Buitenland

EU-voorzitter Von der Leyen fel bekritiseerd na bezoek aan Oekraïne: ‘Dit mens is gek, gevaarlijk gek’

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!

EU-voorzitter Ursula von der Leyen heeft in Kiev een bezoek gebracht aan president Zelenski. Ze overhandigde hem daarbij de eerste documenten waarmee zijn land kandidaat-lid van de EU kan worden. Oekraïne mag sneller toetreden tot de EU dan gebruikelijk, heeft ze gezegd.

Daarnaast bracht ze als eerste westerse ‘leider’ een bezoek aan Boetsja, waar honderden lichamen van Oekraïense burgers werden gevonden. Ze bekeek onder meer 20 opgegraven lichamen uit een massagraf en stak kaarsen aan in een kerk voor de slachtoffers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Von der Leyens aanwezigheid in Boetsja is onderdeel van een reis die ze met EU-buitenlandchef Josep Borrell maakt ‘om de steun voor Oekraïne te versterken’.

Afvoeren naar gesticht

Haar optreden leidt tot veel kritiek. Zo schrijft neuroloog Jan Bonte: “Kan iemand Von der Leyen afvoeren naar een gesticht? Gedwongen opname met voor onbepaalde tijd opsluiting in een isoleerkamer? Dit mens is gek. Gevaarlijk gek.”

Jurist en filosoof Raisa Blommestijn voegt toe: “Waar baseert Ursula von der Leyen eigenlijk de gedachte op dat zij een mandaat heeft om te beslissen of Oekraïne al dan niet zou mogen toetreden tot de EU? De Nederlandse bevolking sprak zich in 2016 nog uit tegen een Associatieverdrag met Oekraïne.”

Dwaze complottheorie

“Dat de Associatieovereenkomst tussen de EU en de Oekraïne een eerste stap zou zijn naar een EU-lidmaatschap werd een dwaze complottheorie genoemd. Het zou slechts een handelsverdrag zijn. Uitbreiding van de EU is niet te stoppen, ook daarom dus Nexit!” stelt FVD-Statenlid Martin Bos.

Freelance journalist Arno Wellens vraagt: “Wat is dat toch met die Duitsers? Lokale democratie negeren en een Europese superstaat bouwen, onder Duitse leiding, tegen de Russen. De vorige drie keer eindigde het ook in ellende, deze keer zal het niet anders zijn.”

Ontslagen

“Von der Leyen belooft dingen die ze niet kan en mag beloven en dient derhalve ontslagen te worden uit haar functie. Eens?” zegt Eelco van Hoecke.

4.8 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

167 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Wil zij misschien de geschiedenisboeken in als de lont in het kruitvat van de derde wereldoorlog? Zijn de andere plannen lichtjes mislukt en heeft ze opdracht om het conflict op te poken?

Dobby
Dobby
2 jaren geleden

Nexit, zo snel mogelijk…

NoVax
NoVax
2 jaren geleden

We zijn weer een stapje dichter bij de derde en laatste wereldoorlog. Dat soort EU lieden leven zo sterk in een bubbel dat ze denken dat een WO3 aan hun bubbel voorbij zal gaan. Ziek.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

VLADOLF PUTLER & HIS EVIL RUSSKIES

De Bloedige Kruistocht van PSYOPs die door het Keizerrijk der Leugens is opgestart, direct na het begin van Operatie-Denazificatie, is overgegaan in een Tapijtbombardement van HAAT, dat is namelijk véél effectiever dan Leugens alleen…Die MK-Ultra-PSYOPS verdwijnen overigens net zo snel als ze gekomen zijn, uit het Collectieve Geheugen van die Kudde Hersendode Euro-Zombies met het geheugen van een goudvis & de herseninhoud van een pantoffeldiertje…Wat blijft hangen is dat Vladolf Putler & z’n Evil Russkies de Nazis zijn, anders raakt de opslagcapaciteit van hun Database overbelast…

De Hersendode Kudde Euro-Slaven schikken zich overigens al eeuwenlang angstig, onderdanig, lijdzaam, volgzaam & gedwee, naar de grillen van hun Duivelse Meesters…Want ze wanen zich nu eenmaal een stuk schijnheiliger onder de Hoede van een Tirannieke, Brute & Wrede Heerser…in de wetenschap dat die nietsontziend te werk zal gaan, om zijn Belangen & zijn Kudde Slaafse Werkvee te beschermen….Operatie-Demonisatie was, wat dat betreft tot nu toe weer één groot “daverend” succes…

Aan de Frontlinies & in Rusland waar het er Écht toe doet zijn de Westerse PSYOPs echter een complete mislukking…De steun van de Russen voor Operatie Denazificatie & president Poetin is ongekend groot…De video’s van Marteling & het Vermoorden van Russische Krijgsgevangenen hebben tot enorme Woede in Rusland geleid, de Russen bereiden zich nu dan ook voor op een “Langdurige OORLOG” die geen weken maar maanden gaat duren, zolang de doelen van het Russische Opperbevel maar worden bereikt…Demilitarisering & Denazificatie van een toekomstig Neutraal Oekraïne, tevens is het de bedoeling om in 2030 de “Europese-Collectieve-Veiligheid” dusdanig ingrijpend te veranderen dat de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie begrijpt dat het begrip “Collectieve-Veiligheid” een concept is dat voor de HÉLE WERELD geldt…Wat dat betreft moet ik eerlijkheidshalve erkennen dat ik persoonlijk niet had verwacht dat Operatie-Denazificatie ook voor Brussel & Europa geldt…dat stemt me uitermate Optimistisch voor de Toekomst van HÉÉL EUROPA…Rusland kan het makkelijk tegen de NAVO opnemen & als het zou willen binnen 48 uur het Westen volledig Vernietigen…simpelweg omdat ze zéér geavanceerde Strategische Afschrikkingssystemen tot Mach 27 tot hun beschikking hebben…Dus als die AngloZioNazis graag een oorlog willen hebben, dan zal President Poetin zeker zijn Hypersonische Nucleaire Visitekaartje afgeven…het Westen zal al veranderd zijn in gebrandschilderd Glas voordat het zich heeft Kúnnen realiseren wat er nou eigenlijk precies gebeurt…

De NAVO-Puppetmaster heeft in Oekraïne de Regie & Operationele touwtjes stevig in handen, de OekroNazis zijn slechts het NAVO-Kanonnenvoer…het Oekraïense leger de uitzaaiingen van dat terminale NAVO-Kankergezwel…Het Russische Leger is de vakkundige Chirurg die de Patiënt gegarandeerd gaat genezen…Niet langer gehinderd door de mogelijkheid op grote aantallen Burgerslachtoffers die stedelijke Oorlogvoering met zich meebrengt…Gaat dat op de open Steppes van de Donbass nu met de Botte bijl, waar gehakt wordt vallen spaanders, want zachte Heelmeesters maken nu eenmaal stinkende wonden…

Met vriendelijke groet, de Spion van Poetin

Back to top button
167
0
We lezen graag je reactie!x