Buitenaards

Ze houden ons in de gaten. Ufologen voorspellen wanneer aliens terugkeren naar aarde

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de UFO Summit 2018 in Brazilië vertelden Erich von Däniken en Giorgio A. Tsoukalos, twee prominente ufologen, wanneer de buitenaardsen volgens hen terugkeren naar onze planeet.

Von Däniken speculeerde dat buitenaardse wezens die ons in een ver verleden hebben bezocht, mogelijk al teruggekeerd zijn en ons in het geheim observeren.

Tsoukalos claimde dat mensen ‘aardiger tegen elkaar moeten doen’ voordat ruimtewezens contact kunnen maken met de mensheid.

Schoon schip

“Ik ben van mening dat wij als samenleving aardiger tegen elkaar moeten gaan doen,” zei hij.

“We moeten naar onszelf kijken en erkennen dat we allemaal broers en zussen zijn op deze planeet,” vervolgde hij.

“Het is aan ons om schoon schip te maken, hier op aarde,” aldus Tsoukalos. “Ik denk dat ze daarna officieel contact zullen maken.”

Niet uniek

Von Däniken denkt dat buitenaardsen die onze planeet in het verleden hebben bezocht en beloofden in de toekomst terug te keren, waarschijnlijk al terug zijn.

“Wat kunnen we hiervan leren? We moeten leren om nederig te zijn. We zijn niet uniek. We zijn niet de kroon van de schepping of het hoogtepunt van de evolutie,” zei hij.

UFO-waarnemingen

“We zijn slechts één van de miljoenen soorten in de ruimte. Ze zullen terugkeren. Ze zullen ons opnieuw onderwijzen,” merkte hij op.

Von Däniken voegde toe dat de grote aantallen UFO-waarnemingen erop wijzen dat ‘iemand ons in de gaten houdt en misschien onze talen, microben, wapens, religies en politieke systemen bestudeert’.

[Sputnik]

3 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Plato
Plato
3 jaren geleden

Dus ze zijn slechts 1 jaar ouder geworden?

Jeffrey Lucas
Jeffrey Lucas
3 jaren geleden

Ik denk dat dit waarheid is. Plus ik denk dat zij proberen om onze technologische ontwikkeling te versnellen, doordat wij die ufo’s namaken. Er zijn ufo’s gespot die materiaal dumpen. Ze laten zich zien aan hoogopgeleide straaljagerpiloten. Er is iets gaande en ik denk dat niemand het nog echt begrijpt. Ik denk dat zij ons nog iets te onderontwikkeld vinden om contact mee te maken. Maar interessant vinden zij ons zeker. Wat doen zij anders hier steeds in onze oceanen en bij onze nucleaire faciliteiten? Ik hoop oprecht dat ik het nog mee ga maken dat wij als mensheid op zijn minst erachter komen wat er achter die hoog geavanceerde, next gen, warp aircrafts “ufo’s” schuil gaat.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Wat een kul verhaal weer””.. mensen moeten aardiger tegen elkaar gaan doen.
Je moet eerst je eigen leven spiritueel ontwikkelen , en liefde voor jezelf voelen en contact maken met de bron.
Als genoeg mensen dat doen dan krijg je pas een andere liefdevolle samenleving en dan kan er pas contact met een Alien zijn…..als de mens goed ontwikkelt is z’n bewust zijn……….

salvar
salvar
3 jaren geleden

Ik ben van mening dat wij als samenleving aardiger tegen elkaar moeten gaan doen,” zei hij.
moet je eerst de rotte appels weghalen bij de regeringen en de elite om zeep helpen anders gaat het nooit lukken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x