Homepagina » Buitenaards » Ze houden ons in de gaten. Ufologen voorspellen wanneer aliens terugkeren naar aarde
Ze houden ons in de gaten. Ufologen voorspellen wanneer aliens terugkeren naar aarde

Ze houden ons in de gaten. Ufologen voorspellen wanneer aliens terugkeren naar aarde

Tijdens de UFO Summit 2018 in Brazilië vertelden Erich von Däniken en Giorgio A. Tsoukalos, twee prominente ufologen, wanneer de buitenaardsen volgens hen terugkeren naar onze planeet.

Von Däniken speculeerde dat buitenaardse wezens die ons in een ver verleden hebben bezocht, mogelijk al teruggekeerd zijn en ons in het geheim observeren.

Tsoukalos claimde dat mensen ‘aardiger tegen elkaar moeten doen’ voordat ruimtewezens contact kunnen maken met de mensheid.

Schoon schip

“Ik ben van mening dat wij als samenleving aardiger tegen elkaar moeten gaan doen,” zei hij.

“We moeten naar onszelf kijken en erkennen dat we allemaal broers en zussen zijn op deze planeet,” vervolgde hij.

“Het is aan ons om schoon schip te maken, hier op aarde,” aldus Tsoukalos. “Ik denk dat ze daarna officieel contact zullen maken.”

Niet uniek

Von Däniken denkt dat buitenaardsen die onze planeet in het verleden hebben bezocht en beloofden in de toekomst terug te keren, waarschijnlijk al terug zijn.

“Wat kunnen we hiervan leren? We moeten leren om nederig te zijn. We zijn niet uniek. We zijn niet de kroon van de schepping of het hoogtepunt van de evolutie,” zei hij.

UFO-waarnemingen

“We zijn slechts één van de miljoenen soorten in de ruimte. Ze zullen terugkeren. Ze zullen ons opnieuw onderwijzen,” merkte hij op.

Von Däniken voegde toe dat de grote aantallen UFO-waarnemingen erop wijzen dat ‘iemand ons in de gaten houdt en misschien onze talen, microben, wapens, religies en politieke systemen bestudeert’.

[Sputnik]


Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Grove ongemanierde Biff

  Aardig zijn voor mekaar en dan maken de aliens zich bekend ja LIK ME REET geloof je het zelf?
  Haha, sorry dat ik even uit mijn slof schiet…
  Natuurlijk zijn er allang aliens hier op aarde en ze hebben zich allang bekend gemaakt.
  Alleen nog niet aan jou lezer dezes.

  Diegenen aan wie ze zich bekend hebben gemaakt weten dat zelf wel…
  Als jij die dit leest nog van niks weet is er met jou dus nog geen contact gemaakt.

  zo simpel is het!

  26 likes
  • “LIK ME REET”
   Ik neem aan dat u zeker weet dat timmermans niet in de buurt is?

   6 likes
  • Ik zou wel eens willen weten wat ze nu écht zijn, die ufo´s? Afgelopen zaterdag zag ik er weer een. Het was net donker aan het worden, liet m´n dochter uit en al naar de hemel kijkend, da´s een tweede natuur van mij geworden, wees ik haar op een licht boven ons. Da´s een vliegtuig!! zei zij. Ooh ja? vroeg ik. Vliegen vliegtuigen ook zo? Zonder knipperlichten. Stukje vliegen, even stil hangen, met een schok een stukje naar links, even terug enz enz.

   5 likes
  • Pas op hoor! IK houd jullie ook al een tijdje in de gaten…….

   2 likes
 2. Ik ben van mening dat wij als samenleving aardiger tegen elkaar moeten gaan doen,” zei hij.
  moet je eerst de rotte appels weghalen bij de regeringen en de elite om zeep helpen anders gaat het nooit lukken.

  20 likes
 3. Gesteld dat Von Daniken gelijk heeft, ik heb 5 van zijn boeken gelezen, en de goden kosmonauten waren dan staat ons wat te wachten als die terugkomen. Om te beginnen waren dat reuzen van 5 meter hoog, veel intelligenter dan wij, ze hadden al atoomwapens (10.000jaar geleden) die ze o.a. gebruikt hebben op Gomorra en ze konden naar andere planeten reizen en niet vergeten, ze hebben ons als slaven gecreëerd uit wat toen de neanderthaler was en DNA van hunzelf en dat verklaart dan ook waarom er op tijd van niets, op geologische schaal bekeken, er ineens 5 verschillende rassen op aarde waren die ook nog eens over een beperkte vorm van intelligentie beschikten.
  Wij waren hun huisdieren er ik zou niet weten wat die omgang met hun zou veranderen. Wij zijn misschien geëvolueerd maar dat zijn zij ondertussen ook dus de afstand blijft even groot.

  17 likes
 4. Ik denk dat dit waarheid is. Plus ik denk dat zij proberen om onze technologische ontwikkeling te versnellen, doordat wij die ufo’s namaken. Er zijn ufo’s gespot die materiaal dumpen. Ze laten zich zien aan hoogopgeleide straaljagerpiloten. Er is iets gaande en ik denk dat niemand het nog echt begrijpt. Ik denk dat zij ons nog iets te onderontwikkeld vinden om contact mee te maken. Maar interessant vinden zij ons zeker. Wat doen zij anders hier steeds in onze oceanen en bij onze nucleaire faciliteiten? Ik hoop oprecht dat ik het nog mee ga maken dat wij als mensheid op zijn minst erachter komen wat er achter die hoog geavanceerde, next gen, warp aircrafts “ufo’s” schuil gaat.

  14 likes
 5. Wat een kul verhaal weer””.. mensen moeten aardiger tegen elkaar gaan doen.
  Je moet eerst je eigen leven spiritueel ontwikkelen , en liefde voor jezelf voelen en contact maken met de bron.
  Als genoeg mensen dat doen dan krijg je pas een andere liefdevolle samenleving en dan kan er pas contact met een Alien zijn…..als de mens goed ontwikkelt is z’n bewust zijn……….

  13 likes
 6. …….We zijn niet de kroon van de schepping of het hoogtepunt van de evolutie………
  Hierin vergist hij zich wel heel erg.
  De mens heeft iets goddelijks gekregen. Als hij geloofd in zijn kunnen dan zal hij tegen de berg zeggen: Stort u in zee” en het zal gebeuren. Er is geen wezen in het universum dat dat zal kunnen maar wij zullen eerst meer geloof in onszelf moeten krijgen en geloven, nee, overtuigd zijn van onze krachten

  9 likes
 7. Dacht even dat ik een multiculti propaganda verhaaltje van de NWO zat te lezen.
  “Het is aan ons om schoon schip te maken, hier op aarde,”
  Nu had ik al voorgesteld om dat tuig hier op dees aardkloot met hun “ruimteschepen” op de een of andere dorre planeet te laten dumpen, maar tot nog toe; niks hoor, niente.
  “We moeten leren om nederig te zijn” Nog meer? En we worden al gen..id bij het leven.
  Als dat zo moet, mogen ze voor mij wegblijven.

  8 likes
  • @infootje
   Even niet schrikken, dit is voor je onderbewuste.

   Een glimlach die niet leuk is om naar te kijken.
   Hoe dan ook, weg met het bij geloof.
   Hallo aarde roepen zij maar, wij niet.
   Hebben zij geen oren?
   Wie wie wel oren heeft, houd ze beter.
   Het is daarom van het grootste belang. Elooose.
   Op 11 om 11 tot 11 groet en have fun.

   0 likes
 8. De wereldleiders hebben lang geleden al een deal gesloten met “de bezoekers”.

  5 likes
 9. We moeten aardig doen tegen elkaar ?
  Fake nieuws Fake wereld.
  Het systeem is satanisch !
  We zijn aardig tegen elkaar als we niet opgehitst worden met false informatie dat er ergens een vijand is, die in het echt niet bestaat ..
  Vluchtelingen die hun land ontvluchte en nu Europa overspoelen?
  Een weldenkend mens hersteld daar het probleem zodat die mensen niet naar een andere plaats vluchten.
  We moeten echt alles zelf doen, volgende probleem.

  4 likes
 10. Wat zouden ze hier moeten doen ?? uitleggen :dat wij in vrede gaan leven/of leiders moeten kiezen niet niet wereldvreemd/en krankzinnig zijn? …ppfff Wij gaan toch ook niet proberen uit te leggen hoe een Lap-top werkt aan een chimpansee.

  4 likes
 11. Al die verhalen over Ufo’s en aliens die laten zien worden steeds moeilijker te geloven. Natuurlijk geloof ik zeker dat de aarde niet de enige planeet is in het heelal is waarop leven aanwezig is. Wat ik mij afvraag is waarom alle ufo’s die worden gezien , ontvoeringen door aliens en aliens, die zich laten zien, in andere landen dan in NL worden waargenomen. Waarom gebeurt het nooit hier? Dit riekt naar discriminatie op grond van volk door die aliens. En dat mag in NL niet volgens sommige groeperingen.
  En de theorie van Tsoukalos; we eerst aardiger moeten worden voor elkaar is wel van heel slap allooi. Deze man staat niet met beide benen op de grond. Zolang er mensen zijn is er sprake van moord en doodslag en egoïsme. Dit zal pas veranderen als de mens zichzelf heeft uitgeroeid.
  Als laatste denk ik dat als aliens de aarde willen bezoeken, zij eerst de mens er van af helpen, omdat dat veiliger voor hen zelf is.

  3 likes
 12. Ze zijn hier al maar we ervaren ze niet vanwege een te lage hersen frequentie en ons over-actieve “default mode network” (google maar). Rook voldoende (een break through hoeveelheid) nn-DMT en je ziet en voelt ze. Maar het gaat ons voorstellingsvermogen te boven. Aliens zijn niet wat je ervan verwacht! Woorden schieten letterlijk te kort om dat te beschrijven….

  3 likes
 13. Dus ze zijn slechts 1 jaar ouder geworden?

  2 likes
 14. Kijk door de gordijnen heen, direct om je heen: Het wemelt van t leven 🙂
  Gelukkig kan de mensheid nog niet door deze gordijnen heenkijken, het kan niet resoneren tijdens dit leven.

  2 likes
 15. zolang er overbevolking is en klimaat problemen zullen mensen niet aardiger of verdraagzamer worden naar elkaar , toe de geestelijk gesteld heid van de mensen is ook niet gezond bij vele mensen opaarde en gezond verstand hebben er nog maar weinige tegenwoordig door dat alles hier op aarde zo is bedorven en onder invloed in van slecht gedrag van mensen , hebzuch ,begeerte ,geld ,sex ,macht en liegen en bedriegen en al dat soort dingen ,alliens kunnen proberen dat te veranderen anders is het gedaan met de mensheid op aarde.

  2 likes
 16. Nederig is misschien niet het perfecte woord, maar voor de rest ben ik het hiermee eens. De energie is misschien maar iets hoger dan in de middeleeuwen. Veels te veel mensen hebben nog ego, arrogantie en dogma. We kunnen dit als individueel veranderen in onszelf en het systeem wat heerst in de wereld sluit aan op het collectief, met andere woorden een volk krijgt de leiders die het verdient.

  De negatieve elite heeft wel een voordeel met de manipulatie, door slechte ETs en door resterende negatieve energie van het verleden zoals van Atlantis en ook andere beschavingen die door oorlog zijn weggevaagd. In die zin lijkt mij wel dat de goeie ETs mogen helpen.
  Dat je bijna niks weet als je geboren wordt en direct het Syteem met de paplepel in gegoten wordt helpt ook niet echt.

  Ik krijg een goed gevoel bij 2 buitenaardse informatie gevers op youtube. Dat is Alaje (Pleiadian incarnatie) en Alex Collier (Andromedan contactee).

  2 likes
 17. Volgens Tsoukalos moeten wij ‘aardiger tegen elkaar doen, schoon schip maken voordat ze terug komen’. Nou dat gaat dan mooi van z’n lang zal ze leven nooit meer gebeuren dan. Wat een onzin weer, man man man… ze zijn er allang, en ze nemen een afwachtende houding aan om te kijken of wij nog te redden zijn. De levensduur van de mens is eindig, en daar zullen ze niet zo gauw ingrijpen. Pas als het niet anders kan, maar ze zullen nooit toestaan dat wij de aarde vernietigen.

  wat een onzin weer

  2 likes
 18. Nou, nou de eerste reacties die men hier plaatst zijn alweer negatief, zo komen ze nooit hé?

  2 likes
 19. Dat aardig doen moet je maar oreren aan wapenhandelaren en bankiers plus de rst van de elite. Dus dat slaat echt nergens op onvoorstelbaar dat hij zulke onzin uitkraamt. Maar is er meer………. ja natuurlijk is er meer. Zolang alliens geconfronteerd zouden worden met een Terpstra of Jorritsma of nog erger Macron, Rutte, Robie Robot zou ik mij ook niet laten zien.

  2 likes
 20. “Aardig en nederig zijn voor elkaar”, het zou fantastisch zijn als we deze ingesteldheid wereldwijd zouden bereiken (en liefst morgen al).

  Toch denk ik dat het “wishful thinking” is om te geloven dat de mensheid in zijn geheel, welke religieuze, politieke of culturele achtergrond ze ook hebben, deze attitude gezamenlijk zouden bereiken.

  Ik vrees dat buitenaardsen nog enkele millennia geduld zullen moeten uitoefenen en dat we tegen die tijd onszelf terug in de stenen tijdperk hebben gebracht (door de vervuiling, conflict etc…) of in het slechtste geval dat we tegen die tijd uitgestorven zijn.

  2 likes
 21. Volgens mij zijn het gewoon reizigers die dimensioneel reizen ….op onze aarde zijn echter meerderde dimensies dan de eerste ,tweede of derde dimensie … bv: de dieren leven in de tweede dimensie maar zijn wel zichtbaar in de eerste en derde dimensie ook zij kunnen de eerste , tweede ,derde en zelfs vierde dimensie waarnemen ! Trouwens met eerste dimensie bedoel ik de planten,plankton,enz.. Pas wanneer je de vierde tot vijfde dimensie bereikt dan ga je kunnen dimensioneel reizen wat betekent dat je via gedachten en spirualiteit gaat handelen wat dat dimensioneel reizen gaat mogelijk maken …Vandaar ufo meldingen ! Dit zijn dimensionele bezoeken van gewoon individuen uit een andere dimensie

  2 likes
 22. “We zijn slechts één van de miljoenen soorten in de ruimte.

  Trap hier niet in, we zijn speciaal dus weer een truc weer om je nietig te laten voelen.

  Bewijs van we zijn slechts een van de miljoenen zijn is 0,0000000000000

  Dus en daaaaag hoor.

  1 likes
 23. Liefde en respect blijven de bindende factor.

  1 likes
 24. Niemand kan mij uitleggen, dat bv. Rutte / Macron en Merkel niet van een andere planeet komen
  en op de aarde de voorbereidingen aan het treffen zijn, voor de overname van de aarde door bv Monus de man van de Maan.

  1 likes
 25. @Plato..als ze met bijna lichtsnelheid kunnen reizen zouden ze idd maar 1 jaar ouder kunnen zijn geworden..(ten opzichte van ons).

  0 likes
 26. De ontwikkeling van het hele Heelal hangt af van de Mensheid hier!
  Als de mens niet terugkeert naar zijn spirituele wording middels het inmiddels scherpe denken dat we ontwikkeld hebben, want we zijn erg pienter, dan stort het heelal uiteindelijk ineen.
  zo belangrijk zijn wij als mensenplaneet en mens.
  En daarom zijn massaal om ons heen de buitenaardsen die ons steunen en verwachtingsvol zijn
  of een ieder de menselijkheid aanhangt.
  Je zou best eens aardig kunnen doen naar een ander mens.

  0 likes
 27. Zolang er religies blijven bestaan zal er altijd oorlog en geweld blijven bestaan. We moeten religies uitbannen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...