Homepagina » UFO » Soldaat verbreekt na 44 jaar de stilte over UFO’s bij Roswell
Soldaat verbreekt na 44 jaar de stilte over UFO's bij Roswell

Soldaat verbreekt na 44 jaar de stilte over UFO’s bij Roswell

Een oud-soldaat heeft na 44 jaar de stilte verbroken over een ‘UFO-waarneming in de woestijn bij Roswell’, de plek waar in de jaren veertig een vliegende schotel zou zijn gecrasht.

De anonieme getuige zei dat twee onbekende vliegende objecten door zeker 500 andere soldaten zijn gezien in de woestijn van New Mexico. Hij voegde toe dat de mysterieuze gebeurtenis, die in totaal vijf uur duurde, hem de rest van zijn leven zal bijblijven.

De veteraan zou in juli 1971 gestationeerd zijn geweest op Fort Bliss in Texas, toen hij op een avond moest meedoen aan een oefening in de woestijn, even ten westen van Roswell.

Area 51

In juli 1947 kondigde het Amerikaanse leger aan dat in de buurt van die plaats resten van een vliegende schotel waren gevonden. Een dag erna zei het leger dat het om resten van een luchtballon ging. Getuigen zeiden later dat in het ‘gecrashte vaartuig’ lichamen waren gevonden die naar de mysterieuze basis Area 51 in Nevada waren gebracht.

De veteraan zei dat 500 soldaten tijdens de operatie getuige waren van twee UFO’s. “Het eerste object kwam uit het noorden en stopte,” zei hij. “Het andere object naderde ons vanuit het westen. In de vijf daaropvolgende uren bleven de objecten in de buurt en maakten ze vreemde bewegingen.”

Conferentie

Het ging volgens de getuige om cirkelvormige objecten. Hij kon moeilijk inschatten hoe groot ze waren. “De dag erna moesten we naar een andere plek in de woestijn om te eten,” zei hij. “De hele eenheid had het over de UFO’s. Mijn eenheid bestond uit meer dan 500 soldaten. De UFO’s bleven zichtbaar tot de zon te fel werd.”

De zaak wordt momenteel bekeken door MUFON. Door de jaren heen zijn er veel verschillende boeken geschreven over Roswell. In mei vorig jaar waren duizenden mensen bij een conferentie in Mexico waar foto’s van Roswell-aliens zouden worden getoond. Later bleek dat het ging om foto’s van een kindmummie.

[Express]


Vind je dit artikel interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Op een dag vliegen we zelf in UFO’S die door Parallelle universums etc gaat.

  8 likes
  • Da’s per definitie niet juist. We vliegen dan in een IFO, een Identified Flying Object.

   10 likes
  • Nou eerst maar eens door je eigen straat dat is wel zo milieuvriendelijk.
   Parallelle straten zou ook nog eerst kunnen’;
   Het lijkt me heerlijk om zo los van de grond te zijn, geen lawaai, en een viaduct waar je normaal onderdoor moet met de auto nu ineens van boven kan passeren met je persoonlijke IFO.
   Je zou ook parallel aan de spitsstrook kunnen zweven/vliegen/voortbewegen en ja in vogelvlucht op je doel af.
   En dan.. in je eigen 4-meter bij 4-meter tuintje tussen je eigen schuttingen parkeren.

   0 likes
 2. Er zijn allang gedetailleerde getuigenverslagen over de UFO crash in Roswell.
  http://www.nicap.org/roswelldir.htm

  Er blijkt zelfs een verhoogde vlaag van UFO waarnemingen te zijn geweest in 1947 [in 1952 en 52 zelfs een nog grotere vlaag] en dat is dus kort na het beëindigen van operation highjump [eindigde eind februari begin maart 1947].
  Voor de geïnteresseerden die zelf willen checken: http://www.nicap.org/chrono.htm

  4 likes
 3. Ik hoop dat het grote BEDROG een keer naar buiten komt maar ja…… als het jezelf betreft is het moeilijk want je bent afhankelijk van je baan en salaris toch ? Dus dat is een prachtige manier om je te laten zwijgen !! Als je met pensioen bent is het een andere zaak maar ja ook dat kunnen ze intrekken dus ja waar zijn we mee bezig ik heb geen hoop meer voor de waarheid want er is altijd een manier om je onder controle te houden !!! Dat is het doel van de overheden !!!!! Stil houdt je mond dicht of ANDERS …..!!!! wE ZITTEN COMPLEET ONDER CONTROLE HELAAS ! MAAR MISSCHIEN ALS WE ONS VERZAMELEN KUNNEN WE NOG IETS DOEN MAAR ALLEEN HEB IK AL OPGEGEVEN ! Kan niet zonder dat je de afgrond in gaat !

  9 likes
 4. InterContinentalMaster

  Dit is een moeilijk dossier. Hoop dat dit naar mate de tijd verstrijkt duidelijker wordt. Volgens mij is daar werkelijk toestellen van buitenaardse oorsprong gecrasht. Ik kan me herinneren dat fragmenten (stuk metaal) van de toestellen (gevonden door geïnteresseerden op de plek) zijn geanalyseerd en bleek dus van niet aardse oorsprong.

  9 likes
  • Kom op jongens,dit is toch SUPER oud nieuws,dit wisten we toch al lang.

   2 likes
  • Da’s een mooie claim. Hoe ga je vaststellen dat iets, materie, niet van Aardse oorsprong is?

   1 likes
  • Dit is helemaal geen moeilijk dossier. Hier is in de afgelopen 60 jaar nog NOOIT enig hard bewijs over naar voren gebracht, ondanks de inspaningen van duizenden journalisten. Sterker nog: alleen ‘bewijs’dat achteraf gefaked bleek. De wens is de vader van de gedachte is het spreekwoord dat hiervoor lijkt uitgevonden. UFO’s en aliens…. ze bestaan niet.

   1 likes
   • Ik ben het niet me je eens. We zien soms dingen vliegen (of menen dat te zien) waarvan we niet weten wat het is. Dat is dus een Unidentified Flying Object.

    Waar ik het van harte mee eens ben is de rest van je betoog. Ikzelf heb me altijd afgevraagd:

    – Waarom ‘onverklaarbaar dus buitenaards’? Die logica ontgaat me geheel

    – Waarom zien verschillende culturen cultuureigen UFOS?

    – Waarom de redenatie: ‘Overheid ontkent, dus moet er iets zijn?’ (want dat betekent dat als overheid toegeeft er dus niets aan de hand is, want ze liegen per difinitie)

    – Waarom zou leger en overhead geinteresseerd zijn in falende technologie? (i.e. technologie gebruiken van gecrashte ruimteschepen)

    – Waarom worden we altijd gevraagd of we in UFOs geloven? (ik bedoel water uit de kraan is er, of niet. Hoef ik niet te geloven)

    0 likes
 5. 500 soldaten en nu praat er eentje over, raar niet ?

  5 likes
 6. Sorry hoor, maar astrale voertuigen (interfaces) kunnen niet crashen in onze werkelijkheid. En aangezien b.v. Grays je slaapkamer kunnen betreden zonder aan te bellen en je slaapkamerdeur te openen, ‘bewijst’ al dat ze van astrale makelij zijn. Heeft ook geen enkele zin om autopsie op hen uit te voeren.

  2 likes
 7. Rudolph Chuzzlewhit

  jammer dat het door MUFON zal “bekeken” worden.
  deze organisatie heeft naar verluidt al meerdere onderzoeken naar de verdoemenis geholpen.
  >> Milton William Cooper:
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mj12_1.htm
  must read !

  2 likes
 8. Daar is hij dan niet bepaald vlot in geweest, maar kan hij wel de beloofde UFO-openbaringen van Hillery Clinton ondersteunen en wanneer zij president mocht worden.

  1 likes
 9. Indien het waar is dat gecrashte UFO’s gevonden zijn, dan kunnen we stellen dat of die UFO-nauten beroerde piloten waren of dat ze toch niet zo’n geweldige technologie (maankement aan de motor?) hebben.
  Bovendien shijnen die Aliens griezelig lange en dunne vingers te hebben die onhandig zijn om instrumenten te bedienen. Indien ze alles op gedachtenkracht doen, wat heeft een vliegend fysieke toestel dan voor zin?
  Bovendien zijn die lui dan schenders van de Aardse luchtruim. Zonder toestemming van Aardse authoriteiten komen ze aanvliegen en mooie sier maken hier met hun lichtshows in de lucht.
  Waar kan ik zo’n Alien aanklagen wegens oorlogshandelingen (schending van de Aardse luchtruim)?

  0 likes
 10. @Paul, sorry ik had niet door dat het aan mij was om jouw bewijsvoering te doen…

  Raketinstallaties onklaar maken: 6 van de 120 ondervraagden maken die claim maar kunnen het niet anders onderbouwen dan: ja maar, wij weten het. 6 van de 120! Kom op zeg, dat kan je nauwelijks bewijs noemen. Wie weet wat die 6 allemaal al meegemaakt hebben, en ten tijde van het interview hardstikke mental waren.
  Tel daarbij op dat je mag aannemen dat er bij dit soort installaties 24/7 bewaking is; geen wonder dat er dan verhoogde activiteit wordt waargenomen. En geen wonder dat daar dingen bij zijn die ongetrainde waarnemers niet kunnen verklaren.

  Adamski: met alle resect, als je hele vreemde claims maakt dan zal je bewijsvoering sterk moeten zijn. We hebben alleen zijn verhalen, en meer niet. We weten ook dat hij voornamelijk van de opbrengst van de royalties van zijn boeken leefde. Noem mij maar Ockham…

  Menger: zie hierboven.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...