CoronaBuitenland

Spaanse onderzoekers ontdekken weer iets nieuws in Pfizer-prik: WAT IS DIT?

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Het team van La Quinta Columna onder leiding van biostatisticus Ricardo Delgado heeft weer een bizarre ontdekking gedaan.

Het team van Delgado ontdekte eerder dat de COVID-19-vaccins grafeen en nanotechnologie bevatten. Wie dat beweerde werd verbannen van sociale media en aangevallen door de trollenlegers. ‘Factcheckers’ beweerden in koor dat de vaccins geen grafeenoxide bevatten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er lijkt een kentering zichtbaar. Het Provinciaal Hof in Almeria heeft recentelijk opdracht gegeven tot een onderzoek naar de mogelijke aanwezigheid van grafeen in de vaccins.

Vreemde formaties

De Spaanse onderzoekers, die de aanwezigheid van grafeenoxide aantoonden met behulp van een transmissie-elektronenmicroscoop, laten nu opnieuw van zich horen.

Ze hebben monsters uit het Pfizer-vaccin genomen en 48 uur lang in een broedmachine voor reptielen geplaatst. In de broedmachine was de temperatuur 37 graden en werden de monsters continu blootgesteld aan uv-licht. Na 48 uur werden de vaccinmonsters geanalyseerd met behulp van een optische microscoop.

Uitgebroed

In de monsters troffen Delgado en zijn team vreemde formaties aan die ze nog niet eerder hadden gezien. Die lijken punten te bevatten met meerdere vertakkingen. Het lijkt erop alsof er iets is ‘uitgebroed’.

“Gebruiken ze menselijke lichamen als broedmachines?” vraagt Delgado zich af. “En zo ja: wat wordt er dan uitgebroed?”

De onderzoekers hebben de monsters inmiddels 96 uur in de broedmachine geplaatst en de formaties blijven ‘groeien’:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 209 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 maand geleden

Dit is real time science fiction op het niveau van nano-techniek en dat is niet ten dienste van de mensheid.

Iedereen die heeft bijgedragen om dit bij de mensen in de wereld te injecteren, is schuldig aan democide en voor die mensen kan nooit en te nimmer een pardon gelden.

Deze technieken zijn niet van deze wereld en wat ik al lang vermoed, dit is een programma van de buitenwereld en dat de meeste producenten van de z.g. vaccins in Joodse (Khazarische maffia) handen zijn, toont aan dat er op buitenaards niveau een aanslag wordt gepleegd op de mensheid.

De mensheid is met Covid verraden, want Covid was slechts de aanleiding om mensen met allerlei soorten biologische wapens te injecteren en nu blijkt dat ook na 4 jaar die ontwikkeling niet heeft stil gestaan.

Piet
Piet
1 maand geleden

Het kan van alles zijn hun technologie ligt voor op onze huidige technologie. Sinds WO I I hebben ze de toenmalige kennis en technologie verder uitgebreid. Door de samenwerking van voorm. Duitse officieren met de C.I.A. en N.A.S.A. gingen hun ontwikkelingen versneld verder. Alles als aanzet tot de huidige misdaden . Het voortzetten van Hitler z”n plannen . Het derde Rijk

dna
dna
1 maand geleden

INcubus een mannelijke demon die een vrouw wil verkrachten in haar slaap om zo monsters te kweken.

Margie
Margie
1 maand geleden

Ooohhh!! Gadverdamme,wat is dit?????? Inderdaad. Jakkes!!!!!!! Kan geen woorden vinden hiervoor.

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x