CoronaBuitenland

Rapport over grondrechten in Europa ‘is Orwelliaanse poging tot geschiedvervalsing’

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!

In het Europees Parlement werd gesproken over het verslag over de grondrechten in de Europese Unie in 2020 en 2021. Europarlementariër Rob Rooken (JA21) noemde vier onderwerpen die er zeker in zouden moeten staan.

Met stip op één: de invoering van de QR-code. Hiermee heeft de Europese overheid ‘institutionele discriminatie’ mogelijk gemaakt, stelde Rooken. “Miljoenen burgers zijn dankzij de QR-code toegang ontzegd tot essentiële delen van de samenleving.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Misschien iets over maandenlange lockdowns voor iedereen. Oostenrijk dat vaccins verplicht stelde en weigeraars thuis op wilde sluiten en beboette. Of misschien iets over Italië, dat werknemers hun baan wilde afnemen als mensen zich niet lieten vaccineren. En zo kan ik nog wel even doorgaan,” zei het Europarlementslid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Witwasoperatie

In het hele document van 46 pagina’s worden deze dingen niet genoemd, verzuchtte Rooken. “Ik heb wat woorden geteld. QR-code komt er nul keer in voor. Lockdown drie keer. Vaccin werd één keer genoemd, in de context van ‘antivaccinpropaganda’.”

Wat komt er wel voor in het rapport? Roma wordt 38 keer genoemd, lhbti 39 keer en de winnaar is gender. “Er gaat in het Europees Parlement geen rapport de deur uit waar niet overal op elke pagina het woord gender een paar keer voorkomt. Is dit een rapport of is dit een witwasoperatie om de grove schendingen van de afgelopen twee jaren te maskeren?” vroeg hij.

Orwell

“Ik denk zelf dat het een fantasie-rapport is, waar Orwell om zou kunnen lachen. Iedereen die voor dit rapport stemt, is medeschuldig aan deze geschiedvervalsing,” zei de Europarlementariër.

En terwijl EU-baas Ursula von der Leyen stond te verkondigen dat corruptie bestreden moet worden, werd bekend dat zij blijft zwijgen over haar vaccin-onderhandelingen met Pfizer.

4.9 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop Visser
Joop Visser
1 jaar geleden

Incompetentie heerst overal. Corruptie heerst overal.
We hebben een ´great reset´ nodig, maar niet die van Klaus c.s.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Ursula moet haar mond houden en dringend opstappen, we hebben het gehad met deze niet verkozen tiran!

Armand
Armand
1 jaar geleden

“Zij bedriegen u niet alleen, maar laten zelfs zien dat ze u bedriegen”

Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht, en licht als duisternis; die bitter voorstellen als zoet en zoet als bitter. Wee hun die in hun eigen oog wijs zijn en naar hun eigen mening verstandig.
Jesaja 5:20-21

Wee de wereld vanwege al haar struikelblokken, want het is noodzakelijk dat er struikelblokken komen; maar wee die mens door wie zo’n struikelblok er komt!
Mattheüs 18:7

Mensenwerk en zéér duister zelfs, door de prins der duisternis satan himself geleidt. Hoewel de mens zelf ervoor kiest wie hij dienen wil.

Anoniem 71
Anoniem 71
1 jaar geleden

Rot op met al deze regels!!!!! Gaat hem niet worden hoog of laag.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x