Buitenaards

SETI-directeur: Hollywoodfilms schetsen verkeerd beeld buitenaardsen

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In tegenstelling tot wat we in films zien zullen buitenaardsen die de aarde bezoeken ons waarschijnlijk niet tot slaaf willen maken of vernietigen, aldus scheidend directeur van het SETI-instituut Jill Tarter.

Kwaadaardige buitenaardsen terroriseren onze planeet momenteel in verschillende films als Battleship en Men in Black 3.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er is een groot verschil tussen de sciencefiction-buitenaardsen in films en buitenaardsen die daadwerkelijk de aarde zouden bezoeken, vervolgde Tarter. Vorige week kondigde ze aan dat ze na 35 jaar stopt met het zoeken naar intelligent leven buiten de aarde.

Stephen Hawking

“Als buitenaardsen in staat zijn de aarde te bezoeken zouden ze beschikken over technologieën die slaven overbodig maken,” legde Tarter in een verklaring uit. Ze treedt af als directeur van het SETI-instituut, Search for ExtraTerrestrial Intelligence, in Mountain View in Californië.

Het vertrouwen van Tarter in de goede bedoelingen van de buitenaardsen staat haaks op uitspraken van de Britse astrofysicus Stephen Hawking die waarschuwde dat buitenaardse beschavingen mogelijk naar ons toe komen om onze planeet te ontdoen van grondstoffen.

seti294723498723492437294342

Verkennen

“Sir Stephen Hawking waarschuwde dat buitenaards leven mogelijk zal proberen de aarde te veroveren of te koloniseren, maar ik ben het niet met hem eens,” zei Tarter. “Als buitenaardsen hier zouden komen, zouden ze de aarde alleen maar willen verkennen. Gezien de leeftijd van het universum zouden we waarschijnlijk ook niet hun eerste buitenaardse ontdekking zijn.”

Afgelopen jaar moest het instituut haar Allen Telescope Array noodgedwongen zeven maanden sluiten wegens bezuinigingsmaatregelen.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
FP
FP
11 jaren geleden

Stephen Hawking lult uit zijn nek!

andersom
andersom
11 jaren geleden

Zowel de seti dame Jill Tarter als de heer Hawking beschikken niet over ” exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum, in dat onmeetbare universum, bestaan er nog oorlogsvoerende Extraterrestrials civilisaties” op dit gebied spacedefensie is teerling juist geworpen

Woutertje
Woutertje
11 jaren geleden

Het lijkt mij ook hoogst onwaarschijnlijk dat ze hier heen zouden komen met ‘slechte bedoelingen’.

Als het ras die intenties heeft dan zouden zij zichzelf al vernietigd hebben voor dat ze die technologie voor ruimtevaart zouden kunnen gebruiken.

Louis
Louis
11 jaren geleden

Deze “Buitenaardsen” die Stephen Hawking bedoelt, bevinden zich reeds geruime tijd hier op aarde. Als directe afstammelingen van deze buitenaardsen, die voor een groot deel onbekend voor ons zijn, zijn het diegenen die alle ons bekende “elite” groepen aansturen. Vanaf deze elite naar de “top” zijn deze buitenaardsen zeer zorgvuldig dat hun bloedlijn niet verzwakt wordt. En daar zit een zwak punt aan. Als je één druppel bloed van deze bloedlijn hebt kun je ze daarin behoorlijk van slag brengen. Zoals het eigenlijk met ons door vele duizenden jaren werd gedaan, daar deze buitenaardsen niet alleen van onze angst en lijden bestaan, maar ook van ons vlees en bloed die ritueel op het altaar komt om verorbert te worden door deze “buitenaardsen”. Horor? De buitenaardsen die naar ons toe willen komen, zijn onze echte voorouders!

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x