CoronaMens en Dier

Wappie-roepers in rep en roer om interview met huisarts, kijk naar de reactie van Marion Koopmans

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Huisarts Els van Veen schoof aan bij De Nieuwe Wereld om terug te blikken op de coronacrisis. Ze maakte in dat interview opmerkingen die tegen het zere been waren van de inmiddels welbekende agent-provocateurs. Stuk voor stuk klommen ze in de digitale pen om hun ongenoegen te laten blijken.

“Corona is niet voorbereid vanuit volksgezondheid, maar vanuit justitie in Nederland, vanuit de inlichtingendiensten,” zei Van Veen in gesprek met Marlies Dekkers. Ze verwees daarbij naar analyses van Wob-mannen Cees van den Bos en Daniël van der Tuin die aantoonden dat niet VWS of het RIVM, maar de NCTV de regie had over de corona-aanpak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De coronacrisis ging niet om onze gezondheid, maar om controle, zei Van Veen, die nog steeds de hete adem van de gezondheidsinspectie in haar nek voelt. Op de vraag wat daar nou achter zat, antwoordde ze: “De CIA.”

Koopmans mengt zich in de discussie

Volgens haar is de vervolgstap digitaal betalen. “Daarvoor is natuurlijk wel de vereiste dat mensen zich onderwerpen aan dat controlesysteem.”

De uitspraken werden uit het gesprek geknipt en tot filmpje verwerkt met als doel om de huisarts weg te zetten als wappie. Het werd op X honderdduizenden keren bekeken. Niemand minder dan viroloog Marion Koopmans mengde zich in de discussie.

om

Dan val je toch wel een beetje door de mand

Ze reageerde op een sneer van Fabiënne, een notoire querulant die het nodig vindt om journalisten het leven zuur te maken: “De CIA zat achter de crisis… No further comment needed.” Waarop Koopmans schreef: “Yep…”

Neuroloog Jan Bonte verbaast zich over het feit dat zo iemand tot de ‘bronnen’ van Koopmans behoort. “Dan val je als hoogleraar virologie toch wel een beetje door de mand. Vind je ook niet, Marion?” vraagt hij.

De rol van de CIA

Eerder legde Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, in een interview uit welke rol de CIA heeft gespeeld in de coronacrisis.

Het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), een instituut van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van militaire technologie, raakte geïnteresseerd in een aantal papers die Malone had geschreven. DARPA, in feite een onderdeel van de CIA, stopte geld in met name Moderna, dat een mRNA-vaccin tegen corona ontwikkelde.

Malone wees erop dat een fabriek in Canada waar Moderna mRNA-vaccins produceert, wordt gefinancierd door In-Q-Tel, de investeringstak van de CIA.

De inlichtingengemeenschap is hier dus zeer nauw bij betrokken. Volgens Malone al zo’n 10 jaar.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 252 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sarcoff
Sarcoff
6 maanden geleden

De corona pandemie werd inderdaad centraal aangestuurd, dezelfde slogans en maatregelen in bijna alle landen.

Edward
Edward
6 maanden geleden

Het feit dat meningen die je neerzet op Twitter leiden tot een bezoek van de politie is al veel stappen te ver en past bij een totalitaire dictatuur zoals Nederland nu is geworden. De controle en onderdrukking van de samenleving zullen in de toekomst nog veel verder gaan.

Jan.
Jan.
6 maanden geleden

Dit is door Robert F Kennedy jr ook precies zo beschreven in het boek the real dr Fauci.
In het nl vertaald als de gevaarlijkste dr op aarde.
Lees het boek en je weet waar de corona hoax over ging.

Marijke
Marijke
6 maanden geleden

De bron van het kwaad belachelijk maken is een perfecte manier om de aandacht er van af te halen. De zieke en hardnekkige Trollen doen en kunnen dat. Bizar dat K. oopmans dit gedrag steunt. Verklaart tegelijk heel veel. Het zijn de rotte appels onder elkaar.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x