren, ja of nee en wanneer de pagina weer (over hoeveel dagen) geïndexeerd mag worden.
  Tevens kan je ook per pagina aangeven wat de description van DIE pagina moet zijn bij de getoonde zoekresultaten.

  En met onderstaande website, kan je aangeven (per pagina) of je WEL of GEEN datum voor de description wilt hebben.
  http://www.dollarshower.com/how-to-remove-date-stamp-from-google-serp-description/

  Tevens betreft het een Subdomein van het domein uwwesternct.org, namelijk newtown.uwwesternct.org.
  Maar goed, dat hoeft niet uit te maken…domein is domein.

  ps. Wat me trouwens opvalt, je hebt in ieder geval 3 ‘fans’, bij elke reactie zijn er snel/direct 3 likes.

  0 likes
 • mb schreef:

  [quote name=”Sander”]Ik krijg het gevoel dat ik hier enorm word getrolld, of menen de mensen die erin geloven het serieus?[/quote]

  Je wordt niet getrolld , je laat je (eventueel) trollen. Je bent er zelf bij. En dat is eigenlijk waar dit ook om draait. Denk dat we af moeten van het ‘feit’ dat nieuws per definitie waar is, helaas.

  0 likes
 • mb schreef:

  Even los van deze situatie ; het is algemeen bekend/erkend dat de overheid (in de VS) publiek geld gebruikt om nieuws te maken. Daar is de heer GW Bush ook nog eens over gevraagd. Media informeert , maar stuurt ook zeker. Dit laatste alleen al door selectief te zijn.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”]In het hele verhaal klopt inderdaad iets niet. Deze foto zou bij Sandy Hook zijn;
  http://onlyagame.wbur.org/files/2012/12/1214_oag_ct-school-commentary.jpg

  wat ik enigszins ken van brand/ehbo oefeningen met een compleet kantoorpand.

  Dit lijkt absoluut niet op een schietpartij.

  Dit hele verhaal is een grote False Flag operatie. Het is gewoon een oefening geweest. Niks meer en niks minder.[/quote]
  30 seconden zoeken op google:

  foto’s van begrafenissen van de slachtoffers:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251825/Sandy-Hook-victims-Funeral-Dylan-Hockley-6.html%5B/quote%5D

  Foto’s zijn zo vaak nep. Google liegt niet, de waarheid haalt de leugen in…
  en… zal zegevieren!

  Hier de link op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow&feature=player_embedded%5B/quote%5D

  Dus hoe dan ook spreek je jezelf tegen.[/quote]

  De DATA van google liegen niet. E.e.a. is al gepubliceerd en gebeurd voordat het gebeurde???!!! Dit klopt dan volgens jou?
  Hier de goede link: https://www.youtube.com/watch?v=wc8HGPfF8ow%5B/quote%5D
  Nog een keer dan: dat is de datum waarop de website het laatst is geindexeerd, niet de aanmaakdatum.[/quote]
  Nog een keer dan: de klok draait ook niet terug.[/quote]
  Dat klopt. Dat zegt ook niemand.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  Eeeuh nee.

  Het domein kan natuurlijk allang bestaan hebben. Er zijn zoveel sites die dagelijks van content wisselen. Wat vandaag op niburu staat, staat er volgende week niet meer.

  De site bestond natuurlijk al, de steunbetuiging is uiteraard pas na het drama geplaatst.[/quote]

  Dat zou kunnen, maar kan je dat ook aantonen. Waar staat dat..heb je dus een bewijs (link) of is het een aanname van je.

  Wat doet Google: toont Google zoekresultaten van een pagina, met de datum wanneer het GEHELE domein geïndexeerde is OF toont Google zoekresultaten van een pagina met datum van wanneer de AFZONDERLIJKE PAGINA is geïndexeerd.

  Dit omdat je ook per webpagina kan/mag aangeven of een robot van Google een pagina mag indexeren, ja of nee en wanneer de pagina weer (over hoeveel dagen) geïndexeerd mag worden.
  Tevens kan je ook per pagina aangeven wat de description van DIE pagina moet zijn bij de getoonde zoekresultaten.

  En met onderstaande website, kan je aangeven (per pagina) of je WEL of GEEN datum voor de description wilt hebben.
  http://www.dollarshower.com/how-to-remove-date-stamp-from-google-serp-description/

  Tevens betreft het een Subdomein van het domein uwwesternct.org, namelijk newtown.uwwesternct.org.
  Maar goed, dat hoeft niet uit te maken…domein is domein.

  ps. Wat me trouwens opvalt, je hebt in ieder geval 3 ‘fans’, bij elke reactie zijn er snel/direct 3 likes.[/quote]
  Wat mij opvalt is dat jij die likes niet hebt.

  Wellicht dat je je eens af moet vragen of je standpunt houdbaar is. Ik denk namelijk niet dat ik fans heb, ik denk dat mijn standpunt een stuk zinniger is dan jullie lachwekkende complottheorieën.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  Eeeuh nee.

  Het domein kan natuurlijk allang bestaan hebben. Er zijn zoveel sites die dagelijks van content wisselen. Wat vandaag op niburu staat, staat er volgende week niet meer.

  De site bestond natuurlijk al, de steunbetuiging is uiteraard pas na het drama geplaatst.[/quote]

  Dat zou kunnen, maar kan je dat ook aantonen. Waar staat dat..heb je dus een bewijs (link) of is het een aanname van je.

  [/quote]Nee, daar heb ik geen bewijs van. Dat hoef ik ook niet.

  Jullie beweren op basis van een verkeerd geïnterpreteerde datum dat de steunbetuiging reeds online stond.

  Wij zeggen: “die datum geeft niet de aanmaakdatum weer”

  En vervolgens keer jij het om en zeg je: “oke, je hebt gelijk. Maar kun je dan bewijzen dat hij echt niet al online stond.”

  Er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij al online stond. De enige reden die jullie hadden om dat aan te nemen was die datum. En die datum zegt niks over de aanmaakdatum.

  Case closed.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”mb”][quote name=”Sander”]Ik krijg het gevoel dat ik hier enorm word getrolld, of menen de mensen die erin geloven het serieus?[/quote]

  Je wordt niet getrolld , je laat je (eventueel) trollen. Je bent er zelf bij. En dat is eigenlijk waar dit ook om draait. Denk dat we af moeten van het ‘feit’ dat nieuws per definitie waar is, helaas.[/quote]

  Dit nieuws is 100% waar. Het vertelt namelijk over een blogger met een zeer controversiële mening die veel ophef heeft veroorzaakt.

  De inhoud van de boodschap van deze blogger is niet het “feit” wat als nieuws wordt gebracht.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”mb”]Even los van deze situatie ; het is algemeen bekend/erkend dat de overheid (in de VS) publiek geld gebruikt om nieuws te maken. Daar is de heer GW Bush ook nog eens over gevraagd. Media informeert , maar stuurt ook zeker. Dit laatste alleen al door selectief te zijn.[/quote]

  Kijk, dat is wel een zinnige opmerking. Het verschijnsel is zeker een feit, en ook bekend in de rechtspraak. Als je het leuk vindt om chronologisch een aangetoond geval te zien, kan ik je het programma Tegenlicht van 3 december vorig jaar aanbevelen (over de firma Dole, te vinden op uitzendinggemist.nl). Al zou het me niet verbazen dat je dit al hebt gezien.

  Daar ben ik ook in aanraking gekomen met het begrip “astroturfing” http://en.wikipedia.org/wiki/Astroturfing

  Het kan voorkomen en is voorgekomen (dubieuze motieven om Irak en Afghanistan binnen te vallen).

  Maar de schietpartij ontkennen is gewoon kolder en heeft niets met (politieke of bedrijfsmatige) beeldvorming te maken.

  0 likes
 • King of Light schreef:

  @ Wesley

  Ik begrijp heel goed wat je bedoeld met foto’s. Een hele batterij foto’s produceren bewijst niet dat er iets om het leven is gebracht.

  Ik wijs je daarbij op het feit dat de foto’s van de zogenaamde terroristen op 9/11 ook bedrog was. Dat is middels onderzoeken gebleken omdat een aantal van hen springlevend zijn.

  Ik wil er alleen mee zeggen omdat alles wordt gecensureerd maakt dat het verdacht is.
  Je hoeft van mij ook niet met je camera boven een omgekomen kind te gaan staan.
  Maar geen foto’s op afstand middels het afvoeren van de slachtoffers, met al die super telelenzen is hoogst merkwaardig.
  Werkelijk helemaal niets, behalve een volwassen vrouw naar de ambulance, maar daar werd niet aangegeven of zij slachtoffer is van de schietpartij of gewoon onwel is geworden.

  0 likes
 • Dennis schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Dennis”][quote Als je zelf onderzoek had gedaan, en niet het eerste de beste conspiracy filmpje op youtube had geloofd. Dan had je geweten dat google geen datum vermeld waarop de site is aangemaakt.

  Als je zelf onderzoek had gedaan, had je net als ik binnen 30 seconden kunnen weten dat er WEL foto’s van begrafenissen zijn[/quote]

  Pikkie, als jij nou eens zou nadenken voordat je iets schrijft, dan zou je ook niet zo voor lul staan tegenover de gene waar jij je ”argumenten naar uit, wie zegt dat ik het allereerste ”youtube” filmpje gelooft en ik daar alle feiten op baseer?
  En wie zegt dat ik überhaupt onderzoek heb gedaan?

  De opmerking die ik had gemaakt was een algemene uiting naar mensen die net als jij altijd overdreven sceptisch zijn, en daar wordt ik een beetje stront ziek van, ik doe zelf heel veel onderzoek, en er zijn heel veel mensen die lopen te spacen in hun wereld, en er zijn ook zeker zaken die niet waar zijn, maar jij slaat de plank volledig mis, laat mensen in hun waarden en durf ook eens toe te geven dat er zaken zijn waar jij geen weet van hebt en niemand heeft.

  Je kan niet alles weten, ik heb zelf genoeg dingen meegemaakt die niet rationeel te verklaren zijn, en ik hoop dat jij dat ook op een dag zal meemaken, en je loden oogkleppen eens open gaan.

  En als je alleen maar alles kan afzeiken en het nooit eens kan zijn met mensen, wat doe je dan hier in godsnaam?

  Wat verwacht je nou van een site als deze? de meest nuchtere droge Hollanders?

  Maarjah dude het zal wel, ik ga deze discussie niet meer voeren want niemand zal dit winnen.

  Veel succes met je persoonlijke zoektocht naar de waarheid!

  0 likes
 • Abel schreef:

  Sandy Hook fundraising relief page created 3 days before shooting, Google search results confirm

  http://www.naturalnews.com/038633_Sandy_Hook_Google_search_results_December_11.html

  Lijkt me ‘n duidelijke zaak.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Dennis”]Wat verwacht je nou van een site als deze? de meest nuchtere droge Hollanders?

  Maarjah dude het zal wel, ik ga deze discussie niet meer voeren want niemand zal dit winnen.

  Veel succes met je persoonlijke zoektocht naar de waarheid![/quote]

  Zweverig zijn, andere ideeën hebben, zelf niet altijd alles kunnen verklaren: dat zijn dingen die niets te maken hebben met het ontkennen van een massaslachting.

  Er zijn ongetwijfeld wel gebeurtenissen waar je geen vinger achter kan krijgen, maar deze slachting is een feit. Iedereen die gaat proberen dit te ontkennen is slecht in de bovenkamer.

  0 likes
 • Patrick schreef:

  We gaan even terug naar de schietpartij bij de première van Batman. James Holmes’s vader was een van de belangrijke getuige bij de grootste bank fraude zaak in Amerika (Libor scandel). “Toevallig” is de vader van de Sandy Hook shooting ook een hele belangrijke getuigen in het Libor schandaal. Voor veel mensen is dit al genoeg om na te gaan dat dit zaakje behoorlijk stink. Voor de mensen die er in geloven, dat de mainstream media de waarheid spreek. en vooral voor de gene die in de mainsteam media geloven en die hier hard roepen dat de mensen die geloven dat deze zaak aan alle kanten stinkt zelf onderzoek moet doen. Zeg ik:Doe zelf eens fatsoenlijk onderzoek.
  Ik geloofde ook blindelings dat dit weer eens de zoveelste shooting in Amerika was. Tot dat ik zelf “onderzoek” ging doen. Er zijn gewoon teveel zaken wat niet klopt.
  1: leerlingen die in de klassen ernaast zaten waren ondervraagt door journalisten. Geen van die leerlingen heeft geweerschoten gehoord. En geloof me dat hoor echt overduidelijk. Ik heb zelf jaren met zo’n wapen geschoten( beroepsmatig by the way). Dat hoor je kilometers verder nog.
  2: De auto waarvan ze zeggen dat die van de schutter is is helemaal niet geregistreerd op zijn naam of iemand anders van zijn familie.
  3: kijk eens naar het filmpje van de Robbie Parker vader van een van de slachtoffer. Ik ben zelf ook een hoop vrienden verloren. En kan je vertellen dat je never zo snel en zo opgewekt voor een camera kan staan en je woord doen. Maar kijk zelf maar en oordeel dan.

  Ik zou zo zeker nog met gemak 10 andere tegenstrijdige dingen opnoemen. Maar zoals ik al zei, doe zelf ook onderzoek. Zeker die dit het hards roepen

  0 likes
 • cc schreef:

  Die kinderen zijn vermoord. dat voel ik.Of er een sinsiter plan achter zit weet ik niet, maar het voelt wel sinister.

  0 likes
 • Artist schreef:

  @Wesley: begrijpelijk, maar laat die frustratie dan niet zo tot uiting komen omdat je je niet realiseert hoe het op anderen overkomt. Laat je bijdrage/ link gewoon voor zichzelf spreken. We leven in een wereld waar verschillende denkbeelden moeten kunnen bestaan, of we ze nou leuk vinden of niet.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  Eeeuh nee.

  Het domein kan natuurlijk allang bestaan hebben. Er zijn zoveel sites die dagelijks van content wisselen. Wat vandaag op niburu staat, staat er volgende week niet meer.

  De site bestond natuurlijk al, de steunbetuiging is uiteraard pas na het drama geplaatst.[/quote]

  Dat zou kunnen, maar kan je dat ook aantonen. Waar staat dat..heb je dus een bewijs (link) of is het een aanname van je.

  [/quote]Nee, daar heb ik geen bewijs van. Dat hoef ik ook niet.

  Jullie beweren op basis van een verkeerd geïnterpreteerde datum dat de steunbetuiging reeds online stond.

  Wij zeggen: “die datum geeft niet de aanmaakdatum weer”

  En vervolgens keer jij het om en zeg je: “oke, je hebt gelijk. Maar kun je dan bewijzen dat hij echt niet al online stond.”

  Er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij al online stond. De enige reden die jullie hadden om dat aan te nemen was die datum. En die datum zegt niks over de aanmaakdatum.

  Case closed.[/quote]

  1. Wesley = Wij (?) Dat verklaard de telkens 3 likes..

  2. Ik zeg niet “okey je hebt gelijk”, ik zeg “Dat zou kunnen”…2 hele verschillende dingen.

  3. En Case closed .. ???

  4. En quote “Nee, daar heb ik geen bewijs van. Dat hoef ik ook niet.” (?)
  Is dit de Wesley, die continue om bewijs vraagt ????

  Het is duidelijk Wesley…ik hoop dat het voor MEER mensen NU duidelijk is!

  Ha, inderdaad case closed…met andere woorden uitgeluld!

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Wesley”][/quote]
  Wat mij opvalt is dat jij die likes niet hebt.[/quote]

  Hahahaha, moet je beter kijken, die van mij zijn tenminste echt..!
  Het gaat bij mij ook niet om de likes, vind ik niet belangrijk!

  Alleen het valt bij wesley een beetje op dat het start bij 3. Maar goed, jij praat uit de naam wesley ook als WIJ!!!!

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Abel”]Sandy Hook fundraising relief page created 3 days before shooting, Google search results confirm

  http://www.naturalnews.com/038633_Sandy_Hook_Google_search_results_December_11.html

  Lijkt me ‘n duidelijke zaak.[/quote]
  Kijk nu ga ik dus zuchten…..

  Zucht….

  Google geeft helemaal geen aanmaakdatum weer. Die datum is de INDEXERINGSDATUM.

  Dan ga jij nu zeggen: “ja maar waarom bestond die site dan al op de 11e”

  Dat zal ik je uitleggen. Als je onderaan de pagina kijkt staat daar de volgende text:

  “United Way of Western Connecticut, a 501(c)(3) non-profit organization, is serving as the fiduciary for the Sandy Hook School Support Fund. All donations to this fund are tax deductible to fullest extend of the law.”

  Het is dus een site van het United Way of Western Connecticut. De site bestaat dus al een hele tijd en is voor het laatst door google geïndexeerd op 11-12-2012. Nu vind er op 14-12 een schietpartij plaats, en is het Sandy Hook School Support Fund opgericht. De united way of western connecticut treedt op als zaakwaarnemer (fiduciary) voor dit fonds en hebben dus op hun eigen website, die al een hele tijd bestaat, een steunbetuiging geplaatst.

  Verdiep je eens in hoe google werkt.

  En daarbij, geloof je nu werkelijk dat als er een groep is die zo’n hoax kan veroorzaken dat ze dan zo stom zouden zijn om 3 dagen voor de aanslag een website over die aanslag te lanceren?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Dennis”][quote name=”Wesley”][quote name=”Dennis”][quote Als begrafenissen zijn[/quote]

  Pikkie, als jij nou eens zou nadenken voordat je iets schrijft, dan zou je ook niet zo voor lul staan tegenover de gene

  De opmerking die ik had gemaakt was een algemene uiting naar mensen die net als jij altijd overdreven sceptisch zijn, en daar wordt ik een beetje stront ziek van, ik doe zelf heel veel onderzoek, en er zijn heel veel mensen die lopen te spacen in hun wereld, en er zijn ook zeker zaken die niet waar zijn, maar jij slaat de plank volledig mis, laat mensen in hun waarden en durf ook eens toe te geven dat er zaken zijn waar jij geen weet van hebt en niemand heeft.

  Je kan niet alles weten, ik heb zelf genoeg dingen meegemaakt die niet rationeel te verklaren zijn, en ik hoop dat jij dat ook op een dag zal meemaken, en je loden oogkleppen eens open gaan.

  En als je alleen maar alles kan afzeiken en het nooit eens kan zijn met mensen, wat doe je dan hier in godsnaam?

  Wat verwacht je nou van een site als deze? de meest nuchtere droge Hollanders?

  Maarjah dude het zal wel, ik ga deze discussie niet meer voeren want niemand zal dit winnen.

  Veel succes met je persoonlijke zoektocht naar de waarheid![/quote]
  We hebben het hier toch over een schietpartij? Daar is niks bovennatuurlijks of rationeel niet te verklaren aan.

  Je verspreid hier aperte nonsens en nu gooi je het erop dat je in je leven genoeg hebt meegemaakt wat niet rationeel te verklaren is. Nou en. Daar gaat het hier toch niet over.

  En als je zoveel waarde hecht aan mensen in hun waarde laten, noem me dan geen pikkie. Ik laat iedereen in zijn waarde, maar perverse complottheoriën propageren over de rug van dode kinderen gaat me te ver.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  Eeeuh nee.

  Het domein kan natuurlijk allang bestaan hebben. Er zijn zoveel sites die dagelijks van content wisselen. Wat vandaag op niburu staat, staat er volgende week niet meer.

  De site bestond natuurlijk al, de steunbetuiging is uiteraard pas na het drama geplaatst.[/quote]

  Dat zou kunnen, maar kan je dat ook aantonen. Waar staat dat..heb je dus een bewijs (link) of is het een aanname van je.

  [/quote]Nee, daar heb ik geen bewijs van. Dat hoef ik ook niet.

  Jullie beweren op basis van een verkeerd geïnterpreteerde datum dat de steunbetuiging reeds online stond.

  Wij zeggen: “die datum geeft niet de aanmaakdatum weer”

  En vervolgens keer jij het om en zeg je: “oke, je hebt gelijk. Maar kun je dan bewijzen dat hij echt niet al online stond.”

  Er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij al online stond. De enige reden die jullie hadden om dat aan te nemen was die datum. En die datum zegt niks over de aanmaakdatum.

  Case closed.[/quote]

  1. Wesley = Wij (?) Dat verklaard de telkens 3 likes..

  2. Ik zeg niet “okey je hebt gelijk”, ik zeg “Dat zou kunnen”…2 hele verschillende dingen.

  3. En Case closed .. ???

  4. En quote “Nee, daar heb ik geen bewijs van. Dat hoef ik ook niet.” (?)
  Is dit de Wesley, die continue om bewijs vraagt ????

  Het is duidelijk Wesley…ik hoop dat het voor MEER mensen NU duidelijk is!

  Ha, inderdaad case closed…met andere woorden uitgeluld![/quote]
  Ja hoor knul.

  Je hebt gelijk.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”][/quote]
  Wat mij opvalt is dat jij die likes niet hebt.[/quote]

  Hahahaha, moet je beter kijken, die van mij zijn tenminste echt..!
  Het gaat bij mij ook niet om de likes, vind ik niet belangrijk!

  Alleen het valt bij wesley een beetje op dat het start bij 3. Maar goed, jij praat uit de naam wesley ook als WIJ!!!![/quote]
  Wat klets je nou man? Het begint bij 3, hoe kom je daarbij? Het begint bij 0. En als er 3 staat betekent dat er in ieder geval 3 mensen het met me eens zijn. Je ziet overal complotten, en grijpt de meest bizarre feiten aan om dat te ondersteunen.

  En met “wij” bedoel ik de mensen die niet in zulke hilarische complottheoriën geloven die louter gebaseerd zijn op de paranoïde schizofrenie van de bedenker.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Joop Zundert”][quote name=”Patrick”]We …in de mainsteam media geloven en die hier hard roepen dat de mensen die geloven dat deze zaak aan alle kanten stinkt zelf onderzoek moet doen. Zeg ik:Doe zelf eens fatsoenlijk onderzoek.
  Ik geloofde ook blindelings dat dit weer eens de zoveelste shooting in Amerika was. Tot dat ik zelf “onderzoek” ging doen. Er zijn gewoon teveel zaken wat niet klopt.
  1: leerlingen die in de klassen ernaast zaten waren ondervraagt door journalisten. Geen van die leerlingen heeft geweerschoten gehoord. En geloof me dat hoor echt overduidelijk. Ik heb zelf jaren met zo’n wapen geschoten( beroepsmatig by the way). Dat hoor je kilometers verder nog.
  2: De auto waarvan ze zeggen dat die van de schutter is is helemaal niet geregistreerd op zijn naam of iemand anders van zijn familie.
  3: kijk eens naar het filmpje van de Robbie Parker vader van een van de slachtoffer. Ik ben zelf ook een hoop vrienden verloren. En kan je vertellen dat je never zo snel en zo opgewekt voor een camera kan staan en je woord doen. Maar kijk zelf maar en oordeel dan.

  Ik zou zo zeker nog met gemak 10 andere tegenstrijdige dingen opnoemen. Maar zoals ik al zei, doe zelf ook onderzoek. Zeker die dit het hards roepen[/quote]
  De vader van James Holmes is helemaal geen belangrijke getuige in het Libor proces, want hij is namelijk helemaal geen getuige.
  De vader van Sandy Hook is ook geen getuige in het Libor proces.
  Kan je mij vertellen hoe je hierbij komt?[/quote]
  Door conspiracy websites te lezen en zonder dingen te checken alle bizarre verhalen die ze je daar wijsmaken geloven.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”][/quote]
  Wat mij opvalt is dat jij die likes niet hebt.[/quote]

  Hahahaha, moet je beter kijken, die van mij zijn tenminste echt..!
  Het gaat bij mij ook niet om de likes, vind ik niet belangrijk!

  Alleen het valt bij wesley een beetje op dat het start bij 3. Maar goed, jij praat uit de naam wesley ook als WIJ!!!![/quote]

  Een nieuwe dimensie aangebroken voor ReneH. Geeft niets om likes, maar begint er wel voor de derde keer over.

  En achter de likes van Wesley moet dus ook een complot schuilen want ze zijn niet echt..

  Neehoor, ik denk dat op dit onderwerp veel mensen hun persoonlijke moeite met Wesley kunnen scheiden van zijn boodschap: ontkennen van een massaslachting (gesteund door ReneH) is te bezopen voor woorden.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Artist”]@Wesley: begrijpelijk, maar laat die frustratie dan niet zo tot uiting komen omdat je je niet realiseert hoe het op anderen overkomt. Laat je bijdrage/ link gewoon voor zichzelf spreken. We leven in een wereld waar verschillende denkbeelden moeten kunnen bestaan, of we ze nou leuk vinden of niet.[/quote]
  Daar heb je gelijk in maar persoonlijk vind ik dat de mensen die de slachtoffers van dit drama wegzetten als verderfelijke complotters eens na zouden moeten denken hoe dat overkomt op andere mensen.

  Maar je hebt gelijk, idiote meningen mogen ook bestaan. Maar ik mag ze ook bestrijden of weerleggen.

  0 likes
 • mar schreef:

  @Eric, @Tom. Excuses voor het mee laten slepen in deze theorie. Ik heb nog eens uitgebreid gezocht op allerlei ‘bewijzen’ van een mogelijke hoax, maar die zijn er niet. V.w.b. die google-datum heeft Wesley gelijk. Dat kun je eenvoudig checken door een zoekopdracht te geven die verband houdt met Sandy Hook en bij de zoekhulpmiddelen een periode in te voeren t/m 13 december 2012. Er komen talloze pagina’s voorbij waarop gerefereerd wordt aan de gebeurtenis, op allerlei data (ver) voor 14-12. Ik kan me ook werkelijk niet voorstellen dat zo’n grote groep betrokkenen deel uit zou (kunnen) maken van een toneelstuk. Maar ik kan me wel voorstellen dat er veel meer geregisseerd wordt in deze wereld dan we beseffen. Soms is het verleidelijk in dit soort bespiegelingen mee te gaan, en soms ga je daarin te ver. Sorry van mijn eerdere posts, mede dankzij de nuchterheid van Wesley. Wat mij betreft inderdaad case closed voor deze complottheorie.

  0 likes
 • Liquid schreef:

  Ik heb deze discussie zo’n beetje zitten volgen en mezelf het afgelopen uur op meerdere sites door een paar honderd foto’s van Sandy Hook heen zitten ploegen.

  Nou zie ik op die foto’s vooral een gemeenschap van diep rouwende mensen. Het doet me pijn aan het hart om te zien. Er zijn ouders die hun kind verloren zijn, zusjes en broertjes die hun naaste kwijt zijn, kinderen die hun totale gevoel van veiligheid kwijt zijn, wat daar is gebeurd is een ongehoorde nachtmerrie van een dusdanige traumatische omvang dat alle betrokkenen, inclusief de hulpverleners, daar hun hele leven door getekend zullen zijn. De emoties op de foto’s zijn echt, of wel zo ongelofelijk knap geacteerd door honderden mensen (die vervolgens ook allemaal hun mond daarover zouden moeten dichthouden) dat het de oscaruitreiking in een slecht daglicht zet.

  Het hele complot is gebaseerd op een paar dingen die makkelijk onderuit te halen zijn. Wesley’s theorie is volkomen helder, jammer dat niet iedereen dat vindt maar goed.

  Het kind op de Obama foto is niet het doodgeschoten meisje maar haar zusje in dezelfde kleren. Kinderen dragen vaker elkaars kleren, ik kan me voorstellen dat de moeder daar niet bij heeft nagedacht.

  Dat er geen foto’s van neergeschoten kinderen zijn lijkt me logisch. Die zouden als té shockerend worden ervaren, volkomen smakeloos zijn en geen enkel doel dienen (behalve misschien om aan complotters te bewijzen dat het écht gebeurd is.. wat op zichzelf al smakeloos genoeg is).

  Stel je nou eens voor dat je een ouder van zo’n kind bent. Dat je voor acteur wordt uitgemaakt omdat je op de foto niet genoeg staat te huilen, of een moment hebt waarop je lacht. Dat er mensen zijn die roepen om foto’s van je gestorven kind, terwijl jij probeert het verlies te verwerken. Jij hebt het bewijs al lang, want je kind is dood.

  – wordt vervolgd –

  0 likes
 • Liquid schreef:

  – vervolg –

  Of stel je voor dat je een hulpverlener bent die de neergeschoten kinderen heeft moeten wegrijden, waarvan je misschien de rest van je leven nachtmerries zult houden, maar je wordt door mensen ingedeeld als ‘acteur’ en ‘deel van het complot’.
  Of dat je een broertje of zusje bent van een doodgeschoten kind. Of dat je een kind op die school bent geweest, die de schoten heeft gehoord en in doodsangst heeft gezeten.
  En dan word je later geconfronteerd met mensen die zeggen: “maar dat is nooit gebeurd, want wíj hebben er geen bewijs van gezien. Wíj blijven vasthouden aan die paar dingetjes, die wij verdacht vinden, en ook blijven vinden, ook al zijn er voor al die dingen logische verklaringen.

  Dát vind ik het meest pijnlijke aan de hele discussie hier. Dat het leed van zoveel mensen wordt afgedaan als niet echt, geacteerd, een leugen.

  Ik geloof zeker wel dat we op diverse vlakken gemanipuleerd worden en worden voorgelogen. Maar er zijn grenzen. En persoonlijk, sprekend voor mezelf, heb ik over Sandy Hok alleen maar indianenverhalen gehoord en geen enkel bewijs gezien van wat voor complot dan ook. De schade die in dit hele verhaal vooral wordt aangericht, is de schade die de slachtoffers ervan zullen blijven ondervinden. Aangericht door mensen die koste wat kost blijven ontkennen dat een schietpartij als deze misschien wel gewoon een bizarre schietpartij is, uitgevoerd door een jongen die om wat voor reden dan ook over is gegaan tot het uitvoeren van zijn ongehoord bloeddadige actie. Dit soort dingen gebeuren. Hoe verschrikkelijk ook. De reden daarvoor ligt in het zieke brein van de schutter, niet in een ongeloofwaardig complot.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  Eeeuh nee.

  Het domein kan natuurlijk allang bestaan hebben. Er zijn zoveel sites die dagelijks van content wisselen. Wat vandaag op niburu staat, staat er volgende week niet meer.

  De site bestond natuurlijk al, de steunbetuiging is uiteraard pas na het drama geplaatst.[/quote]

  Dat zou kunnen, maar kan je dat ook aantonen. Waar staat dat..heb je dus een bewijs (link) of is het een aanname van je.

  [/quote]Nee, daar heb ik geen bewijs van. Dat hoef ik ook niet.

  Jullie beweren op basis van een verkeerd geïnterpreteerde datum dat de steunbetuiging reeds online stond.

  Wij zeggen: “die datum geeft niet de aanmaakdatum weer”

  En vervolgens keer jij het om en zeg je: “oke, je hebt gelijk. Maar kun je dan bewijzen dat hij echt niet al online stond.”

  Er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij al online stond. De enige reden die jullie hadden om dat aan te nemen was die datum. En die datum zegt niks over de aanmaakdatum.

  Case closed.[/quote]

  1. Wesley = Wij (?) Dat verklaard de telkens 3 likes..

  2. Ik zeg niet “okey je hebt gelijk”, ik zeg “Dat zou kunnen”…2 hele verschillende dingen.

  3. En Case closed .. ???

  4. En quote “Nee, daar heb ik geen bewijs van. Dat hoef ik ook niet.” (?)
  Is dit de Wesley, die continue om bewijs vraagt ????

  Het is duidelijk Wesley…ik hoop dat het voor MEER mensen NU duidelijk is!

  Ha, inderdaad case closed…met andere woorden uitgeluld![/quote]
  Ja hoor knul.

  Je hebt gelijk.[/quote]

  Plaat voor je harses wesley…

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”mar”]@Eric, @Tom. Excuses voor het mee laten slepen in deze theorie. Ik heb nog eens uitgebreid gezocht op allerlei ‘bewijzen’ van een mogelijke hoax, maar die zijn er niet. V.w.b. die google-datum heeft Wesley gelijk. Dat kun je eenvoudig checken door een zoekopdracht te geven die verband houdt met Sandy Hook en bij de zoekhulpmiddelen een periode in te voeren t/m 13 december 2012. Er komen talloze pagina’s voorbij waarop gerefereerd wordt aan de gebeurtenis, op allerlei data (ver) voor 14-12. Ik kan me ook werkelijk niet voorstellen dat zo’n grote groep betrokkenen deel uit zou (kunnen) maken van een toneelstuk. Maar ik kan me wel voorstellen dat er veel meer geregisseerd wordt in deze wereld dan we beseffen. Soms is het verleidelijk in dit soort bespiegelingen mee te gaan, en soms ga je daarin te ver. Sorry van mijn eerdere posts, mede dankzij de nuchterheid van Wesley. Wat mij betreft inderdaad case closed voor deze complottheorie.[/quote]

  Ach, jij was toch de eerste die aangaf dat er bij deze man misschien wel een steekje los zit? Ik denk dat je daar gelijk in hebt. Geen bewijs voor, maar zeker wel aannemelijk.

  Dat je je mening kan bijstellen als je goede argumenten toegespeeld krijgt, siert je. Hoeveel mensen om je heen durven een fout of een vergissing toe te geven? Ik ken er wel een aantal die dat niet kunnen. Maar jij kan dat wel. Dan ben je een mooi mens.

  0 likes
 • Liquid schreef:

  Tot slot nog even dit.
  Hoe meer geografische afstand iemand heeft van dit drama, des te makkelijker het is om het geheel in twijfel te trekken.
  Ik heb nog iemand van Sandy Hook zelf horen twijfelen aan de echtheid van dit bloedbad. En voor zover ik weet is Sandy Hook echt, en niet in zijn geheel ook fictief.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”days of our lives”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”][/quote]
  Wat mij opvalt is dat jij die likes niet hebt.[/quote]

  Hahahaha, moet je beter kijken, die van mij zijn tenminste echt..!
  Het gaat bij mij ook niet om de likes, vind ik niet belangrijk!

  Alleen het valt bij wesley een beetje op dat het start bij 3. Maar goed, jij praat uit de naam wesley ook als WIJ!!!![/quote]

  Een nieuwe dimensie aangebroken voor ReneH. Geeft niets om likes, maar begint er wel voor de derde keer over.

  En achter de likes van Wesley moet dus ook een complot schuilen want ze zijn niet echt..

  Neehoor, ik denk dat op dit onderwerp veel mensen hun persoonlijke moeite met Wesley kunnen scheiden van zijn boodschap: ontkennen van een massaslachting (gesteund door ReneH) is te bezopen voor woorden.[/quote]

  Altijd lastig om iets te begrijpen, als je het niet wilt begrijpen.
  Geeft niet, maar oordeel dan niet.

  0 likes
 • Liquid schreef:

  [quote name=”Liquid”]Tot slot nog even dit.
  Hoe meer geografische afstand iemand heeft van dit drama, des te makkelijker het is om het geheel in twijfel te trekken.
  Ik heb nog iemand van Sandy Hook zelf horen twijfelen aan de echtheid van dit bloedbad. En voor zover ik weet is Sandy Hook echt, en niet in zijn geheel ook fictief.[/quote]

  Excuses, ik schreef ‘iemand’, ik bedoelde uiteraard ‘niemand’.

  0 likes
 • Dennis schreef:

  Zweverig zijn, andere ideeën hebben, zelf niet altijd alles kunnen verklaren: dat zijn dingen die niets te maken hebben met het ontkennen van een massaslachting.

  Er zijn ongetwijfeld wel gebeurtenissen waar je geen vinger achter kan krijgen, maar deze slachting is een feit. Iedereen die gaat proberen dit te ontkennen is slecht in de bovenkamer.[/quote]

  Dus ik ben niet goed in de bovenkamer?
  Waar staat jou bewijs dat ik dat geloof?
  Tuurlijk zijn er kinderen gedood in deze slachting en dat is verschrikkelijk als je dat niet gelooft, maar daar gaat het niet om.

  Waarom kan een gebeurtenis als deze geen false flag zijn?

  Of ga je soms ook beweren dat boze moslims 911 hebben gedaan?

  Daar zijn toch ook +- 3000 mensen gedood
  wat is dan je punt?

  0 likes
 • Dennis schreef:

  ‘Zweverig zijn’ ……
  Weer zo’n domme k*t opmerking die mensen maken om iets te ontkrachten wat zij niet begrijpen

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Dennis”]
  Dus ik ben niet goed in de bovenkamer?
  Waar staat jou bewijs dat ik dat geloof?
  Tuurlijk zijn er kinderen gedood in deze slachting en dat is verschrikkelijk als je dat niet gelooft, maar daar gaat het niet om.

  Waarom kan een gebeurtenis als deze geen false flag zijn?

  Of ga je soms ook beweren dat boze moslims 911 hebben gedaan?

  Daar zijn toch ook +- 3000 mensen gedood
  wat is dan je punt?[/quote]

  Ik heb gezegd dat iedereen die de slachting ontkent niet goed in de bovenkamer is. Als jij je aangesproken voelt dan mag dat, maar ik heb jouw naam niet genoemd (wel die van ReneH) dus dat is jouw invulling. Als je je niet herkent in die beschrijving dan is het ook niet aan jou gericht.

  Wat betreft je andere vragen, daar kan ik geen antwoord op geven, want zoals je in de historie hebt kunnen lezen heb ik me slechts op de ontkennenden gericht, en niet op allerlei andere zaken. Dat is speculatie en dat is nooit een pad wat leidt tot een goed beeld. Leuk om te speculeren over de voetbaluitslagen, maar over de rug van vele doden mijns inziens ongepast.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”ReneH”]
  Altijd lastig om iets te begrijpen, als je het niet wilt begrijpen.
  Geeft niet, maar oordeel dan niet.[/quote]

  Ik stop met deze discussie, ik wil je verwijzen naar de bijdragen van mar en Liquid. Misschien neem je van hen wel iets aan. Ik hoop het.

  0 likes
 • Patrick schreef:

  Ik wil even reageren op de reaktie van mij laatst geplaatste reaktie. Ten eerste:Ik ga ik niet vanuit dat er niemand is omgekomen die beruchte dag.
  Ten tweede: inderdaad komt alle informatie die ik heb van het internet. Net als de gene die niet in het complot theorie. jullie info komt net als de onze allemaal van de media of het nou de mainstream media is of de aternatieve media is. Die vertellen net als ons, wat in hun ogen de waarheid is. Ik zei al eerder: ik geloofde daar zelf ook in wat ze op CNN de menigte vertellen. Maar als je dan zoveel tegenstrijdige dingen hoord ga je verder zoeken. Ik wel tenminste. Ook ik ben heel sceptisch over vele artikels die op niburu zijn. Ook weet ik dat over alles wel een Complot theorie word bedacht. Maar dat haalt nog niet weg dat er veel tegenstrijdige feiten zijn. Weer 1 voorbeeld: er is een filmpje vanuit een helikopter die de auto filmt van wat zei zeggen dat die van de schutter is. Ok dat wil ik geloven. Maar waarom ten eerste wachten tot dat het donker is om de auto te onderzoeken. Waarom de agent die het wapen uit desbetreffende auto pak geen handschoenen aan heeft. Of heb ik dat verkeerd gezien? graag hoor ik als dat niet zo is. Maar nou komt er nog iets raar. De auto die overdag werd gefilmd stont voor een verboden te parkeren vak. Nou staat de auto die s’avonds door de politie werd onderzocht ook voor zo’n vak alleen als je goed kijk is het een hele andere vak dan waar hij s’middags stond. Kijk maar naar de strepen. Het is zo wie zo niet de zelfde locatie. Mocht het echt de auto van de schutter zijn, zou de auto never nooit worden verplaats dit alleen al voor het sporen onderzoek. Moch ik dit allemaal fout hebben hoor ik het graag van jullie.
  Nogmaals ben ik zelf ook altijd heel sceptisch en heb het normaal ook niet echt geloofl in complot theorieën.
  Maar in veel ogen is het mogelijk dat 1 schutter zulke gruwelijke dingen kan doen. Waarom zou het niet mogelijk zijn dat er meerdere er achter zitten

  0 likes
 • Roeland schreef:

  Vraagtekens hier, vraagtekens daar… Deze ver van mn bed show ga ik voorbij laten gaan.

  Slaat natuurlijk nergens op… Maar wat die Amerikanen uitvreten kan mij geen zak meer schelen. JFK, 9/11, MK ultra… HAARP.. CIA shit… Wat allemaal nog meer? Roswell… De dood van Michael Jackson… De dood van Lennon, mccartney… Zelfs na 60 jaar ga je het niet zeker weten.

  Zolang dit soort dingen niet in Nederland gebeuren zie ik geen reden voor paniek. Dat is misschien ook de reden dat het hier nooit gebeurt. De AIVD is niet goed genoeg om ons nuchtere Hollanders in de zeik te nemen. En als het nodig word, dan staan we met zn alle op de dam of in het binnenhof om die waarheid eruit te trekken.

  Zie dat verschil nou eens… Tussen Amerikanen en Nederlanders. Wat daar gebeurt is nagenoeg onmogelijk hier.
  Laat ze lekker het zuur krijgen.

  De lelijk waarheid is dat de overheid kan doen wat het volk toestaat. Als die sukkels het toe blijven staan, dan blijven cover-ups en aanslagen gewoon doorgaan.

  Wij doen het op onze manier, zij op die van hun. Zij willen geen sociale samenleving, wij wel.. Zij vinden het goed dat bedrijven politiek sponsoren, wij niet.. Zij vinden fluoride in het water best, wij stemmen massaal tegen… Resultaat? Wij hebben geen fluor in ons water, bij ons is het illegaal om geld te geven aan politici en wij zijn van geboorte tot graf verzekerd.

  Elke samenleving krijgt de toekomst die het verdiend. En wie er goed of fout is, maakt geen k*t uit.

  Je pakt snoepjes, tot je op je vingers getikt word. Hun bevolking tikt de politiek niet op de vingers. Wij doen het constant. Laat het resultaat duidelijk zijn en laat die Amerikanen ALSJEBLIEFT voor wat en wie ze zijn. Blijkbaar vinden ze het zelf wel best zo, anders kunnen dit soort dingen NIET gebeuren.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”days of our lives”]
  Ik heb gezegd dat iedereen die de slachting ontkent niet goed in de bovenkamer is. Als jij je aangesproken voelt dan mag dat, maar ik heb jouw naam niet genoemd (wel die van ReneH)[/quote]

  Als je net zo slecht leest en oordeelt voor de voor jou waarheden, als dat je hier leest en mij ook nog probeert ‘zwart’ te maken…?
  Mijn aandeel was hier is alleen over de indexeer datum van Google. Een ‘discussie’ met wesley…lees eens de historie! Voordat je dit soort domme onwaarheden over iemand hier neerkalkt man.
  Ik onken die massaslachting helemaal niet! …en persoonlijke moeite met wesley?
  Hoe kom je er bij (?)
  Weet niet waar je mee bezig bent, maar dat is NIET waar dus, dat moet je dus even rectificeren.
  Even voor de duidelijkheid: als iets rood is en iemand beweert dat het blauw is… Prima, ik kan het fout hebben, maar zolang de beweringen kant van noch wal raken en zo dominant probeert te zijn, dat alleen zijn bericht klopt blabla… goed lezen zou ik zeggen…Heb je met mij een discussie cq. een probleem. Maakt mij dan niet uit wie of wat hoor… Is dat wesley etc. prima, loop daar niet weg voor.

  Nogmaals lees de historie, voordat je fout oordeelt over iemand.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Dennis”]’Zweverig zijn’ ……
  Weer zo’n domme k*t opmerking die mensen maken om iets te ontkrachten wat zij niet begrijpen[/quote]
  Met vleeswaren smijten scoort slecht he??

  0 likes
 • Knelis schreef:

  @116: Bewijs dat Sandy Hook een hoax is, zie hier:
  http://www.youtube.com/watch?v=X1AEaHxuK7s
  Bij 9/11 waren er ook geen 3000 doden gevallen, zie hier:
  http://www.youtube.com/watch?v=PoZEuj1VPv0

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  coronavaccin

  ‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

  De overheid zegt dat de coronapandemie pas ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >