Great ResetMens en Dier

‘Schwabs WEF infiltreert onze staat’: Van Houwelingen onthult schokkende feiten

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Kamerlid Pepijn van Houwelingen uit zijn zorgen over de invloed van het World Economic Forum in een interview met De Dagelijkse Standaard.

Demissionair premier Rutte en WEF-baas Klaus Schwab doen graag voorkomen dat het WEF een neutrale praatclub is. Van Houwelingen weerspreekt dat. “Alles wijst er denk ik op dat in (onder andere) Davos de ‘rode lijnen’ worden uitgezet. Dat heeft Rutte een jaar geleden trouwens letterlijk (!) zo gezegd, om daarna zichzelf snel te corrigeren, maar het was denk ik een Freudiaanse verspreking,” zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het Kamerlid somt de voorbeelden van ‘rode lijnen’ op: het WEF pleit voor de eiwittransitie, inclusief het eten van insectenvoedsel, de energietransitie die ons onze welvaart kost, de invoering van digitale munten – het WEF-project waar Maxima bij betrokken is – een digitale identiteit, enzovoorts.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Op alle niveaus geïnfiltreerd

Complottheorieën heb je niet nodig om te weten wat het WEF wil, geeft Van Houwelingen aan. Alles staat openbaar op de website van Schwabs club.

Het Kamerlid doet onderzoek naar de banden tussen het WEF en de Nederlandse overheid. Wat hem het meest schokt, is dat het WEF op alle niveaus geïnfiltreerd lijkt te zijn in ons staatsapparaat.

Ministeries voeren WEF-beleid uit, hebben contactpersonen bij het WEF, en tekenen formele contracten met de organisatie. Sommige ambtenaren hebben een WEF-mailadres.

Banden verbreken

Van Houwelingen noemt het ‘onbestaanbaar’ dat premier Rutte en koningin Maxima bij een bijeenkomst zijn van een organisatie met een radicale globalistische agenda, die op geen enkele wijze in het Nederlands belang is.

“Met zo’n organisatie zou Nederland niets te maken moeten willen hebben,” zegt hij. Ons land zou dan ook alle banden met het WEF moeten verbreken, vindt het Kamerlid.

Cultuur onder Vuur heeft een petitie in het leven geroepen die oproept om Nederland terug te trekken uit het WEF. Ondertekenen kan hier.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 203 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freek!
Freek!
1 maand geleden

Van Houwelingen heeft gelijk, alleen tegen de stroming in zwemmen heeft geen nut!
Wij zullen gewoon een ander riviertje moeten zoeken waar we ons eigen leven gaan leiden, lekker alle npc’s en al die elite veel succes wensen.
Kunnen we is kijken hoe lang ze het volhouden met alleen die mensen……….ik zeg eerlijk denk zelf niet heel lang!

mark
mark
1 maand geleden

SWABBIe kan mijn kontje likken en naar den haag luister ik allang niet meer..!

Margie
Margie
1 maand geleden

Gaat niet gebeuren. Zij zijn al dood. ( Zie schwab. ) Dit zijn de laatste spartelingen. De wereld komt langzaam maar zeker achter de waarheid. Pepijn ga door vriend. 👍👍👍💪💪💪💪💪💪💪♥️♥️♥️

Hans
Hans
1 maand geleden

Te laat Nederland is niet meer (rest in Peace)

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x