UFO

Soldaat verbreekt na 44 jaar de stilte over UFO’s bij Roswell

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een oud-soldaat heeft na 44 jaar de stilte verbroken over een ‘UFO-waarneming in de woestijn bij Roswell’, de plek waar in de jaren veertig een vliegende schotel zou zijn gecrasht.

De anonieme getuige zei dat twee onbekende vliegende objecten door zeker 500 andere soldaten zijn gezien in de woestijn van New Mexico. Hij voegde toe dat de mysterieuze gebeurtenis, die in totaal vijf uur duurde, hem de rest van zijn leven zal bijblijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De veteraan zou in juli 1971 gestationeerd zijn geweest op Fort Bliss in Texas, toen hij op een avond moest meedoen aan een oefening in de woestijn, even ten westen van Roswell.

Area 51

In juli 1947 kondigde het Amerikaanse leger aan dat in de buurt van die plaats resten van een vliegende schotel waren gevonden. Een dag erna zei het leger dat het om resten van een luchtballon ging. Getuigen zeiden later dat in het ‘gecrashte vaartuig’ lichamen waren gevonden die naar de mysterieuze basis Area 51 in Nevada waren gebracht.

De veteraan zei dat 500 soldaten tijdens de operatie getuige waren van twee UFO’s. “Het eerste object kwam uit het noorden en stopte,” zei hij. “Het andere object naderde ons vanuit het westen. In de vijf daaropvolgende uren bleven de objecten in de buurt en maakten ze vreemde bewegingen.”

Conferentie

Het ging volgens de getuige om cirkelvormige objecten. Hij kon moeilijk inschatten hoe groot ze waren. “De dag erna moesten we naar een andere plek in de woestijn om te eten,” zei hij. “De hele eenheid had het over de UFO’s. Mijn eenheid bestond uit meer dan 500 soldaten. De UFO’s bleven zichtbaar tot de zon te fel werd.”

De zaak wordt momenteel bekeken door MUFON. Door de jaren heen zijn er veel verschillende boeken geschreven over Roswell. In mei vorig jaar waren duizenden mensen bij een conferentie in Mexico waar foto’s van Roswell-aliens zouden worden getoond. Later bleek dat het ging om foto’s van een kindmummie.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ZED
ZED
8 jaren geleden

Op een dag vliegen we zelf in UFO’S die door Parallelle universums etc gaat.

InterContinentalMaster
InterContinentalMaster
8 jaren geleden

Dit is een moeilijk dossier. Hoop dat dit naar mate de tijd verstrijkt duidelijker wordt. Volgens mij is daar werkelijk toestellen van buitenaardse oorsprong gecrasht. Ik kan me herinneren dat fragmenten (stuk metaal) van de toestellen (gevonden door geïnteresseerden op de plek) zijn geanalyseerd en bleek dus van niet aardse oorsprong.

pietje
pietje
8 jaren geleden

Ik hoop dat het grote BEDROG een keer naar buiten komt maar ja…… als het jezelf betreft is het moeilijk want je bent afhankelijk van je baan en salaris toch ? Dus dat is een prachtige manier om je te laten zwijgen !! Als je met pensioen bent is het een andere zaak maar ja ook dat kunnen ze intrekken dus ja waar zijn we mee bezig ik heb geen hoop meer voor de waarheid want er is altijd een manier om je onder controle te houden !!! Dat is het doel van de overheden !!!!! Stil houdt je mond dicht of ANDERS …..!!!! wE ZITTEN COMPLEET ONDER CONTROLE HELAAS ! MAAR MISSCHIEN ALS WE ONS VERZAMELEN KUNNEN WE NOG IETS DOEN MAAR ALLEEN HEB IK AL OPGEGEVEN ! Kan niet zonder dat je de afgrond in gaat !

ikzelfzelf
ikzelfzelf
8 jaren geleden

Er zijn allang gedetailleerde getuigenverslagen over de UFO crash in Roswell.
http://www.nicap.org/roswelldir.htm

Er blijkt zelfs een verhoogde vlaag van UFO waarnemingen te zijn geweest in 1947 [in 1952 en 52 zelfs een nog grotere vlaag] en dat is dus kort na het beëindigen van operation highjump [eindigde eind februari begin maart 1947].
Voor de geïnteresseerden die zelf willen checken: http://www.nicap.org/chrono.htm

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x