Buitenland

Senator: ‘Familie Biden betrokken bij mogelijke criminele deals’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse senatoren Ron Johnson en Chuck Grassley hebben maandenlang onderzoek gedaan naar de financiële handel en wandel van de familie Biden. Ze werden, nadat ze hun onderzoeksresultaten hadden gepubliceerd, hard aangevallen door de mainstream media. Die spraken van een ‘ongegronde samenzweringstheorie’, een ‘lastercampagne’ en ‘Russische desinformatie’.

Donderdag deelde Grassley zijn bevindingen in de Amerikaanse Senaat. “Wij hebben ontdekt dat de familie Biden betrokken is geweest bij mogelijke criminele deals.” Die deals zijn overal ter wereld gesloten, waaronder in China, aldus Grassley. Dat leidde tot zorgen rond contraspionage.

De senator voegde toe dat de media en de Democraten probeerden zijn onderzoek onderuit te halen. “Ik denk dat ze dit hebben gedaan om hun leiders te beschermen.”

Schandalig

Nu de verkiezingen zijn geweest en de mainstream media Joe Biden hebben uitgeroepen tot winnaar, melden diezelfde media dat de financiële deals van de zoon van Joe Biden met China hebben geleid tot zorgen rond contraspionage.

Woensdag bevestigde het overgangsteam van Biden dat diens zoon Hunter wordt onderzocht wegens belastingfraude. Het onderzoek richt zich onder meer op witwassen.

“U zult begrijpen dat ik het schandalig vind dat de media ervoor kiezen om feiten te negeren als ze worden ontdekt door Republikeinen,” benadrukte senator Grassley.

[SenChuckGrassley]

5 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Ik zet er een kratje bier op bij Robin de Boer dat we in de titel het woordje ‘mogelijke’ wel weg kunnen laten. Deal heer de Boer? 😛

rop
rop
1 jaar geleden

Dat weten we nu zo langzamer aan wel ,dat de meeste politieke leiders criminelenzijn met een stropdas om die moet maar eens stevig aangetrokken worden.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 jaar geleden

FACT: The Laptop From Hell Confirms Joe Biden Lied About His Family’s Foreign Business Dealings https://www.donaldjtrump.com/media/fact-the-laptop-from-hell-confirms-joe-biden-lied-about-his-familys-foreign-business-dealings/

Jaap
Jaap
1 jaar geleden

Wat maakt het nog uit: over een paar weken geniet hij en zijn familie persoonlijke immuniteit (onschendbaar).

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x