Paranormaal

Jongen (4) zoekt vrouw en moordenaar uit vorig leven op

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Turks jongetje vroeg zijn ouders op een dag of ze hem Selim Fesli wilden noemen, hoewel ze hem de naam Semih Tutusmus hadden gegeven. Hij zei dat hij de reïncarnatie was van Fesli en herinnerde zich de namen van mensen uit diens leven. De namen werden later bevestigd door de weduwe van Fesli.

De Duitse psycholoog Trutz Hardo heeft het verhaal van dit jongetje opgenomen in zijn boek Children Who Have Lived Before: Reincarnation Today. Op 9 mei 1958 werd het levenloze lichaam van Fesli, afkomstig uit het dorp Hatun Köy in Turkije, aangetroffen in een weiland. Zijn buurman, Isa Dirbekli, gaf later toe dat hij Fesli per ongeluk had doodgeschoten tijdens het jagen.

In het naburige dorp Sarkonak was Karanfil Tutusmus in verwachting van een kind. Ze had een droom waarin een man verscheen die zich Selim Fesli noemde. Hij had een bebloed gezicht. Tutusmus kreeg een baby met een klein en misvormd rechteroor. De plek kwam overeen met de wond waaraan Fesli was overleden.

Op 4-jarige leeftijd liep het jongetje naar het huis van Fesli en zei hij tegen diens weduwe: “Ik ben Selim, jij bent mijn vrouw Katibe.” Hij haalde herinneringen op en noemde de namen van zijn kinderen. Hij zag Katibe nog altijd als zijn vrouw en Fesli’s kinderen als de zijne.

De jongen zei dat Dirbekli hem met opzet had gedood vanwege een ruzie over Fesli’s ezel, die in het weiland van Dirbekli stond te grazen. Dirbekli hield vol dat het een ongeluk was geweest. Het jongetje gooide geregeld stenen in de richting van Dirbekli.

Resat Bayer, de Turkse partner van wijlen reïncarnatietherapeut dr. Ian Stevenson, waarschuwde de jongen dat Dirbekli ook zou kunnen reïncarneren als hij wraak zou nemen, waardoor een cyclus van haat en wraak zou ontstaan.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Als Dirbekli ook terug reïncarneert dan zou iedere cyclus van haat en wraak doorbroken moeten worden.

Luigi CONTINO
Luigi CONTINO
8 jaren geleden

Lijkt mij wat jong, misschien herinnert de ezel zich iets

donderpoes26
donderpoes26
8 jaren geleden

Ik herinner me nog niet eens wat ik gister gegeten heb….

jhohan
jhohan
8 jaren geleden

en hoe roep je je herinneringen uit je vorige leven nu precies naar voren en als iemand met zij eerste leven bezig is is het dan niet gevaarlijk om terug te blikken in het niets ?
🙁

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x