Homepagina » Buitenland » Senator: ‘Familie Biden betrokken bij mogelijke criminele deals’
biden
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Senator: ‘Familie Biden betrokken bij mogelijke criminele deals’

De Amerikaanse senatoren Ron Johnson en Chuck Grassley hebben maandenlang onderzoek gedaan naar de financiële handel en wandel van de familie Biden. Ze werden, nadat ze hun onderzoeksresultaten hadden gepubliceerd, hard aangevallen door de mainstream media. Die spraken van een ‘ongegronde samenzweringstheorie’, een ‘lastercampagne’ en ‘Russische desinformatie’.

Donderdag deelde Grassley zijn bevindingen in de Amerikaanse Senaat. “Wij hebben ontdekt dat de familie Biden betrokken is geweest bij mogelijke criminele deals.” Die deals zijn overal ter wereld gesloten, waaronder in China, aldus Grassley. Dat leidde tot zorgen rond contraspionage.

De senator voegde toe dat de media en de Democraten probeerden zijn onderzoek onderuit te halen. “Ik denk dat ze dit hebben gedaan om hun leiders te beschermen.”

Schandalig

Nu de verkiezingen zijn geweest en de mainstream media Joe Biden hebben uitgeroepen tot winnaar, melden diezelfde media dat de financiële deals van de zoon van Joe Biden met China hebben geleid tot zorgen rond contraspionage.

Woensdag bevestigde het overgangsteam van Biden dat diens zoon Hunter wordt onderzocht wegens belastingfraude. Het onderzoek richt zich onder meer op witwassen.

“U zult begrijpen dat ik het schandalig vind dat de media ervoor kiezen om feiten te negeren als ze worden ontdekt door Republikeinen,” benadrukte senator Grassley.

[SenChuckGrassley]
5 25 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
7 maanden geleden

Ik zet er een kratje bier op bij Robin de Boer dat we in de titel het woordje ‘mogelijke’ wel weg kunnen laten. Deal heer de Boer? 😛

rop
rop
7 maanden geleden

Dat weten we nu zo langzamer aan wel ,dat de meeste politieke leiders criminelenzijn met een stropdas om die moet maar eens stevig aangetrokken worden.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
7 maanden geleden

FACT: The Laptop From Hell Confirms Joe Biden Lied About His Family’s Foreign Business Dealings https://www.donaldjtrump.com/media/fact-the-laptop-from-hell-confirms-joe-biden-lied-about-his-familys-foreign-business-dealings/

Jaap
Jaap
7 maanden geleden

Wat maakt het nog uit: over een paar weken geniet hij en zijn familie persoonlijke immuniteit (onschendbaar).

x

Check Also

van scherrenburg

Journalist Wouke van Scherrenburg zegt dat vaccinatie enige paspoort naar vrijheid is: ‘Knettergek’

Journalist Wouke van Scherrenburg schrijft in tijdschrift ...

lockdown

Kijk: Mondkapjes, vaccins, lockdowns, slavernij – deze man voorspelde het vorig jaar al

Gisteren werd bekend dat de regering van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x