Homepagina » Gezondheid » Winterdip? Met hypnose in minder dan een uur je energie terug
Winterdip? Met hypnose in minder dan een uur je energie terug

Winterdip? Met hypnose in minder dan een uur je energie terug

Meer dan één miljoen Nederlanders hebben ieder jaar last van een neerslachtig gevoel vanwege het seizoen. Het grauwe weer wekt bij veel mensen een negatief gevoel op, zodat ze zich futloos voelen en weinig energie hebben.

Als de zon zich gedurende langere tijd minder laat zien, en men daar een negatief en neerslachtig gevoel bij krijgt, kunnen we spreken van een winterdepressie.

Uit onderzoek is gebleken dat vooral meisjes en vrouwen in de leeftijd van 13 tot 55 jaar gevoeliger zijn voor dit soort seizoensgebonden depressies.

Powerboost

Naast kostbare en omslachtige behandelmethoden zoals lichttherapie is er nog een andere methode om je weer energiek te voelen. Deze methode werkt door middel van hypnose en kan thuis gedaan worden door een MP3-sessie te downloaden.

Hypnose heeft een lange geschiedenis en is zeer effectief op het gebied van het herstellen van zowel fysieke als mentale klachten. Michel Lejeune, gecertificeerd hypnotherapeut, heeft in de loop der jaren vele mensen van hun seizoensgebonden depressies en energietekorten afgeholpen. Hij stelt iedereen in staat de hypnosesessie ‘Krijg meer energie’ gratis te gebruiken.

“Het is een ongewoon lange winter geweest en ik merk om mij heen dat veel mensen hunkeren naar zon en meer energie,” zegt Lejeune. “Wat weinigen beseffen is dat die energie vanuit het brein aangestuurd en als het ware gecreëerd wordt. Door gebruik te maken van een hypnosesessie die zich richt op het wissen van dat lusteloze, neerslachtige gevoel ervaar je een echte powerboost.”

Binaurale dagsessies

“Mensen krijgen er na zo’n sessie weer helemaal zin in, zien het weer zitten en het voelt gewoon lekker als je meer energie in je lijf hebt,” gaat hij verder. “Het voordeel van een downloadbare MP3-sessie is dat je hem zo vaak kunt doen als je maar wilt en het alleen maar positieve effecten heeft.”

Om het effect van hypnosesessies te versnellen en te versterken biedt Trancewerk sinds kort ook binaurale dagsessies aan. Net als de hypnosesessies zijn dit downloadbare MP3-bestanden, maar de binaurale dagsessies werken zonder hypnose.

Mensen realiseren hun doelen nog sneller, omdat de binaurale dagsessies gewoon tijdens alledaagse bezigheden gedaan kunnen worden. Deze dagsessies duren ongeveer 20 minuten.

Vanaf zondag 7 april tot en met donderdag 11 april kan iedereen de hypnosesessie ‘Krijg meer energie’ hier gratis verkrijgen met de tijdelijke 100% kortingscode ENERGIE.

Bron: Trancewerk.nl

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. De Hypnose zal zijn werk doen,tot de zelfsuggestie is opgeheven.Seizoensgebonden depressies,heeft met veranderende hormoonhuishouding van doen!!En DOOR het pc tijdperk, zitten mensen veel te veel binnen, vandaar de vitamine D tekortgolf die rond de aarde gaat!!Je energie haal je weer terug door de zon.En een goede wandeling,en veel buiten zijn!!

  0 likes
 2. Afgelopen winter tot aan de lente veel mensen gehoord over terugkerende verkoudheid/griep? Is daar iets over bekend ook wellicht?

  0 likes
 3. [quote name=”Hunting Wolf”]De Hypnose zal zijn werk doen,tot de zelfsuggestie is opgeheven.Seizoensgebonden depressies,heeft met veranderende hormoonhuishouding van doen!!En DOOR het pc tijdperk, zitten mensen veel te veel binnen, vandaar de vitamine D tekortgolf die rond de aarde gaat!!Je energie haal je weer terug door de zon.En een goede wandeling,en veel buiten zijn!![/quote]

  Het zit allemaal in het hoofd..de naam die er aan word verbonden is al subjectief op zich.Hypnose koppelt de termenwereld los van de emotie..altijd spectakulair natuurlijk.Schrijf je me nog eens terug hunting wolf!
  Licht en liefde iedereen!Namasté

  0 likes
 4. Ik heb zelf een aantal sessies gekocht en met meer mensen gedaan. Zowel op ziekte als op uiterlijk doen deze sessies werkelijk iets met het lichaam en mind. Zo wie zo zijn allen die het hier hebben gedaan energieker en voelen zich veel gezonder. Ik vind deze sessies een supergoede tegenhanger van de negatieve mind control door t.v. etc.

  0 likes
 5. [quote name=”Biko”]Afgelopen winter tot aan de lente veel mensen gehoord over terugkerende verkoudheid/griep? Is daar iets over bekend ook wellicht?[/quote]
  Heeft volgens sommigen te doen met griepprikken. deze combi’s van soms 20 verschillende virussen, maken de geïnjecteerden dragers voor volgende seizoen. Vandaar dat er al zeker 3 verschillende virussen dit jaar zeer aktief waren. Volgend seizoen zullen at er wellicht meer zijn.

  0 likes
 6. Vitemine D3 nemen!

  0 likes
 7. Er hoeft maar 1 ding te gebeuren en dat is dat de chemtrails worden gestopt. Die houden de zon, die we hard nodig hebben om gezond te blijven, tegen.

  0 likes
 8. days of our lives

  [quote name=”elisabeth”]Er hoeft maar 1 ding te gebeuren en dat is dat de chemtrails worden gestopt. Die houden de zon, die we hard nodig hebben om gezond te blijven, tegen.[/quote]

  De zon schijnt gewoon hoor, en de laatste dagen ook behoorlijk. Het is alleen jammer van dat hoge drukgebied boven de noordpool, waardoor de koude lucht die daar normaal blijft naar hier wordt getransporteerd.

  0 likes
 9. Bedankt Michel Lejeune

  0 likes
 10. [quote name=”Dugeirio”][quote name=”Hunting Wolf”]De Hypnose zal zijn werk doen,tot de zelfsuggestie is opgeheven.Seizoensgebonden depressies,heeft met veranderende hormoonhuishouding van doen!!En DOOR het pc tijdperk, zitten mensen veel te veel binnen, vandaar de vitamine D tekortgolf die rond de aarde gaat!!Je energie haal je weer terug door de zon.En een goede wandeling,en veel buiten zijn!![/quote]

  Het zit allemaal in het hoofd..de naam die er aan word verbonden is al subjectief op zich.Hypnose koppelt de termenwereld los van de emotie..altijd spectakulair natuurlijk.Schrijf je me nog eens terug hunting wolf!
  Licht en liefde iedereen!Namasté[/quote]
  Ik denk dat u mij eens benaderd heeft middels een mail welke niet is beantwoord althans dat gevoel krijg ik als ik uw reaktie lees.Het door mij opgegeven mailadres staat gekoppeld aan mijn eigen mail, en ik heb een bericht van mijn koppelstation gehad, dat zij problemen hebben gehad met de server waardoor mails niet zijn aangekomen.Ik ben bang dat daar uw mail tussen zat.Inmiddels is het probleem weer opgelost, en dus is mijn verzoek uw mail nogmaals te zenden aan [email protected] Tenminste als u een mail had/heeft gestuurt.

  0 likes
 11. [quote name=”Hunting Wolf”]De Hypnose zal zijn werk doen,tot de zelfsuggestie is opgeheven.Seizoensgebonden depressies,heeft met veranderende hormoonhuishouding van doen!!En DOOR het pc tijdperk, zitten mensen veel te veel binnen, vandaar de vitamine D tekortgolf die rond de aarde gaat!!Je energie haal Dat je weer terug door de zon.En een goede wandeling,en veel buiten zijn!![/quote]Dat denk ik ook ,ik ben75 plusser eet verse groenten en fruit mediteer iedere dag doe ochtend gym en wandel even iedere dag buiten gebruik vit d en ginseng en gember luister naar muziek ,en geen last van een winterdip,maar ik heb tijd om dat te doen ….

  0 likes
 12. Wat een onzin hypnose “tegen” een winterdip. Een boswandeling, strandwandeling is veel beter. Je geld kun je beter aan een goede maaltijd besteden na die wandeling in een eettentje.

  0 likes
 13. [quote name=”mevrouw S.”]Ik heb zelf een aantal sessies gekocht en met meer mensen gedaan. Zowel op ziekte als op uiterlijk doen deze sessies werkelijk iets met het lichaam en mind. Zo wie zo zijn allen die het hier hebben gedaan energieker en voelen zich veel gezonder. Ik vind deze sessies een supergoede tegenhanger van de negatieve mind control door t.v. etc.[/quote]

  Een boswandeling is beter en goedkoper

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

spaargeld

Dit totaal onrechtvaardige beleid zorgt ervoor dat uw spaargeld verdwijnt

ABN Amro heeft aangekondigd dat de rente ...

windmolens

Politici onder de indruk van overlast windmolens: ‘huizen praktisch onbewoonbaar!’

Lokale politici zijn onder de indruk van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.