Mens en DierCorona

Doorlopen, hier is niets te zien: George Soros en Bill Gates kopen coronatestbedrijf

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep investeerders onder leiding van het Soros Economic Development Fund (SEDF) en de Bill & Melinda Gates Foundation heeft het Britse bedrijf Mologic opgekocht. De firma heeft een coronasneltest ontwikkeld die binnen 10 minuten uitslag geeft. Met de deal is 30 miljoen pond (34,8 miljoen euro) gemoeid, schrijft de krant The Times.

Mologic is in 2003 opgericht door Mark Davis en zijn vader Paul Davis, de uitvinder van de Clearblue-zwangerschapstest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De coronatest van Mologic is nog niet goedgekeurd voor gebruik in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Wel heeft de firma onlangs 1 miljoen pond (1,16 miljoen euro) gekregen van de Britse autoriteiten voor de ontwikkeling van coronatests.

Soros actief in China

Website The Gateway Pundit linkte Bill Gates, George Soros, Big Pharma en het coronavirus onlangs aan elkaar. Zo financierde Soros één van de eerste westerse laboratoria in China. Ook investeerde hij in een bedrijf in Wuhan, waar de corona-uitbraak begon. Het bedrijf heet WuXi AppTec en ontwikkelt onder andere vaccins.

Raymond J. Fitch, een oud-topman van farmareus Sanofi, werkt nu voor WuXi AppTec. De Bill & Melinda Gates Foundation werkt sinds eind maart vorig jaar samen met Sanofi aan vaccins en behandelingen in de strijd tegen corona.

Peruaanse rechtbank: Soros en Gates zitten achter coronavirus

Persbureau EFE meldde begin dit jaar dat Soros, Gates en de Rockefellers volgens een Peruaanse rechtbank achter het coronavirus zitten. De rechters van het hof van beroep te Chincha en Pisco zeiden dat de pandemie voor de meesten onvoorspelbaar is, behalve voor de ‘criminele elites’ die erachter zitten en ‘die in het diepste geheim vanachter de schermen de boel aansturen’.

[RT]

4.9 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahahaha…die Nazi-Elite-Parasieten doen maar lekker waar ze zin in hebben…Maar in Nederland is het inmiddels Game-Over:

HET VACCINAZI-PROGRAMMA IN NEDERLAND IS ABRUPT TOT STILSTAND GEKOMEN

Ze maken zich in Den Haag, bij het RIVM & OMT inmiddels wel ernstig zorgen…Alle Rapporten & Gegevens uit Israël, Spanje, Engeland, Amerika stromen bij ze binnen….Het VacciNazi-Programma blijft al een week lang hangen op 67% (dat percentage heb ik sowieso al mijn Ernstige twijfels over, maar dit zijn nu eenmaal de “Officiële-Geschatte” cijfers van de Overheid), er worden nu enkel nog 2de prikken gezet…Alle medewerkers die ik spreek hebben zelf inmiddels ook Grote vraagtekens & maken zich ook ernstig zorgen om de hele gang van zaken…Ongerustheid alom dus door alle Negatieve Signalen…dat gaat dus de goede kant op, als zelfs je eigen medewerkers er niet meer in geloven…
Het Kaartenhuis van Opper-Landverraders & Oorlogsmisdadigers Führer Rüttler & Herr Doktor Hugo Mengele is op dit moment al volledig ingestort…Maar weet je wat nou zo jammer is: Dat die Compleet gestoorde Autocratische Psychopaten daar in Den Haag volkomen buiten de Realiteit leven & nog steeds volledig in hun eigen Schizofrene, Psychotische Dystopische Waandenkbeelden geloven…en zich totaal niet realiseren wat de huidige stand van zaken is…

Rüttler & Co. Gaan nooit meer uit deze Volstrekte Puinhoop komen…die Larven proberen alleen maar weg te kruipen in hun holletjes waar de zon nooit schijnt…Als de échte WAARHEID binnenkort aan het licht komt, draait dit hele DRAMA uit op één groot Volksgericht, merendeels een Woedende menigte Hersenloze Gevaccineerde Schapen waarvan hun Gezondheid & Toekomst door deze Elitaire Psychopatische Landverraders om zeep geholpen is…Dus mijn advies aan Justitie & Defensie in deze is:

HÉÉL ERG SNEL INGRIJPEN & RIGOREUS Met harde hand ORDE op Zaken gaan stellen….want een Grotere CHAOS kan het Nauwelijks meer worden…

Chris
Chris
2 jaren geleden

Geen nieuws dat de elite hier achter zit, dat weten we al lange tijd!!! Het kan toch niet zijn dat zulke mensen met zoveel op hun kerfstok er altijd zomaar onderuit komen. Gruwelijk!!!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wauw, die rechters in Peru die durven zeg! Leven zij nog op dit moment?
Wat George Soros en Bill Gates betreft: dit zijn twee rupsjes NOOIT GENOEG.
Testen om iets vast te stellen, dat nog NOOIT is vastgesteld. Knap hoor!
En die test is dus in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten nog niet eens goedgekeurd. Maar dat zal vast niet lang op zich wachten. Uiteindelijk wordt alles wat deze parasieten bedenken vanzelf wel gefaciliteerd. Zo zit het tegenwoordig nu eenmaal in elkaar. The game must go on!

Celia
Celia
2 jaren geleden

Bewijs genoeg lijkt mij. Alleen jammer is dat “het nieuwe normaal” een grote leugen is. Liegen is normaal tegenwoordig. Over alles wordt gelogen: corona, klimaat, racisme, gender, verkiezingen etc.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x