Homepagina » Paranormaal » Jongen (4) zoekt vrouw en moordenaar uit vorig leven op
Jongen (4) zoekt vrouw en moordenaar uit vorig leven op

Jongen (4) zoekt vrouw en moordenaar uit vorig leven op

Een Turks jongetje vroeg zijn ouders op een dag of ze hem Selim Fesli wilden noemen, hoewel ze hem de naam Semih Tutusmus hadden gegeven. Hij zei dat hij de reïncarnatie was van Fesli en herinnerde zich de namen van mensen uit diens leven. De namen werden later bevestigd door de weduwe van Fesli.

De Duitse psycholoog Trutz Hardo heeft het verhaal van dit jongetje opgenomen in zijn boek Children Who Have Lived Before: Reincarnation Today. Op 9 mei 1958 werd het levenloze lichaam van Fesli, afkomstig uit het dorp Hatun Köy in Turkije, aangetroffen in een weiland. Zijn buurman, Isa Dirbekli, gaf later toe dat hij Fesli per ongeluk had doodgeschoten tijdens het jagen.

In het naburige dorp Sarkonak was Karanfil Tutusmus in verwachting van een kind. Ze had een droom waarin een man verscheen die zich Selim Fesli noemde. Hij had een bebloed gezicht. Tutusmus kreeg een baby met een klein en misvormd rechteroor. De plek kwam overeen met de wond waaraan Fesli was overleden.

Op 4-jarige leeftijd liep het jongetje naar het huis van Fesli en zei hij tegen diens weduwe: “Ik ben Selim, jij bent mijn vrouw Katibe.” Hij haalde herinneringen op en noemde de namen van zijn kinderen. Hij zag Katibe nog altijd als zijn vrouw en Fesli’s kinderen als de zijne.

De jongen zei dat Dirbekli hem met opzet had gedood vanwege een ruzie over Fesli’s ezel, die in het weiland van Dirbekli stond te grazen. Dirbekli hield vol dat het een ongeluk was geweest. Het jongetje gooide geregeld stenen in de richting van Dirbekli.

Resat Bayer, de Turkse partner van wijlen reïncarnatietherapeut dr. Ian Stevenson, waarschuwde de jongen dat Dirbekli ook zou kunnen reïncarneren als hij wraak zou nemen, waardoor een cyclus van haat en wraak zou ontstaan.

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Als Dirbekli ook terug reïncarneert dan zou iedere cyclus van haat en wraak doorbroken moeten worden.

  3 likes
 • Luigi CONTINO schreef:

  Lijkt mij wat jong, misschien herinnert de ezel zich iets

  8 likes
 • donderpoes26 schreef:

  Ik herinner me nog niet eens wat ik gister gegeten heb….

  8 likes
 • jhohan schreef:

  en hoe roep je je herinneringen uit je vorige leven nu precies naar voren en als iemand met zij eerste leven bezig is is het dan niet gevaarlijk om terug te blikken in het niets ?
  🙁

  1 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Dat is wel heel erg lineair gedacht.
   Los daarvan als er geen herinneringen zijn op te halen, dan blijven de herinneringen toch gewoon uit.

   0 likes
 • Highttower schreef:

  Een zeer interessante theorie is die van Wes Penre. Geïnteresseerden kunnen op zijn website eens een kijkje nemen, echt een aanrader!

  1 likes
 • x

  Check Also

  advocaat

  Advocaat Adèle van der Plas over pedo’s bij justitie: ‘Dit is iets wat heel Nederland moet horen’

  Deze week was er vooral aandacht voor ...

  tempel

  ‘Verborgen geometrisch patroon’ ontdekt bij oudste tempel ter wereld. ‘Dit had ik niet verwacht’

  De monolieten die zo’n 11.500 jaar geleden ...

  >