Homepagina » Het Complot » Bilderbergers gedragen zich als leden van een geheime sekte. Wat willen deze ‘meesters van de wereld’?
Leden van de Bilderbergclub gedragen zich als leden van een geheime sekte. Professor doet boekje open over 'meesters van de wereld'

Bilderbergers gedragen zich als leden van een geheime sekte. Wat willen deze ‘meesters van de wereld’?

De Braziliaanse gepensioneerde professor, schrijver en analist Lejeune Mirhan verdiepte zich in de Bilderbergclub en schrijft erover voor nieuwsmedium Brasil 247.

De eerste Bilderbergconferentie kwam er in 1954 op initiatief van onder meer de Poolse 33e graad vrijmetselaar Jozef Retinger en prins Bernhard.

Laatstgenoemde was indertijd goed bevriend met toenmalig CIA-directeur Walter Bedell Smith.

Steun

Dit leidde ertoe dat de Amerikaanse president Dwight Eisenhower zijn steun uitsprak voor het project.

Vijf jaar voor de eerste bijeenkomst was de NAVO opgericht. Eén van de afgezanten van deze militaire alliantie was aanwezig op de conferentie.

In de 65 jaar daarna bleven de twee organisaties nauw met elkaar samenwerken.

Wereldregering

Mirhan merkt op dat de club zich een aantal doelen had gesteld. Zo wilde men de wereld ervan overtuigen dat het huidige financiële systeem het beste model is voor de mensheid.

Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het kapitalistische systeem zal blijven voortbestaan.

Daarnaast wilde men een wereldregering opzetten, hoewel het nooit zo genoemd is in officiële documenten, stelt de professor.

Meesters van de wereld

“Als ze er vragen over krijgen, ontkennen ze het gewoon glashard,” zegt hij.

Leden van deze elitaire club kunnen volgens hem ‘meesters van de wereld’ worden genoemd.

“Ze gedragen zich als leden van een geheime sekte,” benadrukt Mirhan. “Om die reden wordt de club regelmatig in verband gebracht met complottheorieën over de Illuminati.”

Presidenten

De professor zegt verder dat alle 11 Amerikaanse presidenten sinds het ontstaan van de club in 1954 aanwezig zijn geweest op de Bilderbergconferentie.

De beveiliging tijdens zo’n conferentie wordt geregeld door de CIA, MI6 en de Israëlische Mossad, zegt hij.

[Brasil 247]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Een gevaarlijk neoliberaal clubje vanaf het begin van de oprichting al geweest.
  Valt buiten iedere vorm of fundament van een democratisch bestel. Daarom ook zeer raar dat politici met de D in naam van hun partij daar zo rijkelijk aanwezig zijn.

  23 likes
  • het is altijd geweest.

   zelfde beest ander jasje.

   fff

   5 likes
  • Have’s and have not’s er is maar een strijd die zo oud als de weg naar Rome is. Biologisch bestrijdings middel daarvoor via stemmen op een politieke partij die met meerderheid gekozen er een eind aan maakt door arbeidscoop’s[het hoogste salaris niet groter dan vijf keer het laagste] zoveel mogelijk regionale productie van ,van alles en nog wat .De volkomen ten hunner dienste staande politiek die tot nu toe alleen de belangen regelt van hun geldschieters en souffleurs opheffen en vervangen voor een referendum waar iedere politieke partij een filmpje met hun ziens wijze op internet zet en in wat discussie program’s op tv met een iets minder betaalde tv coryfee .En het referendum een paar maanden stembaar maken zodat iedereen kennis kan nemen van de verschillende stand punten en er feiten die dat ondersteunen gecontroleerd zijn.Tegen klasse justitie neutrale A.I. in de rechtzaal .Als het om feitelijke conclusie op grond van feiten gaat het betrouwbaarst.En alle beveiliggings kosten die door hun levens stijl veroorzaakt worden op hun verhalen.Een verbod op offshore rekeningen .En altijd belasting betalen in het land waar van de infrastructuur gebruikt wordt om omzet te draaien .En een verbod wereld wijd om bevolkingen te verplaatsen en zodoende de sociale structuur en cultuur van plaatselijke bevolkingen te ondermijnen.Een verbod op grens overschrijdende wapen handel .
   Wedden dat er dan weinig overblijft van de machtige natte bilderbergse dromen en hun zorgvuldig met elende opgebouwde kapitaaltje .
   luistertip:Motorhead Eat the rich.
   En nu koffie.Mvrg,Marcel

   5 likes
 2. WEG ER MEE EN SNEL ! MAAR HOE ??

  7 likes
 3. Deze satanische elite streeft het totale vernietigen van de mensheid en planeet Aarde na; zodat ze als elite zijnde zich verder op een andere planeet kunnen koloniseren.

  5 likes
  • Vandaar ook dat ze de koude oorlog via Rusland en VS(en straks ook nog China etc.) nieuw leven hebben ingeblazen en om een totale vernietiging te bewerkstelligen; steek er een stokje voor en teken de petitie tegen destructieve kernenergie op http://www.Raelcanada.org onder topic ‘Safe humanity’.

   3 likes
   • Als de bilderbergers/illuminati hun zin krijgen met een totale vernietiging, dan kan de leegte-licht van de mensheid elders op een nieuwe planeet in het universum helemaal opnieuw beginnen met een eeuwig lange ellendige durende evolutie.

    2 likes
   • Het is hopeloos en ziekelijk, ik loop nu al maanden-lang te lobyen bij de bilderbergbolwerken als het Christendom en het Dak- en Thuislozen-circuit voor de anti-atoombommen-petitie en met nihil resultaat.

    0 likes
    • Droevig is het dat er nog maar een klein beetje hoop is voor samenhorigheid als maandag as. de Rode Kruis organisatie bij de Verenigde Naties een verzoek in dient om een stop/embargo op kernwapens.

     0 likes
 4. Ze pakken de wereld in met 3 dingen: seks, drugs-alcohol en technologie.
  Zowat iedereen in de wereld is dol op minstens een van deze 3 dingen. Dat weten zij.

  3 likes
  • Je vergeet de belangrijkste, het financieel systeem!
   Het politiek systeem en het perceptie managementsysteem oftewel de media, onderwijs en het journaille zou ik als 2 en 3 aanmerken.

   3 likes
 5. Het is met Bernhard begonnen, Beatrix nam van hem het stokje over en nu, WA gaat er via een omweg heen.

  Iets wat achter gesloten deuren plaats vindt is verdacht.

  Kijk naar de lijst van genodigden en bedenk er dan bij, dat er nog een x aantal niet opstaan.

  6 likes
 6. Alles wat in het schemer openreert en never nooit naar buiten , tja daar moet je grote vraagtekens bijzetten . Vraag me af of alles wat daar bekonkeld word en besproken de toets van de legaliteit en dus ook democratie kan doorstaan . Vermoedelijk schort het daar wel een beetje aan anders zou men zich niet opsluiten achter hoge hekken met beveiliging . Waarom alleen topfiguren en rijke industriëlen en niet een Jan met de Pet uitnodigen , dat duidt op minachting van het gewone volk . Zo iets kon 50 jaar geleden nog wel , maar is heden ten dage absoluut niet meer van deze tijd

  3 likes
 7. Tijd voor een inside job , Bilderberg conferentie

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...